Autor | Zpráva |
---|
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Hlavní brána Thu Nov 03, 2011 7:26 pm | |
| Sakumo Matashi
Prišiel aj so synom k bráne a nasadil snobský výraz. Pred bránou ho už čakal malý koč s jedným koňom a kočišom. Nasadol o koňa a po ňom aj jeho syn. "Tak poďte!" zakričal ninjom cez okienko a koč sa pomaly pohol smerom na juh. | |
|
| |
Gillus-kun Chuunin
Počet příspěvkù : 58 Narození : 26. 10. 11
Shinobi Chakra: (500/500)
| Předmět: Re: Hlavní brána Thu Nov 03, 2011 7:28 pm | |
| Aburame Shino))
Došel a koukal jak si nafrněný otec nasedá na koně a něco křičí tak si povzdychne a vydá se směr jich Mám takový pocit že to nedopadne dobře pomyslel si a podível se na rozlobenou Hanaki a Hyugu . | |
|
| |
Hanaki Hokage
Počet příspěvkù : 375 Narození : 07. 10. 11 Age : 26
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Hlavní brána Thu Nov 03, 2011 7:31 pm | |
| Měla jsem chuť ho zabít hned teď a tady, ale ovládla jsem se. Celá rudá vzteky jsem udělala několik kroků a pak jsem si řekla: "Zabiju tě, Skutečně tě zabiju!!" řekla jsem to potichu, teda pokoušela jsem se to říct potichu. Pak jsem se rozešla směrem na jih a doufala jsem, že nic neslyšel. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 10. 10. 11 Age : 25 Location : Konoha
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Hlavní brána Thu Nov 03, 2011 7:33 pm | |
| Šel jsem za nima *Ten je ale línej, phe.* pomyslel si cestou. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Thu Nov 03, 2011 7:37 pm | |
| Sakumo Matashi(zmýlil som sa nenasadol na koňa ale do koča sorry) Sedel v koči sem tam niečo povedal synovi či kočišovi. Dával jasne najavo že odpor ktorí k nemu cítili ninjovia ho nezaujíma. Od malička ho učili že ninjovia sú nižší ľudia ktorí si náš rešpekt nezaslúžia a ako dobrý priateľ feudálneho pána veril že by Zemi Ohňa aj svetu bolo lepšie bez ninjov.... *Teraz môžete písať sem: https://nsnn.forumczech.com/t154-les-fenhyr* | |
|
| |
Lein Amada Death
Počet příspěvkù : 176 Narození : 02. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Hlavní brána Fri Nov 04, 2011 5:49 pm | |
| Doleteli.Ja ťa tu počkám, Technika klonovania.Chodte s ním. | |
|
| |
joukuu Jounin
Počet příspěvkù : 200 Narození : 15. 09. 11
Shinobi Chakra: (10000/10000)
| Předmět: Re: Hlavní brána Fri Nov 04, 2011 6:01 pm | |
| nemusis zvladneme to ze kluci a povedal vlkom a vysadol na zakyna utekaly vpred k joukuumu domov
| |
|
| |
Lein Amada Death
| Předmět: Re: Hlavní brána Fri Nov 04, 2011 6:04 pm | |
| Klony utekaly za nimi.Rýchlo joukuu nemáme čas.Kričal som za nimi. | |
|
| |
joukuu Jounin
| Předmět: Re: Hlavní brána Fri Nov 04, 2011 6:06 pm | |
| hned som sa vratil sedel som na zakynovi zoskočil som dolu v klanovom plášťi bol biely na nom plna znameni klanu a na chrbte sekera červena (podobna hidanovej len moja ma 4 čepele) no som tu | |
|
| |
Lein Amada Death
| Předmět: Re: Hlavní brána Fri Nov 04, 2011 6:07 pm | |
| Keď videl, že joukuu sa blíži drak už začal stúpať.Len som mu podal ruky a vlci naskočili. | |
|
| |
joukuu Jounin
| Předmět: Re: Hlavní brána Fri Nov 04, 2011 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Lein Amada Death
| Předmět: Re: Hlavní brána Fri Nov 04, 2011 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 06, 2011 5:31 pm | |
| Aiko a jeho sprievod dorazili ku bráne do Konohy. Neome dostala volno a mala sa hlásiť u Hokageho na druhý deň ráno keď si odpočinie. Shikamaru zložil Tsunade z Argha a za pomoci Chuninov ktorí pribehli ju odniesli do nemocnice. Kakashi a Aiko sa rýchlo vydali do hlavnej budovy a jeden z chuninov rozposlal správu že Hokage-sama sa vrátil. Argho sa preletel nad Konohou a odišiel na Aikov rozkaz na lov. | |
|
| |
Neome Jounin
Počet příspěvkù : 405 Narození : 27. 09. 11
Shinobi Chakra: (700/700)
| Předmět: Re: Hlavní brána Sun Nov 06, 2011 5:36 pm | |
| Zobrala som sa preč. Medveď som už nepotrebovala a tak som ho nechala premeniť na vodu. Chvíľu som sa túlala ulicami, no potom ma to prestalo baviť a tak som sa rozhodla, že si odpočiniem pod tieňom niektorého zo stromov. Urobila som teda tak. Našla si naozaj úchvatný strom. Vypočítala si po kedy tam bude tieň, bolo vyhovujúci. Zložila sa podeň a zdriemla si. | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
Počet příspěvkù : 121 Narození : 05. 11. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:00 pm | |
| Došel jsem k bráně, kde jsem chtěl vylézt na hradby, abych měl nějaký rozhled po Konoze. " Ohnivá vůle ? ... Mám ji .. nebo ne ? " Začal jsem filozofovat, což mi bylo podobné. Chvílemi jsem se podíval na stráže, i když na nich nebylo nic co bych neznal. | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
Počet příspěvkù : 47 Narození : 04. 10. 11
Shinobi Chakra: (2000/2000)
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:02 pm | |
| Prišiel som pri bránu a povšimol som si stráže. Tie ku mne pribehli a všimli si moju čelenku. Začali na mňa útočiť. Zbytočné. Povedal som a zamračil som sa. Dvoch som chytil pod krkom a začal som ich škrtiť. | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:04 pm | |
| Z mých myšlenek mne vyrušil podivný zvuk. " N .. nani ? " zašeptal jsem když jsem viděl jak nějaký muž v plášti škrtil dva jouniny. " Nemůžou zemřít ... " řekl jsem si pro sebe a aktivoval Sharingan, když jsem seskočil z hradeb dolů. " Pusť je ! " Řekl jsem, jakmile jsem hodil několik desítek kunaiů s lanky proti němu. | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:13 pm | |
| Chlapec dopadol predo mňa a ja som sa začudoval o čo sa pokúša keď nemá žiadnu šancu. Keď som uvidel sharingan zamračil som sa a jouninou som hodil do hradieb ktorý do nich narazili a stratili vedomie pretože boli už dosť priškrtení, no žili. Pozrel som sa na toho Uchihu a na kunaie ktoré po mne hodil. Urobil som pečať a spevnil som si svoje telo pomocou Doton: Domu. Ruky som natiahol asi dva metre odo mňa a kunaie som odrážal. | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:16 pm | |
| Lehce jsem se pousmál. Lanka jsem stále držel, a když se kunaie zabodli do země, hodil jsem lanka připevněná jehlami k lankům a hodil je do stromů. Lanka ho tedy sevřela, sice ho nemohli udržet, ale mohli ho zpomalit. Já měl zatím čas vyvolat katanu společně s Fuuma Shurikenem. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:24 pm | |
| Objavil sa pri ňom jeden z jeho ANBU. "Hokage-sama! Pri hlavnej bráne niekto napadol strážcov! Je to člen AKATSUKI!!!" povedal ANBU znepokojeným tónom. Aiko sa trochu strhol. Akatsuki... Argo buď pripravený máme dočinenia s Akatsuki! "V poriadku. Vyhlasujem stanné právo v celej dedine! Vyhláste poplach a sprísnite stráže na hradbách! Vyšlite hliadky do okolia desať kilometrov! Tím Alfa nech sa pripraví na útok a všetci nech sa držia ďalej od hlavnej brány!" vydal rozkazy a rozbehol sa von z kancelárie.
...________________________________________________________________...
V dyme sa objavil rovno vedľa Nakameho a položil mu ruku na plece. Pritom uprene hľadel na Kakuzuho. "Kakuzu z Kusagakure no sato... počul som o tebe rozprávať" povedal a stále naňho uprene hľadel. | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:36 pm | |
| Všimol som si rozruchu. Konečne zistili, že útočím? Lanká som roztrhol a zasmial som sa. To asi ťažko... predsalen máte chybné informácie. Usmial som sa a ukázal som na svoju čelenku na ktorej bol znak Takigakure. Každopádne som sem neprišiel útočiť na dedinu. Potrebujem len jednu maličkosť. Povedal som a zložil som pečate. Katon: Zukokku! Povedal som a z mojich úst sa na nich vyvalil obrovský plameň. Prišiel sem aj sám Hokage. Považujú ma za veľkú hrozbu. Zasmial som sa v duchu. Zbytočné! Aj tak si toho Uchihu vezmem! Pomyslel som si a pripravil som sa na to ako sa s technikou vysporiadajú a bol som pripravený to decko chytiť. | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:39 pm | |
| Neváhal jsem a hodil po něm Fuuma shuriken ještě než složil pečetě. Jenže on skládal pečetě extrémně rychle a shuriken roztavil. Sledoval jsem tu techniku sharinganem a vytvořil stejné pečetě jako on. Katon: Zukkoku. Řekl jsem a proti sobě teď staly dvě techniky stejného kalibru. " Hokage ? " Zaptal jsem se zaraženě, když jsem cítil jeho ruku na mém rameni. | |
|
| |
Kakuzu Akatsuki
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:49 pm | |
| čože!? Pomyslel som si keď som uvidel že proti mojej technike sa rúti rovnaká technika. Využil som dymu ktorý spôsobili techniky a natiahol som ruku tam, kde sa mal nachádzať ten mladý Uchiha s cieľom chytiť ho. | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 8:51 pm | |
| Ruka se z dýmu vynořila přímo přede mnou. Zaskočila mne, i když jsem na poslední chvíli máchl katanou před sebe, za účelem tu ruku useknout. Nemohl jsem to jutsu použít, jelikož bych byl okamžitě odepsanej. Chvíli jsem dál jen čekal, ale poté jsem začal obnovovat zásoby lanek okolo něj, čímž jsme se začali pohybovat směrem k velkému stromu. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Hlavní brána Sat Nov 12, 2011 9:01 pm | |
| Aiko vtedy prestal len tak stáť a prudko vyskočil do vzduchu. Elementy proti nemu nepomôžu... ale potrebujem ho držať ďalej od Nakameho. "Kokuangyou no jutsu!" povedal a zrazu všetko potemnelo. On a Kakuzu sa objavili v nekonečnej tme kde videli len sami na seba. "Akýkoľvek útok ktorý sa odohrá na pôde tejto dediny je útokom na dedinu. Zabijem ťa tu vo večnej tme!" povedal Aiko a uprene sa zahľadel na Kakuzu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavní brána | |
| |
|
| |
| Hlavní brána | |
|