Autor | Zpráva |
---|
Haku Death
Počet příspěvkù : 125 Narození : 07. 10. 11 Age : 28
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Náměstí Sat Oct 08, 2011 11:06 pm | |
| já se snažím... zaprvé není člen vesnice a nemá tu co dělat... zadruhé chci vědět jak se dostal k tomu meči... pokud stim máš problém dotáhnu ho ke kagemu.... řekl a pořát stál mírně rozkročený | |
|
| |
Daisuke Maeda Jounin
Počet příspěvkù : 462 Narození : 10. 09. 11 Age : 31
Shinobi Chakra: (1035/1035)
| Předmět: Re: Náměstí Sat Oct 08, 2011 11:13 pm | |
| Bol som len obyčajný pečiak tehto šachu no aj tak mi to prišlo šialené. Sensei a takto sa uraziť pomyslel som si to neni možné prečo to urobila? opytal som sa sám seba. "Ludia nechcem vám do toho zasahovať a viem každý ma ničo no mali by sme zstiť naprv prečo tento shinobi k nám zavýtal a až potom s toho odvotiť následky". Opať som sa buchol do čela ah jo radšej som mal byť ticho pomyslel som si. | |
|
| |
Shizuka Yoru Jounin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 05. 10. 11 Age : 32
| Předmět: Re: Náměstí Sat Oct 08, 2011 11:20 pm | |
| Už mě přestalo bavit ten její arogantní postoj. Stoupla jsem si. Udělala jsem klony, co tam bylo lidí. Každý se objevil za jednim z nich. Přitiskly jim ruku ke spánku a vypustili trochu své čakry. Tím je všechny uspala!!! (abyste něco nepřehlídli, jak to máte ve zvyku!) Podlomily se mi kolena. Klekla jsem si a opřela jsem se o ruce. Třepaly se mi. Ksó! Naštěstí se z nich nikdo neprobere dřív než se jich zase dotku svou čakrou. (upravila jsem to, přidala jsem animaci jen tak pro představu a mám ještě takovou připomínku... genini nemají šanci se tomu vyhnout, pokud nejsou superhrdinové...)
Naposledy upravil Shizuka Yoru dne Sun Oct 09, 2011 12:33 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Daisuke Maeda Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sat Oct 08, 2011 11:43 pm | |
| Všimol som si pohyb za sebou a pomali som ťahal kunai no klon bol rýchlejší a siahol mi na čelo. Padal som do komatu no otočil som sa a bol to klon senseia moj pohlad sa upre na nu a v tom prípade som vedel všetko. Jje srdce mi prezradilo hrozné veci bolo dobré že som padal do komatu"sensei". Vyslovil som a už som ležal na zemi. | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 9:38 am | |
| všiml si že za ním je klon a pomyslel si však co dělá? vždyť je ze suny a hned na to použil Shunshin no jutsu a dostal se k Daisukemu a vzal ho ze země... jsi v pořádku? Promiň je to moje vina... řekl rozmrzelým hlasem a pak se podíval na ženskou která to všechno udělala a řekl... co jsi mu udělala?(omlouvám se za edit ale měl jsem to moc stručné ) | |
|
| |
Shizuka Yoru Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 11:23 am | |
| Odkašla jsem si. Ruce se mi stále třásly, ale ne už tak moc. "Nic jen jsem ho uspala. Měl by si ho nechat a posarat se o toho nukenina." | |
|
| |
Akio Hoozuki Nukenin
Počet příspěvkù : 68 Narození : 08. 10. 11
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 12:04 pm | |
| Smysly jsem měl dost dobré na to,abych se vyhnul této technice a klona zabil.''Pleteš si pojmy a dojmy je rozdíl mezi Nukeninem a potulným ninjou co hledá kde přespat.Ale jestli chceš Haku..Klidně tě zabiju.''Řekl jsem klidně a vytáhl velký meč.''Nemáte důvod mě tu proti mé vůli držet i když jste odsud,vesnice není uzavřená pro cizý návštěvníky a já nic neudělal.Říkejme tomu sebeobrana'',stiskl jsem ještě víc meč a sledoval Haku. | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 1:06 pm | |
| položil Daisukeho na zem a zakýval hlavou... to ty si to tady pleteš... já bojovat nechci jenom mě zajímá kde jsi ten meč vzal.. sundal si masku a šlo vidět že je celkem skleslý... pokud máš čas pojď semnou.. neber to jako výhružky jenom se tě chci na něco zeptat... | |
|
| |
Shizuka Yoru Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 1:16 pm | |
| Postavila jsem se. Těkala jsem očima mezi nimi. Už by si mohl vzít ty svý saky paky a vypadnout! Naštěstí se do toho už nemohli míchat geninové, tak to bylo o něco jednodušší. | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 1:41 pm | |
| podíval se a tu ženskou co tady skoro všechny uspala... to není dobrej nápad na něj útočit... Přece jen nemáme důvod. ta malá holka si nestěžovala a já to přeci jen torochu přehnal ušklíbl se a dodal tak jestli máš čas tak pojď za mnou a jí se beboj usmál se a šel na druhou stranu náměstí | |
|
| |
Akio Hoozuki Nukenin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 1:56 pm | |
| ''Hmm..?''Pomalu jsem zandal meč na záda a podíval se na něj.''Dobře můžu..''Řekl jsem klidně a podíval se na tu uřvanou hnědovlásku.''Nikdo tě neprosil,abys sem přišla a řvala tu'',dodal jsem a šel za Haku,ale očekával jsem to že zaútočí,takže jsem byl v ostražitosti.Ještě jsem se usmál na Ferii a pomalu šel s ním. | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 2:01 pm | |
| usmál se a šel z dosahu doslechu té hnědovlasé ženské.... Asi mě znáš... Jsem Haku.. Jenom jsem se chtěl zeptat zda-li bych se ktobě mohl přidat... Chci splnit jeden ze Zabuzových snů ale potřebuju menší výpomoc.. na oplátku pomůžu já tobě... řekl a sedl si na lavičku... | |
|
| |
Akio Hoozuki Nukenin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 2:07 pm | |
| ''Hmm..?Přidat se ke mě?Chceš opustit svou vesnici..A ano,slyšel jsem o tobě.A..Co máš v plánu udělat?''Řekl jsem polohlasně a posadil se vedle.Neměl jsem v plánu říkat mu něco o Sasukem,dokud o něm nebudu vědět co nejvíce věcí.''A pomoc mě?''Chvíly jsem se odmlčel a sledoval ho.''Asi si slyšel o členu Akatsuki..Hoshigaki Kisamemu?'' | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 2:11 pm | |
| usmál jsem se... a řekl klidným hlasem stát se Mizukagem a udělat v kiri převrat pak jsem se na něj podíval a dodal něco jsem zaslechl on je jeden z těch šermířů jako byl Zabuza že?a díval jsme se po hnědovlásce jestli nás náhodou neposlouchá... | |
|
| |
Shizuka Yoru Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 2:12 pm | |
| (pro vaši informaci, to žluté není přímá řeč, tamže je naprosto v tichosti, tu jen řekla jednu či dvě věty, tak nevím proč by měla jako řvát... a navíc Ferii spí) | |
|
| |
Akio Hoozuki Nukenin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 2:17 pm | |
| ''Hmm?Ten plán se mi docela zamlouvá..A ano.Je to vlastník jednoho z nejsilnějších mečů ..Samehady.Zabil předchozího vlastníka tohoto meče a přidal se k Akatsuki.Chci získat ten meč,jakýmkoliv způsobem'',dodal jsem a sledoval ho.''Zítra vyrážím za mým spojencem..Určitě ho poznáš,do té dobu budu zde..A budu se snažit aby po mě zase všichni nešli'',řekl jsem vážně potichu,tak aby to slyšel jen on a pak vstal.
| |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 2:25 pm | |
| potřebuju se dostat ven ze suny... jakmile se stanu kagem máš mojí plnou podporu řekl a taky vstal... pak se na něj podíval a řekl... nerad bych kdyby jsi se mi tady ztratil přece jen potřebuju pomoc... půjdu s tebou usmál se a pak zakřičel na hnědovlásku dej pozor na Daisukeho.... a pak se už věnoval jenom bělovlasému týpkovi | |
|
| |
Akio Hoozuki Nukenin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 2:35 pm | |
| ''Hmm dobře..Tak půjdeme hned?Rozmyslel jsem se,chci vypadnout už dnes nelíbí se mi tu'',dodal jsem a rozhlížel se.''Pojď za mnou,dostanem se aspoň z jejího dosahu'',kývl jsem na hnědovlásku a zamířil do ulic.(přesun) | |
|
| |
Haku Death
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 2:37 pm | |
| šel jsme za bělovlasýým týpkem a koukal se okolo sebe... | |
|
| |
Shizuka Yoru Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 5:49 pm | |
| Přistoupila jsem k Daisukemu. Přiklekla jsem si k němu. Přiložila jsem mu ruku na čelo a vypustila z ní čakru. To samé jsem udělala i Ferii. Teď jsem čekala na jejich křik. | |
|
| |
Daisuke Maeda Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 5:58 pm | |
| Cítil som ako do mna bola vložená energia a ja som opať sa prebudil k životu. Neotvoril som oči ale už som bol hore. "To nebolo od vás zrovna najlepšie sensei no aspon ste mi ukázali jednu z vaších techník". Hovoril som kludným hlasom a tak isto som aj nadalej ostal ležať. | |
|
| |
Shizuka Yoru Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 6:02 pm | |
| "Hm.. Omlouvám se ti." otočila jsem se k Daisukemu. Posadila jsem se na zem. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
Počet příspěvkù : 209 Narození : 10. 09. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 6:04 pm | |
| Prudce jsem otevřela oči. Křik... plno křiku. Zoufalého a bolestného, nekonečného! Strach, zklamání, bolest.. tolik bolesti! Pocit bezmoci. Všude byla krev, moje..? Ne, tolik krve přece nemám! Kde to jsem? Křik... počkat, to křičím já!! Zamžourala jsem do tmy. Dýchala jsem trhavě a mělce, nemohla jsem si pomoct, něco mě tlačilo na hrudi, ale nic než pouštní písek tam nebylo! Zase ty obrazy, zase ten pocit?! Co to sakra je?! Něco z minulosti?! Stalo se mi to? Dělala jsem to někomu?! Proč mi nidko nepomohl?! Máma, táta?! Kde jsou, kde byli..?! Obrátila jsem vystrašený pohled na Shizuku. Ami... Pomalu jsem si sedla a koukala kolem sebe. Nechápala jsem toho moc, co se stalo a kde vlastně jsem... pomalu jsem se zvedla a rozešla se pryč. | |
|
| |
Daisuke Maeda Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 6:10 pm | |
| Nevedel som či je už další den alebo prebehlo len pár minut. No dotkol som sa zeme a cítil som že je chladná takže je večer no asi sme tu prespali dosť vela času pomyslel som si. Posadil som sa a otvoril som oči mal som pred sebou senseia hned osm musel skloniť hlavu dole aby som jej nevidel do očí to by nebolo dobré a včera mi stačilo vedieč o hentom shinobi. "Sensei prečo ste to urobia možno ste nám chceli dobré alebo ste si mysleli že sa budeme len motať? tak prečo". Pomali som sa začal preťahovať. | |
|
| |
Shizuka Yoru Jounin
| Předmět: Re: Náměstí Sun Oct 09, 2011 6:16 pm | |
| "Nějak mi ujely nervy a nechtěla jsem, aby se vám něco stalo. Přece jen nevím na jaké jste úrovni." řekla jsem upřímě. Opřela jsem se o ruce a zaklonila jsem hlavu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Náměstí | |
| |
|
| |
| Náměstí | |
|