Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Hokageho

Goto down 
+26
Takeru Takahashi
Gillus-kun
Kagami
Uzumaki Naruto
Shizuka Yoru
Zoban
Masaru
Yakushi Kabuto
Hyuuga Kiyoshi
Hanaki
Itachi Uchiha
Lein Amada
Daisuke Maeda
Kishin Midori
Hyuuga Neji
Neome
Tsunade
Inzuka Ashi
Takeshi Kesshouryuu
joukuu
Sabaku no Gaara
Ferii Fey
Manami Suzu
Hatake Kakashi
Kitaru D. Sora
In-Admin
30 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Hokageho - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyFri Sep 02, 2011 4:07 pm

First topic message reminder :

Zde většinou sedí Hokage a vyplňuje spisy a zadává pár ninjům mise.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Počet příspěvkù : 200
Narození : 15. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 5 Left_bar_bleue10000/10000Kancelář Hokageho - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (10000/10000)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptySun Oct 02, 2011 1:45 pm

Prepáčťe že otravujem ale rad by som neaku misiu a pozrem sa na Tsunade
Návrat nahoru Goto down
Lein Amada
Death
Death
Lein Amada

Počet příspěvkù : 176
Narození : 02. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 5 Left_bar_bleue350/350Kancelář Hokageho - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptySun Oct 02, 2011 2:14 pm

Vojdem do kancelárie.Dobrí.Ukloním sa.Poslali ma sem aby ste ma pridelili k nejakému tímu,ale ak máte niečo na práci tak prídem inokedy.
Návrat nahoru Goto down
Itachi Uchiha
Death
Death
Itachi Uchiha

Počet příspěvkù : 426
Narození : 24. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 5 Left_bar_bleue1300/1500Kancelář Hokageho - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (1300/1500)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptySun Oct 02, 2011 2:33 pm

(Lein malá poznámka ked nabuduce pojdeš niekam tak prosím napíš pred tým na mieste kde si sa nachádzal že odišiel som alebo presun lebo potom človek nevie kde sa práve nachádzaš dakujem)
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

Počet příspěvkù : 108
Narození : 26. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptySun Oct 02, 2011 5:20 pm

"Fíha pánové. Jste na mě nějak hrrr. Já to nějak zkusím sepsat prozatím vás dva pošlu na trénink. Joukuu postarej se o Leina a zítra v tuto dobu za mnou přijďte." řekla jsem

(pozn. pro všechny: myšleno v půl 8 zítra večer tu budu tak přijĎte budete přiděleni všichni do týmů )
Návrat nahoru Goto down
Inzuka Ashi
Genin
Genin
Inzuka Ashi

Počet příspěvkù : 34
Narození : 24. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 5 Left_bar_bleue350/350Kancelář Hokageho - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptySun Oct 02, 2011 7:40 pm

As se podívá na bělookého muže. Kiba-san je v týmu s jeho... Co vlastně je? Když odejde, ukloní se a jde rovnou k bráně. "Pojď Ao, jsme připraveni na vše, ne?" Ao radostně zavrtí ocasem a následuje svou společnici. (přesun k bráně)
Návrat nahoru Goto down
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 5 Left_bar_bleue10000/10000Kancelář Hokageho - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (10000/10000)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyMon Oct 03, 2011 5:54 pm

rozkaz a odišiel som išiel som za lienom
Návrat nahoru Goto down
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 3:03 pm

tak zme tu kamo a vstupil som dnu dobry den lady tsunade mam na vas prozbu aby ste leina pridala mne a ešte neakých geninov dopoviem a čakam na odpoved
Návrat nahoru Goto down
Lein Amada
Death
Death
Lein Amada

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 3:35 pm

Prehltnem a čakám na odpoveď lady Tsunade.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 5:21 pm

"Řekni mi pár důvodů proč bych to měla udělat, týmy mám už rozdělené." významně jsem se na něj podívala a čekala jeho obhajobu.
Návrat nahoru Goto down
Lein Amada
Death
Death
Lein Amada

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 6:01 pm

Odvážil som sa a prehovoril som.Lady Tsunade chcel by som byť pridelení do tímu, pretože sa chcem stať Anbu a keď to pôjde tak aj samotným hokagom, a chcem pomstiť smrť svojho otca, vyzabíjať Akatsuki hlavne Peina...Na chvíľu dom sa odmlčal a kúsol do pery.Tak preto chcem byť pridelení do týmu.
Návrat nahoru Goto down
Daisuke Maeda
Jounin
Jounin
Daisuke Maeda

Počet příspěvkù : 462
Narození : 10. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 5 Left_bar_bleue1035/1035Kancelář Hokageho - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (1035/1035)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 6:22 pm

Ako keby som zamrzol pri tej cukrárni.No nakoniec som sa ako keby spametal popravde dohvie ako dlho by som tam ostal no vyrušil ma zaselací holub.Od ktorého som si zobral správu a prečítal.Bolo tam zdelené že sme rozdelený do týmov čo som bol aj rád no v zapetí som nevedel čo za ludí to bude.Nebolo miesto stretnutia no sensei sa volala Neome.Od cukrárne som vyrazil ku kancelarií Hokáge kde som na nu chcel počkať vlastne na celí tým.Bolo zvláštne že nikde sme nemali miesto stretnutia no bez nejakých otázok či vyruušovaní Hokáge som si sadol do kresla a čakal kým s niekdo ukáže.
Návrat nahoru Goto down
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 6:25 pm

pridal som sa k leinovi Lady tsunade vieťe rád by som mal niekoho koli komu by som mohol žiť ved sa asi pamätáťe na tu udalosť s mojou rodinou ze mi zabily mamu a sestru akatsuki su moji nepriaťelia na život a na smrť a tento chlapec je ako ja ked som bol v jeho veku a preto mu chcem pomôcť k jeho cielu povedal som lady tsunade a pozeral sa na nu takym chladným pohladom aky zviknem mať skoro vždy premýšlal som popri tom ako som čakal odpoveď vie dobre že mam sen mať tým a aj koli tomu som za nou prišiel dufam že mi ho pridely je ako ja
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 6:30 pm

"Ano to je pochopitelné a pokud se chceš stát Hokagem Leine potřebuješ trénovat. Ovšem je od tebe velmi pozorné Joukuu, že chceš chlapce trénovat, ale nemyslíte si, že by bylo dobré, aby jste oba okusili také něco jiného a seznámili se s novými lidmi?"
Návrat nahoru Goto down
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 6:34 pm

lady tsunade pokial si to tak želáťe a lein vždy možeš prísť za mnou a ja ti s tréninkom pomožem a ja vlastne lady tsunade mam otázku kde je moj tým ak ste mi neaky pridala povedal som a usmial sa
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 6:37 pm

"Tvůj přístup Joukuu se mi velmi líbí. Mohl by jsi to dotáhnout daleko, venku je informační tabule, kde je rozdělení všech týmů. (https://nsnn.forumczech.com/t21-tabule-s-misemi#2596)
A tady." podala jsem mu lejstra. "Jsou nějaké větší podrobnosti o tvém týmu. Setkej se s nimi seznam se a začněte trénovat později si vás zavolám na mise."
(info o svých žácích si najdi na jejich profilu ;) )
Návrat nahoru Goto down
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 6:40 pm

Dakujem vam velmi pekne lein zbohom ked uspešne skončiš misiu prid za mnou a pozvem ťa na rámenpoviem a potom dodamak dovolíťe tak sa poberem dovidenia lady tsunade
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyWed Oct 05, 2011 6:47 pm

S úsměvem jsem kývla na pozdrav.
Návrat nahoru Goto down
Lein Amada
Death
Death
Lein Amada

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyThu Oct 06, 2011 4:47 am

Otočil som sa a odišiel.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyThu Oct 06, 2011 5:02 am

Když odešli, tak jsem si jen pomyslela: Jsem dlouho neměla rámen, že bych se šla náhodně projít k Ichiraku?
a pak jsem se opřela o opěradlo židle a udělala si pohodlí, Tonton mi vyskočil na klín a dívali jsme se spolu na Konohu z okna
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyFri Oct 07, 2011 7:22 pm

Vrazil dovnitř bez zaklepání.
" Nože nevěřila bys jakej jsem měl den ! "zařval když si po chvíli uvědomil s kým mluví.
" E ... vy jste tu ... " zašeptal
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyFri Oct 07, 2011 7:27 pm

"Ano já jsem tu a ty jsi tady taky a ty máš domácí vězení drahý Tenshi." luskla jsem prsty a do vnitř vpadli dva ANBU a chytili ho
"Jak si to představuješ jako odejít z vesnice nikomu nic neříct a ještě s nukeninou která je známá úplně všude?" zahřměla jsem na celou KOnohu až se budova otřásla.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyFri Oct 07, 2011 7:30 pm

" Bože .. Tsunade nejsi má matka .. " řekl a bleskovým pohybem se vytrhl ANBU.
" Nezapomínej že jsem jim velel " řekl sedící na parapetu
" Mou matku zabil ten tvůj "spolubojovník" ... řekni mi .. co bys udělala na mém místě ty ?!" řekl plný hněvu
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyFri Oct 07, 2011 7:36 pm

Vmžiku jsem byla u něj a vrazila mu facku
"Nechovej se jako kdyby si tu byl bůh ví jak vážený, momentálně si zrádce vesnice a oni tě nemají co poslouchat." ukázala jsem na ANBU
"Měla bych tě ihned vsadit do vězení a i tu holku." řekla jsem nakvašeně
"Nechápu jak sis vůbec mohl dovolit takhle proti mě něco říct a ještě mi tykat." vybuchla jsem
"Kapitáne vyhlašte pátrání po té nukenince a hned potom vsadit do vězení a co se týče tebe Tenshi máš na výběr dvě možnosti. Buď se mi ihned omluvíš a postihne tě jen trest a nebo si pomašíruješ do vězení za ní." dala jsem si ruce v bok a brunátněla vzteky.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyFri Oct 07, 2011 7:41 pm

Facku jsem téměř nepostřehl.
Slezl z parapetu a Tsunade zašpetal do ucha.
" Mojí odpověď znáš ... nehnu se od ní ..." řekl vážně a ještě se usmál
" Co Tsunade ? Kdy jsi se tak změnila " pohlédl jí Yamiganem do očí
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 EmptyFri Oct 07, 2011 7:44 pm

Nehodlala jsem se s ním bavit a odvrátila od něj zrak.
"Do vězení a hned." řekla jsem naštvaně
"Dokud se nezměníš zpět ty a stejně tak i tvé chování."
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 5 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokageho
Strana 5 z 17Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Hokageho