Copyright © Naruto: Sekai no Nindo |
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky |
|
| Ostrov Jinchuuriki | |
|
+9Tobi Tetsuo Shu Panosh Shiki Takeru In-Admin Arame Akiyama Killer Bee Akahim Ukarai 13 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Ostrov Jinchuuriki Sat Sep 10, 2011 6:49 pm | |
| First topic message reminder :
Tento ostrov ktorý sa pohybuje na chrbte korytnačky predstavuje ostrov pre Jinchuuriki. Na tomto ostrove žije kopa zvierat a už od pradávna tu trénujú Jinchuuriki ovládnuť svojich Bijuu. O ostrove vie iba pár ľudí z Kumogakure a človek ktorý najviac navštevuje toto miesto je Killer Bee. | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Yakushi Kabuto Nukenin
Počet příspěvkù : 154 Narození : 10. 10. 11
Shinobi Chakra: (1875/2300)
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Sat Dec 03, 2011 8:33 pm | |
| " Toho Genina přivedu k životu okamžitě ... Ale k našemu úkrytu tě nepustím ... Arame přežije .. To je mé slovo " Řekla přičemž ji svázala lanem. " Doneste toho druhého Genina a dodržím první část dohody " Dodala, přičemž v tu chvíli přiběhl na místo i Kimimaro. " Sice mi nemusíte věřit, ale ... Já když slib dám, dodržím ho do konce ... " Dodala, přičemž loutky odvolala a pomalu procházela do střediska, kde se zastavila a čekala až jí ukážou toho mrtvého. " Kde je ... " Řekla klidně, zatímco Arame držel Kimimaro. | |
| | | Saki Karui Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 85 Narození : 22. 11. 11
Shinobi Chakra: (700/700)
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Sun Dec 04, 2011 12:26 pm | |
| Shiki ja odchádzam . Držim ti palce aby si to zvládol . povedala a okamžite sa vyparila preč z bojiska a povedala si Ja mám svoje síly dosť vyčerpané a toho loutkara zvládne shiki určite sám tak načo čerpať energiu? Presun - | |
| | | Shu Genin
Počet příspěvkù : 24 Narození : 14. 11. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Sun Dec 04, 2011 12:41 pm | |
| Zostal som zarazený. Ďalší nepriateľ? Koľko ich dnes bude? pomyslel som si a pozeral čo sa bude diať. | |
| | | Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Mon Dec 05, 2011 3:54 pm | |
| Po prohlížení toho všeho tady jsem ho našla. Hodila jsem ho přes rameno a otočila se na Beeho. " Budete ho tu mít za tři dny ... " Dodala Chiyo a odešla pryč. Jednoduše dodrží slib a Gobiho získá také, dobrý obchod. Kimimaro jen popadl svázanou Arame a společně obrovskou rychlostí vypadli ze země Blesku. " Vypadá to že Bee přecejen dokáže myslet ... Není jako Uzumaki Naruto ... " Pronesla dál a zmizela. Kimimaro, Chiyo, Arame, Mrtvý Genin Přesun | |
| | | Shiki Takeru Jounin
Počet příspěvkù : 189 Narození : 18. 10. 11
Shinobi Chakra: (600/600)
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Mon Dec 12, 2011 2:48 pm | |
| Byl jsem víc než znepokojen tím, že Bee-san nechal Arame v jejich rukou. Věděl jsem ale, že by jí nenechal jen tak a určitě pro to měl pádný důvod. Po tom, co odešli jsem si sedl vedle Shua a Tetsua. Nevěděl jsem, co bych jim měl říct, takže jsem jen mlčel a čekal, zda se Arame ještě vrátí. | |
| | | Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Tue Dec 13, 2011 6:21 pm | |
| Došel jsem s tím co jsem slíbil společně s Kimimarem a položil jse před sebe. " Moje jsem splnil, vy vaše také ... Nic už nás nepojí ... Zatím " Ušklíbl jsem se při posledním slovu, které jsem obzvlášť zdůraznil. Poté jsem se otočil a pomalým krokem odcházel, přičemž Kimimaro byl stále v pozoru. | |
| | | Arame Akiyama Jounin
Počet příspěvkù : 230 Narození : 17. 10. 11 Age : 27
Shinobi Chakra: (1100/1100)
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Thu Dec 15, 2011 5:07 pm | |
| Otevřela jsem oči, když už byli oba dávno pryč. Okamžitě mi došlo, že je něco jinak. Cítila jsem se lehčí, jakoby volnější. Rychle jsem si vzpomněla, čím to je. Gobi byl pryč. V první chvíli jsem nevěděla, jestli mám být smutná, nebo se radovat. Radost nakonec převládla. Už se nebudu muset tolik ovládat. Konečně budu volná. Rozhlédla jsem se kolem sebe. Hned jsem zaregistrovala Shikiho a ty kluky, kteří sem přišli s nimi. Usmála jsem se. "Eh...ahoj..." vypravila jsem ze sebe nakonec, protože jsem byla moc unavená na dlouhý řeči, i když jsem toho měla na srdci mnohem víc. | |
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Thu Dec 15, 2011 5:14 pm | |
| Překvapením jsme sebou trhl a otočil jsem se za hlasem, jelikož dlouhou dobu byla moje reakce na okolí nepostřehnutelná. Udiveně jsme se podíval na Arame, stojící přímo přede mnou a na tváři mi už zářil úsměv. V rychlosti jsem vyskočil na nohy a rozběhl jsem se k ní. Objal jsem ji tak, jako poprvé a radoval jsem se, že je zpátky. Arame.. konečně! Vypravil jsem ze sebe a pak jsem ji pustil, aby se mohla nadechnout. Podíval jsem se na Kotokeho a hned jsem si k němu klekl. Pomohl jsem mu do sedu a radostí jsem skoro nedýchal. | |
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Thu Dec 15, 2011 5:29 pm | |
| Radostí mi začaly téct slzy. Když mě pustil, sesunula jsem se na zem. Sice mě z toho bolelo celé tělo, ale to jsem zrovna v té chvíli vůbec nevnímala. Rychle jsem se zvedla a šla za Shikim. Postavila jsem se vedle něj a promluvila: "Jsem ráda že to takhle skončilo... nepůjdeme už domů?" | |
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Sat Dec 17, 2011 8:03 pm | |
| Vstal jsem ze země a podíval jsem se Arame do očí. Byl jsem rád, že je v pořádku a už se těšil zpátky domů. Jo, asi bychom měli. I když se Shiki ohromně těšil, až si po misi odpočine, stále ho sžíral pocit, že nedokázal Arame, ani ostatní zachránit. Co kdyby nepřišla Chyio? Co kdyby už je nikdy neviděl? Kladl si stále otázky, no navenek nic neukazoval. | |
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki Sat Dec 17, 2011 8:13 pm | |
| "Taky myslím," pronesla jsem tiše a pomalu se rozešla směrem k lodi, která stavěla u břehu. Nádherný pocit volnosti mě ještě neopustil. Věděla jsem, že ztráta Gobiho je pro Kumo neštěstí, ale ten pocit byl tak osvobozující. Zvedla jsem hlavu a podívala se na nebe. Co teď budu dělat? Budu se muset naučit nějaké nové techniky, protože dosud jsem se snažila jen o ovládnutí Gobiho. Docela jsem se na to i těšila. (přesun) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Ostrov Jinchuuriki | |
| |
| | | | Ostrov Jinchuuriki | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|