Autor | Zpráva |
---|
Hanaki Hokage
Počet příspěvkù : 375 Narození : 07. 10. 11 Age : 26
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 5:24 pm | |
| Tomuhle útoku se nedalo vykrýt. Zasáhl všude, kde chtěl a zablokoval chakrové body. Skácel jsem se k zemi. *Sakra!!!!!* pomyslel si, když dopadl na zem. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 10. 10. 11 Age : 25 Location : Konoha
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 5:39 pm | |
| "A nutné je, aby byla mise splněna, takže je také nutno zbavit se překážek." řekl jsem a vytáhl kunai. "A jelikož jsi překážka, tak je mou povinností se tě zbavit." řekl jsem, ale nedíval se mu do očí. Natáhl jsem ruku a bodl jsem kunai vedle jeho hlavy. "Ale ty máš něco v plánu, takže si první vyslechnu naši překážku, co ví." dodal jsem, v druhé ruce jsem měl další kunai, kdyby se rozhodl mě bodnout. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 6:16 pm | |
| "V tom svitku se mají nacházet informace o Hokage. A já je chci získat.... Toť vše." řekl udýchaně. Pomalu se ovšem připravoval na smrt. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 7:58 pm | |
| "Ichiro, mám ho zabít?" zeptal se ho. Zabíjet nebylo zrovna moje oblíbené, od smrti mého otce. Vlastně jsem od té doby nechtěl zabíjet i když on pohrdal Hokagem a to jsem mu nemohl odpustit, protože Hanaki-san je starostlivá a stará se hlavně o Shiro, ale já jsem ho zabít prostě nedokázal. "Kloni, vezměte ho a pořádně držte." řekl jsem jim. Kloni neváhali, vzali ho a přitiskli ke stromu. "Ichiro, je tvůj, rozhodni si to sám." řekl jsem a čekal, co udělá.
| |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
Počet příspěvkù : 82 Narození : 03. 12. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 9:51 am | |
| Ja... ja neviem!Skríkol som a kľakol si na kolená pretože som si spomenul na tie časy keď bola vojna a videl som ako mi zabili priateľov, rodinu...Zmocnil sa ma čudní pocit a začul som hlas.Snáď ho nenecháš ísť, on by ťa zabil hneď pri prvej príležitosti!Zabi ho!Ten hlas nie a nie prestať.Tiger spadol na zem, bol zranení.Pribehol som k nemu a poobzeral ho.Kunai mal zapichnutý v nohe.Bojoval si dobre.Povedal som a tiger zmizol.Tak už ho zabi!Nie ja ja nemôžem! | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 11:05 am | |
| Ichiro ho nemohl zabít. "Ehh, tak co teď." řekl jsem si pro sebe. Přišel jsem k tomu ninjovi a dvakrát ho trefil Juukenem do hrudi za účelem ho dostat do bezvědomí nebo aspoň do úplného znehybnění. "Ichiro, mohl bys vytvořit nějaké zvíře, které by ho odneslo?" zeptal jsem se ho. "Feudální pán není už moc daleko." | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 11:16 am | |
| A kam presne ho má odniesť?Spýtal som sa a začal kresliť.
-------------------------- po piatich minútach ----------------------
Ták hotovo.Obrázok som položil na zem.Choujuu Giga!Z obrázka vyšiel obrovský vlk.Zobral som chlapa a priviazal ho čakrovým lankom o vlka.Tak bež za Hokage.Vlk kývol hlavou a zašiel za kopec.
(vlk presun) | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 1:21 pm | |
| "Tak, můžeme pokračovat." řekl a pokračoval v cestě dál.
(Han, můžeme už dorazit k Feudálu?) | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 5:46 pm | |
| Jakmile ho Kiyoshi trefil do hrudníku, byl v bezvědomí. Neprobíral se a dlouho se ještě neprobere.
/Jop, pište už do osady Shousen.. omlouvám se za mojí nepřítomnost/ | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 6:09 pm | |
| Ještě před cestou jsem beze slov vzal Ichirovi svitek a pospíchal do osady. Zanedlouho jsem do ní dorazil. (přesun) | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 8:04 pm | |
| Šla jsem pořád dál. Slyšela jsem šustění stromů a trávy. Hrozné a deprimující zvuky. Ino šla hned za mnou. Všechno se zdálo být v pořádku. | |
|
| |
Yamanaka Ino Chuunin
Počet příspěvkù : 62 Narození : 07. 11. 11
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 8:07 pm | |
| Šla jsem za ní, zdála se mi odstrčená, taková samotářka. Skoro jsme spolu nemluvily, jen tak šly. Po několika minutách jsem se zeptala "Nejsi unavená?" a čekala na její odpověď. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 8:11 pm | |
| "Ne." odpověděla jsem bez citů. Šla jsem pořád dál a nevšímala jsem si ani strašného slunce, které mi svítilo do očí, ani hrozně hlasitých a nepříjemných zvuků stromů a trávy. Slyšela jsem křupání větviček kousek vedle nás. Zastavila jsem si. Ukázala jsem na místo, odkud vycházelo praskání větviček a řekla jsem: "Někdo tam je." opět úplně bez citů v hlase. | |
|
| |
Yamanaka Ino Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 8:32 pm | |
| Poprvé jsem nic neslyšela, ale potom ano. "Drž se za mnou." řekla jsem jí. Šla jsem po tom zvuku, ale pořád mě trápila ona. Taková bezcitná. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sat Dec 10, 2011 8:54 pm | |
| Ino už byla téměř u toho zvuku. Najednou z lesa vyběhl jeden ninja a hodil po Ino kunai. Následně vyběhl ještě jeden ninja a Ino přeskočil. Hodil po mě kunai, ale já se jen skrčila. Pak ke mě přiběhl a držel mi kunai pod krkem. | |
|
| |
Yamanaka Ino Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 9:24 am | |
| Kunai jsem odrazila mým kunaiem. Potom jsem se otočila. Nevěděla jsem co mám dělat. Dívka byla v rukou ninjů. Napadla mě jediná věc. Tajně jsem udělala v rukou pečeť a jen si v duchu řekla "Shiranshin no jutsu." Nemohla jsem vypadat podezřele, protože jsem jen v klidu stála s neobvyklou pečetí a dívala se na toho ninju. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 2:05 pm | |
| Stála jsem tam. Ninjům jsem se ani nebránila. Ale Ino udělala nějakou pečeť. Dosud jsem ji neviděla, ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost. Ale ninja, který mi držel kunai u krku, se najednou zastavil. Jako by to ani nebyl on. Vypadlo to zvláštně. Technika Ino se nejspíš povedla. | |
|
| |
Yamanaka Ino Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 2:34 pm | |
| Ninja pustil dívku a rozběhl se na toho druhého ninju. (Nevím, jestli teď mám psát za toho ninju.) "Jsi v pořádku?" zeptala jsem se jí. Pořád jsem držela moji pečeť a soustředila se na toho ninju. Pomalu, ale jistě jsem ztrácela chakru. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 2:43 pm | |
| Podívala jsem se na toho ninju, který útočil na svého společníka. "Co si s ním udělala?" zeptala jsem se opět zcela bez pocitů v hlase. Sledovala jsem je. Ino byla jistě silná, když ho dokázala takto ovládat. /piš za toho ninju, když ho ovládáš / | |
|
| |
Yamanaka Ino Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 2:52 pm | |
| Ninja Vytáhl si kunai a snažil se bodnout svého společníka do srdce. V druhé ruce měl pořád ten samý kunai, kterým držel dívku pod krkem.
Ino "Rychle někam se schovej." řekla jsem jí. Byla jsem upocená. "Ať tě nenajdou!" dodala jsem. Pomalu jsem vymýšlela plán. | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 3:24 pm | |
| Leteli sme nad Hi no Kuni a zrazu niekoho zbadal.Á dievčatko.Povedal keď zbadal nejaké dievča dole.Najprv zabijem tích dvoch a potom ju!Skríkol a obrovskou rýchlosťou dole.Nerob to!Prečo teraz som tu ja!Spadol som na zem a chytil oboch ninjov do rúk a stlačil ich.Pomaly sa dusili a ja som ich hodil do stromov a otočil sa na to dievča.Ahoj!Objavil som sa za ňou a chytil ju za ruku.Nechaj ju, prosím!Kričal som stále no ona ma nemohla počuť. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 4:15 pm | |
| Slyšela jsem Ino, jak křičí celá udýchaná. Vlastně jsem chtěla utéct, ale měla jsem zvláštní pocit.... Nemohla jsem ji tam nechat. Najednou mě chytil za ruku nějaký kluk. "Kdo jsi?" zeptala jsem se bez pocitů v hlase a ani moje tělo nevykazovalo nějaký pocit. | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 4:23 pm | |
| Á ďalšia obeť!Vykríkol som a hodil to dievča do stromu.Podišiel som k druhému (Hanaki) Na čo ti to je keď hneď zomrieš?Povedal a kopol ju do brucha. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 4:25 pm | |
| /počkej, trochu jsme si nerozuměli, myslela jsem, že je to ta dívka, za kterou hraju a ne Ino. prosím, příště to líp vysvětli a pls editni to / | |
|
| |
Yamanaka Ino Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Sun Dec 11, 2011 4:28 pm | |
| Kluk přišel chytl mě a potom hodil ke stromu. (Jestli jsem to pochopil) Chvíli jsem se nemohla hýbat, ale potom jsem musela zachránit tu dívku. "Shintenshin no Jutsu" řekla jsem a poslala moji mysl přímo do toho kluka. Mé tělo se přestalo hýbat. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hi no Kuni | |
| |
|
| |
| Hi no Kuni | |
|