Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Kazekageho

Goto down 
+23
Kagami
Sentoi
joukuu
Abandoned chair
Temarii
Killunia
Haku
Narumi Kaname
Yukki Maeda
Chisuna
Midotsuchi
Toshi Terumi
Daisuke Maeda
Shizuka Yoru
Keith Clay
Kitaru D. Sora
Ferii Fey
Manami Suzu
Ken Kuruima
Hatake Kakashi
Sabaku no Gaara
Kasume Uky
In-Admin
27 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyMon Sep 05, 2011 3:48 pm

First topic message reminder :

Místnost určená Kazekagemu a jeho jednáním, ať už v zájmu vesnice či osobním. Povětšinou zde vyřizuje nějaké papíry, ale není žádnou výjimečností, když Kazekageho zahlédnete venku, mimo kancelář, nebo dokonce mimo vesnici. Někdy si přijdou Starší prohlédnout práci zdejšího Kage, aby ho mohli v něčem omezit, či mu více pustit obojek. Největší práce je samozřejmě s udržováním míru mezi národy.

Naposledy upravil In-Admin dne Wed Nov 16, 2011 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Shizuka Yoru
Jounin
Jounin
Shizuka Yoru

Počet příspěvkù : 302
Narození : 05. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Left_bar_bleue650/650Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyThu Oct 06, 2011 4:08 pm

"Nebojte, budu to hlídat, jako oko v hlavě." Otočila jsem se k němu. "Já myslela, že máte hodně práce." podivila jsem se.
Návrat nahoru Goto down
http://animedeath.blog.cz
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Počet příspěvkù : 126
Narození : 23. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Left_bar_bleue1100/1100Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1100/1100)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyThu Oct 06, 2011 4:11 pm

,,Momentálně mám hotovo.'' Řeknu a vyjdu z kanceláře.
Návrat nahoru Goto down
http://bakugan.stranky1.cz
Shizuka Yoru
Jounin
Jounin
Shizuka Yoru

Počet příspěvkù : 302
Narození : 05. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Left_bar_bleue650/650Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyThu Oct 06, 2011 4:12 pm

"Tak dobře." vypochodovala jsem za ním.
Návrat nahoru Goto down
http://animedeath.blog.cz
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Počet příspěvkù : 462
Narození : 10. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Left_bar_bleue1035/1035Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1035/1035)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 07, 2011 6:46 pm

Bol mi predaná správa o tom že sa mám hlásiť u Kazekageo kvoli zadeleni do nejakého týmu.Neriešil som o jaky tým by išlo ani nič v podstate nma to ani nezaujmalo chcel som len dosťať o tom podrobnosti a stratiť sa čo nasjkrošie.Chodba ku Kazekage bola dlhá a nudná furt tu niekdo s niečim pobehoval a mna to štvalo drgali do mna už som mal chuť niečo povedať.Došiel som ku dverám Kágeho a zaklopal som s ane lahostajne a čakal na výzvu.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Left_bar_bleue1100/1100Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1100/1100)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 07, 2011 6:52 pm

Sekretářka
Otevřela ti mladá a hezká sekretářka. ,,Copak chceš chlapče? Kazekage-sama tu teď není.''
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Left_bar_bleue1035/1035Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1035/1035)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 07, 2011 7:26 pm

"Aha tak prepáčte že vás vyrušujem no bola mi zaslaná správa že sa mám hlásiť u Kazekageho kvoli týmu".Povedal som s anu a pozrel som sa na nu bola pekná a určite by chlapi po nej šaleli a obletovali ju no mna to nejak extra nezaujmalo."A ked tu neni chcel by som vedeť či by ste mi nevedela poradiť kde sa nachádza".
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 07, 2011 7:30 pm

Sekretářka
,,Aha tak ty jsi ten Daisuke? Takže kazekage-sama je teď v domě číslo 114.'' Řekla a čekala jestli budou nějaké další otázky.
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 07, 2011 7:34 pm

"Aha dobre dakujem za inofrmácie zatial sa majte".Kývol som na nu a vyrazil som preč hladať ten dom alebo o čo išlo prišlo my zváštne čo by Kage tam robyl no zatial som sa nejak tým netrápil len som vykročil s budovy káge a začal hladať to čo som mal.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 07, 2011 7:40 pm

Seketářka
Zavřela dveře a vrátila se k papírování.
Návrat nahoru Goto down
Toshi Terumi
Jounin
Jounin
Toshi Terumi

Počet příspěvkù : 28
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 8:09 pm

Doloudal jsem se s Ashayou až ke kanceláři. Ona určitě měla list s potvrzenými pravomocemi u sebe. Zaklepal jsem, znuděně se opřel zády o zeď dál od dveří a propaloval jsem pohledem zeď před sebou. Občas jsem přelétl pohledem k Ashaye, jestli není nervózní, nevypadala tak, ale co, já se v lidech vyznám jen.. v určitých situacích. Ušklíbl jsem se pro sebe a tentokrát pozoroval bílý strop.
Návrat nahoru Goto down
Midotsuchi
Chuunin
Chuunin
Midotsuchi

Počet příspěvkù : 15
Narození : 09. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Left_bar_bleue500/500Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (500/500)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyThu Oct 13, 2011 7:15 pm

Prišiel som pred dvere kancelárie, kde už niekto stál. Nevenoval som im veľkú pozornosť. Predpokladal som, že už zaklopali, takže som sa postavil za nich a čakal čo sa bude diať. Či nám niekto otvorí.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 4:47 pm

Přijdu ke kanceláři a zadívám se na dva ninji, podívám se na jejich čelenky a zjistím že jeden je z Iwagakure a druhý z Kirigakure. ,,Co si přejete?'' Zeptám se a vejdu do své kanceláře.
Návrat nahoru Goto down
Midotsuchi
Chuunin
Chuunin
Midotsuchi

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Left_bar_bleue500/500Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (500/500)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 5:32 pm

Otočil som sa na ninju z Kiri, ale nič nehovoril, takže som sa ujal slova. "Dobrý deň, Kazekage-sama," mierne som sa uklonil. "Posiela ma Tsuchikage-sama pre informácie ohľadom Jinchuuriki z vašej dediny. V dobe nebezpečenstva zvaného Akatsuki by si národy mali pomáhať."
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 5:37 pm

Sedl jsem si do křesla a zavolal. ,,Pojďte dál.'' Pak začal mluvit o jinchuriki. ,,No pravda je že zrovna žádného jinchuriki nemáme.'' A trochu nervozně jsem se na něj podíval.
Návrat nahoru Goto down
Midotsuchi
Chuunin
Chuunin
Midotsuchi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 5:48 pm

"Nemáte? Je to dosť citlivá otázka, ale spýtať sa to musím. Vášho Jinchuuriki chytili členovia Akatsuki?" Snažil som sa hovoriť čo najtichšie, aby ma nepočul ninja z Kiri v prípade, že Kazekage odmietne odpovedať.
Návrat nahoru Goto down
Toshi Terumi
Jounin
Jounin
Toshi Terumi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 5:49 pm

Zaslechl jsem hlasy zevnitř a zahlédl Shinobiho z Iwy, což jsem odhadoval podle čelenky. Uráčil jsem se odlepit od zdi a zjistil, že jsem tak nějak zaspal. Ušklíbl jsem se. Ashaya-san se nějak zapomněla. No, budu to muset vyřídit sám. Vešel jsem do kanceláře při vyzvání taky, zavřel za sebou dveře, lehce se při pozdravu kazekageho uklonil a opřel se o zeď, čuměl jsem do země a zase myslel na něco jiného, než bych měl. Toho Shinobi z Iwy a Kazekageho jsem momentálně neřešil, stejně mě tam taky čeká zastávka. Ať si vyřídí, co potřebují, já počkám. Sice jsem tu byl dřív, ale co, já si zase bloudil nějakým myšlenkovým rájem, a tak tu teď musím čekat.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 5:52 pm

,,Bohužel ano.'' Odpověděl jsem ninjovi z Iwagakure a pak jsem se otočil na ninju z Kirigakure. ,,Proč jsem jdeš ty?''
Návrat nahoru Goto down
Midotsuchi
Chuunin
Chuunin
Midotsuchi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 5:56 pm

"To je mi skutočne ľúto," sklonil som hlavu. "To je asi všetko čo Tsuchikage-sama chcela vedieť. Určite vás bude onedlho kontaktovať. Chcete sa spýtať niečo zasa vy?" Čakal som na jeho odpoveď a pomaly prešiel k dverám. Dúfal som, že už ma nechá ísť.

Naposledy upravil Midotsuchi dne Fri Oct 14, 2011 5:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Toshi Terumi
Jounin
Jounin
Toshi Terumi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 5:57 pm

Zaregistroval jsem, že otázka byla směřovaná i na mě. Přesměroval jsem pohled ze země na Kazekageho. "Zde to bude trochu na déle Kazekage-sama. Se všemi pravomocemi, jenž mi svěřil Mizukage-sama, jsem sem přišel dohodnout mírovou smlouvu mezi Sunou a Kiri. Mizukage se nemohl dostavit osobně, proto podklady i s pravomocemi mám u sebe, takže některé podmínky můžeme případně dojednat" Dodal jsem až dost formálně, což mě celkem překvapilo. Sho já ti říkal, že ze mě bude diplomat! Musel jsem se té myšlence mírně ušklíbnout, no pak jsem toho nechal.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 6:12 pm

,,Ano chci se tě na něco optat, ale chvíli počkej.'' Řekl jsem k tomu z Iwagakure a pak jsem se otočil na toho z Kirigakure. ,,A nějaké papirusy mi dáš?''
Návrat nahoru Goto down
Toshi Terumi
Jounin
Jounin
Toshi Terumi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 6:15 pm

Přikývl jsem, předložil před něj smlouvu s podmínkami a dopis s pravomocemi. Ve smlouvě se psalo.. O vzájemném příměří, žádných konfliktech mezi zeměmi, a samými dalšími veledůležitými kecmi. O krok jsem zpátky ustoupil a pohledem zabloudil k oknu, pak už jsem zase "celou" svou pozornost věnoval Kazekagemu.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 6:18 pm

Podívám se na papíry a pak prohlásím. ,,Ještě si to promyslím. Zůstaň ve vesnici a pak přijď zítra sem.'' Řeknu mu a pořád držím papíry v ruce.
Návrat nahoru Goto down
Toshi Terumi
Jounin
Jounin
Toshi Terumi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptyFri Oct 14, 2011 6:39 pm

To tady mám tvrdnout až do zítřka?! Už jsem se chystal něco zaprostestovat když mě něco napadlo. "Dobrá, tak sem přijdu ještě zítra. Naviděnou, Kazekage-sama.." Dodal jsem, papíry mu prozatím nechal a opustil kancelář se škodlibým úsměvem na rtech. Zarazil jsem ruce hluboko do kapes a přesně jsem věděl kam půjdu, prostě se pobavit!
(Přesun.)
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptySat Oct 15, 2011 11:26 am

Kráčal som budovou kde mal byť Kazekage.
Od vtedy čo trénovali som ho už ani viac nevidel že by ten chlap mal naozaj tolko roboty.
Kráčal som dalej bez toho aby som si všimol že je niekdo vo vnutri som zaklopal.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 EmptySat Oct 15, 2011 11:55 am

Promyslel jsem si mírovou smlouvu a podepsal se na ni. dal jsem ji do šuplíku a pak jsem se otočil na ninju z Iwagakure. ,,A vyše vesnice má nějakého jinchuriki?'' Zeptal jsem se zvědavě a pak někdo zaklepal, tak jsem jen řekl. ,,Dále!''
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekageho
Strana 4 z 17Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Kazekageho
» Kancelář Kazekageho
» Hrobka Yondaime Kazekageho

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Off Topic :: Kôš-
Přejdi na: