| Okolie Zeme železa | |
|
+10Hiruko Neome Kishin Midori Hyuuga Neji Sabaku no Gaara Zetsu Ansella In-Admin Kitaru D. Sora Akahim Ukarai 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Okolie Zeme železa Thu Sep 08, 2011 7:00 pm | |
| Okolo zeme železa je zasnežený sneh v ktorom sa zle orientuje, no pre samurajov je to hračka. | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
Počet příspěvkù : 72 Narození : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 9:07 am | |
| Přišel jsem do této země,protože mi bylo jasné,že by mě Zetsu nejspíš hledal hned v Konoze.O této zemi jsem slyšel jen že se specializuje na techniku s mečem no mě to nijak nezajmalo.Opřel jsem se o strom,kde sněželo.Byla mi zima,ale jelikož jsem chtěl přežít musel jsem to chvíli přetrpět a usl jsem. | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:27 pm | |
| Přiběhli jsme sem s Ansellou a vyhledali nedaleký opuštěný srub. " Tady by to šlo ne ?" zeptal jsem se a vešel dovnitř, kde jsem rozbalil všechny věci. | |
|
| |
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:31 pm | |
| vešla jsem za ním nejistě a s Nyako v náručí, byla jsem zvyklá i na horší.. rozhlédla jsem se po srubu byl docela útulný a pak jsem se podívala na Tenshiho
"Budeš mít problém že si opustil vesnici s nukeninem a bez povolení." | |
|
| |
Zetsu Akatsuki
Počet příspěvkù : 36 Narození : 03. 09. 11
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:34 pm | |
| - Kitaru D. Sora napsal:
- Přišel jsem do této země,protože mi bylo jasné,že by mě Zetsu nejspíš hledal hned v Konoze.O této zemi jsem slyšel jen že se specializuje na techniku s mečem no mě to nijak nezajmalo.Opřel jsem se o strom,kde sněželo.Byla mi zima,ale jelikož jsem chtěl přežít musel jsem to chvíli přetrpět a usl jsem.
_______________________ Mimochodem já bych tě našel hned díky Chakra Sensing Technique:D:D | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:37 pm | |
| "Problém už mám z napadení Kazekageho ..." řekl tiše a ustlal postel. " Asi půjdu pro dřevo ... je to tu prochladlé ..." řekl a odešel do lesa. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:41 pm | |
| jen jsem se za ním podívala a vyšla s Nyako ven a vyskočila na jeden strom a posadila se na větev a dívala se někam pryč všude byl sníh a vcelku i zima a mě začínalo být v sukýnce a halence trochu víc zima, ale chtěla jsem být alespoň na chvíli zde a dívat se do prázdna ... | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
Počet příspěvkù : 72 Narození : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:43 pm | |
| (Hm jenže si se mě ani nedotkl ne?Takže pochybuju xD) | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:49 pm | |
| Přišel s rukama plnýma dřeva a zapálil krb Vyšel ven a spustil " Co děláš na té větvi ? " "Pojď dovnitř ... Nastydneš ..." | |
|
| |
Zetsu Akatsuki
Počet příspěvkù : 36 Narození : 03. 09. 11
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:50 pm | |
| ________________ víš co to je vůbec za jutsu:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?????????? Přečti si to na Naruto wiki a uvidíš prosimtě.... | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 1:56 pm | |
| "Hmm jakoby to bylo možné." šeptla jsem a s Nyako šla zase zpět do srubu trochu jsem se oklepala zamtímco ona si šla lehnout do peřin | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 2:01 pm | |
| "Nedáš si něco k jídlu?" zavolal na ni když ohříval čaj. * To už jde spát ? ... Nyako je nějaká znuděná ...* pomyslel si
| |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 2:06 pm | |
| "Ne nechci." řekla jsem a šla si stoupnout ke krbu abych si trochu ohřála ruce | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 2:09 pm | |
| " Chápu že tu není moc příjemně ... ale je to jediná neutrální země, na které nám téměř nic nehrozí ..." řekl a sedl si na kožešinu vedle krbu. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 2:17 pm | |
| "Já nic neříkám jsem zvyklá i na horší, tohle je oproti tomu luxus." řekla jsem a posadila se trošku nejistě dál od něj zády ke krbu abych se ohřála | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 2:19 pm | |
| "?" podíval se na Ansellu " Mám otázku ... zabila jsi už někdy někoho ? ... myslím v boji ?" Po chvíli se za ní v sedě otočil | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 2:28 pm | |
| "Ne...nebojuju, když to není potřeba." odvětila jsem mu pokrčila si kolena a objala jsem je | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 2:48 pm | |
| " Není ti zima ? ..." řekl a zvedl se. Po chvíli přišel s peřinou v ruce kterou obalil okolo Anselly. " Předtím jsi říkala že toho moc nevím o tvé rodině ... řekni mi o ní něco ... pokud chceš" řekl a usmál se | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 2:56 pm | |
| "Díky." řekla jsem a přidžela jsem si jí u těla
"tak víceméně všechno znáš, jen postavení naší rodiny bylo všude známé ale v Amegakure jsme to poctivě kryli. naše tradice udávají že naše vyjímečné schopni je třeba prodávat naprosto všem babička jednu chvíli sloužila v akatsuki a jednu i v Konoze dělala oboum špeha a ještě stíhala vychovávat mě po smrti rodičů. Pamatuješ ten měsíc co jsem musela jít spát k tobě? Jak se mě ujali tví rodiče? Měla výzvědnou misi o kterou jí požádali Akatsuki i Kirigakure zárveň. Pracovala pro ně a pak se zase vrátila." odmlčela jsem se a čekala až to vstřebá | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 3:00 pm | |
| " ... " Zíral " Nebylo tvojí babičce náhodou 75 ? ..." Zíral tak, že to málem nerozdýchal. " Zřejmě měla hodně nabitý program " zasmál se " Ale ten měsíc byl jeden z nejšťastnějších, který jsem zažil. " | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 3:14 pm | |
| "To měla a nikdy se mi k tomu nepřiznala až po té cestě když se vrátila a zasvětila mě do toho....pak ještě měsíc chodila na mise až se nevrátila. Nebo respektive se vrátil nějaký muž v jejím henge a oznámil mi že je mrtvá zabili jí. Nevím kdo, ale já pak musela podle jeho slov převzít její činnost. Dělala jsem 5 let špeha, medika, dokonce i zástup v akademii a byla spokojená i když mi ten starý život tak trochu chyběl." | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 3:26 pm | |
| " Tak proč se k němu nevrátíš ? Například se mnou ? Slyšel jsem i Nekomatu jak se ti snažila domluvit " řekl a zasmál se, přesednul si vedle Anselly | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 3:30 pm | |
| "Nekomata moc dobře ví jaké závasky mám sloužila i babičce." řekla jsem mu "Ona chce abych se usadila a dělala domácí puťku." | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 3:32 pm | |
| Z té domácí puťky se opravdu od srdce zasmál " Nedokážu si tě představit jako domácí puťku. Ale svým způsobem má Nekomata pravdu. Má o tebe starost a možná se na ní otiskla trocha osobnosti tvé babičky." smál se dál Objal jí a sledoval planoucí oheň v krbu. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Sun Sep 18, 2011 3:40 pm | |
| "Chce abych se usadila aby ona nemusela nic dělat." řekla jsem a nijak nereagovala na jeho objětí | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa | |
| |
|
| |
| Okolie Zeme železa | |
|