| Okolie podzemného úkrytu | |
|
+11Kimimaro Kaguya Yakushi Kabuto Ken Kuruima Hoshigaki Kisame Takeru Takahashi Marwin Takeshi Kesshouryuu In-Admin Hatake Kakashi Ansella Akahim Ukarai 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Okolie podzemného úkrytu Fri Sep 09, 2011 7:06 pm | |
| Okolie úkrytu tvorí hustý les ktorý pokrýva značnú časť plochy a dobre zakrýva Orochimarovu skýš. Ďalej ho tvoria farmárske oblasti a iné budovy. | |
|
| |
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:23 pm | |
| cesta mě zavedla sem, procházela jsem hustým lesem a poslouchala Nekomaty řeči
"Proč jsi od něj odešla? Mohla si se konečně usadit, co ti to dávat pomáhat oběma stranám? Jo tak maximálně prachy. Nemůžou tě zabítale můžou zavřít co bys dělala kdyby tě zavřeli hm?"
"POslyše tohle jsem ti vysvětlovala už několikrát, je to osud a tradice, jednou jsem hodná jednou zlá, sloužím těm kteří mě o to požádají nebo dají nejvíce. Nemůžu si dovolit lásku ani nic jiného." řekla jsem trochu smutněji
"Jsi blbá. On tě měl rád." už jsem jí neodpovídala spíš jsem přemýšlela jestli bych se neměla pokusit o výrobu nějakého nového a nebezpečného jedu... | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
Počet příspěvkù : 13 Narození : 01. 09. 11
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:28 pm | |
| Šel jsem po lese a všiml si nějaké holky.
He co tu děláš tak sama? | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:35 pm | |
| Po chvíli zde objevili Chuuninové z Ame "Ansello ... vzdej se a možná ti usnadníme osud ... Odporuj a bude to horší !" řekl jejich velitel V jeho ruce se začala vytvářet stlačovaná vodní koule. | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:38 pm | |
| Všimnu si nějakých ninju a příjdu k nim.
Mátě nějaký problém hoši? | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:40 pm | |
| na odpověď oběma mužům jsem se zdráhala odpovídat jen se podívala na oba | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:41 pm | |
| CHUUNINOVÉ " Nepleťte se do věcí jiných vesnic Kakashi! Mohl by jste z toho mít veliké problémy!" řekl velitel znovu a rázněji " Tak jak to bude Ansello, nebo ti mám říkat zrádkyně ?" | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:42 pm | |
| Hele nevím odkud mě znáte,ale potřebuju vědět co udělala. řeknu a dívám se na něj. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:44 pm | |
| "Já vám povím jasně co jsem udělala....už jen to že jsem předurčená k výpomoci všem ať jsou hodní nebo špatní." řekla jsem nevinně | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:47 pm | |
| "Kakashi ... jste známý ... nevím čemu se divíte ale už uhněte !" zařval a vrazil mu kouli stlačené vody přímo do břicha, že odletěl dalších 8 metrů dál. "A teď ty ... jdeš s námi nebo ne?" zeptal se znovu "Můžeš začít od začátku ... s čistým štítem ... ale když tě vidím, asi i ta tvoje kočka je chytřejší než ty " | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:49 pm | |
| "Můžete ze mě udělat novýho člověka ale ten nutkavý pocit každému pomoct neodstraníte a mě se nechce ztratit samu sebe." pronesla jsem a namířila si to ke KAkashimu abych se podívala jestli mu něco náhodou není | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:50 pm | |
| "Vezměte ji ..." řekl a ti dva okamžitě skočili pro ní a odtáhli ji za velitele "Kakashi bylo to nezbytné ... vám do toho nic není "řekl vážně | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:54 pm | |
| Postavim se a odkryju sharingan
Zaútočení na jounina dobře jak myslíš.Mam důvod k tomu abych na vás mohl také útočit
Řeknu a udělám klony
Tajuu Kage Bunshin no Jutsu! Oběví se 70 klonu a všichni jsou okolo nich (obklíčili) (-100 chakry)
Vyberte si buďto ji teď necháte a já ji dovedu do konohy a tam ji odsouzíme a nebo teď tu zemřete řeknu a dívám se na ně sharinganem.Dva kloni odhodili ty chunnini co drželi tu holku a hlídali ji.
| |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:56 pm | |
| laxně jsem se dívala na ten tyjátr okolo neměla jsem v plánu zatím nic dělat jen sledovat jak se to vyvine | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:57 pm | |
| "Zkus nás zabít " usmál se velitel "A v Konoze budeš souzen ty místo ní ..." zasmál se Suiton:Suiryuuben no jutsu řekl a vytvořil biče které prosekali cestu bunshiny "Odveďte ji ... já to tu vyřeším " řekl velitel a ostatní odešli do Ame i s Ansellou | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:59 pm | |
| Řekněte mi jméno té holky! řeknu a udělám pečetě pro případ nouze.
(Sry jdu nachvíli off) | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 3:59 pm | |
| šla jsem s nimi a jen jsem se letmo podívala za sebe ani jsem nemusela mluvit a věděla jsem že v okamžiku na jednoho chlapa vyskočila Nekomata a začala ho škrábat do obličeje až ho několikrát sekla přes oči | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 4:06 pm | |
| Velitel se otočil a svázal nekomatu vodními bičemi Raiton: Jibashi! A Nekomata dostala omračující elektrický šok
Chuuninové byli už i s Ansellou v Ame kde ji zavřeli do vězení | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 5:16 pm | |
| | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 17, 2011 6:52 pm | |
| VELITEL "Kakashi! Tohle bude mít dohru ..." řekl a pomalu se přesouval do Konohy. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sun Sep 18, 2011 3:25 pm | |
| procházel jsem lesem a hledal vstup do úkrytu |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Sat Sep 24, 2011 3:28 pm | |
| když jsem našel vše co jsem potřeboval tak jsem od sud zmizel pryč |
|
| |
Takeshi Kesshouryuu ANBU
Počet příspěvkù : 54 Narození : 24. 09. 11
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Wed Sep 28, 2011 12:12 pm | |
| Objevil jsem se v lese a rozhlížel se kolem sebe.''Takže tady jsi byl cosi tu hledal?''Šel jsem přesně cestou co šel Sasuke až jsem narazil na úkryt.Dřív nebo později tě najdu.Vešel jsem do prázdneho úkrytu a rozhlížel se.Hmm zajímavé.Něco jsem schoval do oblečení a odcházel pryč.(přesun) | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Mon Oct 10, 2011 12:22 pm | |
| Pomalu sem přišel a rozhlížel se po vchodu do úkrytu. Choval jsem se maximálně tiše. Dával jsem také stálý pozor kdyby přišla Ansella. Občas praskla nějaká větvička, ale po chvíli všechny namokly a byly všechny tiché. | |
|
| |
Marwin
Počet příspěvkù : 192 Narození : 21. 09. 11 Age : 32
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu Mon Oct 10, 2011 2:19 pm | |
| Toshi Takari
Ten huňatý biely vlk nás zaviedol za senseiom ku ktorému sme sa nakoniec pripojili. Trochu mi to už začínalo liezť krkom, tento chlapík nás vláčil hore dole a bol čas na otázky. "Takže ? Čo tu robíme ? Ak to správne chápem.. ten Oro-bohviečo je cieľ .... a my ho máme ? Zabiť ? Zajať ? Zachrániť ?... " opýtal som sa sarkasticky toho týpka za ktorým som kráčal. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Okolie podzemného úkrytu | |
| |
|
| |
| Okolie podzemného úkrytu | |
|