Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Podzemný úkryt

Goto down 
+15
Tobi
joukuu
Lein Amada
Narinu
Kurodama Shirome
Ken Kuruima
KemichiNamare
Haku
Takeru Takahashi
Marwin
Akio Hoozuki
Yakushi Kabuto
In-Admin
Ansella
Akahim Ukarai
19 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Akahim Ukarai

Počet příspěvkù : 296
Narození : 27. 08. 11

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyFri Sep 09, 2011 6:12 pm

Tento úkryt Orochimaru najčastejšie navštevuje a robí tu niekedy aj malé pokusy.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com/forum
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

Počet příspěvkù : 380
Narození : 16. 09. 11

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 3:57 pm

vešla jsem do úkrytu ihne dpo vstupu jsem pocítila obrovskou chakru a taky trochu pach mrtvých těl. Nejistě jsem šla dál a blížila se k té chakře
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 3:59 pm

Orochimaru
" Kdo je to ? " řekl znamým hlasem
" Jsi to ty Ansella-chan ?" řekl vlídně
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 4:00 pm

prudce jsem se zastavila a radši se ponořila do armour

"Ano jsem to já jak to víte Lorde Orochimaru?" zeptala jsem se ho pevným nebojácným hlasem i když jsembyla uvnitř mrtvá strachy. Nějak jsem to na sobě nedala znát
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 4:02 pm

Orochimaru
" Máš strach ? To je správně, pokud víš s kým mluvíš ..." řekl
" Co chceš ?!" řekl přísněji
" Doufám že máš dobrý důvod ... Protože tě jinak čeká smrt "
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 4:04 pm

"To by jste o hodně přišel kdyby jste mě zabil. Vy moc dobře víte co jsem zač a co dělám. To musíte uznat sám." pousmála jsem se

"Přišla jsem za Vámi s jistou nabídkou. Chtěla jsem se trochu usadit. Vaši lidé mě hodně naučili a já jsem jim tak trochu málo vděčná spíše vám. Chtěla bych pro vás pracovat. řekněme......jako špionka." významně jsem po něm hodila očka
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 4:07 pm

Orochimaru
" Špionů mám víc než dost " smál se
" Měla by jsi si srazit hřebínek holko .. jsi moc smělá když mluvíš se mnou ..." zasyčel.
" Ale potřebuju vyřídit něco v Konoze ..." řekl
" Bude to tvůj vstupní test .. nasbírej tam co nejvíce informací a já to zvážím ..." usmál se a čekal
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 4:09 pm

"Právě výzvědyv Konoze jsem měla na mysli." blýsklo mi v očích

"Omluvte mě z amou troufalost ale vím toho mnohem víc než si myslíte. Jako Kanpoi mám přístupy všude. Stačí se jen přes jednoho člověka dostat do Konohy a máte vše co by jste chtěl vědět." mírně jsem se uklonila
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 4:11 pm

Orochimaru
" Odejdi ..." zasyčel
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 03, 2011 4:13 pm

vítězně jsem se usmála a odcházela přitom si utlumila chakru a vyběhla za Tenshim (přesun)
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 2:45 pm

Vlezl jsem do chodby obkládané oranžovými dlaždicemi. Potichu procházel chodbami.
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Počet příspěvkù : 154
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt Left_bar_bleue1875/2300Podzemný úkryt Empty_bar_bleue  (1875/2300)

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 2:47 pm

Slyšel jsem kroky lidí. Nadzvedl jsem si brýle a vylezl ze své místnosti. Utlumil jsem svou chakru aby nebylo možné ji jakkoliv vycítit. Jak jsem se blížil zvuk bot narážejících do dlaždic se zvyšoval. "Bunshin no jutsu ... " zašeptal jsem a vytvořil iluzi kterou jsem proti nim poslal.
Návrat nahoru Goto down
Akio Hoozuki
Nukenin
Nukenin
Akio Hoozuki

Počet příspěvkù : 68
Narození : 08. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt Left_bar_bleue650/650Podzemný úkryt Empty_bar_bleue  (650/650)

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:35 pm

Objevil jsem se vedle Kabuta a sledoval co se dějě.Počítal jsem s tím že mě poznají a otočil se na nějaké Ninji,hned nato jak jsem si je prohlédl podruhé jsem zjistil že jsou z Konohy.Ignoroval jsem fakt že je to jen Bunshin a podíval se na něj.''Co se tu dějě?''Zabručel jsem lhostejně a všechny si přeměřoval pohledem.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:36 pm

v lidu jsem došel za Akiem
Návrat nahoru Goto down
Marwin

Marwin

Počet příspěvkù : 192
Narození : 21. 09. 11

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:39 pm

Toshi Takari

Kráčal som za ostatnými keď som sa odrazu zastavil, Jiki Kankaku (磁気感覚, Magnetický zmysel), privrel som oči a nachvíľku som ostal stáť za ostatnými, keď som ich otvoril a potvrdil som si čo som vedel len som ostatným povedal, niekto pravdepodobne ide naším smerom, ale niesom si tím na sto percent istý, nie som senzor, a je ich už viac vysvetlil som. Cítim pohyb každého úlomku kovu v širokom okolí, aj ked nedokážem určiť či je to protivník, viem že sa niečo blíži, pomyslel som.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:42 pm

Otočil jsem se když jsem ucítil chakru někoho známého. Bylo to ale dávno. " Správně ..." souhlasil a pomalu se otočil. Šel směrem k nim a aktivoval chidori, které vložil do katany.
" Je to dlouho ... Sasuke " rezlohlo se chodbami a pouze dodal týmu. " Vy se postarejte o toho před námi ... je to ale bunshin, tudíž najděte pravého ..."
Návrat nahoru Goto down
Takeru Takahashi

Takeru Takahashi

Počet příspěvkù : 129
Narození : 30. 09. 11

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:44 pm

Takeru Takahashi

To je ale otrava- poznamenal jsem a pousmál se. Potom jsem se podíval na Mizore a Toshiho a mírně jsem poodskočil dozadu za nimi Takže, kdo má první tah? Ta věc nevypadá moc silně... řekl jsem a zasmál jsem se
Návrat nahoru Goto down
http://narutochronicles.forumczech.com/forum
Anonymní
Anonymní

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:46 pm

"utíká to když se zabavíš"
Návrat nahoru Goto down
Marwin

Marwin

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:52 pm

Toshi Takari

Pozrel som sa na Akia Hoozuki, a následne som pozdvihol obočie, máš pravdu, vypadá ako blbec, uškrnul som sa a následne som mysľou zasiahol jeho meč, legendárny meč šermiara, ktorý bol už pod mojou kontrolou. Kubikiri ? Legendárny meč šermiara, heh dnes mám svoj deň, a on natrafil na nesprávnu osobu. Následne som celou svojou osobou, mysľou a podstatou vytvoril tak silné pole, že ten chlapík mohol odrazu pocítiť ohromný tlak na jeho chrbte, ktorý ho posúval smerom k nám, až do doby kým sa jeho meč úplne nevydral z jeho chrbta, nepreletel ten menší úsek medzi nami a ja som zachytil jeho rúčku pevne do ruky.

Vraví sa tomu Jishaku Ninpou, je to pokrvná schopnosť, a práve si prišiel o dosť cennú vec, uškrnul som sa, chytil som rúčku meča pevne oboma rukami a namieril ho oproti nemu.
Návrat nahoru Goto down
Akio Hoozuki
Nukenin
Nukenin
Akio Hoozuki

Shinobi
Chakra Chakra:

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:55 pm

Něco se mnou cuklo a posunulo mě dopředu,avšak není to technika na úrovni aby mi meč utrhlo i s provázkem ze zad a ještě mě ten meč obkroužil.Jen jsem se zapřel pevně do země a sledoval ho.''Neřekl bych že jsem o to přišel'',řekl jsem pobaveně a meč na zádech ještě více utáhl.''Ale dobře že jsi mi ukázal co umíš''

(Ps.Neměl by ses prvně věci dotknout a zmaknetizovat a až pak to přitahovat?^^)
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Počet příspěvkù : 154
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt Left_bar_bleue1875/2300Podzemný úkryt Empty_bar_bleue  (1875/2300)

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 3:57 pm

" Ale pár vetřelců ... " řekl jsem a pokračoval. " Orochimaru-sama vás nepotřebuje ... Odejděte ..." řekl klidně a vytáhl svitek ze kterého se po chvíli vyvolala mrtvola.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 4:02 pm

" Sasuke .. Pomsta není všechno ... říkala ti to řádka lidí, ale ne někdo kdo si prošel tím samým jako ty ... otevři konečně oči a vrať se do normálního života !" " Pokud to nepůjde, dotáhnu tě za Narutem sám !" řekl naštvaně, kvůli přání Týmu 7. "Chidori Kouken" ozvalo se a proti Sasukemu letěl malý blesk. /Ne plně naučená technika.
Návrat nahoru Goto down
Marwin

Marwin

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 4:02 pm

Toshi Takari

Jishaku Juryo!... zvolal som v mysli a spravil jednoduchú pečať, Kubikiri odrazu vážil asi tak 100x viac než normálne, toto tento chlapík nemohol ustáť, naviac si ho ešte viac pripol k sebe, takže by ho to skolilo aj s mečom k zemi.

(Prečítaj si moju KG, exo*e : P A áno, je to technika na úrovni, a pôsobí na základe myšlienok, a nepostuj hlúposti prosím :) s tím u mňa nepochodíš)

Naposledy upravil Marwin dne Mon Oct 10, 2011 4:15 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Takeru Takahashi

Takeru Takahashi

Počet příspěvkù : 129
Narození : 30. 09. 11

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 4:09 pm

Takeru Takahashi

Jishaku? Podle toho názvu. Takže ten kluk ovládá přece jen magnetismus a ne Koton, mohl jsem si to myslet. Ale co už... pomyslel jsem si a pouze jsem se pousmál, nehodlal jsem se zatím nějak zapojovat více do boje. Hodlal jsem hlavně zjístit informace o těch dvou, co tu byli. Sasukeho sem samozřejmě znal... Konoha, kdo by ho neznal, ale toho kluka s tím mečem jsem neznal. Kabuta jsem znal díky klanu.
Návrat nahoru Goto down
http://narutochronicles.forumczech.com/forum
Akio Hoozuki
Nukenin
Nukenin
Akio Hoozuki

Shinobi
Chakra Chakra:

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt EmptyMon Oct 10, 2011 4:13 pm

Suiton: Gōsuiwan no Jutsu ,mé ruce se rapidně změnili a má síla s nimi.Pomalu jsem se nadzvedl a posadil se do polohy,že kubiriki nebyl nademnou.Neměl jsem v plánu ho pouštět,ani nic podobného.Pustil jsem pod sebe kouřové bomby které vybuchlya vytvořili neprostupný kouř.udělal jsem pečetě a usmál se,přičemž jsem svázaný svitek z pláště a meč silou přes magnetické pole položil na něj,počemž jsem ho zapečetil do Kuchiyose svitku,který jsem schoval pod plášť.Po rozplynutí kouře jsem držel v ruce Kubiriki a mířil ním proti němu,s úsměvem na rtech.

Naposledy upravil Akio Hoozuki dne Tue Oct 11, 2011 3:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Podzemný úkryt Empty
PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt Empty

Návrat nahoru Goto down

Podzemný úkryt
Strana 1 z 11Jdi na stránku : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Východný úkryt
» Severný úkryt
» Západný úkryt
» Južný úkryt
» Úkryt pri mori

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Ostatný Svet :: Otogakure no Sato-
Přejdi na: