| Južný úkryt | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Južný úkryt Thu Sep 08, 2011 5:59 pm | |
| Úkryt malej budovy dobre zamaskovaný v hustom poraste stromov, v ktorých sa neozývajú žiadne zvuky, len občas začuť šum vetra. | |
|
| |
Sasori Akatsuki
Počet příspěvkù : 122 Narození : 11. 09. 11
Shinobi Chakra: (3000/3000)
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 7:48 pm | |
| V malom úkryte hlboko v lese sa zjavila astrálna projekcia Nagata. ,, Takže... " Kuchiyose: Gedou Mazou.... Nagato vyvolal sochu kacírského démona a vyskočil na svoj prst pričom čakal na ostatných a na Madaru kým prinesie Bijuu na zapečatenie. | |
|
| |
Tobi Akatsuki
Počet příspěvkù : 141 Narození : 11. 10. 11
Shinobi Chakra: (2000/2000)
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 7:53 pm | |
| Do úkrytu vstúpili dve neznáme postavy v akatsuki plášťoch, tiahnuc za sebou sanbiho. Kisame"Dobrý deň, šéfe. Za posledné roky je toto môj najväčší pod vodou žijúci úlovok," poznamenal som sarkasticky s úsmevom na tvári. Deidara"To mi hovor. Moju prvú skúsenosť s korytnačkou som si predstavoval malinko inak, hm."Pomocou mojej ílovej sovy som nemal problém umiestniť sanbiho doprostriedku. Následne sme i s Kisamem vyskočili na príslušné prsty a prichystali si náležité pečate. Potom sme už iba čakali na zvyšných členov. | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
Počet příspěvkù : 108 Narození : 20. 09. 11
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 7:57 pm | |
| přišel jsem dovnitř a rozhlédl se... svůj novej xicht od kabuta jsem si schovával pod pláštěm... heeej kakuzuu.. když jsi teď mrtvej... kdem áš prachy jdu na tu plastiku zařval jsme na celé kolo a čekal jeho reakci.. | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:01 pm | |
| Kakuzu "Neočakávaj finančné príspevky na také zbytočnosti. Keby si bol aspoň trochu inteligentný, zaobstaral by si si masku." Vstúpil som dovnútra hneď po Hidanovi. Koľká škoda, že mu Kabuto namiesto toho radšej neodtrhol jazyk. Vyskočil som na príslušný prst a pripravil sa. | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:05 pm | |
| stejně s tím nic nenaděláš!!! začal jsme řvát na celé kolo navíc jednu masku už jsem měl.. ale to ten xicht nebyl tak rozsračkovaný pak jsme vyskočil na můj prst a začal jsme skládat pečetě... kde máš ty prachy? Mrtvýýmu jsou stejně na nic.. usmál jsme se ikdyž na novém xichtě kterej byl schovanej za pláštěm to nešlo moc poznat... | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:12 pm | |
| Kakuzu "Lepšie mŕtvemu ako hlupákovi," poznamenal som a venoval sa pečateniu. "To je presne to, čomu hovorím "vyhodené peniaze". Teraz, keď sa nemusím pozerať na tvoj ksicht, je to omnoho lepšie," dodal som hneď potom.
Deidara "Oj, oj, stačilo, aby sa dostavilo zombie duo a už je tu veselo," odfrkol som sarkasticky. | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:15 pm | |
| podíval jsem se na deidaru a zařval jsem... ty drž hubu!! pak jsme se podíval znova na kakuza... ok tak pak mi ty peníze nedáš jo? No jak chceš... taky tu plastiku budeš potřebovat ty namyšlenej tupče!!! a začal si broukat... | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:20 pm | |
| Deidara "Aby som ti fasádu neskrášlil ešte aj svojim umením, hm!" odfrkol som na Hidana.
Kakuzu "Povedal ten, koho som zošil už viac krát než je to možné napočítať na oboch rukách," oponoval som, hoci som si uvedomoval, že to žiadny úžitok neprinesie. "Šéfe, čo je s modrovláskou?" zarazil som sa, keď som si uvedomil, že i napriek Peinovej prítomnosti ona stále chýba.
Naposledy upravil Tobi dne Thu Nov 17, 2011 8:20 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Konan Akatsuki
Počet příspěvkù : 42 Narození : 14. 09. 11
Shinobi Chakra: (980/1000)
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:20 pm | |
| ,, Moja astrálna projekcia sa zjavila a ja už som videla Kakuza, Hidana, Deidaru, Kisameho a Peina. " Bez slov som vyskočila na svoj prst a pridala sa k pečateniu. | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:22 pm | |
| Kisame "Spomeň diabla," neodpustil som si uštipačnú poznámku, po ktorej nasledoval smiech.
Kakuzu "Akosi mi bolo odpovedané bez slov," poznamenal som a tiež som sa pousmial pod maskou.
Deidara "Chýbajú ešte traja, hm," dodal som na záver. | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:26 pm | |
| hej ty koňeve když se tím tak chlubíš tak mi sešíj i ten xicht!!! už jen proto že se tak kazí reputace Akatsuki... pak jsme se podíval na projekci Konan a zase zpátky na kakuza Buď mi dej peníze nebo mi udělej plastiku ty... ale chcu vypadat jak předtím a ty to těžko dokážeš... navíc je to tvoje vina!!! pokaždé mi ten xicht rozdrbal ten kretén s hady a pokáždé jsi mě k němu zatáhl ty!!! řval jsme na celé kolo nevšimajíc si deidary | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:27 pm | |
| Poobzeral som sa okolo seba a videl som Kakuzuho, Konan, Deidaru, Kisameho, Hidana. ,, Ako som sa tak na nich pozeral všimol som si, že niečo nie je v poriadku. * Deidara, Kisame, Kakuzu vyzerajú divne tvár majú ako keby popraskanú a vyzerajú ako by práve vyšli z horbu. Hidan je zasa celý divný... keď som sa zahladel na nich Rinneganom tak som si všimol, že ani nemajú obeh chakry.... / Nagato sa zamyslel / ... čo si to na nich použil za techniku Madara.... | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:29 pm | |
| Kakuzu "Hmm? Hovoril si niečo?" reagoval som po chvílke mlčania na Hidana.
Kisame "Che che, si naňho zlý," zasmial som sa, no môj úsmev pomerne rýchlo z tváre zmizol. "Itachi nezvykne chodievať neskoro." | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:35 pm | |
| nasraně jsem se na něj podíval pak jsem se pdoíval an peina hej řekni mu ať mi dá ty prachy na ten xicht!!! řval jsem pak jsme na chvíli ztichnul a zase začal.. jak dlouho to bude trvat? nebaví mě stát na místě s tímhle xichtěm... doufám že se pak můžu jít podívat do nějaké vesnice a nechat si udělat plastiku!! | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:37 pm | |
| Kakuzu "Hej, Hidan. Na tvojom mieste by som šéfa neotravoval, inak ťa zabije," podpichol som ho ako obvykle.
Kisame Čo asi tak môže byť s Itachim? Ešte raz som sa rozhliadol navôkol.
Deidara Zvláštne. Sasori-senpai nerád necháva kohokoľvek čakať. Žeby už konečne zakapal? pomyslel som si pri pohľade na vospolok. | |
|
| |
Zetsu Akatsuki
Počet příspěvkù : 36 Narození : 03. 09. 11
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:38 pm | |
| Naše astrální projekce se objevili na jednom z prstů a jakmile jsme byli na místě začli jsme se soustředit na techniku pečetí ''Itachi dnes zůstane nespatřený naším zrakem'' Pověděla černá půlká hlubším tónem
| |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Thu Nov 17, 2011 8:51 pm | |
| kakuzu sám víš že to nejde.. usmál jsem se... navíc nedopadnu jak ty... ŠKRTE JEDEN!!!!!!!!!!! začal jsme zase řvát | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Sat Nov 19, 2011 1:04 pm | |
| Po 3 dňoch: Na soche sa otvorili ďalšie 2 oči. Sanbi a Yonbi zapečatený. ,, Nagato sa pozrel na sochu " Ešte 4 ocasý démoni a plán Akatsuki sa uskutoční. Ďalší na rade je Gobiho Jinchuuriki podľa mojich informácií sa pohybuje v Oblačnej vesnici ... Kumogakure. Choďte a prineste ho sem. Kakuzu, Hidan. / Nagatova astrálna projekcia zmizla / | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Sat Nov 19, 2011 1:58 pm | |
| seskočil jsem z prstu a zařval na celé kolo dokud mi nezaplatí plastiku tak s ním nikam nejdu!!! xicht mi zničil on tak ať ho i zpraví!!! a sledoval kakuza kdy už mu dojdu nervy a ty peníze mi dá ... | |
|
| |
Konan Akatsuki
Počet příspěvkù : 42 Narození : 14. 09. 11
Shinobi Chakra: (980/1000)
| Předmět: Re: Južný úkryt Sat Nov 19, 2011 2:41 pm | |
| Potichu som sa pozrela na všetkých a hneď som zrušila svoju techniku astrálnej projekcie. | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Sat Nov 19, 2011 4:50 pm | |
| KakuzuPečatenie bolo konečne zakončené. "Ideme, Hidan," prehovoril som sucho nereagujúc na jeho slová a pomaly opúšťal úkryt. Ostatní prítomní sa tak isto pobrali svojou cestou. - PRESUN - | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
| Předmět: Re: Južný úkryt Sun Nov 20, 2011 11:54 am | |
| dej mi peníze a můžeme se bavit!!! zase začal řvát a stál na místě jako solnej sloup.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Južný úkryt | |
| |
|
| |
| Južný úkryt | |
|