Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Kazekageho

Goto down 
+23
Kagami
Sentoi
joukuu
Abandoned chair
Temarii
Killunia
Haku
Narumi Kaname
Yukki Maeda
Chisuna
Midotsuchi
Toshi Terumi
Daisuke Maeda
Shizuka Yoru
Keith Clay
Kitaru D. Sora
Ferii Fey
Manami Suzu
Ken Kuruima
Hatake Kakashi
Sabaku no Gaara
Kasume Uky
In-Admin
27 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyMon Sep 05, 2011 3:48 pm

First topic message reminder :

Místnost určená Kazekagemu a jeho jednáním, ať už v zájmu vesnice či osobním. Povětšinou zde vyřizuje nějaké papíry, ale není žádnou výjimečností, když Kazekageho zahlédnete venku, mimo kancelář, nebo dokonce mimo vesnici. Někdy si přijdou Starší prohlédnout práci zdejšího Kage, aby ho mohli v něčem omezit, či mu více pustit obojek. Největší práce je samozřejmě s udržováním míru mezi národy.

Naposledy upravil In-Admin dne Wed Nov 16, 2011 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Shizuka Yoru
Jounin
Jounin
Shizuka Yoru

Počet příspěvkù : 302
Narození : 05. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue650/650Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 26, 2011 3:18 pm

"Můj tým? Vždyť teď byli zkoušky. Ferii je v nemocnici a Manami nejspíš zůstala s ní." absolutně jsem netušila, co se za tu dobu, co jsme byli pryč něco událo.
Svitek jsem si vzala a kývla jsem.
Nakonec jsem odešla.
(přesun)
Návrat nahoru Goto down
http://animedeath.blog.cz
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Počet příspěvkù : 126
Narození : 23. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue1100/1100Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (1100/1100)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyThu Oct 27, 2011 7:48 pm

,,Musím určit dva nejlepší ninji z vesnice, aby šli se mnou na sraz kage. Ale koho?'' Podíval jsem se na Chisunu a čekal nějakou dobrou radu, ale pořád jsem nic neslyšel, tak jsem se zahleděl z okna.
Návrat nahoru Goto down
http://bakugan.stranky1.cz
Killunia
Chuunin
Chuunin
Killunia

Počet příspěvkù : 94
Narození : 27. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue500/500Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (500/500)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 11:48 am

Nejdříve jsem se tak procházela ulicemi Sunagakure, ale pak jsem si něco uvědomila. Já se jen tak procházím? Nedostala jsem žádnou misi? Nemám důvod být líná? Čas to trochu změnit.
Okamžitě jsem se otočila a zamířila jsem do budovy Kazekageho. Do jeho kanceláře jsem se přihnala jako nečekaná letní bouřka. Až teď jsem si uvědomila, kde to vlastně jsem. Uklonila jsem se.
"Omlouvám se, že jsem sem tak vtrhla, Kazekage-sama..." První věta, kterou jsem vypustila z úst. "Nějak mě přepadly moje instinkty..." Na chvilku jsem začala přemýšlet, co že jsem to vlastně chtěla. "Eh... Původně jsem se vlastně chtěla zeptat, zda by tu nebyl nějaký volný tým a mise..."
Trapas.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue1100/1100Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (1100/1100)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 11:53 am

,,Dobrý, dobrý.'' Pokývu na ní a v duchu se zasměju. ,,Řekni mi jak se jmenuješ a já tě přidělím do týmu, ve kterém je senseiem Yukki Maeda. A co se týče mise, tak by jsi mohla zajít se senseikou do Kirigakure, zjistit něco nového o nukeninovi jménem Haku.''

Naposledy upravil Spectra dne Fri Oct 28, 2011 1:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Killunia
Chuunin
Chuunin
Killunia

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue500/500Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (500/500)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 12:00 pm

Do Kirigakure? Na chvilku jsem se zarazila. Tak daleko?
"Killunia Clay..." řekla jsem tiše. "Tak se jmenuju. Stačí jenom tohle?" Podívala jsem se na něj. Pomalu jsem se nachystala k odchodu.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 12:03 pm

,,Počkat, jsi z klanu Clay?'' A nevěřícně jsem na ni zíral. Opravdu je ze stejého klanu jako já? Ta snad ani není možné. Jak by přežila ten masakr? A dál jsem na ni civěl s nevěřícným pohledem.
Návrat nahoru Goto down
Killunia
Chuunin
Chuunin
Killunia

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 12:09 pm

Otočila jsem se zpět.
"Ano, jsem z klanu Clay. Máte s tím nějaký problém, Kazekage-sama?"
Nepatří doufám k těm, který zmasakrovali můj klan...? Moje duše se trochu sevřela a na mé tváři se objevil nepříliš veselý výraz. Zavřela jsem oči a pomalu jsem se začala uklidňovat.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 12:16 pm

,,Takže ten masakr přežil i někdo jiný než já.'' Řekl jsem s úlevou a pak to doplnil. ,,Jmenuju se Keith Clay, ale radši si říkám Spectra, to aby mě nikdo z těch co udělali ten masakr nepoznal.'' Byl jsem opravdu tak rád že to přežil i někdo jiný.
Návrat nahoru Goto down
Killunia
Chuunin
Chuunin
Killunia

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 12:39 pm

Překvapeně jsem na něj pohlédla.
"Cože?" Zarazila jsem se. "Počkat, já myslela, že přežili jen ti, kteří utekli, čili já a moje sestra.... Ale někdo další...?"
Musím se zastavit.
"Podle mě teď není čas rozebírat náš klan. Ráda bych totiž tu misi..." Poslední větu jsem téměř procedila skrz zuby. Jsem nedočkavý tvor. Líný, ale příšerně zvědavý a nedočkavý.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 12:42 pm

,,Vyraž tam sama, myslím že Yukki má ještě práci. Takže jdeš do Kiri zjistit vše o nukeninovi jménem Haku.'' A dál už jsem se nehodlal tím zabírat.

Naposledy upravil Spectra dne Fri Oct 28, 2011 1:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Killunia
Chuunin
Chuunin
Killunia

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 12:53 pm

Přikývla jsem.
Takže nunkenin jménem Haku...
Vyšla jsem z Kazekageho kanceláře a vyrazila jsem na cestu do Kirigakure. Cestou jsem si raději ještě několikrát zopakovala jméno "Haku", abych ho nezapomněla.

Naposledy upravil Killunia dne Sun Nov 06, 2011 1:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Počet příspěvkù : 269
Narození : 19. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue600/600Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 5:38 pm

Jak jsem se toulala po vesnici, tak mě napadlo zajít za Kazekage-sama.
Přišla jsem ke dveřím a zaklepala ´´ťuk, ťuk´´...počkala jsem než mě Kazekage-sama
přizve k sobě. A přitom jsem přemýšlela o těch dvou..ach... ach...
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Počet příspěvkù : 109
Narození : 15. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue450/450Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 5:42 pm

Tiež som zamieril smerom ku kancelárii skoro ako predtým som ani nešiel zaklopať lebo asi klopala Yukki .
No potom ako som ju videl som ju pozdravil .
"Umm Zdravím... kloplala ste ?"
Opýtal som sa pre istotu .
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 5:47 pm

,,Dále.'' Zněla má jednoslovná odpověď a očekával jsem nějaký tým, který chce misi.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue600/600Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 5:53 pm

´´Hai!!´´řekla jsem a vstoupila do místnosti...
´´Ohayo ..´´pozdravila a zasalutovala...
´´Bylo mi řečeno, že se mi vyměnil student...´´usmála jsem se
´´Ráda bych věděla kdo to je...´´a nakonec jsem zůstala s trapným úsměvem a s anime kapkou na tváři...
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Jounin
Jounin
Shizuka Yoru

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue650/650Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 5:57 pm

Přišla jsem ke Kazekagemu. Stoupla jsem si dpřed dveře. Zvedla jsem ruku a zaklepala jsem. Chtěla jsem ho informovat o momentálním stavu.
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Left_bar_bleue450/450Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 6:04 pm

Ja som tiež bol už dnu no ostal som ticho pokiaľ nedojde rada aj na mna .
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 6:08 pm

,,Ahh.. týmy, no rozdělení je toto Shizuka Yoru, Narumi Kaname a Daisuke Maeda. Druhý tým má sestavu Yukki Maeda, Ferii Fey, Manami Suzu a Killunia Clay.'' Podíval jsem se na ně a něco mi říkalo že chtějí něco víc.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 6:13 pm

´´Wakarimašita...´´řekla jsem a opustila místnost..
´´Nashledanou..´´stačila jsem ještě říct a vrhla se zase do ulic Suny
(presun)
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 6:14 pm

"No aj keď tu teraz asi moja senseii nieje tak by som si aj tak mohol vypýtať misiu ?
Umm no možno tu je ale za dverami .... "

Aspoň som si to myslel lebo som ju cítil
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 6:19 pm

,,Dále.'' Zavolal jsem znovu a čekal až vejde další příchozí. Zatím jsem se zahleděl na Narumiho. Pak se otevřeli dveře a vešla Shizuka, tak jsem na ni ukázal. ,,Tohle je tvá nová senseika.''
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 6:29 pm

Ja som pozrel k nej a slušne som ju pozdravil .
"Myslím že už som sa s ňou stretol ..."
Odpovedal som aj keď trocha neisto .
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Jounin
Jounin
Shizuka Yoru

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 6:42 pm

"Dobrý den." řekla jsem Kazekagemu. Na Narumiho jsem kývla.
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 9:10 pm

"Shiz san ?
Prišla ste si teraz pre nejakú misiu alebo sa niečo opýtať ?"
Docela ma to zaujímalo podľa odpovedi som sa potom chcel niečo opýtať .
Ale teraz to ešte teda nebolo vôbec treba .
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Jounin
Jounin
Shizuka Yoru

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 EmptyFri Oct 28, 2011 9:13 pm

"To taky. Nějaká mise by přišla vhod. A taky Daisuke se probral." těmito slovy jsem se otočila na Kazekageho.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 8 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekageho
Strana 8 z 17Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Kazekageho
» Kancelář Kazekageho
» Hrobka Yondaime Kazekageho

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Off Topic :: Kôš-
Přejdi na: