Autor | Zpráva |
---|
Yakushi Kabuto Nukenin
Počet příspěvkù : 154 Narození : 10. 10. 11
Shinobi Chakra: (1875/2300)
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:00 pm | |
| " To se mám zaleknout Jounina z Konohy ? " Ušklíbl jsem se a podíval jsem se mu do očí. Ta osoba co se mu teď zadívala do očí se rozpustila v několik hadů a já stál za tebou. " Co máš na srdci ... Mluv rychle, je možné že mi ujede ruka ... " řekl jsem zhnuseně s kunaiem u jeho krku | |
|
| |
Haku Death
Počet příspěvkù : 125 Narození : 07. 10. 11 Age : 28
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:01 pm | |
| došel jsem do úkrytu s maskou v ruce a díval jsem se na ní... Ale z přemýšlení mě vyrušil nějaký povyk.. tak jsem si masku nasadil a zpozornil šel jsem klidným krokem a rozlížel se zda-li mě někdo nesleduje... když jsem došel na místo uviděl jsem kabuta a nějakého troubu... Stoupl jsme si vedle toho maníka a řekl zdravím jsem z Kiri a kabuto je hledaný nukenin kterého mám odnést a do dlaně mi vyjely 2 jehly Pak jsem si jen pomyslel neměj strach jen ho paralyzuju ať si můžeš dělat pokusy věděl jsme že kabuto mé myšlneky uslyší už jen proto že na mě dal jeho pečeť | |
|
| |
joukuu Jounin
Počet příspěvkù : 200 Narození : 15. 09. 11
Shinobi Chakra: (10000/10000)
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:07 pm | |
| ja som jouku s klanu awaki a konoha mi dala navyber či zničim klan alebo oni zničia mna a ja som zničil klan a preto nenávidím konohu a vašu pomoc si prosím pretože sťe ten naj shinobi ktoreho poznám a pan orochimaru bol prosťe moj kral a vy ste na jeho mieste povedal a potom stal na mieste | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:10 pm | |
| * To je on ... * Řekl jsem si po bližším prozkoumání jeho tváře. " Nemáš nějakou kamarádku ? " Zeptal jsem se už o něco méně naštvaně, když ho můj had kousl. " Nemůžeš se hýbat takže odpověz ... Přecejen pomoc by se hodila ... Od té tvé kamarádky ... "
Naposledy upravil Yakushi Kabuto dne Wed Nov 09, 2011 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
joukuu Jounin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:12 pm | |
| jak to myslyte kamaratku kabuto san?? opytal sa | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:15 pm | |
| jenom jsem se pod maskou usmál vůbec si mě nevšímá a je zažraný do kabuta pak jsme se podíval na kabuta a na Joukua nevím co tady máte ale .... nedořekl to a všiml si jak se jouku nemůže ani hnout... nic s tím nenadělám. a bodl mu ty 2 jehly do krku tak aby ho paralyzovla když kabutův jed vyprchá | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:15 pm | |
| " Gobi no Jinchuuriki ... Určitě jí znáš ... v Otogakure je mnoho špehů ... " Řekl jsem a pokračoval " Doveď ji sem a můžeme se domluvit na společné spolupráci ... " Dodal jsem | |
|
| |
joukuu Jounin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:19 pm | |
| zo zadu vyskočily 4 elementarne Vlky
vlky kto si kso joukuu veril kabutovy kto si hovor lebo ta roztrhame na kusky ani vas lekarnik ťa neposklada | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:24 pm | |
| Nenechal jsem se rozptylovat a Manda přejela jednoho svým obrovským tělem. Z tlamy se jí spustil proud lávy, který jí tam vytvořil Yonbi a ten se valil na vlka blesku. Já jsem se usmál. " Ty nerad posloucháš co ? " Řekl jsem a v tom rozrušení ho bodl do zad. " Tohle tě to snad naučí ... " Dodal jsem a vzal ho na záda. Přitom jsem poslal neznámo kam dopis, který se odplazil ve formě hada. | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:26 pm | |
| usmál jsem se a podíval se směrem na vlky... Achjo ten Kabuto mi dává ty nejhorší práce... zasmál jsem se a dal ruky před sebe a čekal na útok nějakého vlka... | |
|
| |
joukuu Jounin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:28 pm | |
| VLK č1 Kabuto sama mohol by sťe prebrať joukuuho povedal a potom sa pozrel na joukuuho | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:30 pm | |
| "Ne nemohl ... Pokud chce zbytek z vás žít, dojdete pro tu jeho "kamarádku". Vyřiďte jí ať si pro něj příjde, sama ... Jinak ho už v životě neuvidí ..." Řekl jsem a Manda se vrátila zpět ke mě. | |
|
| |
joukuu Jounin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:33 pm | |
| kso ale oni sa pohadaly potrebujem niečo čo by ju znehibnilo pretože ona nepojde podobrotky | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 4:48 pm | |
| proč se sněma baví? nechápal jsem a udělal pečeť a řekl tichým hlasem Makyō Hyōshō kolem vlků se udělala zrcadla a já lítal mezi něma a házel po nich jehly.. nešlo mě viděť pouhým okem a vyhnout se jehlám bylo taky téměř nemožné... | |
|
| |
joukuu Jounin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 5:10 pm | |
| vodny vlk vytvoril vodnu gulu a haku lietal cez to vsetci vlci mierily na neho zemsky vlk ho chytil do tvrdeho betonu a bleskovy vlk do neho napustil obrouske množstvo elektrrini skoro smrtelnej este jedna rana a je po nom zrkadla sa rostadly po vybuchu ktory spravil ohnyvy vlk | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 6:04 pm | |
| Joukuu, co vím Bleskový vlk je zaručeně mrtvý když je někde pod zatihlou lávou, to zaprvé, ale taky jeden další vlk je mrtvý, protože ho "přejela" Manda, která není zrovna peříčko. Na Haka útočit nemůžeš, až tak inteligentní ti vlci nejsou, a už vůbec ne takový "skilleři" aby dokázali jen dva porazit Haka v takovéhle rychlosti. Takže Edit nebo Dead všichni vlci. | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 7:39 pm | |
| Sledoval jsem tu úchylnou rvačku mezi vlky a Hakem, která mě začala nudit. Společně s otráveným Joukuuem jsem odešel do jiné místnosti a tam viděl zhmotňující se chakru. " Vítám tě ... " Řekl jsem a Manda se plazila chodbami. " Já splnil jednu část dohody ... Ty by jsi mohl splnit tu druhou ... Rokubi bude za krátko ... " Dodal jsem a sledoval tu díru, která po chvíli vystřelila z dimenze Tobiho | |
|
| |
Tobi Akatsuki
Počet příspěvkù : 141 Narození : 11. 10. 11
Shinobi Chakra: (2000/2000)
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 7:49 pm | |
| "To nebude potrebné," prehovoril som ihneď potom čo som sa objavil na scéne. "Rokubiho môžeš pokojne nechať akatsuki. Tvojou jedinou úlohou bolo zohnať yonbiho, tak dúfam, že si aspoň to urobil poriadne," spustil som arogantne ako obvykle. | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 7:52 pm | |
| " Celý ty ... Na slunci jsi pako, zatímco ve stínu neřád ... " Zasyčel jsem a Manda prorazila zeď, čímž se zastavila těsně před Tobim. " Tady ho máš ... Dal jsem ti k tomu bonus polomrtvé Tsuchikage ... " Jakmile jsem dokončil větu, z Mandy vypadlo tělo Yonbiho. " Takže ... Tvoje slova ? " Ušklíbl jsem se. " Myslím že by bylo rozumné sesbírat vše co nejrychleji, proto Utakatu zničím ... Vím o něm dokonce víc než ty a zbytek Akatsuki dohromady " Usmál jsem se | |
|
| |
Tobi Akatsuki
Počet příspěvkù : 141 Narození : 11. 10. 11
Shinobi Chakra: (2000/2000)
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Wed Nov 09, 2011 8:01 pm | |
| "Na tom nezáleží. Nechceme, aby si ťa ktokoľvek spájal s akatsuki. Súhlasím s tebou, že čím skôr, tým lepšie, no riskovali sme už dosť. Ako som povedal, nechaj to na nás," zopakoval som mu rovnakým tónom. "O Uchihu mať starosti nemusíš, dostaneš, čo si zaslúžiš," dodal som a aj s yonbim zmizol. - PRESUN - | |
|
| |
joukuu Jounin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Thu Nov 10, 2011 5:11 pm | |
| vlky sa rozbehly do kumo pre tu holku (presun) | |
|
| |
Yamakatasho Hundai Death
Počet příspěvkù : 89 Narození : 04. 10. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Fri Nov 11, 2011 5:42 am | |
| Jeden klon bol premenení na vtáka a pri lete popri nich započul čo sa hovorilo. (presun) | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Fri Nov 11, 2011 2:42 pm | |
| jak lítal mezi zrcadly začalo mu škubat v ruce ve které měl shatingany.. Moc si toho nevšímal ale pak ho škublo trochu víc a podíval se na ruku a měl tam malou větvičku asi to mé tělo nezvládá... to je cena za sílu kterou nedokážu ovládat usmál jsme se a věděl že za chvíli je můj konec... snad to nebude bolet usmál jsem se a ještě než mě chakra prvního hokage pohltila. Udělal jsem na jedné ruce peče´t protože druhá byla téměr nepoužitelná a chystal se říct Hissatsu Hy... ale nedořekl jsem to a škublo mě u srdce... zrcadla se najednou rozpadla a já klečel na 4 na zemi.... a vykašlával krev jestli to takhle půjde dál tak ze mě bude strom a já nemám šanci se vrátit ani jako Edo Tensei zakašlal jsem a viděl jak vlci utíkají pryč... pak jsem udělal ještě jednou pečeť a vykoktal ze sebe ty slova.... a já byl zamrzlý a MRTVÝ v ledu ale chakra prvního kage už se dál nešířila takže kabuto měl dost vzorků na to aby ze mě mohl udělat Edo Tensei....
[color=violet]SOM DEAD!![/color] | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Fri Nov 11, 2011 2:48 pm | |
| " Haku ... Byl jsi dobrá figurka ... Která se dá obnovit ... " Řekl jsem, když jsem chladně sledoval to divadlo. Pomalu jsem kráčel k tomu kusu ledu a podíval se na Haka. " Takhle plýtvat sharingany ... " Poté pohled otočil do lesů. " Danzou ... " Zašeptal jsem si pro sebe a zničil Hakovo tělo jedním úderem do masy ledu. Nemohl jsem si dovolit aby se k jeho tělu někdo dostal, protože by mohl najít postupy, které jsem na něm prováděl, a to by mi zrovna dvakrát nepomohlo. Poté jsem se vrátil do úkrytu a pomocí zbývajících vězňů dokončil svou práci. Ihned na to jsem si začal zapisovat informace o vesnicích, které jsem nashromáždil díky špehům. Přitom jsem samozřejmě zůstával obezřetný, i když moje chakra byla nestopovatelná a já sám ukrytý hluboko pod zemí, v mém tajném úkrytu pod tím Orochimarovým, který je nyní jen troskou. | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Podzemný úkryt Sat Nov 12, 2011 3:21 pm | |
| Joukuua jsem po chvíli probral. " Jestli jsi mi věrný, dojdeš mi pro Uchihu ... " Řekl jsem chladně a sedl si na židli. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Podzemný úkryt | |
| |
|
| |
| Podzemný úkryt | |
|