Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Podzemný úkryt

Goto down 
+15
Tobi
joukuu
Lein Amada
Narinu
Kurodama Shirome
Ken Kuruima
KemichiNamare
Haku
Takeru Takahashi
Marwin
Akio Hoozuki
Yakushi Kabuto
In-Admin
Ansella
Akahim Ukarai
19 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Akahim Ukarai

Počet příspěvkù : 296
Narození : 27. 08. 11

Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Sep 09, 2011 6:12 pm

First topic message reminder :

Tento úkryt Orochimaru najčastejšie navštevuje a robí tu niekedy aj malé pokusy.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com/forum

AutorZpráva
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Počet příspěvkù : 58
Narození : 23. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 7 Left_bar_bleue600/600Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyWed Nov 02, 2011 8:06 pm

"otom nrozhoduji musíš se zeptat Kabuta až se vrátí" a když jsem domluvil tak jsem se rozloučil a šel jsem k sobě
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Počet příspěvkù : 128
Narození : 28. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 7 Left_bar_bleue600/600Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyWed Nov 02, 2011 8:08 pm

Tak čau zatím jsem si sedl na schody ke vztupu a trpělivš čekal na Kabuta.
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Počet příspěvkù : 154
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 7 Left_bar_bleue1875/2300Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyThu Nov 03, 2011 3:26 pm

Objevil jsem se zde a ucítil cizí chakru. Ušklíbl jsem se " Aspoň mám nějakou obeť .. " Zamířil směrem k Narinovi, kterého chytil pod krkem a přirazil na stěnu. " Tebe nepotřebuju " Zasyčel a zavolal přes chodbu Kemichiho. " Tohle tady netrpím a už mám dost všech těch čmuchalů ... Takže budeš první který z nich zemře ... " řekl a už byl vytočený že stiskl ruku ještě víc. Poté jsem ho hodil na stěnu za mnou. Sen´ei Tajashu. řekl jsem a na Narina se valila vlna hadů, které v těchto chodbách není možné uhnout. " Kdo jsi že jsi se opovážil přijít až sem !? "
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyThu Nov 03, 2011 5:25 pm

Kabuto copak jsi mě nepamatuješ chci se k vám vrátit.Vykřikl jsem.
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyThu Nov 03, 2011 5:31 pm

Když mi bylo již jasné že mě hadi trefí tak jsem použil Raiton:Kuchiyono 1000 Výbojů
-100 chakra
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 2:33 pm

Hady Jsem rozsekal na kusy a odešel jsem.
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 7 Left_bar_bleue1875/2300Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 2:46 pm

" Ne tak rychle ! " Řekl jsem rázně a když odcházel hodil jsem po něm kunai. Nebyl ostražitý, takže ho měl trefit do nohy. " Když s tebou mluvím, díváš se na mě ! "
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 2:48 pm

Kabuto já se k vám chci přidat.Toto je důkaz požil jsem prokletou pečeť.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 2:49 pm

Běhal jsem nějakou dobu okolo úkrytu, ale po chvíli jsem ho našel. Vrazil jsem dovnitř a uviděl Kabuta. " Dva nukenini jo ? " řekl jsem a podíval se na Kabuta. " Vím co na mne chystáš ... A proto jsem tady ... " Usmál jsem se a tiše sevřel v ruce papírek.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 2:50 pm

Jen jsem se na něj podíval a řekl to jsi teda odvážný jít sám na celý úkryt ještě když tu je Kabuto.
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 2:52 pm

" Jsi nepovedený experiment a proto- " Zasekl jsem se když jsem uviděl Nagiho. Ušklíbl jsem se. " Víš ? Tak proč jsi sem chodil " řekl s šíleným úsměvem a jen poskládal pár pečetí. Kuchiyose no jutsu. Manda, silnější, rychlejší a vůbec v mnoha ohledech lepší zničila skoro celý úkryt. To mě tak netrápilo, když se můžu zbavit dvou much najednou. " Oba tu zemřete ... " řekl jsem klidně a Mandu poslal proti Nagimu, příčemž jsem znovu poslal vlnu hadů na Narina.
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 2:54 pm

" Manda ?! " řekl jsem zaskočeně a uskočil jejímu výpadu. Střelil jsem po ní proud chakry, který jí mnoho chakry spálil. Jenže, to se projevuje i na mne, takže už jsem to po chvíli nepoužíval. Radši jsem okolo sebe vytvořil temné pole, které začalo Mandě vysávat chakru. " Tohle nebude žádný med ... " řekl jsem si pro sebe.
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 2:57 pm

Opět jsem použil Raiton Kuchiyono:1000 Výbojů a uskočil k Nagimu.-100 chakra
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 3:03 pm

" Nahrál jsi mi ... " Řekl jsem s úšklebkem a vyskočil na Mandu, která znovu zaútočila, tentokrát na Narina. Já jsem přitom skočil přímo do Nagiho temného pole a ještě předtím, jsem po něm hodil několik kunaiů. Sám jsem po něm vrhl i několik hadů. V Taijutsu jsem nebyl dost dobrý, ale stačím jim.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 3:05 pm

" Tohle byla chyba ! " řekl jsem " Já nukeniny lovím ! " řekl jsem a hodil po Narinovi katanu společně se shurikeny. Byla malá šance aby uhnul Mandě i mě. Kunaiem jsem blokoval shurikeny vržené Kabutem, ale přesto mě jich několik trefilo do nohy. Bolest mnou projela a já byl v taijutsu "handicapovaný" přesto jsem ale dokázal držet s Kabutem krok.
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 3:05 pm

Jen jsem se ušklíbl poskládal jsem pečetě a když kabutos Mandou u mě tak jsem udělalKaton: Gouryuuka no jutsu.-100 chakry
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 3:11 pm

Mandě se jen oloupala spálená kůže a pokračovala dál, nyní s další šancí trefit se. Narinu byl nyní v kruhu tvořeným Mandiným tělem. " Nagi ... Kimi no Juuin ... " Zašeptal jsem a složil ruce do pečetě, po která Nagiho zachvátila obrovská bolest. Usmál jsem se a pokračoval
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 3:12 pm

Tímto moje kunaie Narina trefili do hrudi a nohou, takže byl schopen nanejvýš pomalého pohybu. Najednou mne při boji s Kabutem zachvátila bolest. Nevím proč ale pak jsem to uviděl. Kabutova pečeť. "Takže teď je ovládáš ty ? " zeptal jsem se a padl na kolena.
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 3:30 pm

Usmál jsem se a s pečetí došel až před Nagiho kde jsem se zastavil. " Poslední přání ? " řekl jsem s klidnou tváří. Sledoval jsem jeho očí ve kterých jsem viděl smutek a starou nenávist. " Bude skvělé mít tě v armádě ... " řekl jsem
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 3:31 pm

Podíval jsem se na něj. " Vztáhni ruku na Iwu ... A čekej těžkou pomstu ... " Řekl jsem a papírek stiskl, přičemž jsem si ho nalepil na čelo. Bylo na něm napsáno "ovládni"
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 3:33 pm

" Jak šlechetné ... Ale mrtvých se bát nemusíme ne ? " řekl jsem a okolo něj vytvořil pečetě, když on byl v bezvědomí. Vysál jsem z něj rituálem všechnu chakru a tím zemřel. Já si jen vzal jeho tělo a odešel. Manda bojovala dál s Narinem
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 4:16 pm

Rychle jsem Odskočil A Manda šel za mnou.A Okamžitě jsem odskočil za něj a začal jsem utíkat pryč.
Návrat nahoru Goto down
Lein Amada
Death
Death
Lein Amada

Počet příspěvkù : 176
Narození : 02. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 7 Left_bar_bleue350/350Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 7:40 pm

Prileteli pred nejakého chlapa.Hej ty tam, poď sem.
Návrat nahoru Goto down
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Počet příspěvkù : 200
Narození : 15. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 7 Left_bar_bleue10000/10000Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (10000/10000)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 7:43 pm

zoskočil a zakričal počul si ?
Návrat nahoru Goto down
Lein Amada
Death
Death
Lein Amada

Počet příspěvkù : 176
Narození : 02. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 7 Left_bar_bleue350/350Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 EmptyFri Nov 04, 2011 7:46 pm

Technika klonovania.Objavilo sa tam 45 klonov a pomocou náramku ho zviazali do chakri,ktorá sa nedala prelomiť.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 7 Empty

Návrat nahoru Goto down

Podzemný úkryt
Strana 7 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Východný úkryt
» Severný úkryt
» Západný úkryt
» Južný úkryt
» Úkryt pri mori

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Ostatný Svet :: Otogakure no Sato-
Přejdi na: