Autor | Zpráva |
---|
Yakushi Kabuto Nukenin
Počet příspěvkù : 154 Narození : 10. 10. 11
Shinobi Chakra: (1875/2300)
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Mon Oct 10, 2011 6:29 pm | |
| Mrtvola se rozpadla a já došel k Anselle. " Dobře jsi nám poslouřila .. " řekl jsem s úsměvem na rtech a tupým předmětem jí dal přes hlavu tak až omdlela. Poté odešel pryč pomocí ohnivého zmizení. | |
|
| |
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Mon Oct 10, 2011 6:32 pm | |
| "Bohužel můj drahý, praštit můžu já tebe." odvětila jsem s úsměvem a vmžiku jsem ho kotonovou pěstí praštila do týla takže omdlel on. Jen jsem se podivila kde se to ve mě vzalo trochu se mi ale zamotala hlava po té ráně a opřela se o stěnu | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Mon Oct 10, 2011 6:36 pm | |
| Vlk se radši odvolal a tím zůstal okolo jen obláček růžového mráčku. Jakmile viděl Ansellu pinejmenším omráčenou ale při vědomí, využil toho a použil chidori, které mu dodalo na rychlosti a vrazil ho do Ansellina těla. " Sumimasen .. Ansella-chan " řekl a blesk proudící skrz tělo jí paralizoval, lehce jí tekla krev /I přes Koton | |
|
| |
Takeru Takahashi
Počet příspěvkù : 129 Narození : 30. 09. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Mon Oct 10, 2011 6:41 pm | |
| Takeru Takahashi
Myslím, že smysl celé této mise mi unikl, ale pro tentokrát to nechám teda tak. poznamenal jsem a pousmál se, potom jsem provokativním gestem ukázal na toho vodního týpka, v tu chvíli se mezi námi a Sasukem s tím Hozukim vytvořila krystalová stěna, skrze kterou nešlo vůbec nic vidět... | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Mon Oct 10, 2011 6:42 pm | |
| chidori se okamžitě vpilo do mé obrany a z mé těla jen sršeli blesky. Udělalo se mi nevolno a viděla jsem rozmazaně. Klesla jsem na kolena ale jinak jsem byla naprosto v pořádku | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Mon Oct 10, 2011 6:46 pm | |
| Okamžitě jsem ji svázal a hodil přes rameno. Uzel byl pevný a přes něj i různé pečetě, takže nešel přetrhnou, mohl jsem ho sundat pouze já." Odcházíme " řekl jsem " Chidori kouken " řekl jsem a katanou vytvořil díru vedoucí ven. Proběhl jsem jí a dodal " Směr Konoha " | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Mon Oct 10, 2011 6:49 pm | |
| | |
|
| |
Akio Hoozuki Nukenin
Počet příspěvkù : 68 Narození : 08. 10. 11
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Tue Oct 11, 2011 2:54 pm | |
| Hleděl jsem za uprchlými ninji a čekal co se bude dít.Asi už nic?Odvětil jsem sám sobě a výbušnými lístky udělal díru ve zdi.Mávl jsem na Sasukeho ať jde a vytáhl jsem pečetící svitek.Myslí si že mi jen tak veme takovou cenou věc?Je k smíchu.Ušklíbl jsem se,schoval ho pod oblečení a velkou rychlostí vyrazil,doufajíc že se mě Sasuke drží. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Tue Oct 11, 2011 3:01 pm | |
| |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 4:16 pm | |
| S úsměvem na rtech jsem se vrátil a šel vymýšlet nové léčebné postupy pro Orochimara. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 4:34 pm | |
| pomalu jsem přišel do ukrytu a postavil se před dveře Orochimara....poté jsem ppřez dveře použil chidori eisou |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 4:41 pm | |
| Orochimaru Slyšel jsem kroky, kroky se blížili a já jen sledoval dveře, ze kterých vyjelo chidori kopí. Skřížil jsem ruce, které chidori propíchlo, ale stačilo to nato, aby odklonily útok. " Sasuke ..." řekl jsem a upřeně sledoval jeho reakce. Celé mi to připadalo jako nějaká blbá hra, ale co se dalo dělat. Vypadalo to že Sasuke ztratil rozum, opustil mne a ještě se vrátil s tím, že mne zabije.
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 4:46 pm | |
| pomalu jsem vytáhl katanu a s tou pak rozsekal dřevěné dveře."Už mě nemáš co naučit Orochimaru"pomalu jsem vcházel do pokoje "Zemřeš" prohlásil jsem a blízil se k němu.čím blíže jsem byl kopí z chidori pokračovalo přez ruce dál až začalo obě ruce protínat a mířilo mu ke krku |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 4:48 pm | |
| Orochimaru Po této větě už nebylo co říct. Vyklouzl jsem ze svého těla a před tebou byl obrovský had. " Sasuke ! Dostanu tvé tělo ať chceš nebo ne ! " řekl jsem a po něm vystřelil můj meč kusanagi, zatímco ze všech ostatních stran jsem vystřeloval malé hady jako kunaie. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 4:51 pm | |
| Nejprve jsem odrazil jeho meč který jsem chitil do ruky.S oběma meči jsem se pak prosekával hady Nikdy žádný člověk jako ty nemá sílu na získání Sharinganu |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 4:53 pm | |
| Orochimaru Vyrazil jsem proti němu a snažil se ho obtočit. " Taková drzost ... " řekl jsem pobouřeně a střílel dál po Sasukem hady. Někteří se dokonce zvětšili a útočili svými jedovatými zuby, či pouze kousanci, kombinovanými se škrcením | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 4:56 pm | |
| sundal jsem si košily.V tu chvíli se mi po těle začala rozlézat pečeť když už byla ve druhém stupní vzletěl jsem do vzduchu.Chidori kopím sem pak přesekl orochimara na půl "Tohle je co ztebe zbylo......jsi jenom slizký had" |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 5:00 pm | |
| Orochimaru I přes to že krev byla všude, hlava se začala hýbat a promluvila "Sasuke .. Tohle je další ultimátní technika .. Krev Bílého hada působí jako afrodisiakum, takže nemůžu umřít !" řekl jsem a z krku vystřelil proti Sasukemu malého hada, který ho přenesl do světa, kde si Orochimaru vyměňoval tělo. Byl jsi spoutaný a nemohl jsi nic dělat. " Sasuke ... Nyní tě ovládnu, bude rozhodnuto podle naší chakry ..." řekl a za mnou se vytvořilo několik hadů z podivné hmoty | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 5:06 pm | |
| Zíral jsem na tu podivnou techniku " Nemůžeš zemřít jo ? " řekl jsem arogantně a čekal. Jenže po chvíli na mne něco vylétlo a já se objevil někde ... Jinde. Byl to podivný svět, tvořený z ještě podvnější hmoty. Orochimaru jen cosi zažvatlal, ale to jsem ignoroval protože jsem věděl o co jde. Nechával jsem si vyslechnout jeho bláboly a pak řekl " Možná nezemřeš ... úplně " a aktivoval jsem prokletou pečeť. Ta se nerozlézala jen po mém těle ale po celém tom světě. Začala mi ohromně narůstat chakra a za mnou se vytvořil neuvěřitelný roj, gigantických hadů " Poslední přání ? " |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 5:10 pm | |
| Orochimaru " Já .. Já to takhle nenechám ! " zařval jsem s vyvalenýma očima. Nade mnou se zvětšoval stín hadů, kteří patřili Sasukemu. " Hajzle !!! " zařval jsem, ale začal jsem být pohlcován Sasukeho chakrou. " Já ..." zaznělo ještě ale poté jsem zmizel a svět se rozpustil. Zbyla po mne jen slupka kůže bílého hada, která signalizuje Konec proměny těla | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 5:12 pm | |
| pomalu jsem si zase oblékl košily.Naposeld jsem se podíval na zbytek hadí kůže,otočil se a pomalu odcházel |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 5:15 pm | |
| Vzal jsem léky pro Orochimara a šel směrem k jeho ložnici. Za dveřmi jsem se zastavil, protože jsem viděl na chodbě krev. Poté jsem zahlédl Sasukeho a kůži Bílého hada. " Rituál byl ... Dokončen ? " vykoktal jsem ze sebe | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 5:16 pm | |
| "co myslíš ?" aitvoval jsem sharingan a koukl se mu do očí a bez dalšího slova pokračoval |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 5:18 pm | |
| Ukázal mi co se stalo. " Takže Orochimaru nebo Sasuke !?" otočil jsem se rychle za ním a netrpělivě čekal odpověď. *Orochimaru-sama a mrtvý ? Nemožné ...* pomylsel jsem si | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Oct 12, 2011 5:19 pm | |
| došla jsem líně přes skrýš situace co se stala mě jen zdržela šla jsem hlavní chodbou dovnitř | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Podzemný úkryt | |
| |
|
| |
| Podzemný úkryt | |
|