Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Hokageho

Goto down 
+26
Takeru Takahashi
Gillus-kun
Kagami
Uzumaki Naruto
Shizuka Yoru
Zoban
Masaru
Yakushi Kabuto
Hyuuga Kiyoshi
Hanaki
Itachi Uchiha
Lein Amada
Daisuke Maeda
Kishin Midori
Hyuuga Neji
Neome
Tsunade
Inzuka Ashi
Takeshi Kesshouryuu
joukuu
Sabaku no Gaara
Ferii Fey
Manami Suzu
Hatake Kakashi
Kitaru D. Sora
In-Admin
30 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyFri Sep 02, 2011 4:07 pm

First topic message reminder :

Zde většinou sedí Hokage a vyplňuje spisy a zadává pár ninjům mise.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Inzuka Ashi
Genin
Genin
Inzuka Ashi

Počet příspěvkù : 34
Narození : 24. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 4 Left_bar_bleue350/350Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyWed Sep 28, 2011 10:21 am

As dojde až k Tsunade. "Promiňte, ale řeknete mi už prosím, kam mám jít a s kým?" Skoro vykřikne a naštvaně praští rukou o stůl až poskočí věci na stole. Ao se na As upřeně podívá, jako kdyby říkal Nedělej to, budeš mít problém. Tiše zakňučí, znovu se zvedne a strčí do ní lehce čumákem.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Kesshouryuu
ANBU
ANBU
Takeshi Kesshouryuu

Počet příspěvkù : 54

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyWed Sep 28, 2011 12:28 pm

Objevil jsem se před Tsunade.''Gaarovi jsme Pomoc nemuseli,zvládnul to sám,a Tenshi Yamidan utekl..Dále Sasuke byl ve skrýši v Otogakure,dál jsem ho už nevystopoval mohlo to být tak čtyři dny zpět.Budu ho hledat..A nevím jestli to zvládnu sám..''Řekl jsem a zůstal stát napřímeně.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

Počet příspěvkù : 108
Narození : 26. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyWed Sep 28, 2011 3:08 pm

Skoro jsem taky nadskočila, když ta dívenka bouchla do stolu, to jsem se i já prudce postavila a zařvala skoro na celou Konohu.
"Co si to dovoluješ? Kdybych tě teď nepotřebovala na misi, tak bys dostala domácí vězení.zatla jsem pěsti
"Takeshi! Vezmeš jí sebou a dáš na ní pozor. A až se vrátíte máš děvenko dvou denní domácí vězení plné tréninku a bez mise" výhružně jsem vztyčila ukazovák a pak si zase sedla
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Kesshouryuu
ANBU
ANBU
Takeshi Kesshouryuu

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyWed Sep 28, 2011 3:21 pm

''Genina?''Nechápavě jsem zamrkal a podíval se na ní.A sakra.''Jasně že ji berou sebou kamkoliv jen budete chtít...Nebo kam ona bude chtít'',vyplázl jsem na ni jazyk a otočil se na Tsunade.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Kesshouryuu
ANBU
ANBU
Takeshi Kesshouryuu

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyWed Sep 28, 2011 5:41 pm

''Jakto?''Řekl jsem zmateně z ničeho nic..Najednou jsem nevěděl nic o Ferii.Jakto že co se stalo?''Hokage-dono musím nutně pryč..Omlouvám se'',špitl jsem a zmizel směr Suna.(přesun)
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Počet příspěvkù : 405
Narození : 27. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 4 Left_bar_bleue700/700Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (700/700)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyWed Sep 28, 2011 6:23 pm

Vošla som až sa dvere rozleteli ,, chcem misiu, a nieže mi znova dáťe takú otrasnú ako som mala predtým. Pomaly som sa približovala k hokage. Nikoho iného som si nevšímala a ani ma nikto iný nezaujímal. Dúfam že toto Hokage už naozaj presvedčí aby mi dala nejakú normálnu misiu ak nie tak by som sa asi znova na to vykašlala a spravila to v čo najneskoršom okamihu.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyThu Sep 29, 2011 5:04 am

"Má milá já bych si přála dvoutýdenní dovolenou s plnou zásobou saké a jídla a taky to nemůžu mít. Přijď později mise se pro tebe jistě nějaká najde. Navíc jsem neslyšela kouzelné slůvko." pousmála jsem se a opřela se o sedadlo
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 4 Left_bar_bleue700/700Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (700/700)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyThu Sep 29, 2011 2:34 pm

,, Tak teda žiadna misia uff tak to sa môžem ísť fakt zakopať do hrobu. Človek si myslí že konečne bude čosi robiť a nakoniec to dopadne tak že vlastne robiť velké ... , ale nie nebudem sa rozčulovať, ja som pokojný človek, a nerobí mi to aj tak dobre na pleť." pohladkala so po tvári a potom podišla bližšie k hokage, nahla som sa k nej a pošepkala ,, ak tu nebude pre mňa nabudúce nijaká poriadna misia, tak si to s vami vyriadím." ráznym pokojnym krokom som odišla preč . A zabuchla som dverami
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyThu Sep 29, 2011 5:31 pm

Měla jsem tendenci jí zavolat zpět, ale nechala jsem si klidnou hlavu a dívala se na saké.
To jí přejde... pousmála jsem se
Návrat nahoru Goto down
Inzuka Ashi
Genin
Genin
Inzuka Ashi

Počet příspěvkù : 34

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 4 Left_bar_bleue350/350Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyThu Sep 29, 2011 6:35 pm

Lehce se vyleká nad Tsunadiným výstupem a sama si uvědomí, jakou udělala hloupost. Ao se na ní podívá. Já to říkal, jako kdyby řekl. As mu moc dobře rozuměla, nemuseli mluvit, ona rozuměla psí řeči. "Eh, omluvám se, Tsunade-Sama." Řekne mírnějším tónem a podívá se na muže, který ji měl doprovázet a který zmizel. "Jen... Vypadá to, že mne tu nechal a sám šel, Modrý vlk ví, kam. Tak co máme s Aoem dělat?"
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Neji
Jounin
Jounin
Hyuuga Neji

Počet příspěvkù : 21
Narození : 28. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyFri Sep 30, 2011 5:42 pm

Pomalu jsem kráčel chodbou směrem ke kanceláři Hokageho, už delší dobu jsem nebyl na žádné misi a ani jsem neviděl nikoho ze svého týmu. *Už bych měl zase udělat nějakou práci, stejně tu není co dělat.* Přišel jsem ke dveřím, zaklepal a vešel. "Konnichiwa, Hokage-sama přišel jsem se zeptat jestly by pro mě byla nějaká mise." Pověděl jsem.
Návrat nahoru Goto down
Kishin Midori
Chuunin
Chuunin
Kishin Midori

Počet příspěvkù : 36
Narození : 30. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 4 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyFri Sep 30, 2011 6:39 pm

Pomalu jsem šla po schodech nevnímajíc okolí směrem ke kanceláři Hokage. Čepelí na ruce jsem "loupala" šlupku od jablka, která po mně zůstavala na schodech. Nakonec jsem konečně došla před dveře. Jemně jsem zaklepala a kousla do jablka.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptyFri Sep 30, 2011 8:22 pm

Znovu som otovrila dvere a zamierila k Tsunade. S prenikavým švihom som sa naklonila k stolu a pozerala jej priamo z očí do očí. Čakala som čo teraz povie, no ak by mi už vážne nedala žiadnu misiu asi by som na čas vypadla z vesnice. Aj ked budem potrebovať povolenie od nej, no nemá na výber buď jedno alebo druhé.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 7:57 am

Zhluboka jsem se nadechla a vydechla. Páni takových lidí... začala jsem se přehrabovat v deskách a papírech po stole a hledala tu misi.
"No jistě." prolétla jsem jí letmo očima a podala Nejimu
"Vaše mise, najít a zajmout Tenshiho Yamidu. Poslala jsem tam již nějaké ninji, ale žádné hlášení nic. Chci ho mít pod kontrolou, takže velitel mise Bude Neji Hyuga, za tvůj tým budeš mít teď Sayuri a Ashi jako doprovod s tebou půjde Neome. Podle údajů byla s Tenshim i nějaká dívka, pokud bude s ním i teď zajmout také, pokud ne stačí mi prozatím jen Tenshi. Hodně štěstí a Neji.......zbytečně neriskujte." prohlásila jsem pevně a opřela si opět lokty o stůl
Návrat nahoru Goto down
Kishin Midori
Chuunin
Chuunin
Kishin Midori

Počet příspěvkù : 36
Narození : 30. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 4 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 8:52 am

Yattaaa!!! Vyvřískla jsem radostí a protáhla se. Neji-sensei, kdy půjdeme?! Řekla jsem ještě šťastně a usmála se.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Neji
Jounin
Jounin
Hyuuga Neji

Počet příspěvkù : 21
Narození : 28. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 8:59 am

Vzal jsem papíry od Tsunade a prohládl si je, abych věděl kde začít hledat a důvod proč ho vůbec přivést. (pls, detailnější instrukce) Už od začátku jsem neměl z mise dobrý pocit, ze svého týmu jsem znal jen Sayuri a to jenom proto že je take Hyuuga a navíc se mi nezdálo příliš vhodné brát sebou genina, ale rozkaz je rozkaz a já byl odhodlán jej zplnit. Jenže to už se Sayuri začala radovat. "Za hodinu se sejdeme u brány, zařidťe si co potřebujete." Zavelel jsem a sám jsem vyšel dveřmi na chodbu, přitom stále hledíc do popisu mise.
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Počet příspěvkù : 462
Narození : 10. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 4 Left_bar_bleue1035/1035Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1035/1035)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 9:05 am

Kráčajuc hore ku kacelarií Hokage som išiel ako keby bez života.Okolo prechádzali rozny shinobi a furt sa niekam ponáhlali.No ja s rukami vo vrecku a hrizuc Samakuri som kráčal jemným tempom až som došiel ku jej kancelarií.Podla zvukou bolo poznať že tam má rušno ako vždy.Vitiahol som jednu ruku z vrecka a lahostajne som zaklopal na dvere.Potom som sa oprel o stenu a čakal na vyzvanie.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 9:30 am

Pomaly som sa zdvihla zo stola a chrbtom so opúšťala miestnosť, s pohladom upreným na Hokageho. Rezkým švihom som sa otočila na päte a kráčala som smerom k dverám pozerajúc sa na ľudí, s ktorými som mala plniť misiu. To nás musí byť tak veľa pre odchytenie jedného človeka, určite by stačil na túto misiu jeden človek. Prekročila som prah dverí a odišla. Na chodbe som zazrela človeka, ktorý mal misiu viesť. Pozrela som sa mu do očí a kývla hlavou naznačujúc mu, že ak chce aby sme počas misie spolu vychádzali, musí si to zaslúžiť. Minula som ho a pokračovala svojou cestou. Potrebovala som si niekde oddýchnuť na pokojnom nerušenom mieste.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 9:33 am

"Dále." řekla jsem podrážděně

instrukce pro misi Neji tým:
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 4 Left_bar_bleue1035/1035Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1035/1035)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 9:54 am

Z vnutra dverí višlo nejaké dievča zamyslene som pozeral na zem takže som ani nemal tušenia ako vyzerá.Počul som výzvu od Tsunade podla jej hlasu by som povedal že ju riadne niečo vytočilo ah to zase bude den povedal som si.Vybral som si s ust paličku a schoval ju do vrecka.Vkročil som dnu a zavrel za sebou dvere."Zdravim vás Hokage-sama dlho sme sa nevideli".
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 10:10 am

"No to neviděli." řekla jsem a prohlížela jsem si ho
"Co potřebuješ?"
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 10:13 am

Chvílu som ostal zamlknutý no prehovoril som"Od toho incidentu čo sa stalo ma dosť poznamenal a dá sa povedať že som sa s ním ešte uplne nevyrovnal no keby som pokračoval nadalej v tom čo som robyl stala by sa zo mna troska,a tak som sa chcel opýtať či mi bude opať pridelený nejaký nový sensei alebo čo vlastne odomna teraz v Konohe možete očakávať kedže som len genín bez Senseia".Povedal som tichým a pokojným hlasom.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 10:17 am

"Hm....chce to tým že?" pousmála jsem se a podívala se na listiny geninů
"Ach ano prozatím to uděláme tak že tým 1 bude mít senseie Neome. Jelikož je teď ale na misi tak máš zatím volno, až se vrátí tak si vás svolá. Teď jdi trénovat." pousmála jsem se a napsala si složení nového týmu
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 10:27 am

Neome zapremýšlal som neni to to dievča čo vyšlo s kacelárie.No myšlienky ma opustili a opať som sa vrátil do realiti."Rozumiem dakujem za váš čas".Odkráčal som pomali k dverám otovril som vyšiel som von zavrel za sebou a s rukami vo vrecku som odišiel preč.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 EmptySat Oct 01, 2011 10:39 am

"No a my jsme konečně sami." zvolala jsem a toužebně se zadívala na zelenou láhev s etikou saké a když jsem se chtěla pro ní natáhnout, vyskočil mi na klín Tonton.
"No jasně." odfrkla jsem se si otočila se židlí k oknu a při hlazení Tontona jsem se dívala na vesnici.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokageho
Strana 4 z 17Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Hokageho
» Kancelář Hokageho

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru