Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Tréninková Hala

Goto down 
+9
Yukki Maeda
Narumi Kaname
Haku
Ferii Fey
Daisuke Maeda
Shizuka Yoru
Manami Suzu
Keith Clay
In-Admin
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Tréninková Hala - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyMon Sep 05, 2011 5:24 pm

First topic message reminder :

Zde si můžete procvičit jutsu na terčích

Naposledy upravil In-Admin dne Fri Dec 16, 2011 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Počet příspěvkù : 462
Narození : 10. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Tréninková Hala - Stránka 3 Left_bar_bleue1035/1035Tréninková Hala - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (1035/1035)

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 6:35 pm

Nevedel som že niekdo ine len som započul hlas bo lsom do tréninugu taky zaujatý že automaticky som v otočení hodil kunai.
Kunai letel blízko hlavy Yukki tak blízko že sa jej to dotklo vlasov,ked som zbadal pokom som to hodil zbledol som.
"Y Y Yukki eh gomene"začal som sa škrabať za hlavou a priblblo sa usmievať uff toto si asi odskáčem.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Počet příspěvkù : 269
Narození : 19. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Tréninková Hala - Stránka 3 Left_bar_bleue600/600Tréninková Hala - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 6:38 pm

´´Hmm...nevěděla jsem, že bys chtěl abych se ostříhala..´´rýpla jsem do něho loktem...
Nechtěla jsem se ptát na jeho sensei a tak jsem šla o kus dál trénovat své techniky a nerušila ho...
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:
Tréninková Hala - Stránka 3 Left_bar_bleue1035/1035Tréninková Hala - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (1035/1035)

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 6:41 pm

"Prepáč bol som unesený tréningom a nie takto ti to svečí omnoho viac"ukázal som palec hore.
"Heh Yukki ako vidím ideš asi trénovať hmm možeš mi niečo ukázať?"
Zo zvedavosti som sa jej opýtal zaujmalo ma čo vie.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:
Tréninková Hala - Stránka 3 Left_bar_bleue600/600Tréninková Hala - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 7:02 pm

Pozvedlo se mi obočí... ´´Já?!!´´zeptala jsem se nevěřícně...
´´Hmm... nejsi náhodou na hlavu?´´jistila jsem se...
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 7:04 pm

Pozeral som na nu a to čo mi povedala ma trocha zarazilo.
"Ehm prečo by som mal byť na hlavu? Pýtam sa či niečo mi neukážeš to je všetko prečo sa hned rozčukluješ?"
Nevedel som čo sa deje táto situácia vyzerala dosť pestrá nechápal som jej.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 7:14 pm

´´Nerozčiluju se..´´povzdechla jsem si...
´´Jen...mě nic jiného nenapadlo..´´sedla si na bobek...
´´Nevím co ti mám ukázat..´´vyšlo ze mě nakonec...
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 7:18 pm

Eh čo je to snou ja kričím čo ju to popadlo? že by sa jej za tu chvílu niečo stalo?
"Nerozumiem Yukki bola si najnadanejšia z nás všetkých a ty mi nemáš čo ukázať pride mi to divné"
Ale viac som nehovoril nechcel som sa s nou nijak pohádať prišlo mi to uplne divné táto situácia .
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 7:21 pm

´´Dobře dobře dobře...´´ a začala jsem...
stoupla jsem si a ? no co prostě jsem začala to co jsem začala
a co jsem začala bylo improvizování všech druhu boje.
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 7:41 pm

Pozreal som na nu a tie figury čo predvádzala boli naozaj super.
"Hm vidno že si v taijutsu naozaj dobrá to si určite zobrala aj moj talent na to lebo ja na taijutsu som takmer nuloví"
Zamsial som sa a dalej som ju sledoval.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:04 pm

Potom jsem se cítila unavená a tak jsem si sedla...má to trošku silné riziko...
Rozdýchávala jsem to a podívala jsem se na něj.. ´´Tak co? Jaký to bylo?´´chtěla jsem vědět....´´Ukaž mi taky něco co jsi se naučil..´´
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:09 pm

Pozeral som na nu s udivom ale vyzeralo to že je to dosť unavné i ked je to naozaj extra.
"Bolo to ako to povedať naozaj super Yukki"dal som prst hore a usmial sa na nu.
Uff dufam že s nou sa nikdy nedostanem do boja lebo som skončil.
"Ehm ja ja som sa teda toho moc nenaučil za ten čas povačšine čo si ma naučila ti no a teraz pracujem na jednej technike ale nejak ju nemožem zvládnuť"zasmial som sa a stál som tam ako blbec.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:12 pm

´´Ukaž.. možná ti nějak pomůže..´´usmála jsem se a pokynula mu, ať začne. Byla jsem trošku zpocená
a tak jsem byla ráda, že jsem trošku fouká vítr...
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:30 pm

Nevedel som či mám alebo ne lebo nechcel som sa strapniť pred vlastnou sestrou ona bola tak super a ja nič.
Ah jo to zase bude"tak dobre ale nesmej sa"sice som sa trocha zasmial ja.
Silno som sa nadýchol a spravil pečate.potom som napol paste a tie mi obalili ruky.
Obidve pasťa žiarili a vydávali zvlášzny pištavý zvuk."tak toto je ono"
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:39 pm

´´To bylo bezva!!´´řekla jsem a konečně vstala.
´´Skus přidat více chakry a održet ji ano?´´rychla jsem nad tím přemýšlela...
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:42 pm

Hm neveril som tomu ale technika sa držala dosť dobre a dlšie ako minule.
"No dobre teda"usmial som sa a začal pridávať viac chakry blesky šlahali viac a viac a zvuk bol čím dalej tým viac neznesitelný no aj na moje ruky to bol záťah.
ako som pridával furt chakru o chvílu sa technika zrušila a moje ruky boli mierne popalené.
štípalo to a ja som si začal fukať na ruky.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:46 pm

´´Jen mírně... ´´řekla jsem a šla k němu.
Vzala si jeho ruce do svým a foukala na ně jako když byl ještě malý.
Z brašničky jsem vytáhla vodu a polila mu jí...
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:49 pm

"Ou prepáč nejak som sa nehal uniesť tou silou heh"citíl som jej jelne chladivý vzduch na moje ruky.
Pripomenulo mi to mladosť a musel som sa na nu usmiať.
Ako mi liala vodu na ruky torcha to iskrilo ale bolesť ustupovala bolo to prijemné.
"Yukki naozaj si prinzecna"povedal som jej vodu som jej zobral s ruki a objal som ju.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 8:59 pm

Nechala jsem se obejmout..´´Taky jsi můj Princ a ne jen tak ledajaký...´´
poznamenala jsem inteligentně. A dala mu na čelo pusu.
´´Jsem ráda, že se tak snažíš..´´
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 9:01 pm

"Heh toto mi chýbalo moja sestrička"usmial som sa na nu.
"Slub mi že nech sa deje čokolvek už navždy tu budeme jeden pre druhého"
Pozrel som na nu smutne a dufal že mi neodpovie nič zle nechcel som o nu už nikdy prísť.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 9:13 pm

´´Ale... proč se ptáš na věci, které jsou už předem dané?´´zeptala jsem se usmívala se.
´´To už je dané, že tě budu následovat kamkoliv..´´pohladila jsem ho.´´Přece víš, že jsi jediný človíček, kterému bych nikdy nedokázala ublížit...´´
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 9:21 pm

Na tvári sa mi objavil žiarivy usmev a opať som ju objal"dakujem"
Odstrčil som sa od nej"ehm Yukki povec mi niečo o našom klane respektívne o tomto"a ukázal som na jej oči.
Nevedel osm o tom vlastne nič a jedine rodičia komu všetko hovorili bola ona a to aj aj miestami štvalo.
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 9:41 pm

Ah táto otázka neprišla zrovna v hod a bolo to aj dosť vidno ah Daisuke že nedržiš usta.
"P preáč Yukki nemyslel som to tak povieš mi o tom inokedy aj tak by som mal isť za senseiom takže sa maj pekne a dakujem ti za pomoc"
Mávol som na nu a rozbehol som sa preč ako Shizuku poznám určite išla hlásiť moj stav len dufam že tam ešte je.
(presun)
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Počet příspěvkù : 109
Narození : 15. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Tréninková Hala - Stránka 3 Left_bar_bleue450/450Tréninková Hala - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptyFri Oct 28, 2011 11:59 pm

Dorazil som do trénovacej haly .
Spať sa mi vôbec nechcelo mal som v sebe ako vždy veľa energie preto som sa porozhliadol kto tu je no to vlastne aj bolo jedno .
"Kujaku Myouhou .... "
Tréninková Hala - Stránka 3 Natsuhikujakumyouhouzz4
"Kemono !"
Tréninková Hala - Stránka 3 E6e0f11d89_80634757_o2
Po týchto slovách sa z tejto chakry čo som vypúštal sformovala bestia ktorá začla rozbíjať skaly ktoré tu boli snažil som sa natiahnuť chakru čo najviac ako to len šlo .
Po tom sa vrátila ku mne a začal som ju ovýjať okolo seba v tom ma napadlo keby sa naučím z toho také celotelové brnenie tak by to možno bolo docela výhodné aj keď vlastne aj toto už bolo skoro niečo také .
Nakoniec ale dal som ruky v pečať a začal som chakru vytvárať tak aby z nej boli ostne ktoré sa začli zabodávať do zeme .
Tréninková Hala - Stránka 3 Cb7d0e7e63_80634924_o2
Šlo mi to no ale docela ma to aj vyčerpávalo lebo som to preháňal používal som to nie ako normálne ale tak že som zo seba vypúšteľ odosť viac chakry .
No ale mal som v pláne to vydržať celú noc preto som tieto nasledovné veci opakoval aj keď sem tam som niečo menil a precvičoval som aj chakrové lano a hlavne všetko čo sa len dalo.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptySat Oct 29, 2011 7:27 am

Zůstala jsem tam sedět jako přikovaná. Tato otázka mě absolutně dostala.
Jen jsem stačila mávnout na Daisukeho a začala jsem se topit v myšlenkách.
Potom jsem si konečně stoupla a znovu začala cvičit svou techniku.
Taiden kōgeki Blesk : Nabitý útok
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Počet příspěvkù : 109
Narození : 15. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Tréninková Hala - Stránka 3 Left_bar_bleue450/450Tréninková Hala - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 EmptySat Oct 29, 2011 7:56 am

Po dlhom tréningu po ktorom som sa poriadne zmoril som sedel na zemi a odpočíval som .
Stačilo mi takže som mal v pláne sa už vrátiť lenže som potom počul že ako možno niekto ďalšíí trénuje.
Preto som nakoniec vstal a šiel som sa pozrieť že kto to je keď som uvidel moju bývalú senseii tak som sa rozhodol že ju pozdravím .
"Zdravíím ... tak akože to ide ?"
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tréninková Hala   Tréninková Hala - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Tréninková Hala
Strana 3 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Tréninková hala
» Tréninková Hala
» Tréninková Hala
» Tréninková Hala
» Tréninková pole

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Země Vzduchu :: Sunagakure no Sato :: Akademie-
Přejdi na: