Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Hokageho

Goto down 
+26
Takeru Takahashi
Gillus-kun
Kagami
Uzumaki Naruto
Shizuka Yoru
Zoban
Masaru
Yakushi Kabuto
Hyuuga Kiyoshi
Hanaki
Itachi Uchiha
Lein Amada
Daisuke Maeda
Kishin Midori
Hyuuga Neji
Neome
Tsunade
Inzuka Ashi
Takeshi Kesshouryuu
joukuu
Sabaku no Gaara
Ferii Fey
Manami Suzu
Hatake Kakashi
Kitaru D. Sora
In-Admin
30 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Sep 02, 2011 4:07 pm

First topic message reminder :

Zde většinou sedí Hokage a vyplňuje spisy a zadává pár ninjům mise.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

Počet příspěvkù : 108
Narození : 26. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 6:41 pm

"Zamítá se nějaké další přání?"
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Počet příspěvkù : 375
Narození : 07. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue650/650Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 6:41 pm

Přestala jsem těkat pohledem po místnosti a podívala jsem se přímo na Kabuta.
*Co má v plánu?* pomyslela jsem si.
Postavila jsem se normálně a těkala jsem pohledem mezi Tsunade-sama a Kabutem.
*Co mám dělat? Není to léčka?! Ne, zabil by nás hned, jakmile by přišla Tsunade-sama.
Tak proč nám to dává?
* přemýšlela jsem, ale nepolevila jsem v pozornosti.
Najednou Hokage promluvila, byla to těžká chvíle, ale Tsunade vypadala ještě rozčílenější, než když jsme přišli.
Kabuto, ale nehodlal odejít, takže jsem zase začala těkat pohledem po místnosti, hledajíc vodu.
Postavila jsem se opět do bojové pozice.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Počet příspěvkù : 302
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 6:46 pm

Byl jsem připraven zaútočit, stačil jen rozkaz, i když mi pořád vrtalo hlavou co chce od Naruta.
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Počet příspěvkù : 154

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue1875/2300Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 6:48 pm

Seskočil jsem s drzostí dokonce i do místnosti a pouhým okem bylo vidět pomalé rozrůstání Orochimarova já. " Počkám si Tsunade ..." řekl jsem arogantně.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 6:50 pm

"To se nedočkáš." řekla jsem chladně "Radím ti odejdi hned nebo si nepřej ten poplach." řekla jsem a přistoupila k němu blíž nezajímaje co má v sobě připravovala jsem si chakru do ruky
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue1875/2300Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (1875/2300)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 6:52 pm

" Tsunade ... nevíš co dokážu ... Znáš přece Orochimara-samu ne ? " řekl arogantně a nelibě se zatvářil na Tsunade. " Chci si jen s Narutem popovídat ... nic víc, nic miň"
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 6:53 pm

"Neslyšel jsi Tsunade-sama? Prostě se nedočkaš." řekl jsem Kabutovi a přichystal jsem se na boj.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue650/650Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 6:58 pm

Sledovala jsem jejich dohady a byla jsem připravená kdykoliv zaútočit.
*Ten je neodbytný, jako by neznal slovo NE.*
pomyslela jsem si.
Kousla jsem se do rtu a moje pozice byla pevnější a stabilnější.
*Je nás tu víc, ale přesila neznamená vítězství.*
pomyslela jsem si a sledovala jsem Kabuta.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 7:00 pm

"Donuť mě!" sykla jsem na něj "Ty nejsi Orochimaru!"
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 7:01 pm

" Chtěli by jste mne zabít ? " arogantně se zasmál
" Kuchiyose: Edo tensei ... technika kterou využíval Orochimaru ... " řekl jsem znechuceně a podíval se na Hyuugu " Myslíš si že by jsi mne porazil ? Neprovokuj a ani se mne nepokoušej pobavit "

Naposledy upravil Yakushi Kabuto dne Wed Oct 12, 2011 7:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Yakushi Kabuto
Nukenin
Nukenin
Yakushi Kabuto

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 7:06 pm

Po chvíli zmizel z míste se slovy. " Ještě se uvidíme .. i s Narutem " rozplynul se pomocí techniky uniknutí plameny.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 7:13 pm

"Ještěže odešel, bojovat s ním by bylo moc riskantní." řekl jsem si pro sebe a podíval se na naštvanou Tsunade-sama. "Co teď, Lady Tsunade?" zeptal jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Masaru
Raikage
Raikage
Masaru

Počet příspěvkù : 149
Narození : 11. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue2500/2500Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (2500/2500)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 7:19 pm

Do kancelárie cez otvorené okno priletel poštový holub i so správou uviazanou okolo krku.
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 7:23 pm

Ihned jsem si všiml zprávy "Tsunade-sama je tu poštovní holub, nejspíš odpověd Raikageho."
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyWed Oct 12, 2011 7:39 pm

Stál jsem znuděně na místě a sledoval Kabuta, který po chvíli zmizel. " Můžete se prosím podívat na ten dopis a rozhodnout se zda mne berete do T.J nebo ne "
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Oct 14, 2011 7:14 am

Otevřela jsem dopis a četla. Pak se podívala na Tenshiho.
"Rakikage si tě očekává, chovej se slušně a nezlob." řekla jsem naštvaně.
"A zvýšit hlídky!" pak jsem si vzala svitek od Kabuta a četla, jen jsem se uchechtla.
"Vyřiďte Nejimu Hyugovi, aby mě poctil svou návštěvou."
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Oct 14, 2011 11:49 am

"Takže, pokud tomu dobře rozumím, moje mise je chránit Tenshiho, ano?" zeptal jsem se protože jsem si byl sebou trochu nejistý.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Oct 14, 2011 12:52 pm

Stál jsem jako opařený. " Tsunade-dono ... Nemohl bych si doprovodný tým vybrat sám ? " zeptal se a pokouknul po Hyuugovi. " Neji-kun má určitě svých starostí dost ..." pokračoval jsem " Přece jenom to chce taktické sestavení týmu, když už jsem terčem Akatsuki ne ?" *Ještě jedno slovo jako na děcko a ...* pomyslel jsem si " Jakmile se rozhodnete ... řekněte mi .. Jak jestli mne berete mezi své Tokubetsu Jouniny, ale i můj tým ... Já jdu na tréninková pole ..." Odešel
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Oct 14, 2011 1:33 pm

Já jsem dál čekal na reakci Tsunade-sama.

Naposledy upravil Hyuuga Kiyoshi dne Fri Oct 14, 2011 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Oct 14, 2011 1:42 pm

Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Oct 14, 2011 5:41 pm

"Moje slovo platí a teď jděte."
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Počet příspěvkù : 405
Narození : 27. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue700/700Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (700/700)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Oct 14, 2011 5:42 pm

Prišla som spolu s Kiyoshim. Doteraz som sa len prizerala, a pozorovala dej predo mnou. No teraz som do debaty zakročila aj ja.
,, Dobrý deň Tsunade-sama prepáčte, ale prišla som spolu s Kiyoshim z misie po svoju odmenu. a taktiež by som si priala moju odmenu ešte z predošlej misie."
Dúfala som, že tento krát mi už dá to čo mi právom patrí. No ako obyčajne som vedela, že ma tá ženská znova vytočí. No preto aby som tú odmenu dostala, správala som sa tak milo ako to len šlo. Aj keď to bola len pretvárka.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptyFri Oct 14, 2011 5:53 pm

"Dobře, budu chránit Tenshiho cestou do Kumogakure." řekl jsem a postavil se zpříma. "Mimochodem, kam vlastně Tenshi šel?"
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptySat Oct 15, 2011 5:01 pm

"Tsunade-sama, ta mise platí i pro mne, že?"
zeptala jsem se jistě, když jsem slyšela situaci přede mnou.
*ANO, konečně mám misi! Teda, jestli budu v tom týmu.*
pomyslela jsem si a usmála jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Zoban
Genin
Genin
Zoban

Počet příspěvkù : 57
Narození : 16. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 9 Left_bar_bleue350/350Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 EmptySun Oct 16, 2011 3:44 pm

Vtu chvíly jsem Přiběhl narazil jsem omilem do jedné slečny a povídám:Venku se rvou 2 ninjové úrovně jouinin vypadá to že to jen tak neskončí
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 9 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokageho
Strana 9 z 17Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Hokageho
» Kancelář Hokageho

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Off Topic :: Kôš-
Přejdi na: