Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Naruto: Sekai no nindo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Úkryt vyzerá ako veľký stojaci kameň na malom ostrove obklopený hladinou mora, v ktorej žije veľmi málo zvery.
Hoshigaki Kisame Death
Počet příspěvkù : 44 Narození : 14. 09. 11
Předmět: Re: Západný úkryt Tue Oct 04, 2011 7:22 pm
Přišel jsem dovnitř a hodil Nanabiho a Ichibiho na zem. " Tohle bude na dýl ..." řekl a koukal na dva jinchuuriki " Jdeme na to ? " zvolal po celé jeskyni s jeho známým výrazem.
Předmět: Re: Západný úkryt Tue Oct 04, 2011 7:26 pm
Z ničoho nič sa objavil Pein pod Jutsu astrálna protekcia. ,, 2 Jinchuuriki? Dobrá práca. Itachi, Kisame. " Teraz zvolám ostatných členov Akatsuki a začneme pečatenie. ,, Nagato ďalej používal astrálnu protekciu, aby dal vedieť ostatným členom Akatsuki "
Předmět: Re: Západný úkryt Tue Oct 04, 2011 7:29 pm
Pomali som za Kisamem dorazil do tajného ukritu pozrel som na projekciu Nagata a len hlavou sa jej uklonil v bolestiach no nedávajuc na javo som tam stál a čakal na ostatných členov Akatsuki.
Předmět: Re: Západný úkryt Wed Oct 05, 2011 4:13 pm
,, V úkryte sa zjavila ďalšia astrálna projekcia, ktorá znázorňovala Konan " ... Tak som tu, Konan iba potichu dodala a celý čas stála na jednom mieste ...
Předmět: Re: Západný úkryt Wed Oct 05, 2011 8:53 pm
Objavila sa tu moja projekcia. Všetkých som si premeral pohľadom. Môj pohľad sa zastavil na Hidanovi a chvíľu som na neho hľadel. Pozrel som sa na Nagata. Vidím, že sme tu všetci, tak ich rýchlo zapečatme. Zamračil som sa.
Předmět: Re: Západný úkryt Wed Oct 05, 2011 9:16 pm
Blo to už dosť členov Akatsuki a už bolo jasné že sa ide na to.V bolestiach stále po Susano som sa nevedel s toho dostať ale bolesť pomali ustupovala.Bez nejakých rečí som vyskočil na prst pohlad na chvílu zameral na Kisameho nech už aj on sa prídá.Potom som zavrel oči a začal som s pečatením.
Předmět: Re: Západný úkryt Thu Oct 06, 2011 1:59 pm
vyskočí na svůj prst a začne pečetit...
Hoshigaki Kisame Death
Počet příspěvkù : 44 Narození : 14. 09. 11
Předmět: Re: Západný úkryt Thu Oct 06, 2011 2:54 pm
Pomalu jde proti svému prstu, na který poté vyskočí. " Snad to bude stát zato " uškrnil se a složil ruce do pečetě Hitsuji * Další tři promarněné dny ...*
Předmět: Re: Západný úkryt Thu Oct 06, 2011 4:55 pm
,, Pečatenie začalo " okolo Gaary a Kena sa zjavila modrá ,, ako keby chakra " a obalila ich pričom ich vyniesla hore do vzduchu a začalo sa pečatenie * Pečatenie bude trvať 3 dni, sústrdťe sa *
Předmět: Re: Západný úkryt Sun Oct 09, 2011 7:20 pm
,, Na Hidanovu otázku neodpovedal a pokračoval v pečatení "
Po 3 dňoch: Socha, ktorá vysávala démonov s tých 2 Jinchuuriki uvoľnila svoju techniku a na soche na otvorili 2 oči. ,, Gaara a Ken padli na zem a nejavili žiadne známky života " * Pečatenie dokončené, Ichibi no Shukaku a Shichibi no Kaku boli úspešne zapečatený * dobrá práca. ,, Nagato uvoľnil techniku a socha zmizla " Teraz máte všetci voľno dokedy Vám nedávam vedieť o ďalšej akcií, ale hlavne nerobte nikde rozruch teraz budú Akatsuki na očiach aj tak dosť. ... Nagatova astrálna projekcia zmizla ...
Předmět: Re: Západný úkryt Mon Oct 10, 2011 2:13 pm
Znuděně jsem pozoroval ze své prostorné loutky okolí a pečlivě poslouchal to co říkal Pein.Hmm..Kdy už konečně přijde řada na nás?Znechuceně jsem pohlédl na mizející členy,pokýval hlavou na Deidaru a zrušil Gentoshin no jutsu,počemž astrální projekce zmizela.