Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Podzemný úkryt

Goto down 
+15
Tobi
joukuu
Lein Amada
Narinu
Kurodama Shirome
Ken Kuruima
KemichiNamare
Haku
Takeru Takahashi
Marwin
Akio Hoozuki
Yakushi Kabuto
In-Admin
Ansella
Akahim Ukarai
19 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Akahim Ukarai

Počet příspěvkù : 296
Narození : 27. 08. 11

Podzemný úkryt - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyFri Sep 09, 2011 6:12 pm

First topic message reminder :

Tento úkryt Orochimaru najčastejšie navštevuje a robí tu niekedy aj malé pokusy.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com/forum

AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:20 pm

ucechtl jsem se a pokračoval stále beze slova
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Počet příspěvkù : 154
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 4 Left_bar_bleue1875/2300Podzemný úkryt - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:24 pm

Pochopil jsem o co jde a tedy jen vběhl do komory. Vzpoměl jsem si na muže jménem "Uzumaki Naruto" a v tom mne to napadlo. Vytvořil jsem chakrový skalpel a implantoval si část orochimara do sebe. Sice jen malinkou část, ale ta se po chvíli začala maximálně rozrůstat. Jenže jako Naruto jsem si řekl. Já jsem Yakushi Kabuto, ne Orochimaru. Silou vůle jsem zastavil nárust. Silou vůle jsem to zastavil. Poté jsem zahalený v kápi vycházel ven. " Ansella he ? " řekl jsem arogantně
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

Počet příspěvkù : 380
Narození : 16. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:28 pm

"No jistě." odfrkla jsem si stejným tónem jako on na mě.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:31 pm

míjel jsem kolem Anselly na kterou jsem hodil zaujatý pohled no pokračoval jsem dál ven z ukrytu
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 4 Left_bar_bleue1875/2300Podzemný úkryt - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:35 pm

" Uvidíme se Sasuke " usmál se na nj šíleně a utíkal co nejzalesnější cestou pryč. Cítil jsem už jak síla Orochimara-sama proudí mým tělem. Bylo to nepředstavitelné, ale cítil jsem se tak mocný.
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:37 pm

"Hej..." oslovila jsem toho kluka, protože jsem přestala cítit Orochimarovu i Kabutovu chakru. Otočila jsem se na Sasukeho.
"Kde je Orochimaru? Zničehonic jeho chakra zmizela."
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:39 pm

Orochimaru už není...už jsem jenom já...Uchiha Sasuke !
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:41 pm

"Páni....ego ti rozhodbě nechybí chtělo by to trocha skromnosti." pousmála jsem se z něho sálala obdobná chakra jako z Orochimara, ale měla jinou strukturu a tempo.
"Zajímavá chakra." šeptla jsem
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:44 pm

Dokážeš vycítit chakru jo ?...zajímavé podíval jsem se na ní a od shora dolů jsem si jí pohlédl Najdeš mi jistého člověka
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:45 pm

"A co za to?" podívala jsem se na něj a problesklo mihlavou, že vypadá podobně jako Itachi.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:49 pm

Nezabiju tě aspoň né teď pomyslel jsem si
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:54 pm

"Ach ano to mi řeklo už víc lidí máme něco jiného? Třeba spolupráci?" významně jsem se na něj podívala a v očích jsem měla to co poukazovalo že jen tak se ode mě ničeho nedočká dokud nepřistoupí na můj požadavek
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:56 pm

"Dobrá....spolupráce mi vyhovuje" a pomalu jsem se k ní otočil jsem zády a odcházel jeslti si myslí že své slovo dodržím je na omylu....jen co tě najdu Itachi....těš se !
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:57 pm

Proč já mu nevěřím? Pomyslela jsem se a následovala jsem ho.
"Koho chceš najít?"
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 5:59 pm

"Itachi Uchiha" promluvil jsem z dálky a už vyšel z ukrytu "Ale před tím musím ještě někoho vyzvednout"
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 6:01 pm

"Cože?" skoro jsem se i zastavila ale radši šla dál.
"Nejsi nemocný že ne?" zeptala jsem se ho a vzpomínala jak jeho cjakra vlastně vypadala.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 6:04 pm

"Jsem uplně v pořádku...a dělej nehodlám na tebe čekat" pomalu jsem procházel lesem a mířil na ostrov kde byl ten koho jsem chěl vyzvednout (sorry..já zase zapoměl jmno xD)
Návrat nahoru Goto down
Ansella
Nukenin
Nukenin
Ansella

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyWed Oct 12, 2011 6:08 pm

"Hm..." Chování gentlemana by mu neuškodilo. šla jsem tedy v závěsu za ním
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyTue Oct 25, 2011 4:16 pm

Přišel jsem do laboratoře, kde jsem okamžitě nechal pěstovat kmenové buňky jedné speciality. Poté jsem sáhl po buňkách Hashiramy a pomocí speciálního způsobu, který používal i Tobi, jsem z nich vytvořil něco neškodného, ale stále nebezpečného nositele Kekkei Genkai Mokutonu, které ho mohlo kdykoliv ovládnout. Měl jsem ale svůj plán ... Hakova chakra byla sice slabá, ale proti té mé nemohlo udělat nic ... Až Haku přišel, ukázal jsem na stůl, čímž jsem naznačil aby si lehl.
Návrat nahoru Goto down
Haku
Death
Death
Haku

Počet příspěvkù : 125
Narození : 07. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 4 Left_bar_bleue650/650Podzemný úkryt - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyTue Oct 25, 2011 4:18 pm

oběvil jsem se s kagema a podíval se na Kabuta jak mi ukazuje na stůl usmál jsem se a lehl si na něj jak jsem ležel tak jsem řekl za jak dlouho budu schopný boje? a kam mám jít příště? a sledoval kabuta co jak dělá
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyTue Oct 25, 2011 4:20 pm

" Nejméně za tři dny ... " řekl klidným hlasem a injekcí vpravil do tvého těla buňky Hashiramy. Poté na tebe položil plátno s pečetí do které začal vkládat chakru. " Je to malé překvapení ..." usmál se a vytvořil mu ovládací pečeť na čele.
Návrat nahoru Goto down
Haku
Death
Death
Haku

Shinobi
Chakra Chakra:
Podzemný úkryt - Stránka 4 Left_bar_bleue650/650Podzemný úkryt - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyTue Oct 25, 2011 4:24 pm

pro jistotu i pečeť? usmál se... a posadil se... co mám zatím dělat? a nasadil si čelenku tak aby nebyla vidět pečeť... kdy příjden a řadu kiri? zasypával kabuta otázkami
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyTue Oct 25, 2011 4:39 pm

Ušklíbl jsem se " Pečeť jen kdyby jsi něco podělal ... " řekl klidně " řekni ještě jednu otázku a toho třetího dne se nedožiješ ... " řekl chladným a vážným hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Haku
Death
Death
Haku

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyTue Oct 25, 2011 4:47 pm

usmál se hele co kdyby jsi mě poslal do suny.. Myslím že mizukage mě neště nevyhlásil nukeninem a pokud v Suně udělám rozruch tak zautočí na Kiri a sledoval jeho reakce
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 EmptyTue Oct 25, 2011 4:49 pm

" Rozruch si myslím není potřeba, jelikož je ho víc než dost ... " řekl a pokračoval " Ale jestli po tom tak toužíš, jdi. Ale nedoporučuju ti používat chakru ... žádnou " otočil se a věnoval se kmenovým buňkám.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Podzemný úkryt   Podzemný úkryt - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Podzemný úkryt
Strana 4 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Východný úkryt
» Severný úkryt
» Západný úkryt
» Južný úkryt
» Úkryt pri mori

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Ostatný Svet :: Otogakure no Sato-
Přejdi na: