Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Hokageho

Goto down 
+26
Takeru Takahashi
Gillus-kun
Kagami
Uzumaki Naruto
Shizuka Yoru
Zoban
Masaru
Yakushi Kabuto
Hyuuga Kiyoshi
Hanaki
Itachi Uchiha
Lein Amada
Daisuke Maeda
Kishin Midori
Hyuuga Neji
Neome
Tsunade
Inzuka Ashi
Takeshi Kesshouryuu
joukuu
Sabaku no Gaara
Ferii Fey
Manami Suzu
Hatake Kakashi
Kitaru D. Sora
In-Admin
30 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Hokageho - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyFri Sep 02, 2011 4:07 pm

First topic message reminder :

Zde většinou sedí Hokage a vyplňuje spisy a zadává pár ninjům mise.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Takeshi Kesshouryuu
ANBU
ANBU
Takeshi Kesshouryuu

Počet příspěvkù : 54
Narození : 24. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 4:49 pm

Objevil jsem se před Hokagem a promluvil,přičemž jsem ignoroval toho kluka vedle.''Tsunade-sama,zaměřili jsme Uchihu Sasukeho,a jen vás žádám o svolení,abych mohl zpět získat svitek se zakázenými technikama co nám tehdy odcizil.Pokud nevadí půjdu sám,jako většinou když je nějaká mise.''Sehnul jsem se pokorně k zemi a sledoval parkety podemnou.''Když se to zvrtne,přinesu vám jeho tělo..''Dodal jsem na závěr a sledoval její přicházející reakci.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 5:19 pm

Tsunade
" Takeshi ! Už jednou jsem ti říkala že Sasuke musí být živý ! Víš jak by dopadl Naruto ?!" zakřičela a bouchla do stolu.
Díry v zemi si ani nevšímala a pokračovala dál
" Mám pro tebe jinou misi ... Lokalizuj Tenshiho ... Zajímalo by mě proč zradil Konohu ... " řekl a ana židli se protořila k oknu.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Kesshouryuu
ANBU
ANBU
Takeshi Kesshouryuu

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 5:47 pm

''Do toho mě nenuťtě,byl jsem takovou dobu pod ním,že bych ho teď musel zabít..Navíc Už dlouho hledáme Sasukeho a když jsme ho konečně našli mohu získat to co vlastní Konoha zpět.A už se s ním chci dlouho setkat'',dodal jsem pobaveně a díval se na rozbitý stůl.Vyprázdnil jsem svou hlavu,abych mohl co nejvíce promyslet co po odchodu udělám.Zůstával jsem přikrčený a pohled odvrátil zpět na zem.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 5:51 pm

Tsunade
"Nechceš uposlechnout rozkaz ?!" řekla výhružně.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Kesshouryuu
ANBU
ANBU
Takeshi Kesshouryuu

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 5:55 pm

''Dobře..půjdu najít Tenshiho,co je další krok mise?''Řekl jsem pokorně a zvedl hlavu,abych se díval Tsunade do očí.''Když už budu v tom rozpoložení plnění misí,nebude moc vadit že rovnou odbiju i ten svitek snad?''Dodal jsem ještě Nakonec a znovu sklopil oči,jelikož jsem nechtěl vidět její výhružný pohled.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 5:56 pm

Tsunade
" nebude ... pokud se bdueš držet instrukcí, které jsem ti tu řekla ..." pronesla
Návrat nahoru Goto down
Inzuka Ashi
Genin
Genin
Inzuka Ashi

Počet příspěvkù : 34

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 3 Left_bar_bleue350/350Kancelář Hokageho - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 6:33 pm

As zaklepe na dveře. "Tsunade-Sama? Mohu vstoupit?" Aomaru lehce zakňučí. Nelíbylo se mu tady, byl raději venku. "Klid hochu. Dojdeme si pro misi a jdeme ven z téhle budovy." As ho podrbe na uchu. Ao se lehce uklidní, i když se smutně dívá směrem, kudy přišli. As ho podrbe za uchem.
Návrat nahoru Goto down
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Počet příspěvkù : 200
Narození : 15. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 3 Left_bar_bleue10000/10000Kancelář Hokageho - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (10000/10000)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 7:07 pm

hokage sama mohol by som sa spýtať že kde najdem tým 5 ANBU jednotky poviem a začnem premýšlať nad nimi ale v hlave mi chodi túžba isť na misiu s geninmi ach jo bolo by fajn mať nikekoho kto by ma bral za senseia
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 7:53 pm

Tsunade
Podívala se na ty dva a pronesla
" Jdete jako na zavolanou ... Potřebovala bych aby jsi šel s Takeshim najít Tenshiho Yamidana ... As může jít s vámi ... ale varuji vás, Tenshi nemá v úmyslu odpouštět ..."
Pokračovala
" Joukuu ... Ty budeš nyní pod velením Takeshihho a poté se ti pokusím najít nějaké Geniny"
řekla a očekávala jejich odchod.
Návrat nahoru Goto down
Kitaru D. Sora
ANBU
ANBU
Kitaru D. Sora

Počet příspěvkù : 72
Narození : 13. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 7:58 pm

Yatta!"Zakřičel jsem a ihned jsem běžel za Tsunade.Otevřel jsem ihned dveře bez jakéhokoliv zaklepání či optání"Hokage-sama nalezl jsem Tenshiho!"Rychle jsem ze sebe vyhrkl a byl v podřepu nebo jsem vydýchával svůj běh a rychlost.
Návrat nahoru Goto down
Inzuka Ashi
Genin
Genin
Inzuka Ashi

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 3 Left_bar_bleue350/350Kancelář Hokageho - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 8:09 pm

As se překvapeně rozhlédne. Poté se podívá na další dvě postavy v místnosti. "Eh... Takže já mám s vámi misi? Jo!" Zaraduje se a podívá se na Aoa. "pojď Ao, Jdeme!" Potom odběhnou před dům.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptySun Sep 25, 2011 8:39 pm

Tsunade
" Kde je !? " vyhrkla a postavila se
Návrat nahoru Goto down
Kitaru D. Sora
ANBU
ANBU
Kitaru D. Sora

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 4:42 am

Ještě jsem vydýchával a potom jsem se pousmál"Je na Svolábacím ostrově.Nejspíše schání Summona pro sebe,aby se zdokonalil.Neviděl jsem ho přesně,ale cítil jsem tak aktivitu jeho chakry."Lehce jsem se pousmál a podrbal se na nose"Mám vyrazit?
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 12:43 pm

Tsunade
" Jo ... " řekla a poukázala na ostatní tři
Návrat nahoru Goto down
Kitaru D. Sora
ANBU
ANBU
Kitaru D. Sora

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 1:24 pm

A mám aji s něma?"Ukázal jsem na 3 lidi,které jsem v životě neviděl a chytl se za hlavu.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

Počet příspěvkù : 108
Narození : 26. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 2:19 pm

"Ano, půjdeš s nimi, ale ještě dřív musíte pomoci Kazekagemu ... Poté je na řadě Tenshi"
Položila jsem si lokty na stůl a spojila prsty a dívala se na ně.
Návrat nahoru Goto down
Kitaru D. Sora
ANBU
ANBU
Kitaru D. Sora

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 2:19 pm

Jo aha a Kazekage je kde prosím?
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 2:31 pm

"Udělal si výlet na Tubaki Island a tam ho také najdete." řekla jsem ještě poměrně v klidu
Návrat nahoru Goto down
Kitaru D. Sora
ANBU
ANBU
Kitaru D. Sora

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 2:32 pm

Jo tak takhle.V tom případě se raději odeberu uvidíme se tam děcka"Složil jsem pečeť a zmizel jsem ve světle.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 2:37 pm

Pak jsem pohlédla na ten zbytek.
"A co vy? Měli by jste se jít taky chystat." řekla jsem trošku znuděně a už se mi jen v hlavě vybavila ta mocná zelená láhev, která byla ve skříně a jen čekala na to, až budeme spolu sami.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Kesshouryuu
ANBU
ANBU
Takeshi Kesshouryuu

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 3:35 pm

Nahlas jsem vydechl a přelétl pohledem nad mým 'týmem'.Achjo jak já nemám rád když mě dává s někým do kupy..Ale ta holka by ušla.Usmál jsem se na ni a sledoval Kitaru.Jen jsem mlčky stál a zíral směrem co odešel.Yatta,jeden co je samostnatnější to jsem rád.''Tak zatím,jak jsem řekl po cestě se stavím za sasukem''(přesun)
Návrat nahoru Goto down
Inzuka Ashi
Genin
Genin
Inzuka Ashi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 5:00 pm

As neklidně přešlápne. "Kde jsou?" Podívá se okolo sebe. Ao zavrčí, jako by chtěl říci, že by měla být ticho. Ptom si sedne, zavětří a lehne si. "Hele Ao, já chci na misi a navíc... Lenochu..." Dodá, když si Ao lehne.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyMon Sep 26, 2011 5:08 pm

"Já vás na misi už dávno poslala." řekla jsem rozladěně
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 8:14 pm

K ožralé Tsunade přiletěla poštolka /Napůl střízlivé
" Doufám že přijdete do Země Železa ... prosím diskrétnost takže s sebou vezměte nanejvýš jenoho člověka ..." stálo v dopise.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 EmptyWed Sep 28, 2011 6:56 am

"No dokud nebudu vědět kdo to je. ať u mě diskrétnost nehldá." řekla jsem a znovu si nalila skleničku saké a kopla jí do sebe.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokageho
Strana 3 z 17Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Hokageho
» Kancelář Hokageho

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru