Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Dům Kazekageho

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Dům Kazekageho Empty
PříspěvekPředmět: Dům Kazekageho   Dům Kazekageho EmptyTue Sep 06, 2011 4:24 pm

Zde je trvalé bydliště Kazekageho.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com
Ken Kuruima
ANBU Root
ANBU Root
Ken Kuruima

Počet příspěvkù : 246
Narození : 14. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Dům Kazekageho Left_bar_bleue995/995Dům Kazekageho Empty_bar_bleue  (995/995)

Dům Kazekageho Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dům Kazekageho   Dům Kazekageho EmptyFri Sep 16, 2011 9:34 pm

Pomaly som vošiel do domu, zasunul som do zámku kľúčik a s prekvapením som zistil, že ma naozaj neoklamal, a pasoval. S takým novým elánom som vstúpil do vnútra, na hladanie postele som však bol až príliš unavený a tak som sa zvalil do gauča, jednu ruku som si dal pod lhavu, jednu na brucho a jednu nohu som zohol. V takejto polohe som čoskoro zaspal.

Na ďalší deň ráno som sa prebudil, otriasol som sa, vyžral som celú chladničku a odišiel som na svoje zvyčajné dlhééé prechádzky .
Návrat nahoru Goto down
Sabaku no Gaara
Death
Death
Sabaku no Gaara

Počet příspěvkù : 164
Narození : 12. 09. 11

Dům Kazekageho Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dům Kazekageho   Dům Kazekageho EmptySat Sep 17, 2011 5:23 pm

Oknem přiletěla písečná holubice,která měla přivázaný vzkaz na noze.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Počet příspěvkù : 126
Narození : 23. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Dům Kazekageho Left_bar_bleue1100/1100Dům Kazekageho Empty_bar_bleue  (1100/1100)

Dům Kazekageho Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dům Kazekageho   Dům Kazekageho EmptyMon Oct 10, 2011 6:15 pm

Přijdu ke dveřím, z kapsy vylovím klíče a odemknu. když vejdu tak za sebou zavřu a jdu do ložnice. Klíče jsem hodil na stolek, sundal jsem si masku a položil ji taky na stolek.
Spoiler:
Pak jsem si sundal plášť a hodil ho přes židli.
Spoiler:
Následně jsem se natáhl na postel a zanedlouho usnul.
Návrat nahoru Goto down
http://bakugan.stranky1.cz
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Počet příspěvkù : 126
Narození : 23. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Dům Kazekageho Left_bar_bleue1100/1100Dům Kazekageho Empty_bar_bleue  (1100/1100)

Dům Kazekageho Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dům Kazekageho   Dům Kazekageho EmptyFri Oct 14, 2011 4:45 pm

Vstanu dám si n sebe plášť, pak masku a nakonec si vezmu klíče. Vyjdu z domu a zamknu. Jdu do své kanceláře.
Návrat nahoru Goto down
http://bakugan.stranky1.cz
Shiro Goen
Kazekage
Kazekage
Shiro Goen

Počet příspěvkù : 120
Narození : 28. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Dům Kazekageho Left_bar_bleue1000/1000Dům Kazekageho Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Dům Kazekageho Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dům Kazekageho   Dům Kazekageho EmptyTue Dec 06, 2011 11:37 pm

Když už jsem byl přededveřmi začal jsem hledat klíče.Našel jsem je v kapsi a odemčel si dveře.
Dům byl sice malý ale byl útulný.Líbilo se mi tu.
Prošel jsem malou chodbou a vešel do ložnice kde jsem se převlíknul a pak se uvelebil do velmi pohodlné postele.Po dnešku jsem si odpočinek zasloužil.
Návrat nahoru Goto down
Shiro Goen
Kazekage
Kazekage
Shiro Goen

Počet příspěvkù : 120
Narození : 28. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Dům Kazekageho Left_bar_bleue1000/1000Dům Kazekageho Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Dům Kazekageho Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dům Kazekageho   Dům Kazekageho EmptyWed Dec 07, 2011 4:15 pm

Sakra to už je tolik hodin ? pomyslel jsem si když jsem se podíval na hodiny a zjistil že jsem zaspal a to o dost rychle jsem vyskočil z postele hodil na sebe oblečení a pak plášť.
Rychle jsem posnídal a pádil do práce.
Doufám že tam nikdo nečeká
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Dům Kazekageho Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dům Kazekageho   Dům Kazekageho Empty

Návrat nahoru Goto down

Dům Kazekageho
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kancelář Kazekageho
» Kancelář Kazekageho
» Hrobka Yondaime Kazekageho

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Země Vzduchu :: Sunagakure no Sato :: Domy Hráčů-
Přejdi na: