Autor | Zpráva |
---|
Akamatsu Jounin
Počet příspěvkù : 64 Narození : 24. 11. 11
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 1:36 pm | |
| šel jsem cestou áách tady mě už nikdo neuvidí schoval jsem se na palouček kde široko daleko nikdo nebyl a povolal jsem démona ale objevil se jiný než ten první nebo se snad až tak šklebil ale to je jedno řekl jsem mu tejné heslo ale stále se na mě divně díval sakra já zapoměl podobu jsem si změnil zase zpět.a znovu jsem mu řekl tajný kód. | |
|
| |
Hanaki Hokage
Počet příspěvkù : 375 Narození : 07. 10. 11 Age : 26
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 2:13 pm | |
| Zdálo se, že i kdyby jste s Kashikoiem házeli o skálu, neprobudil by se. Byl v genjustu. Celou dobu byl někým ovládaný, ale nevěděli jste, kým. Toto genjutsu bylo silné a téměř neviditelné, proto ho Kiyoshi dříve nemohl zaznamenat Byakuganem. Ale teď si uživatel toho genjustu nejspíš nedával pozor a tím se prozradil. | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
Počet příspěvkù : 82 Narození : 03. 12. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 2:18 pm | |
| Zdalo sa mi, že nie je v bezvedomí.Vybral som papier a nakreslil tam dvoch psov.Choju Giga!Z obrazu vybehli dvaja psi.Keď je tu ešte niekto tak mi ho nájdite.Psi začali čuchať a došli ku skale. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 10. 10. 11 Age : 25 Location : Konoha
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 3:37 pm | |
| Podíval jsem se na Kashikoie. "Máš pravdu nevypadá na bezvědomí." řekl jsem a začal ho prohledávat Byakuganem. "Má nějak narušený tok chakry, ale jenom jemně, skoro to nejde poznat, takže je v genjutsu." dodal jsem a ihned začal prohledávat okolí. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 5:37 pm | |
| "Takže jste mě našli!" zvolal ninja, který celou dobu seděl na skále a pozoroval představení. "Myslel jsem, že na to přijdete dřív. Asi jsem vás přecenil!" řekl neuctivým a dost nemilým tónem. Seskočil ze skály. Několika hody shurikeny zničil psi. Usmál se. | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 5:51 pm | |
| Kto si?Povedal som a prehodil cez seba plášť a nebolo ma vidno.Prešiel som k mužovi zozadu a zhodil zo seba plášť.Čo tu vlastne chceš?Kopol som ho o chrbta a spadol na zem.Pri tom ruchu som si vytiahol kunai a pripravil som sa na hod. | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 6:05 pm | |
| (ešte koľko ich bude? :) ) | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 6:29 pm | |
| Ichiro si nasadil plášť a zmizel, potom se objevil za ninjou. *Neviditelný plášť? No se mi líbí.* pomyslel jsem si a připravil dva kunaie. (To je jak z Harryho Pottera ) | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 7:05 pm | |
| (viem ) Stál som a pozrel sa na toho ninju. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 7:29 pm | |
| "Oh, uklidni se." řekl a usmál se. "Nepřišel jsem vám ublížit, ani ublížit vašemu Hokagemu. Chci jenom ten svitek." řekl přátelským tónem, ale nepřátelsky se usmíval. Vypadalo to, že má i jiné plány. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 7:34 pm | |
| "Co s ním chceš dělat?" zeptal jsem se ho. Byl jsem pořád připravený zaútočit. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 7:36 pm | |
| "Co bys řekl?" usmál se nad zbytečnou otázkou. "Obsahuje tajné informace, ne? Každá tajná informace, ať už je jakákoliv, se dá zneužít." řekl s divným výrazem. Jeho pronikavé zelené oči se dívaly přímo do Kiyoshiho očí. Celou tu dobu měl divný nepřátelský úsměv. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 7:43 pm | |
| "Aha, tak jestli chceš tohle, tak to můžeš jít zpět do pekla." řekl nezajímavým hlasem. Snažil se, aby to vypadalo, že polevil v obraně.
| |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 7:51 pm | |
| "Asi jsi mě nepochopil. Nechci s vámi bojovat. Jenom chci ten svitek, chci obsah toho svitku a pak můžu zase odejít. Tamti byli jenom, aby otestovali vaše schopnosti. Zdá se, že nejste zase tak marní, ale potřebujete se toho ještě hodně co učit." řekl dost neuctivě. "A jaký je váš Hokage. Slyšel jsem, že je to ženská. Je to pravda?" zeptal se, jako by Hokage pohrdal. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 7:54 pm | |
| "Máme výborného Hokageho, jo, je to žena, vadí?" řekl jsem mu, trochu mi lezl na nervy. "Jinak, toho svitku se nedočkáš, takže jestli dovolíš, my půjdeme dál." dodal. Ten chlap se mi nelíbil, hlavně jeho zelené oči a ten jeho výraz. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 8:02 pm | |
| "Zase špatně." řekl. "Já ten svitek dostanu, rozumíš?" řekl a jeho pronikavé oči ti přikazovali, ať mu dáš ten svitek. Tvoje tělo se začalo samo hýbat a ty jsi začal vytahovat svitek z kapsy. Byl to nějaký druh genjutsu, které manipulovalo s tvým tělem. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 8:06 pm | |
| Začal jsem se sám od sebe hýbat. *C..co to je? ... To musí být druh nějakého Gnejutsu.* pomyslel jsem. "Ichiro, udělej něco!" řekl mu, nemohl s ničím vůbec hýbat.
(Takže, on jakoby ovládá mé tělo, ale já jsem při smyslech, případně to editnu) | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 8:14 pm | |
| Usmál se. Viděl, jak už mu pomalu svitek podáváš. "Ano, ještě kousek." řekl si pro sebe. /máš úplnou pravdu, Kiyoshi, jsem zvědavá, jak se s tím poperete/ | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Thu Dec 08, 2011 8:52 pm | |
| "Ichiro!" zakřičel. Pomalu mu do ruky podal svitek.
| |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 5:38 am | |
| Čo to je?Zakričal som a hodil chlapovi do chrbta kunai a začal kresliť.Choju Giga!Z obrazu vyskočil tiger a hodil ho na zem a pritom stál stále na ňom.Okamžite prestaň!Zakričal som na chlapa a tiger do jeho tela zaboril pazúry aby vedel, že to myslím vážne.Kiyoshi už si v poriadku?Prišiel som k nemu a pre istotu zobral zvitok. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 1:21 pm | |
| Jakmile tygr zabořil zuby do těla, rozplynul se. Byl to klon. Kiyoshi si toho nemohl všimnout, protože byl v genjutsu. Pravý stál na skále a tleskal. "Výborně." řekl a usmál se. Kiyoshi pořád byl pod vlivem genjutsu a kunaiem švihl proti Ichirovi. "Zajímalo by mě, jak se spolu poperete." řekl ironicky a smál se.
/Prosím, neříkej výsledky technik/ | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 1:34 pm | |
| Odskočil som a tiger sa obzrel.Klon?Vykríkol som a zobral kunai.Končíš!Hodil som po ňom kunai a tiger to obišiel zozadu.
(ale už tam som písal, že som doňho hodil kunai tak prečo sa vtedy nerozplynul?) | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 3:20 pm | |
| Akuyoshi Akuma
Akuyoshi sa objavil pri Akamatsuovi. Nepovedal ani slovo len položil ruku Akamatsuovi na hlavu a získal tak potrebné informácie ktoré Akamatsu zbieral. Potom odstúpil dva kroky a zaškeril sa. "Kagami ťa nemôže momentálne prijať v sídle. Môžeš zostať v Konohe alebo odísť kam chceš. Keď ťa bude Kagami potrebovať prídem ťa navštíviť" povedal s diabolským úsmevom a zmizol v mraku čierneho dymu pričom zanechal Akamatsua na mieste.
/Naposledy čo si si sám napísal za môjho summona - bolo to už druhý krát! Oceňujem snahu písať dlhšie posty no má to určité hranice. Za trest zostaneš mimo sídla do ďalšej misie - teda máš volno no nezabúdaj že stále pre teba platia pravidlá Lovcov. Napíš mi informácie ktoré si získal do súkromnej správy tu na stránke/ | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 4:11 pm | |
| Podíval se na Ichiroa (pardon, nevim, jak se to skloňuje). Kiyoshi už se mohl normálně hýbat, protože se na něj přestal soustředit. "Myslel jsem, že máte rozum, ale mýlil jsem se! Vy jste snad přišli o mozek!" vykřikl. "Copak vám ještě nedošlo, že vás Hokage jenom využívá?! Proč si tam nezajde sám?! Protože se vás chce zbavit!" vykřikl a mírně se usmíval. Poté hodil kunai na tygra, který se k němu blížil zezadu. /Nerozplynul se protože chvilku trvá, než se klon rozplyne/ | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hi no Kuni Fri Dec 09, 2011 5:13 pm | |
| "Sklapni! Hokage, má důležitější věci než tohle. Stará se o celou vesnici, o celou Zemi Ohně." vykřikl jsem na něj. "A povinnost ninjy je splnit mise, které ti udá. dodal jsem a vytvořil dva Klony. Oba se na něj rozběhli a snažili se ho zabavit. Já jsem se zatím co nejrychleji dostal k němu zezadu. "Juukenkou Hakke Hyakunijuuhasshou." řekl jsem a naštvaně se mu snažil udělat co největší zranění. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hi no Kuni | |
| |
|
| |
| Hi no Kuni | |
|