Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Kazekageho

Goto down 
+23
Kagami
Sentoi
joukuu
Abandoned chair
Temarii
Killunia
Haku
Narumi Kaname
Yukki Maeda
Chisuna
Midotsuchi
Toshi Terumi
Daisuke Maeda
Shizuka Yoru
Keith Clay
Kitaru D. Sora
Ferii Fey
Manami Suzu
Ken Kuruima
Hatake Kakashi
Sabaku no Gaara
Kasume Uky
In-Admin
27 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyMon Sep 05, 2011 3:48 pm

First topic message reminder :

Místnost určená Kazekagemu a jeho jednáním, ať už v zájmu vesnice či osobním. Povětšinou zde vyřizuje nějaké papíry, ale není žádnou výjimečností, když Kazekageho zahlédnete venku, mimo kancelář, nebo dokonce mimo vesnici. Někdy si přijdou Starší prohlédnout práci zdejšího Kage, aby ho mohli v něčem omezit, či mu více pustit obojek. Největší práce je samozřejmě s udržováním míru mezi národy.

Naposledy upravil In-Admin dne Wed Nov 16, 2011 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Počet příspěvkù : 269
Narození : 19. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Left_bar_bleue600/600Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyMon Oct 24, 2011 5:39 pm

Už mi bylo o něco lépe... ´´Daisuke ...´´vyšlo mi z úst...potom jsem si vzpomněla a vyskočila. Začala jsem kašlat. *proč já ..* zkoušela přestat kašlat, ale moc mi to nešlo.. ´´Ohayo...´´potom jsem se znovu rozkašlala a řekla ´´Dáte mi prosím trošku vody?´´
Návrat nahoru Goto down
Chisuna
Jounin
Jounin
Chisuna

Počet příspěvkù : 39
Narození : 17. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Left_bar_bleue600/600Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (600/600)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyMon Oct 24, 2011 7:12 pm

"Samozrejme." Vrátil som sa do pracovne a zobral pohárik vody. Oboznámil som Kazekageho o diani pred jeho pracovňou, a potom podal pohár kunoichi. "Cítite sa už lepšie?"
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyMon Oct 24, 2011 7:18 pm

Vzala jsem si pohár a doslova hltala vodu... ´´Děkuji moc...´´poděkovala jsem a uklonila se..´´Potřebovala bych se zeptat.. hledám chlapce jménem Daisuke Maeda..je tu někdo s takovým jménem?´´tázala jsem se...
Návrat nahoru Goto down
Chisuna
Jounin
Jounin
Chisuna

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyMon Oct 24, 2011 7:56 pm

"Áno je, ale..." zarazil som sa. "Môžem vedieť kto ste? Ešte som vás v tejto dedine nestretol." Povedal som upodozrievavo.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyMon Oct 24, 2011 8:03 pm

Tak moc se mi ulevilo.. spadla jsem na kolena a z očích mi začali téct slzy...nakonec jsem se usmála ´´Hai, jsem Yukki Maeda.. jsem jeho sestra..hledám ho..´´řekla jsem..
Návrat nahoru Goto down
Chisuna
Jounin
Jounin
Chisuna

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyMon Oct 24, 2011 8:11 pm

"Takže on má sestru?" Povedal som skôr pre seba. "Momentálne nie je v dedine. Myslím, že išiel na misiu do Konohy. Ale ak chcete, môžete ho počkať v Sune. Určite sa tu pre vás nájde voľná izba."
Vlastne by som ju mal rád pod dohľadom. Nechcem zasa doplatiť na svoju dôveru.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyMon Oct 24, 2011 8:34 pm

´´Hai..´´řekla jsem utřela si slzy ´´Arigato gozaimasu..uklonila se, zhluboka se nadechla a a podívala se jsem se na dotyčnou osobu...*vidím že mě chce mít pod kontrolou...lituje toho.. hmm.. *
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Počet příspěvkù : 109
Narození : 15. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Left_bar_bleue450/450Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 5:09 am

Keď sa to tu akosi ujasnilo ja som vstal z lavičky a tiež som podišiel bližšie .
"Umm dobrý deň aj ja by som sa potom keby to bolo možné chcel popýtať na pár vecí ale hlavne keby to šlo tak by to chcelo nejakého senseia alebo nejakú misiu ."
Povedal som slušne z mierným úsmevom .
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 12:02 pm

Podívala jsem se na chlapce, který tam stál... mírně jsem se na něj usmála a tu mě něco napadlo.. Daisukeho jsem jednou už učila tak proč ne?.. ´´Kdyby nebyl sensei tak se toho ráda ujmu..´´řekla jsem rozhodně...
Návrat nahoru Goto down
Chisuna
Jounin
Jounin
Chisuna

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 12:39 pm

"Určite pochopíte, že ti nemôžem prenechať starosť o genina, keď vás ani nepoznám." Otočil som sa na Narumiho. "Ale jednu misiu by som tu pre teba mal. Nie je to nič ťažké. Zájdeš do Kumo a upozorníš Raikageho na Kabuta, ktorý vykráda hroby. Ja ťa zatiaľ pridelím do tímu."
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Počet příspěvkù : 126
Narození : 23. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Left_bar_bleue1100/1100Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (1100/1100)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 12:44 pm

Přijdu ke dveřím a zahledím se na Yukki. ,,Běž počkat na svého bratra, zatím se rozmyslím jestli budete team.'' Hned jsem otočil hlavu a zahleděl se na Narumiho. ,,Tak už rychle běž. Musíš tam být co nejdřív!''
Návrat nahoru Goto down
http://bakugan.stranky1.cz
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 12:48 pm

´´Chapu...´´zdvořile jsem se usmála a šla se rozhlédnout po vesnici ještě jsem se uklonila ´´Tak já zatím půjdu..nashledanou.´´pomalu jsem vyšla na ulici... byla jsem štastná že brzy uvidím svého bratříčka...
(presun)
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Left_bar_bleue450/450Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 12:55 pm

Ja som vybehol z kancelárie a utekal som preč smerom do kumo.
(presun)
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 2:32 pm

Nakoniec ma svedomie nenechalo a zašiel som sem a ako predtým keď som prišiel k dverám tak som na ne zaklopal .
Už som nemusel dúfať že či tu niekto je lebo predtým tu už boli ale nakoniec ma napadlo čo keby sa to zmenilo ?
Potriasol som hlavou do strán že to radšej nie lebo čakať sa mi to vážne nechcelo .
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Left_bar_bleue1100/1100Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (1100/1100)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 3:04 pm

Prudce jsem otevřel dveře a pohledem pátral po narušiteli, pak jsem ho uviděl. Byl to Narumi.Asi se už vrátil. ,,Tak co dorazil jsi tam včas varovat Raikageho?''
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 3:19 pm

"No tak neviem presne ale hovorili že sa s ním už stretli a jediné že čo zistili je to že vie oživovať mŕtych ako druhý .
No a čo vy zistili ste o niekom kto ma bude trénovať ?"
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 3:58 pm

,,Umm... ano.'' Řeknu zadumaně a myslím na Kumo a Kabuta, pak se ale vzpamatuju a podívám se zase na Narumiho. ,,Nakonec opravdu budeš s Yukki, bude od teď tvůj sense. Musím jí sem zavolat.'' Lusknu prsty a vedle mě dopadne jeden ANBU.
ANBU
,,Co si přejete Kazekage-sama?'' Zeptám se zdvořile kazekageho.

,,Chci aby jsi předal vzkaz Jouninovi jménem Yukki Maeda. Ať sem přijde.'' Sdělím mu rychle a pak opět obrátím svou pozornost na Narumiho.
ANBU
,,Jiste Kazekage-sama!'' Řeknu ohotově a zmizím.
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 4:20 pm

"Umm dobre ďakujem ... "
Odpoviem a ostanem čakať kým sa dostaví moja senseii ani som si ju dokonca nestihol poriadne prezrieť a zdalo sa že vyzerá dobre a bolo dokonca milá .
No kto vie možno prvý dojem klame ale to vlastne teraz bolo tak trocha jedno .
Návrat nahoru Goto down
Chisuna
Jounin
Jounin
Chisuna

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 4:23 pm

"Kazekage-sama, bolo by dobré informovať ostatné dediny o schopnostiach Yondaime Kazekageho. A požiadať ich, aby nám dali informácie o svojich shinobi, ktorých Kabuto môže oživiť." Zapísal som informácie o Narumiho misii a čakal na odpoveď.
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 4:33 pm

,,Chisuno vesnice půjde informovat tady Narumi se svou Senseikou. A samozřejmě taky získat informace o ostatních oživených shinobi.'' Rychle jsem přešel místnost a sedl si za svůj stůl. ,,Chisuno dej prosím tě Narumimu prníze za splněnou misi.''
Návrat nahoru Goto down
Chisuna
Jounin
Jounin
Chisuna

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 4:42 pm

"Ach, áno." Vrátil som sa do pracovne, kde som vybral peniaze z trezoru. Tie som podal Narumimu. "Misia bude vedená ako C-rank, pretože si nemusel použiť chakru. Preto ti dávam 60 ryo. A teraz máš novú misiu. Informuješ všetkých Kage o schopnostiach Štvrtého. A zároveň požiadaš o informácie o ich mŕtvych ninjoch, ktorých Kabuto privoláva. Na misiu pôjdeš so svojou učiteľkou a nezabudnite vždy povedať, že tieto informácie sú nesmierne dôležité!" Otočil som sa na Kazekageho. "Prepáčte, ale o schopnostiach Štvrtého toho veľa neviem. Mohli by ste im o nich povedať alebo napísať zvitok?"
Návrat nahoru Goto down
Narumi Kaname
Genin
Genin
Narumi Kaname

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 4:48 pm

"Hai rozumiem umm a tiež pravda aj ja by som to rád vedel čo vlastne vie ani ja to akosi poriadne neviem prepáčte .... "
Ospravedlnil som sa aj keď možno som vôbec nemal za čo .
Návrat nahoru Goto down
Keith Clay
Kazekage
Kazekage
Keith Clay

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 4:50 pm

Otočil jsem se na ně. ,,V pořádku, moc lidí o něm moc neví. Jeho elementem je Jiton(http://naruto.wikia.com/wiki/Magnet_Release) a pro své techniky využívá především zlato.'' Tohle nevypadá dobře. Pomyslel jsem si a hleděl na ně.
Návrat nahoru Goto down
Yukki Maeda
Jounin
Jounin
Yukki Maeda

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 4:51 pm

Spěchala jsem se svou tak zvaně relikvii ke Kazekage-sama. Jak jsem byla u budovy tak jsem rovnou zamířila ke kanceláři.Zaklepala na dveře..´´Kazekage-sama volal jste mě ?´´zavolala středním hlasem a čekala až mě přizve...
Návrat nahoru Goto down
Chisuna
Jounin
Jounin
Chisuna

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 EmptyTue Oct 25, 2011 4:52 pm

"Kazekage-sama, prepáčte za hlúpu otázku, ale ak bol Yondaime tak silný máme vôbec proti Kabutovi šancu? Nehovoriac o tom, že má určite aj ďalších Kage."
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Kazekageho   Kancelář Kazekageho - Stránka 6 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekageho
Strana 6 z 17Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Kazekageho
» Kancelář Kazekageho
» Hrobka Yondaime Kazekageho

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Off Topic :: Kôš-
Přejdi na: