Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Hokageho

Goto down 
+26
Takeru Takahashi
Gillus-kun
Kagami
Uzumaki Naruto
Shizuka Yoru
Zoban
Masaru
Yakushi Kabuto
Hyuuga Kiyoshi
Hanaki
Itachi Uchiha
Lein Amada
Daisuke Maeda
Kishin Midori
Hyuuga Neji
Neome
Tsunade
Inzuka Ashi
Takeshi Kesshouryuu
joukuu
Sabaku no Gaara
Ferii Fey
Manami Suzu
Hatake Kakashi
Kitaru D. Sora
In-Admin
30 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Hokageho - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyFri Sep 02, 2011 4:07 pm

First topic message reminder :

Zde většinou sedí Hokage a vyplňuje spisy a zadává pár ninjům mise.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Počet příspěvkù : 375
Narození : 07. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 8 Left_bar_bleue650/650Kancelář Hokageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 5:09 pm

Vstoupila jsem do budovy Hokage-sama, nespěchala jsem, měla jsem čas.
Bloudila jsem chodbami a po chvíli jsem dorazila ke dveřím kanceláře Tsunade-sama.
Chvilku jsem otálela, slyšela jsem někoho mluvit, hlas byl povědomý.
*Jestli to je on, tak..... agr .... ale co, chci misi, ne?
A co je lepší nudit se, nebo jít s někým, koho nesnáším na misi?
Asi to první, ale ta nuda je k nevydržení a navíc se mi nechce trénovat!
Dobře, jdu na to!
* pomyslela jsem si, což trvalo asi 2 minuty a pak jsem zaklepala.
Chvilku jsem počkala a pak jsem vstoupila.
Moje očekávání se vyplnilo, ten kluk tam stál a mluvil k Tsunade, která mu zatím neodpověděla.
Zavřela jsem za sebou dveře a lehce jsem se uklonila.
"Promiňte, že ruším, ale nemohla bych dostat nějakou misi?"
Narovnala jsem se všimla jsem si další holky.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Počet příspěvkù : 302
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 8 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 5:20 pm

"Tsunade-sama já a Neomi vám zde oznamujeme, že naše mise je hotová, jdeme si pro odměnu" řekl jsem a o krok se přiblížil ke stolu. "Také bych chtěl ještě nějakou misi" dodal jsem.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

Počet příspěvkù : 108
Narození : 26. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 5:35 pm

(Vážení přátelé čtěte prosím pozorně příspěvky, moje maličkost není v kanceláři)
Tsunade napsal:
"Shizune!" křikla jsem potěšena svým hereckým výkonem
"Ano?"
"Dohlídni na to že až Neome skončí s tím chlapce, že sem příjde a uklidít mi to tu a ty na to dohlídneš a ani se toho nedotkneš." pousmála jsem se vstala a odešla seprojít (do hospody - přesun)
"Jistě madam."

Nijak jsem se nezdržovala a vešla do budovy, pokračovala jsem ke své kanceláři kde jsem zjistila, že jsou dveře otevřené a slyšela jsem hlasy. Proto jsem vešla a k mému překvapení v kanceláři bylo dost lidí. Zhluboka jsem se nadechla a zachovala si radši kamennou tvář. Přešla jsem ke svému křeslu. Stůl stále napůl se všemi papíry na zemi.
"Dobře dokud nepřijdete jako rozumní lidé, kteří jsou seznámeni se zdvořilostní etikou nebudu se s Vámi bavit."
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 8 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 5:55 pm

*Ta je přísná* pomyslel jsem si a otočil se, šel za dveře a zavřel je za sebou. "Ahhh" oddechl jsem si a zaklepal.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:00 pm

Pouze jsem zopakoval to co předtím Ach"
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:00 pm

"Ano? Dále." pronesla jsem medovým hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:04 pm

Vešel jsem dovnitř a omluvil se "Omlouvám se za mé předešlé chování Tsunade-sama. Přišel jsem si sem pro odměnu, mise je hotová. Chtěl bych další misi a byl bych rád za nějakou težší."
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:07 pm

"Ano to je v pořádku." hodila jsem mu malý váček s penězi a zapsala mu misi do papírů.
"Momentálně pokud nechceš hlídat stádo ovcí, vybírat odpadky nebo pomoct Neomi tak tě pošlu aby jsi rozvíjel své schopnosti. Možná by jsi mohl ještě s někým doprovodit Tenshiho do Kumogakure."
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:07 pm

Pomalu jsem kráčel chodbou, zaklepal a vlezl dovnitř.
Přitom jsem pohodil pohled na Neome, jelikož vypadala vytočeně.
Poté jsem na Tsunade promluvil.
" Tsunade-sama ... Rád bych váš požádal o přeřazení do skupiny Tokubetsu Jouninů ... Dále bych se rád zeptal na to, jak to vzal Raikage-dono "
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:10 pm

"Tenshi Raukage -dono se mi stále neozval nevím jak na to reagoval, tvé přeložení do skupiny tokubetsu ještě zvážím, jak jste dopadli na misi?" zeptala jsem se ho
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:13 pm

" Mise byla úspěšná ... Ansella zajata, jenže jí v útěku musel pomoct Sasuke ... Nevím z jakých důvodů ale na místě jsme nalezly pozůstatky chakry raitonu a lidé mluvili a bzučení, což naznačuje chidori" řekl a pokračoval " Promiňte ale odpověď bych potřeboval ihned " řekl a soustředil se na svou chakru
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:14 pm

"Tsunade-sama, rozhodl jsem se, že pokud to půjde, rád bych dělal doprovod, pokud jsem na to podle vás dostatečně dobrý." řekl jsem potichu.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:16 pm

"Takže mi tím chceš říct, že ta nukeninka, která má informace o KOnoze a dalších lidech je teď se Sasukem Uchihou?" bouchla jsem do jedné půlky poničeného stolu. Pak jsem se ale uklidnila
"Dobře...jelikož jste misi splnili." hodila jsem mu větší balíček. "Rozděl to mezi svůj tým a tebe napíšu na tokubetsu jounina a ty dva .....ty musíme přivést zpět." otočila jsem se k oknu
"Ale ne teď vezmeš si tedy Kyoshiho a svůj tým a půjdete do Kumo zjistit tvou situaci Tenshi a vezmeš sebou ještě jednoho jounina pro jistotu a pka ať tým přijde zpět."
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Počet příspěvkù : 154

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 8 Left_bar_bleue1875/2300Kancelář Hokageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:18 pm

Přes bariéru pro mne nebylo těžké projít. Jen jsem skočil na okno. " Mám pro vás dárek ... " řekl jsem normálním hlasem, s polovinou tváře zakryté.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:19 pm

To je... řekl jsem a začal se třást.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:21 pm

POlekaně jsem odskočila od okna
"Kabuto? Co tu děláš? A jaký dárek?" zahřměla jsem
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 8 Left_bar_bleue650/650Kancelář Hokageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:22 pm

Odešla jsem z kanceláře a zaklepala jsem, vešla jsem a požádala jsem o misi.
*Sakra, kdo to je na tom okně?* pomyslela jsem si a byla jsem v pozoru.
*To je nuukenin, že? Ale, co tady dělá a, co je to za ten "dárek"?* pomyslela jsem si a připravila jsem se do bojové pozice.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:25 pm

Hned, když jsem si všiml, že se Hanaki připravila do bojové pozice, jsem sebral odvahy jak jen to šlo a byl připraven na případný útok.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:29 pm

*Sakra ... SAKRÁ!!! NEMÁ TADY TSUNADE-SAMA VODU?! JESTLI NE, TAK JSEM V HÁJI!*
pomyslela jsem si a těkala jsem očima po místnosti, jestli se zde nenachází voda.
*Genjutsu na něj fungovat nebude. Co mám dělat? Láhev s vodou jsem si nechala doma a žádnou vodu nevidím!!*
pomyslela jsem si a trochu jsem začala panikařit.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:30 pm

"Nic nedělejte zatím." řekla jsem přísně k ostatním a propichovala jsem Kabuta pohledem.
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 8 Left_bar_bleue1875/2300Kancelář Hokageho - Stránka 8 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:33 pm

Zpod pláště jsem vytáhl informace o Akatsuki a hodil je k nim. " Vezměte si to .. je to vaše ..." řekl a když zvedl hlavu, plášť mu spadl a vy jste viděli podobnost s Orochimarem
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:35 pm

"Co je to?" zeptal jsem se vážným hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:36 pm

Podívala jsem se na svitek a pak na Kabuta a zamračila se
"Tos nemusel ale dík, teď opusť Konohu ať tě nevidim."
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:39 pm

" Ne ... " řekl jsem a pokračoval. " Rád bych si promluvil s Narutem-kun " řekl a zůstal sedět na okně.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 EmptyWed Oct 12, 2011 6:40 pm

*S Narutem? Co od něj může chtít?* zamyslel jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 8 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokageho
Strana 8 z 17Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Hokageho
» Kancelář Hokageho

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru