Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Podzemný úkryt

Goto down 
+15
Tobi
joukuu
Lein Amada
Narinu
Kurodama Shirome
Ken Kuruima
KemichiNamare
Haku
Takeru Takahashi
Marwin
Akio Hoozuki
Yakushi Kabuto
In-Admin
Ansella
Akahim Ukarai
19 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Akahim Ukarai

Počet příspěvkù : 296
Narození : 27. 08. 11

Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyFri Sep 09, 2011 6:12 pm

First topic message reminder :

Tento úkryt Orochimaru najčastejšie navštevuje a robí tu niekedy aj malé pokusy.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com/forum

AutorZpráva
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Počet příspěvkù : 58
Narození : 23. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 6 Left_bar_bleue600/600Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyFri Oct 28, 2011 2:24 pm

Chodil jsem po úkrytu a hledal jsem tréninkovou místnost ale nenašel jsem jí a tak jsem si řek že se vrátím ke Kabutovi tak jsem šel došel jsem tam otevřel dveře " čau " řeknu a poté si všímám Haka u dveří.
Návrat nahoru Goto down
Haku
Death
Death
Haku

Počet příspěvkù : 125
Narození : 07. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 6 Left_bar_bleue650/650Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 10:00 am

podíval se na loutkaře a pak na Kabuta spojenec? umál jsem se a přitom jsme se chtivě díval na Yuki snad mi řekne ať mu pomůžu ušklíbl se
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 6 Left_bar_bleue600/600Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 3:19 pm

"to je jasný že sem spojenec jinak bych tu nebyl" řeknu a pochvíli ticha řeknu Kabutovi "dáš mi ty chyoiny loutky?" a pak jen koukám jak vyslíchá tu holku " neni to krásný pohled Haku" řeknu hakovi
Návrat nahoru Goto down
Haku
Death
Death
Haku

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 6 Left_bar_bleue650/650Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 3:31 pm

zasmál jsem se víš co je na tomhle světě krásné? že jediná pravda je bolest kterou cítíž ať už fyzická nebo ztráta někoho koho jsme si vážili ušklíbl jsem se a anž bych čekal na kabutovi rozkazy jsem vzal jehlu a bodl jí Yuki do krku tak že cítila že jí hoří tělo buď tady Kabutovi povíš co chce slyšet nebo tu bolest ještě znásobím usmál jsem se
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 3:46 pm

"tak proč ji ne mučíte psychicky?" zeptám se ho Tady je zima pomyslim si a pa se kouknu na raikageho který tam stojí taky
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Počet příspěvkù : 154
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 6 Left_bar_bleue1875/2300Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 3:58 pm

" Nechceš nic říct ? " Usmál jsem se a séra jsem do ní vpravil tolik, že z ní vyklouzlo jedno jediné slovo ... Přiblížil jsem se k ní uchem tak abych ho uslyšel já a nikdo jiný. Poté jsem se usmál a podíval se na obří nádrž ve které z jejího DNA vyrostla ... " Říkám jí Yuki 2 " Zasmál se a pokračoval. " Jaké bude pro Shiromeho být zabit tebou ? " Ušklíbl seč a rozbil sklo. Yuki jen tiše vylezla a byla připravena k útoku na Kabuta, když v tom jsem jí zlomil vaz tak prudce, že ani nezareagovala. Spadla na zem a já si vzal její DNA. Odešel jsem do jiné místnosti a tam jsem provedl rituál pro Edo Tensei, za pomocí oběti, která byla vězeň. Yuki se objevila jako MŮJ vlastní válečník a já jí poslal do neznáma. Poté jsem se vrátil k Yuki a pohladil jí po vlasech. " Asi tu zemřeš " Ušklíbl jsem se a dal jí pěstí že omdlela a hodil jsem ji spoutanou do obrivské díry k jiným mrtvolám /Yuki žije
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 4:07 pm

"Hale Kabuto co bude s tima loutka ma babči Chyo" řeknu mu tázavím hla sem a koukám jak schazuje lon do díry
Návrat nahoru Goto down
Haku
Death
Death
Haku

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 5:13 pm

odvrátí pohled od Yuki a podívá se směrem na loutkaře... už vlastně můžu používat chakru pomyslel jsem si a řekl dáme si cvičný boj? a usmál jsem se jak jsem to říkal
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 5:43 pm

"Já nevím Haku spíš až dostanu ty loutky od Kabuta" řeknu mu a zavrtím hlavou jako že určitě ne
Návrat nahoru Goto down
Haku
Death
Death
Haku

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySat Oct 29, 2011 5:46 pm

zasmál jsem se... myslím že Kabuto má své hodnoty a ty loutky nedá jen tak někomu zasmál jsem se a jak jsme šel kolem loutkaře tak jsme si sundal masku Anbu co jsem měl na sobě když nechce.... no nic je čas trénovat umsál jsme se a vyšel ven
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySun Oct 30, 2011 10:28 am

Asi budu za Hakem řeknu si když mi Kabuto neodpovídá
pomalu jdu ke dveřím otevřu projdu zavřu ajdu pomalu ven kde zřejmě Haku bude
-přesun
Návrat nahoru Goto down
Ken Kuruima
ANBU Root
ANBU Root
Ken Kuruima

Počet příspěvkù : 246
Narození : 14. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 6 Left_bar_bleue995/995Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (995/995)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptySun Oct 30, 2011 7:39 pm

Už nejakú chvíľu.. vlastne hodne dlhý čas som pobívala tu, nepanikárila som však.. vlsatne som nerobila vôbec nič.. celá miestnosť v ktorej boli mŕtvoly bola doslova, zľadovatelá.. ja sama som bola v "tureckom" sede a mňa obklopoval nezničiteľný ľadový obal.. vlastne som sa nachádzala v hibernácii, zmrazila som svoje vlastné bunky tak, aby som proste prežila bez jedla, bez vody, a bez vzduchu.. Vlastne som vyzerala ako keby som bola "umrznutá".. sama som nevedela čo sa okolo mňa deje a tak som techniku.. teda skôr pasívnu schopnosť nemienila tak skoro zrušiť. V tomto stave som vedela vydržať v podstate celé stáročia páč mi bunky nestárli.
Návrat nahoru Goto down
Kurodama Shirome
Death
Death
Kurodama Shirome

Počet příspěvkù : 100
Narození : 21. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 6 Left_bar_bleue900/900Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (900/900)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyMon Oct 31, 2011 2:10 pm

Vlezl jsem dovnitř a proboural zeď, čímž jsem vešel a spustil se poplach. Ten vzápětí utichl a já jen hodil Yuki přes rameno ihned, co jsem ji vytáhl z jámy a utíkal pryč. Zatím si jen tiše promýšlel cestu dál, ale pak si ji uvědomil ...
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyTue Nov 01, 2011 4:53 pm

Vešel jsem dovnitř a šel jsem po tmavé chodbě kde byli jen louče a ak jsem šel dál a hledal jsem Kabuta
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Počet příspěvkù : 128
Narození : 28. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 6:56 pm

Přišel jsem do ůkrytu a zařval jsem zpátky!!Kabuto jsi tu už jsem se vrátil už jsem pochopil že sám nebudu dost dobrý,vrátím se k vám.
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:02 pm

Šel jsem po chodbě a najednou jsem slyšel křik sundal jsem Karasu a sundal zní obvazy a pak jsem na ní nandal chakrová vlákna a poslal jsem jí směrem k řevu
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:03 pm

Klid Kemichi ty si mě už nepamatuješ?
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:22 pm

" jak víš jak se jmenuju když jsem se nikdy nepotkali já jsemu Kabuta novej" řeknu mu zlostně ale uklidím Karasu
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:27 pm

(já nevěděl jak dlouho tu jsi)Ukážeš mi tot tu aspoň jsetly se to tu změnilo.
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:29 pm

"No jelikož jsem novej tak se tu taky moc neviznám a teď momentálně nemůžu protože hledámKabuta" řekl jsem mu
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:30 pm

Od pár lidí jsem slyšel že šel do kiri ale tam se radši nevrátím.
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:40 pm

"hmm tak to tu naněj budu muset čekat" řekl jsem mu a šel jsem a popár krocích jsem mu ukázal ať jde zamnou " tak játi to tu ukážu" řekl jsem
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:41 pm

šel jsem vedle něj.
Návrat nahoru Goto down
KemichiNamare
Nukenin
Nukenin
KemichiNamare

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 7:47 pm

"Tak tám hle je Kabutova laboratoř a vlastně n tam dělávšechno" řek jsem a ukázal na dveře "a tám hle jsou tréninové prostory" řek jsem a ukázal na další dveře " a tam bydlím já" řekl jsem a ukázal na další dveře "a víc toho nevím" dodal jsem
Návrat nahoru Goto down
Narinu
Death
Death
Narinu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 EmptyWed Nov 02, 2011 8:01 pm

Jj a ukázal jsem do dáli a tady jsem byl já.Hele a je tu cedulka že tu nikdo není tak se sem snad budu moc vrátit.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 6 Empty

Návrat nahoru Goto down

Podzemný úkryt
Strana 6 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Východný úkryt
» Severný úkryt
» Západný úkryt
» Južný úkryt
» Úkryt pri mori

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Ostatný Svet :: Otogakure no Sato-
Přejdi na: