Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Hi no Kuni

Goto down 
+12
Tenshi Gurama
Uzumaki Aiko
Daichi Terumi
Sokiha Hoozuki
Sasori
Yamanaka Ino
Kagami
Akamatsu
Ichiro Kiosho
Hanaki
Hyuuga Kiyoshi
In-Admin
16 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Hi no Kuni - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptyFri Dec 02, 2011 4:44 pm

First topic message reminder :

Hi no Kuni

Hi no Kuni - Stránka 4 Konoha11

Obsahuje
-> Cesty mezi vesnicemi <-
-> Nedůležité oblasti <-
-> Ostatní vesničky <-
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Počet příspěvkù : 82
Narození : 03. 12. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 4 Left_bar_bleue350/350Hi no Kuni - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:31 pm

(no šak ja som napísal, že Ino som hodil do stromu a teba teda to dievča som kopol do brucha)

Nie dosť!Už prestaň!Naraz sa ma zmocnil čudný pocit.Ako keby som osilnel.Zrazu som sa začal dostávať von.Ten "démon" vyletel a začal žiariť.A o chvíľu som tam stál ja.Rýchlo som dobehol k dievčaťu.Prepáč mi to si v poriadku?
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Počet příspěvkù : 62
Narození : 07. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 4 Left_bar_bleue450/450Hi no Kuni - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:32 pm

(Tak teď jsem úplně mimo.)
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Počet příspěvkù : 375
Narození : 07. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 4 Left_bar_bleue650/650Hi no Kuni - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:36 pm

/jestli to chápu: Ino si hodil do stromu a tu dívku jsi kopl do břicha?/
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 4 Left_bar_bleue450/450Hi no Kuni - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:37 pm

(Njn a co s mým útokem :) vemu to, že jsem minul)

Naposledy upravil Yamanaka Ino dne Sun Dec 11, 2011 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 4 Left_bar_bleue350/350Hi no Kuni - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:39 pm

no si prečítaj na cintoríne
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 4 Left_bar_bleue650/650Hi no Kuni - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:41 pm

Ishigavaro Muchino
Jakmile mě ten kluk kopl do břicha, spadla jsem na kolena.
Dívala jsem se ani nevím na co a měla jsem rozdvojený pohled.
Ústa jsem měla otevřená, ale nic mi z nich nevycházelo.
Pomalu jsem zavřela ústa a pohled už jsem měla normální.
Přesto jsem pořád cítila ohromnou bolest v břiše.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:43 pm

Prosím, prepáč mi to.To on, sa ma občas zmocní a potom robím toto.Zdvihol som ju zo zeme a odbehol k druhému dievčaťu.Si v poriadku?
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:46 pm

Ishigavaro Muchino
Ten kluk mě zvedl ze země.
"V pořádku."
řekla jsem tiše, bez emocí.
Ruce jsem měla podél těla.
Slyšela jsem zvuky, které jsem nenáviděla.
Šustění stromů a trávy, zpívání ptáčků i dětský smích mi lezl na nervy.
Podívala jsem se na Ino.
*Doufám, že je v pořádku.*
pomyslela jsem si, což bylo docela divné.
Nikdy jsem o nikoho neměla strach, ale teď ano.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:47 pm

Mysl se mi vrátila zpět do těla. Všimla jsem si, že ten kluk je u mě a drží tu dívku. Viděla jsem, že má zraněné břicho. Já byla taky dost zraněná. "Nech ji být!" řekla jsem mu. Byla jsem naštvaná, chtěla jsem pro ni udělat vše co jsem mohla v ruce jsem si chystala kunai.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:51 pm

Ishigavaro Muchino
Otočila jsem se na Ino.
"Jsem v pořádku."
řekla jsem bez citů hlase a přišla jsem k ní.
Podala jsem ji ruku, aby mohla vstát.
"Pojď."
řekla jsem.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 4:54 pm

*Co to má znamenat? Není náhodou v genjutsu?* pomyslela jsem a raději vstala sama. "Máš zraněné břicho, lehni si." řekla jsem jí. Najednou mi z pusy začala téct krev. Byla jsem pořád připravená na případný útok.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:01 pm

Ishigavaro Muchino
"Už jsem v pořádku.
Ale ty nejsi v pořádku."

řekla jsem, bylo jasné, že jsem to já, protože jsem pořád mluvila zcela bez citů v hlase.
Vytáhla jsem z kapsy kapesník a podala jsem ho Ino.
"Nemusíš o mě mít strach.
Vlastně ani nechci, aby o mě někdo měl strach
."
řekla jsem tiše, ale tak aby to Ino slyšela.
Neprojevovala jsem pořád žádný pocit.
Byla jsem možná trochu, jako stroj, ale s lidským hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:05 pm

Prepáčte mi to to on.Povedal som a zas začul ten hlas.Máš šťastie, že ešte nie som silní na toľko aby som bol von stále.Daj mi už pokoj!Padol som na zem a z úst mi začala tiecť krv.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:10 pm

Podívala jsem se na toho kluka. Jsi zraněný." řekla jsem. Bylo mi celkem jedno jestli je přítel nebo ne, potřeboval pomoct. "Lehni si." řekla jsem mu. Jeho zranění bylo divné, jen tak se objevilo. *Jakoby měl dvě osobnosti.* pomyslela jsem a chystala ho léčit. "Pak nám ale všechno vysvětlíš." dodala jsem.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:14 pm

Ľahol som si a začala ma ošetrovať.Si slabý nedokážeš sa o seba postarať.Z ničoho nič mi išla krv aj z nosa a zlomila sa mi ruka.ÁÁÁÁKričal som na celý les.Na teraz ti to stačí no nenecháš ma vonku nabudúce a bude to horšie!
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:19 pm

Viděla jsem, jak se jeho tělo jakoby deformovalo *Co to je?* pomyslela jsem. Léčila jsem ho tak, jak jen to šlo. "Tu zlomeninu ti neošetřím, musíš do nemocnice. Teď mi ale odpověz Si z Konohy? Proč si zaútočil?" zeptala jsem se ho. Vyléčila jsem mu všechno co šlo, kromě té ruky "S tou rukou nehýbej." dodala jsem a podala mu šátek, který jsem u sebe měla a uvázala jsem mu ho kolem krku.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:24 pm

Ishigavaro Muchino
Klekla jsem si k tomu klukovi.
Ino ho léčila a vyléčila mu zranění, kromě té ruky.
Položila jsem mu na čelo dva prsty.
"Biraki seishin."
řekla jsem a zavřela jsem oči.
Cítila jsem, jak kolem mě víří chakra.

Stála jsem uvnitř jeho mysli.
Naproti mě stál démon.
"Proč to děláš?"
zeptala jsem se.

/tahle technika otevírá mysl tak, že uživatel do jeho mysli vidí a jako by v ní byl/
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:27 pm

Áno som z Konohy, a na vás som ja nezaútočil, bol to on.Čo... čo to je?Pravá časť tela sa mi premenila ani neviem ako naňho Hi no Kuni - Stránka 4 Devil-jin-T6-80766070?q=gallery%3Aperfecti%2F6955788&qo=46.Zas vy?Prestaň!Prečo som tu?Zdvihol som sa.Ďakujem za ošetrenie, si tu preto aby si mi nahradil zlomenú ruku!Ale ako?Ako si ma privolal to dokážem iba ja.To ani sám neviem.Pousmial som sa.Ako sa voláš?
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:29 pm

Lebo som jeho nenávisť.Povedal som dievčaťu ktoré sa tam objavilo.Zabili mu rodičov a každého koho mal rád.A ja som jeho nenávisť, no zďaleka nie som v mojej finálnej podobe.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:36 pm

"Aha, ale to není důvod, abys mu ubližoval.
Jeho nenávist se má přenášet na okolí a ne na něj.
Ale nenávist.... by měla úplně zmizet."
řekla jsem s mírným odhodláním pomoct tomu chlapci, ale nevěděla jsem, jak.
"a tvoje finální podoba.... mě nezajímá.
Zajímá mě pouze to, jak tě odsud dostat, Zrůdo."
řekla jsem a přišla jsem k němu blíž.
Nemohl mi ublížit, byla to duše jeho hostitele.
Kdyby se pokusil zaútočit, zranil by jenom sebe.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:39 pm

Mňa sa nedá odstrániť, ja som jeho nenávisť ktorej sa chcel zbaviť no ja som mu to nedovolil!Všetko čo ho naštve ide do mňa a čím viac sa doňho zlosti dostane tým som ja silnejší.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:43 pm

Polovina se mu změnila "Co to je?" zeptala jsem se. Byla jsem vyděšená. Ichi (zkratka) něco dělala. *To je nějaké ninjutsu?* zeptala jsem se sama sebe. "Já jsem Ino Yamanaka." představila jsem se. "Nevíš, co to Ichi dělá?".
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:45 pm

Je vnútri mňa dievča!Pekné meno, ty sklapni, ja som Ichiro Kiosho.Usmial som sa.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:49 pm

*Takže ninjutsu, něco jako přenos mysli.* pomyslela jsem. "Co teď já se tam nijak nedostanu." řekla jsem si pro sebe, ale bylo to slyšet. Tak jsem si začala léčit rány.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 EmptySun Dec 11, 2011 5:51 pm

"Jestli to, co říkáš, je pravda a ty se nedáš odstranit svým vlastníkem....
budu tě muset zničit sama."
řekla jsem a pořád jsem se k té příšeře blížila blíž.
Nebála jsem se té zrůdy, nemohla mi ublížit.
I kdyby mě ta zrůda chtěla zabít, nepovede se jí ani mě škrábnout.
To je silná stránka tohoto justu.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Hi no Kuni
Strana 4 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Tsuchi no Kuni
» Kaminari no Kuni