Autor | Zpráva |
---|
Takeshi Kesshouryuu ANBU
Počet příspěvkù : 54 Narození : 24. 09. 11
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 4:49 pm | |
| Objevil jsem se před Hokagem a promluvil,přičemž jsem ignoroval toho kluka vedle.''Tsunade-sama,zaměřili jsme Uchihu Sasukeho,a jen vás žádám o svolení,abych mohl zpět získat svitek se zakázenými technikama co nám tehdy odcizil.Pokud nevadí půjdu sám,jako většinou když je nějaká mise.''Sehnul jsem se pokorně k zemi a sledoval parkety podemnou.''Když se to zvrtne,přinesu vám jeho tělo..''Dodal jsem na závěr a sledoval její přicházející reakci. | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 5:19 pm | |
| Tsunade " Takeshi ! Už jednou jsem ti říkala že Sasuke musí být živý ! Víš jak by dopadl Naruto ?!" zakřičela a bouchla do stolu. Díry v zemi si ani nevšímala a pokračovala dál " Mám pro tebe jinou misi ... Lokalizuj Tenshiho ... Zajímalo by mě proč zradil Konohu ... " řekl a ana židli se protořila k oknu. | |
|
| |
Takeshi Kesshouryuu ANBU
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 5:47 pm | |
| ''Do toho mě nenuťtě,byl jsem takovou dobu pod ním,že bych ho teď musel zabít..Navíc Už dlouho hledáme Sasukeho a když jsme ho konečně našli mohu získat to co vlastní Konoha zpět.A už se s ním chci dlouho setkat'',dodal jsem pobaveně a díval se na rozbitý stůl.Vyprázdnil jsem svou hlavu,abych mohl co nejvíce promyslet co po odchodu udělám.Zůstával jsem přikrčený a pohled odvrátil zpět na zem. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 5:51 pm | |
| Tsunade "Nechceš uposlechnout rozkaz ?!" řekla výhružně. | |
|
| |
Takeshi Kesshouryuu ANBU
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 5:55 pm | |
| ''Dobře..půjdu najít Tenshiho,co je další krok mise?''Řekl jsem pokorně a zvedl hlavu,abych se díval Tsunade do očí.''Když už budu v tom rozpoložení plnění misí,nebude moc vadit že rovnou odbiju i ten svitek snad?''Dodal jsem ještě Nakonec a znovu sklopil oči,jelikož jsem nechtěl vidět její výhružný pohled. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 5:56 pm | |
| Tsunade " nebude ... pokud se bdueš držet instrukcí, které jsem ti tu řekla ..." pronesla | |
|
| |
Inzuka Ashi Genin
Počet příspěvkù : 34 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 6:33 pm | |
| As zaklepe na dveře. "Tsunade-Sama? Mohu vstoupit?" Aomaru lehce zakňučí. Nelíbylo se mu tady, byl raději venku. "Klid hochu. Dojdeme si pro misi a jdeme ven z téhle budovy." As ho podrbe na uchu. Ao se lehce uklidní, i když se smutně dívá směrem, kudy přišli. As ho podrbe za uchem. | |
|
| |
joukuu Jounin
Počet příspěvkù : 200 Narození : 15. 09. 11
Shinobi Chakra: (10000/10000)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 7:07 pm | |
| hokage sama mohol by som sa spýtať že kde najdem tým 5 ANBU jednotky poviem a začnem premýšlať nad nimi ale v hlave mi chodi túžba isť na misiu s geninmi ach jo bolo by fajn mať nikekoho kto by ma bral za senseia | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 7:53 pm | |
| Tsunade Podívala se na ty dva a pronesla " Jdete jako na zavolanou ... Potřebovala bych aby jsi šel s Takeshim najít Tenshiho Yamidana ... As může jít s vámi ... ale varuji vás, Tenshi nemá v úmyslu odpouštět ..." Pokračovala " Joukuu ... Ty budeš nyní pod velením Takeshihho a poté se ti pokusím najít nějaké Geniny" řekla a očekávala jejich odchod. | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
Počet příspěvkù : 72 Narození : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 7:58 pm | |
| Yatta!"Zakřičel jsem a ihned jsem běžel za Tsunade.Otevřel jsem ihned dveře bez jakéhokoliv zaklepání či optání"Hokage-sama nalezl jsem Tenshiho!"Rychle jsem ze sebe vyhrkl a byl v podřepu nebo jsem vydýchával svůj běh a rychlost. | |
|
| |
Inzuka Ashi Genin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 8:09 pm | |
| As se překvapeně rozhlédne. Poté se podívá na další dvě postavy v místnosti. "Eh... Takže já mám s vámi misi? Jo!" Zaraduje se a podívá se na Aoa. "pojď Ao, Jdeme!" Potom odběhnou před dům. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Sep 25, 2011 8:39 pm | |
| Tsunade " Kde je !? " vyhrkla a postavila se | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 4:42 am | |
| Ještě jsem vydýchával a potom jsem se pousmál"Je na Svolábacím ostrově.Nejspíše schání Summona pro sebe,aby se zdokonalil.Neviděl jsem ho přesně,ale cítil jsem tak aktivitu jeho chakry."Lehce jsem se pousmál a podrbal se na nose"Mám vyrazit? | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 12:43 pm | |
| Tsunade " Jo ... " řekla a poukázala na ostatní tři | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 1:24 pm | |
| A mám aji s něma?"Ukázal jsem na 3 lidi,které jsem v životě neviděl a chytl se za hlavu. | |
|
| |
Tsunade Hokage
Počet příspěvkù : 108 Narození : 26. 09. 11
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 2:19 pm | |
| "Ano, půjdeš s nimi, ale ještě dřív musíte pomoci Kazekagemu ... Poté je na řadě Tenshi" Položila jsem si lokty na stůl a spojila prsty a dívala se na ně. | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 2:19 pm | |
| Jo aha a Kazekage je kde prosím? | |
|
| |
Tsunade Hokage
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 2:31 pm | |
| "Udělal si výlet na Tubaki Island a tam ho také najdete." řekla jsem ještě poměrně v klidu | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 2:32 pm | |
| Jo tak takhle.V tom případě se raději odeberu uvidíme se tam děcka"Složil jsem pečeť a zmizel jsem ve světle. | |
|
| |
Tsunade Hokage
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 2:37 pm | |
| Pak jsem pohlédla na ten zbytek. "A co vy? Měli by jste se jít taky chystat." řekla jsem trošku znuděně a už se mi jen v hlavě vybavila ta mocná zelená láhev, která byla ve skříně a jen čekala na to, až budeme spolu sami. | |
|
| |
Takeshi Kesshouryuu ANBU
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 3:35 pm | |
| Nahlas jsem vydechl a přelétl pohledem nad mým 'týmem'.Achjo jak já nemám rád když mě dává s někým do kupy..Ale ta holka by ušla.Usmál jsem se na ni a sledoval Kitaru.Jen jsem mlčky stál a zíral směrem co odešel.Yatta,jeden co je samostnatnější to jsem rád.''Tak zatím,jak jsem řekl po cestě se stavím za sasukem''(přesun) | |
|
| |
Inzuka Ashi Genin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 5:00 pm | |
| As neklidně přešlápne. "Kde jsou?" Podívá se okolo sebe. Ao zavrčí, jako by chtěl říci, že by měla být ticho. Ptom si sedne, zavětří a lehne si. "Hele Ao, já chci na misi a navíc... Lenochu..." Dodá, když si Ao lehne. | |
|
| |
Tsunade Hokage
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Sep 26, 2011 5:08 pm | |
| "Já vás na misi už dávno poslala." řekla jsem rozladěně | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Sep 27, 2011 8:14 pm | |
| K ožralé Tsunade přiletěla poštolka /Napůl střízlivé " Doufám že přijdete do Země Železa ... prosím diskrétnost takže s sebou vezměte nanejvýš jenoho člověka ..." stálo v dopise. | |
|
| |
Tsunade Hokage
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Wed Sep 28, 2011 6:56 am | |
| "No dokud nebudu vědět kdo to je. ať u mě diskrétnost nehldá." řekla jsem a znovu si nalila skleničku saké a kopla jí do sebe.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho | |
| |
|
| |
| Kancelář Hokageho | |
|