In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Náměstí Mon Nov 28, 2011 1:46 pm | |
| Náměstí, vypadající jako každé jiné. Tohle bylo ale něčím výjimečné, a to nejspíše tím, že se nacházelo, a stále nachází, spíše na okraji města, než v jeho srdci. Podle starých kronik Iwy je to proto, že náměstí v dobách války sloužilo jako místo pro Kamennou armádu. Povídalo se, že Velký Strom, jak se jmenuje, dodával spojeneckým ninjům odvahu, sílu a chakru k boji. Jenže to byla spíše sugesce než realita. Když se přitom vrátíme k popisu tohoto místa, zjistíme, že je to jeden velký kvádr rudého kamene, obsypaný mnohými plazivými rostlinkami, většinou zelené a znovu červené barvy. Strom uprostřed je jedním z nejstarších a nejkrásnějších v celé zemi, jelikož zde stojí už několik stovek let, a sám stihl přežít i Rikudo Senina, zakladatele světa Ninjů. | |
|
Raidon Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 67 Narození : 15. 11. 11
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Náměstí Sun Dec 11, 2011 10:08 am | |
| Došel jsem na náměstí, kde jsem zašel do temnějšího kouta a pořádně se rozhlédl jestli mě nikdo nesleduje. Nikdo z procházejících lid kolem na to nevypadal. A tak jsem jen zašeptal heslo abych přivolal Kagamiho démona kvůli přesunu do jeskyně. | |
|
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Náměstí Sun Dec 11, 2011 10:34 am | |
| Akuyoshi
Objavil sa pri Raidonovi, položil mu ruku na plece a teleportoval ho do Jaskyne. Tam sa objavili v miestnosti s kopou zlata a na Raidona tam už čakal pravý Kagami. Akuyoshi zmizol. | |
|