Autor | Zpráva |
---|
Kakuzu Akatsuki
Počet příspěvkù : 47 Narození : 04. 10. 11
Shinobi Chakra: (2000/2000)
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 9:20 pm | |
| Ruka do Nakameho narazila pretože som nemohol poriadne odhadnúť vzdialenosť takže sa mu katanou nepodarilo poriadne namieriť, takže mi ruku iba poškriabal, no neprišiel som o ňu. Síce som nič nevidel okrem tmy a Aika, ale hmat som stále mal a Nakameho som držal pod krkom a pritiahol som si ho k sebe a rýchlo som si ho pritlačil k telu a svoj stisk som upevnil tak, aby len tak neušiel a aby mohol dýchať. V tom sa mi na chrbáte začal trhať plášť a vyliezli 4 srdcia ktoré videli normálne. Pripravili sa na moju obranu. Stiahni sa lebo ten bezcenný Uchiha príde o život! | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
Počet příspěvkù : 121 Narození : 05. 11. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 9:22 pm | |
| " Kso ... " Řekl jsem přidušeně, když mě Kakuzu tlačil ke svému tělu. " Kašlete na mě ... " Řekl jsem směrem k Hokagemu. " Přece jste si ... mojí smrt ... přál " Dodal jsem a sledoval Hokageho. Katana mi vypadla z rukou už předtím. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 9:43 pm | |
| Aiko musel rýchlo jednať. Poskladal teda pečate. "Doragon Kuchyose no jutsu!" povedal a udrel do zeme. Najprv sa nič nestalo. Potom sa prudko objavila dražia hlava ktorá vyletela zo zeme pri Kakuzovi a vychŕlila dosť horúci prúd ohňa na kakuzovu ruku aby ju odtrhla. V momente keď bol Nakame voľný vzala ho ďalšia dračia hlava ktorú Kakuzu tiež nevidel a odniesla ho kamsi do neznáma. V skutočnosti ho vzala asi dvesto metrov od nich. Vtom sa pri Nakamem objavil Aikov klon a položil mu ruku na čelo. "Narakumi no jutsu" povedal pokojne a zmizol. Po tejto technike Nakame zaspal, ale zostal stáť na mieste s otvorenými očami. Bol na budove ktorá bola ďaleko od miesta kde bojoval Aiko a Kakuzu no dobre ich videl. Videl,cítil a bol pri vedomí len sa nemohol kýbať. "Každý jeden človek, ktorý žije v tejto dedine je pre mňa rovnako dôležitý, a nikdy som si neželal smrť nikoho z nich! Genin, Chunin, Jounin aj obyčajný človek. Každý je rovnako dôležitý a všetkých spája Ohnivá Vôla!" hovoril Aiko rozhodným hlasom a stále pozeral na Kakuzu. | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 9:52 pm | |
| Suiton: Suijinheki! Povedal som keď som dokončil pečate ktoré som dokázal poskladať vďaka tomu, že som Nakameho škrtil lakťom, v tom jedna príšera otvorila ústa a vychŕlila stenu z vody ktorá odvrátila oheň. Nevidel som, ale mohol som sa riadiť vibráciami, teplotou ovzdušia a samozrejme srdciami ktoré videli normálne, čo mi dosť pomáhalo. Poskľadal som pečate a príšera so srdcom s Raitonom skočilo oproti druhej hlave a otvorila ústa. Raiton: Gian! Povedal som a hlava dostala zásah elektrinou ktorá draka paralyzovala. Ja som sa dal na ústup a príšery ma prenasledovali a kryli my chrbát. Úlohu som mal splnenú. Nechcel som utrpieť veľké straty. | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 10:02 pm | |
| Ležel jsem, paralyzovaný pomocí genjutsu. Mé otevřené oči ve kterých se blýskl Sharingan zvlhly. " Důležitý ? " Zeptal jsem se polohlasem s očima dokořán. Genjutsu jsem se vzpouzel, snažil se z něj uniknout, prolomit tu nechutnou paralýzu, která mi brání pomoct. Pokud tedy mám ohnivou vůli, kdo tedy jsem. Probíhala mi otázka v hlavě. Cítil jsem ohromnou chakru Kakuzu, který jí měl ještě hodně velkou zásobu. Podařilo se mi pootočit hlavu tak, abych viděl na ten boj. " Hokage ... On je ... " řekl jsem když jsem uviděl všechny ty chlupy, vlasy. " Nesmrtelný ... " řekl jsem, i když jsem do toho ninjutsu trochu sharinganem nakoukl. Snažil jsem se pohnout rukou, vyjet proti jednomu stvoření, abych mu uštědřil ránu technikou, kterou může využít jen uživatel Sharinganu. " Ksoo ... ! " Zasyčeel jsem když jsem chtěl silou prolomit genjutsu. | |
|
| |
Tobi Akatsuki
Počet příspěvkù : 141 Narození : 11. 10. 11
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 10:20 am | |
| "Oj, senpaaaaaai! Kakuzu-senpaaaaaai!" ozvalo sa spoza bojujúceho miesta, odkiaľ som sa hrdinne vyrútil. "Sen-" mojej ceste vpred však zabránil predo mnou stojaci kameň, ktorý spôsobil ostrý pád na hubu rovno ku Kakuzuovým nohám. "Argh, Dainamikku Entorī!" zareval som z plných pľúc a ihneď sa postavil do zvláštne vyzerajúcej pózy ( ktorá s tou Maitovou rozhodne nič spoločné nemala). "Senpaaai, čo robíte sám na tak nebezpečnom mieste?" opýtal som sa ho zdesene. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 10:37 am | |
| Aiko sa zarazil a vtom okolo neho začala víriť chakra. Ozvalo sa päťkrát buchnutie a jeho koža sčervenala. Argo buď pripravený... "Konogagakure no jutsu..." povedal Aiko a zmizol vo vetre a zelených listoch. V tej chvíli sa objavil priamo pred Kakuzom a behom niekoľkých stotím ho prudko kopol do hrude rýchlosťou, ktorú nemôže zaregistrovať. "Ura Renge!!!"
(pomocou toho genjutsu sa vyhol aj Gian pretože ho nevidíš tak nemôžeš naňho tým bleskom mieriť) | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:02 am | |
| Začul som známy hlas. Tobi? čo tu robíš? Spýtal som sa ho a v tom som uvidel ako sa Hokage zmizol. Čože? Nestihol som sa ani spamätať a už som lietal vo vzduchu sem a tam a schytával som rany. Zbytočné. Pomyslel som si. | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:07 am | |
| Chvíli jsem s Narakumi zápasil, ale poté se mi podařilo se z něj dostat. Pohlédl jsem směrem na místo boje a po tom co Hokage řekl jsem nemohl postávat a sledovat co se děje. " Co to je za blbečka ? " Zamumlal jsem si když jsem viděl tu pózu, ve které nějakou dobu zůstal. Skočil jsem přímo před něj a švihl mu po břiše katanou. Když jsem se mu podíval do díry v masce, nemohl jsem tomu uvěřit. " Sharingan ?! " Vyjekl jsem nevěřícně a naprosto se zastavil. Jen tupě jsem na něj zíral a stále nemohl uvěřit tomu, že nějaký Uchiha krom Itachiho a Sasukeho ještě přežil. " Kdo jsi ? ... " | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:09 am | |
| "Heeee?! Senpai, hokage, senpai... hokage!" bol som zjavne v omnoho väčšom šoku, než Kakuzu sám po hokageho prevedení Ura Renge. "Uaaaaa! Čo mám robiť, čo mám robiť, čo mám robiť?!" opakoval som si dookola prestrašene. Následne som však svojmu pozornosť venoval Uchihovi a rozbehol sa jeho smerom. "Musím senpaiovi pomôcť redukciou nepriateľov v okolí, hrdina Tobi vyráža do akcie!" v tom čase bol už nanešťastie u mňa a sekol ma katanou, čo ma spomalilo a poslalo k zemi. "Ach nie, už zasa!" vykríkol som nazlostene vzhľadom na to, že som si narazil rypák. Nezdalo sa však, že by som bol po jeho útoku akokoľvek zranený. "Grrrr, človek sa tu snaží a nič z toho!" | |
|
| |
Marwin
Počet příspěvkù : 192 Narození : 21. 09. 11 Age : 32
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:11 am | |
| Hao Uzumaki
Z ničoho nič, akoby sa objavil z prázdnoty stál Hao Uzumaki na vysokej bráne mesta Konohy. V tom okamihu som získal prehľad, podo mnou stál chlapík, ktorý mal po svojom boku zvláštne vyzerajúce monštrá a držal mladého chlapca z Konohy. Aiko .. terajší Hokage stál oproti nemu, očividne boli v boji, a bol tam niekto ďalší, chlapík s maskou.
Trvalo to asi nejakú sekundu, Hao Uzumaki sa zjavil priamo pod mužom menom Kakuzu držiac kunai ktorý po ňom sotil v rýchlosti, a kopol ho jednou nohou priamo do hlavy, čím mu pripevnil výbušný lístok priamo na hlave, a súčasne sa druhou rukou zachytil o chlapca ktorého držal. v Nasledujúcej sekunde nastal slušný výbuch, lenže keď dym ustúpil, Hao tam už nebol, rovnako ako mladý Uchiha.
Technika Hiraishin no Jutsu, mi umožnila cestovať po mojich pečatiach neskutočnou rýchlosťou, a tie boli rozmiestnené po celej Konohe. Chlapca som opatrne položil na zem, a zadíval som sa naňho, nachádzali sme sa na mieste, kde bol kedysi zapečatení Kyubi do Naruto, na toto miesto sa nešlo premiestniť ani dostať nijak inak než za pomoci techniky 4. Hokage. Počkaj tu mladý, uškrnul sa Hao, okolo mladého chlapca bolo razom niekoľko Jouninov z Konohy.
Asi za minútu stál Hao po boku svojho Hokage, čo sa deje ? opýtal sa znudene.
Naposledy upravil Hao Uzumaki dne Sun Nov 13, 2011 11:35 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:15 am | |
| " Nani ? " Zasekl jsem se když padl k zemi a byl stále živý. Katon: Goukaken. řekl jsem naštvaně. " Kdo jsi ?! " Řekl jsem se zatlými zuby a zvedl to pako. " Odpověz " řekl jsem nejistě a věděl že mě sice možná bude čekat smrt, ale aspoň budu mít pokoj od všedním starostí. Oheň proudil mečem, který jsem hodlal zarazit do jeho těla.
/ Kakuzu už mě nedržel | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:17 am | |
| "Heh, katon?! Nevadí, vyblokujem to svojim!" jediné, čoho som bol však schopný bolo, že som si zapálil pod maskou. "Aaargh! Nechápem, ako môžu hrdinovia nosiť masky!" Katon bol už pri mne a ja som nemal inú možnosť, než dostať zásah. "Úžasný Tobi už zasa mizne zo scény!" (xD) Ostal po mne iba obláčik dymu na oblohe.
Naposledy upravil Tobi dne Sun Nov 13, 2011 11:18 am, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:17 am | |
| Keď kakuzu letel, Hao mu vzal Uchihu a zmizol preč. Za tú minútu čo bol Hao preč sa Aiko vrátil do 2 štádia Hachimonu aby si nezničil svaly a zameral sa na letiaceho Kakuzu. Či sa vyhol alebo nevyhol výbušnému lístku (vďaka Domu asi áno), Aiko napadol jeho myseľ pomocou Genjutsu Shibari a skôr než sa stihol kakuzu spamätať nemohol sa ani pohnúť. V tej chvíli už Aiko zrušil aj techniku večnej tmy avšak Kakuzu sa hýbat nemohol, jeho srdcia však hej. Vtom sa ozval obrovský rachot a v momente keď sa Hao vrátil sa vyrútil spoza jedného domu obrovský biely drak a vychŕlil masu ohňa na všetky štyri srdcia... vedel že sa mu niektoré určite vyhnú, sústredil sa však na prostredné srdce, ktoré ovládalo Suiton. Využil moment prekvapenia vďaka ohňu a schamtol ho do obrovských pazúrov a odniesol ho na oblohu. Celý čas používal Shunshin no jutsu takže všetko sa to aj s ohňom odohralo len v zlomku sekundy... Suitonové srdce ktoré držal v pazúroch vysoko nad Konohou prehltol a v jeho útrobách ho spálil dračí oheň. | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:23 am | |
| (No tak počkať... teraz je to vážne na hlavu postavené... dobre to že to gejutsu "zožralo" aj moje ďalšie srdcia to beriem... ďalej... tak mám toho Uchihu potom ho zas nemám potom ho mám a vezmu mi ho zasa? -,-" tomu vôbec nerozumiem teraz -,-" Ďalej neviem jak ma môže kopnúť do hedy keď letím neuveriteľknou rýchlosťou sem a tam... beriem Hirashin ale niekde značka nieje... takže si to ľudia ujasnite lebo mi to vážne ide na nervy -,-" )
| |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:37 am | |
| (sorry Marw ti len vzal toho Uchihu teda ok... nekopol ťa) | |
|
| |
Yamakatasho Hundai Death
Počet příspěvkù : 89 Narození : 04. 10. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:48 am | |
| Letel som okolo a videl som dole súboj. Hm, vážne zaujímavé, možno sa pobavíme.Zletel som dole ešte v dračej forme. | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
Počet příspěvkù : 108 Narození : 20. 09. 11
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 11:53 am | |
| přišel jsem později po kakuzovi kde ten lempl zase je?: mi uteče pak ho dlouho sháním klel na něj když uviděl kakuza jak bojuje nadechl se z plných plic a zařval Kakuzu ty magore to na mě nemůžeš počkat!!!? bytl kosu a rozběhl se směrem ke kakuzovi... ale zahlídl nějaké blonďáčka tak změnil směr a rozběhl se na něj... zorpřáhl se kosou a máchl s ní.. z kosy vyletělo ocelové lano takže kosa se dostala za Haoa(nevím jak se to skloňuje) a letěla mu do zad neuvěřitelnou rychlostí.. takovou že i jounin by měl problém se jí vyhnout... tak jo kakuzu jde se na to... řval jak sekal | |
|
| |
Yamakatasho Hundai Death
Počet příspěvkù : 89 Narození : 04. 10. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 12:00 pm | |
| Sledoval som zápas a pritom som si vytvoril už 40 klonov. Jeden sa zmenil na deväťchvostového. Skočil za člena z akatsuki s kosou. To ich zamestná.Povedal som si a v zadu tvoril ďalšie klony. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 12:01 pm | |
| (A dosť... to nemyslíte vážne že mi sem teraz príde zase celé Akatsuki a ešte aj celé ostatné dediny?! Ako si kurva mohol leteť okolo ty bežne lietaš tisícky kilometrov od vlastnej dediny nad územím úplne inej?!) | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 12:06 pm | |
| Okamžite ako sme uvideli oheň dve príšery otvorili ústa. Vyletel prúd vzduchu a ohňa ktorý plameň v pohode zvládol a letel ďalej na draka ktorého to pri najmenšom spomalilo. Srdcia sa začali rýchlo pohybovať. Suitonové srdce sa stačilo vyhnúť dračím drápom a prišlo ku Kakuzovy. Zatiaľ príšery s katonom a fuutonom otvorili ústa a vyšiel obrovský oheň ktorý letel na Hokageho. Suitonové srdce zaútočilo na Kakuza a tým zrušilo genjutsu. Pozrel som na Hidana. Naším cieľom je ten malý Uchiha! Povedal som a ukázal som na Uchihu ktorý práve bojoval s Tobim. Všetky srdcia sa stiahli ku mne. (Aiko kľudni hormón a nenadávaj! No a čo aj ty bežne chytáš 6 ľudí do genjutsu ) | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
Počet příspěvkù : 108 Narození : 20. 09. 11
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 12:08 pm | |
| omlouvám se ale Kakuzu a Hidan jsou parťáci... Kakuzu vyrazil ráno a já ještě spal... nebo večer a to jme byl na tahu taakže já došel jenom za kakuzem pokud se ti něco nelíbí tak napiš In-adminovi ale ten se ti jenom vysměje protože ten mi oznámil že za hidana mám práci :)
nebreč a bojuj dík... stejně se chci hidana zbavit)
| |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 12:11 pm | |
| (a ty sa nauč čítať a zistíš že uchiha je dávno úplne preč.... ja som chytil do genjutsu len teba a nakameho a pre experta na genjutsu to problém nie je... ale ako chceš takže o chvílu dorazí Jiraya, Tsunade, Kakashi, Asuma, Gai, Ibiki, Kurenai aj Anko xD. A ten tvoj týpek z iwy tu nemá čo robiť ako sa môže tak rýchlo dostať len tak z jednej dediny do druhej a ako vedel že tu je boj?! letel okolo?! okolo konohy keď je z iwy to asi nie...) | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 12:12 pm | |
| (Hidan: nenarážal som na teba je to ok... ale jednoducho niekto z iwy kto sa len tak objaví náhodou pri konohe? ?!) | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 13, 2011 12:15 pm | |
| (Eh... nechápem čo si napísal za sračky :D Chytil si len mňa a Nakameho? Tak jakto že moje príšerky nevideli? Jáj tak to si len tak nadarmo hovoril že nevidia ? Dobre na to ti už kadím... Zavolaj si aj Obamu môžeš vypísať celú Konohu nechápem na čo to vlastne vypisuješ -,-" A ten z Iwy je aj tak na tvojej strane tak nechápem čo furt plačeš.) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavní brána | |
| |
|
| |
| Hlavní brána | |
|