Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Hi no Kuni

Goto down 
+12
Tenshi Gurama
Uzumaki Aiko
Daichi Terumi
Sokiha Hoozuki
Sasori
Yamanaka Ino
Kagami
Akamatsu
Ichiro Kiosho
Hanaki
Hyuuga Kiyoshi
In-Admin
16 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Hi no Kuni - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyFri Dec 02, 2011 4:44 pm

First topic message reminder :

Hi no Kuni

Hi no Kuni - Stránka 5 Konoha11

Obsahuje
-> Cesty mezi vesnicemi <-
-> Nedůležité oblasti <-
-> Ostatní vesničky <-
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Počet příspěvkù : 62
Narození : 07. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 5 Left_bar_bleue450/450Hi no Kuni - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 5:54 pm

Přestala jsem se léčit, zranění jsem měla v pořádku, tak jsem jen stála a čekala, co bude.(Nešlo by, kdybych se dostala do mysli Ichira, tak bych mohla mluvit s jeho druhým já?)
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Počet příspěvkù : 375
Narození : 07. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 5 Left_bar_bleue650/650Hi no Kuni - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 5:56 pm

/jak už jsi říkala ty, je to něco, jako přenos mysli, takže by to nešlo, bohužel Chichotání /
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 5 Left_bar_bleue450/450Hi no Kuni - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 5:58 pm

(Tak ten rozhovor trochu urychlete Chichotání)
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 5 Left_bar_bleue650/650Hi no Kuni - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 5:59 pm

/pokusim se Chichotání /
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Počet příspěvkù : 82
Narození : 03. 12. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 5 Left_bar_bleue350/350Hi no Kuni - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 6:01 pm

Zbytočne!Mňa nezničíš, to sa nedá!To je pravda.Znova som sa premenil a na zemi som bol bez zranenia.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 6:06 pm

Ishigavaro Muchino
"Pro někoho je nemožné dostat se do něčí mysli.
Ale já jsem tady.
Pro někoho je nemožné zbavit se svojí nenávisti.
Ale kdo říká, že mu v tom nemůže pomoc někdo jiný.
Jsem Ishigavaro Muchino a zničím tě!"
řekla jsem bez citů, až na poslední větu.
Poslední větu jsem zakřičela, jak nejhlasitěji jsem dovedla.
Přišla jsem až k té příšeře.
"Jestli nechceš, aby byla tvoje existence vymazána, slib, že už nikdy nebudeš ubližovat.... Nikomu."
řekla jsem a vypadalo to, že svá slova myslím vážně.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:
Hi no Kuni - Stránka 5 Left_bar_bleue350/350Hi no Kuni - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 6:16 pm

No keď to bude potrebovať, keď bude vojna a bude ho chcieť niekto zabiť?No čo potom?
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 6:37 pm

Ishigavaro Muchino
"On se o sebe postará, veř mi."
řekla jsem a otočila jsem se k té příšeře zády.
"Ale kdyby potřeboval pomoc.... sám si o ní řekne."
řekla jsem a bylo to, jako bych se proměnila v prach a rozplynula se.

Zrušila jsem jutsu a vstala jsem.
"Nezničila jsem to....
jenom jsem tomu řekla, co se myslím...
Ale vypadá to, že to ta příšera pochopila.
"
řekla jsem bez citů.
"Vyrazíme?"
zeptala jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 7:12 pm

Tak dobre.Vstal som a oprášil sa.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 7:26 pm

"Ty jdeš s námi?" zeptala jsem se Ichira. "No nějaká pomoc by se hodila." špitla jsem potichu. "Takže můžeme jít." řekla jsem a vyrazila.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptySun Dec 11, 2011 8:17 pm

Ishigavaro Muchino
Šla jsem stejným tempem, jako předtím, ale tentokrát jsem šla vzadu, za ostatními.
Přemýšlela jsem, ale můj obličej nenaznačoval žádný pocit.
Po několika minutách chůze jsem se zeptala:
"Je docela pozdě.
Neutáboříme se?
"
zeptala jsem se a dívala jsem se na Ichira.
*Doufám, že ten démon neporuší dohodu.*
pomyslela jsem si a čekala jsem na jejich reakci.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 5:54 am

Potom ako povedalo to dievča či sa nutáboríme pozrel som sa na oblohu a bola už dosť tmavá.
Tak dobre.Hneď ako som dokončil tú vetu som išiel nazbierať drevo na oheň.

---------------------------------po 10-tich min.-----------------------------------------------------------

No som tu.Doniesol som okolo 20 driev a niečo suché na chytenie.Vybral som si kresalo a začal šúchať.Po chvíli sa vytvoril oheň a zosilnel.Ľahol som si k stromu a čakal čo sa bude diať.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 1:49 pm

Ishigavaro Muchino
Sedla jsem si na zem hned po tom, co jsem navrhla, že se utáboříme.
Byla jsem vyčerpaná z toho, jak dlouho jsem držela to jutsu.
Nebyla jsem ninja, ale tohle byla moje vrozená schopnost.
Díky ní dokáži rozpoznat, jaký je člověk a co se v něm děje.
Když se vrátil Ichiro se dřevem, nějak jsem tomu nevěnovala pozornost.
Dívala jsem se na oblohu a poslouchala jsem vítr.
Tenhle zvuk mi nějak nevadil, ale vítr byl po chvíli už dost nepříjemný.
Přisedla jsem si blíž k ohni a ohřála jsem si ruce.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 2:11 pm

Sedla jsem si k k ohni a viděla, že Ishi-san je trochu zima. Žádnou deku jsem neměla, neměla jsem ji čím zahřát a díky mému krátkému oblečení mi taky nebylo zrovna teplo. "Meli bychom si už pomalu lehnout, ráno vyrazíme brzy." řekla jsem a chystala si lehnout.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 2:14 pm

Ishigavaro Muchino
Přikývla jsem.
Vlastně už jsem to měla v plánu, ale nechtělo se mi jít lehnout si, jako první.
Ještě chvilku jsem se dívala přímo do ohně.
Vybavila se mi vzpomínka.
Ne moc hezká vzpomínka na to, jak vypalují naši vesnici.
Po chvilce jsem si lehla k ohni.
Bylo teplo, u ohně ano.
Po několika minutách jsem tiše spala.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 2:19 pm

Ichi-san zaspala, já jsem s neklidem raději zůstala vzhůru. Chtěla jsem počkat, než usne Ichiro. Možná, že Ichi-san si to s tím démonem dohodla, ale kdo ví, co ten démon může vyvést. Sedla jsem si blíže k ohni, abych Ichi neprobudila.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 2:33 pm

Zavrel som oči a snažil sa zaspať.Nespi!Vyskúšame ako sme spolu silný.Vôbec mi nedal pokoj tak som sa zdvihol a pomaly odkráčal.Došiel som do hustého lesa .Môžeme?Povedal som a v prvej polovici tela sa mi objavil on.Tak čím začneme?Tam tá skala.Povedal som a rozbehol sa.Skočil som za skalu a jeho rukou som ju celú rozbil.Z jeho ruky vyšla ružová čakra.Nakreslil som na obrázok 20 drakov.Choujuu Giga!Draci vyšli.Môžem?Jasné.Zrazu som zmizol a bol zas dnu.Verím ti tak ma nesklam!Hi no Kuni - Stránka 5 Devil-jin-T6-80766070?q=gallery%3Aperfecti%2F6955788&qo=46Z čakry som si vyformoval meč a preskočil na jedného draka ktorému som meč zapichol do hlavy.Keď letel k zemi zrazil druhého a ten spadol na kúsky skál a dvoch som mal z krku.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 2:45 pm

Ichiro odešel. Připadalo mi to divné, tak jsem pomalu šla jeho směrem. Když jsem dorazila, démon byl na svobodě a ničil draky, kteří byli jakoby nakreslení. Sledovala jsem je chvíli, potom jsem ale byla tak unavená, že jsem na místě usnula opřená o strom. Slyšet mě nebylo, jen jsem tiše spala. Zdál se mi pěkný sen.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 3:01 pm

Tak čo ide mi to?Áno ide.Nastavil som ruku k drakovi a z nej mi čakra vyletela a prepichla ho.Odhodil som ha a skočil na druhého a toho prepichol tiež.Skočil som na zem a buchol rukou do zeme a z nej vyšli traja bojovníci a tý zničili ostatných.Tak ja už idem.Premenil sa naspäť.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 3:03 pm

V tom jsem začala trochu víc chrápat.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 3:14 pm

Ishigavaro Muchino
Probudily mě nějaké zvuky.
"Co se děje?"
zeptala jsem se ospale.
Šla jsem za těmi zvuky.
Uviděla jsem Ichira a Ino.
Ale ještě někoho, v dálce.
"Někdo tam je!"
zakřičela jsem.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 3:17 pm

Zbudila jsem se. Ishi-san kričela, že někoho vidí. Vytáhla jsem kunai. Byla tma a já toho moc neviděla. "Kdo je tam?" zakřičela jsem.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 3:28 pm

"Muž... asi 180 vysoký, hubený a má zakrytou tvář...
Ne!
Je jich tam víc!
Všichni mají zakryté tváře maskou.
"
řekla jsem.
Měla jsem strach, ale nebála jsem se smrti.
Bála jsem se spíš toho, že ublíží Ino nebo Ichirovi.
Návrat nahoru Goto down
Yamanaka Ino
Chuunin
Chuunin
Yamanaka Ino

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 3:35 pm

"Ichiro, můžeš jednoho chytit, aby zůstal na jednom místě?" zeptala jsem se ho. Věděla jsem, že jsou nepřátelé. Normální ninja by se teď utábořil. "Pak mi budeš muset chránit tělo." dodala jsem. Chtěla jsem pro Ishi-san udělat cokoliv. Dost jsem si ji oblíbila.
Návrat nahoru Goto down
Ichiro Kiosho
Genin
Genin
Ichiro Kiosho

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 EmptyMon Dec 12, 2011 4:15 pm

Čo?Otočil som sa a v lese bolo vidno postavy.Tak a ide sa!Polovica tela sa mi premenil na neho a od si spravil z čakry meč.Ja som nakreslil obrovského hada a vlka.Choujuu Giga!Vlk dobehol k Ishi-san a had sa doplazil k mužovi a obmotal sa okolo neho a stlačil ho.Ino môžeš.Vedel som, že mi veľa čakry neostáva tak musím šetriť.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hi no Kuni   Hi no Kuni - Stránka 5 Empty

Návrat nahoru Goto down

Hi no Kuni
Strana 5 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Tsuchi no Kuni
» Kaminari no Kuni
» Mizu no Kuni