Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Hokageho

Goto down 
+26
Takeru Takahashi
Gillus-kun
Kagami
Uzumaki Naruto
Shizuka Yoru
Zoban
Masaru
Yakushi Kabuto
Hyuuga Kiyoshi
Hanaki
Itachi Uchiha
Lein Amada
Daisuke Maeda
Kishin Midori
Hyuuga Neji
Neome
Tsunade
Inzuka Ashi
Takeshi Kesshouryuu
joukuu
Sabaku no Gaara
Ferii Fey
Manami Suzu
Hatake Kakashi
Kitaru D. Sora
In-Admin
30 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Hokageho - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyFri Sep 02, 2011 4:07 pm

First topic message reminder :

Zde většinou sedí Hokage a vyplňuje spisy a zadává pár ninjům mise.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

Počet příspěvkù : 108
Narození : 26. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptySun Oct 09, 2011 6:38 pm

"Tenshi....jestli si mi příjdou stěžovat vrátím tými bez milosti zpět je to jasné?" řekla jsem vážně a podívala se na tu dívku "Myslím že v týmu dvě je místo sensei Neji Hyuga." usmála jsem se mile
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptySun Oct 09, 2011 6:39 pm

" Oo ... " řekl a zmizel
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Počet příspěvkù : 375
Narození : 07. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 7 Left_bar_bleue650/650Kancelář Hokageho - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptySun Oct 09, 2011 6:42 pm

Podívala jsem se na toho kluka, který náhle zmizel a měla jsem chuť kohokoliv zabít.
*Jdu ho zabít, bez milosti a hned teď!*
"Arigato" řekla jsem a uklonila jsem se.
Pak jsem s naštvaným výrazem vyběhla z kanceláře a i z celé budovy.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptySun Oct 09, 2011 6:53 pm

A já se zase po dlouhé době natáhla nohy na stůl a pomalu jsem usínala
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Počet příspěvkù : 405
Narození : 27. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 7 Left_bar_bleue700/700Kancelář Hokageho - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (700/700)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyMon Oct 10, 2011 6:06 pm

Prekročila som dvere a vstúpila som do budovy hokáge. Prešla schodiskom, zopár chodbami a zastavila som pri dverách. Nečakala som, vošla som dnu nič som tento krát nepovedala, pretože som po mojom tréningu bola uvoľnená. Čakala som, že hoakáge príde na dôvod, prečo som prišla.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 5:24 am

Aniž bych se na nově příchozí podívala
"Běž ven a až přijdeš jako normální slušně vychovaný člověk budu se ti věnovat." řekla jsem chladně a dál relaxovala.
Já jim dám, že nebudou klepat naučím to celou Konohu.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 7 Left_bar_bleue700/700Kancelář Hokageho - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (700/700)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 2:26 pm

Ticho som mlčala a vyvalila som na ňu oči.
Ako také niečo odomňa môže chcieť. Ja zaneprázdnená osoba aby som robila to čo nemusím. Tak toto nie.
Zamyslela sa a zostala stáť ako zakovaná s pohľadom, ktorým opovrhovala rozhodnutie hokage. Pozerala sa na ňu. Nestrpela by takúto urážku ani keby mala prísť o život. Čakala že si to milostivá hokage uvedomí.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 2:38 pm

dál jsem seděla opřená o opěradlo a dívala se z okna a po chvíli zakřičela
"Shizune!" přiběhla téměř okamžitě a pozdravila nově příchozí.
"Přines mi čaj."
"Č-čaj?" podivila se
"Ano čaj a pohni." řekla jsem líně.
-----
za pět minut
"Tady je čaj a......Neome asi čeká na přijetí." píla Shizune.
"Žádnou Neomi tady nevidím." odvětila jsem jí a usrkla z čaje.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 3:07 pm

Pousmiala som sa.
Nuž ako tak vidím musím to spraviť trocha iným štýlom.
Poskladala som pečaťe. No akoby sa nič nestalo. Lenže okrem mňa nik iný si nevšimol, že šálka čaju, nie iba jej obsah sa premenil na roj malých chrobákov. Znovu som sa pousimal.
,, prajem dobrú chuť."
Poznamenala som a konečne som si bola sitá, že by si už konečne mohla uvedomiť s kým práve stojí hokage v miestnosti. A ak by si aj neuvedomila, chystala som sa zakročiť.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 3:27 pm

"Dojdi Shizune pro škůdce máme tu hmyz." řekla jsem a odložila šálek čaje
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 3:47 pm

Podišla som k stolu tsunade-sama. ,, Ešte ma necháte dlho čakať alebo si tú odmenu za misiu mám zobať sama, A ak sa mám vyjadriť k tomu čo ste povedali pred chvíľou, nechciťe to počuť. S pevným postojom a priamym pohľadom som na ňu pozerala.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Počet příspěvkù : 302
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 7 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 4:35 pm

V Konoze byl klidný den a já se rozhodl, že zajdu za Tsunade, jestli nemá pro mě nějakou misi. Vešel jsem do budovy prošel chodbou, zaklepal na dveře a čekal na přijmutí.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 5:07 pm

"Dále" zvolala jsem a posadila se rovně
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 7 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 5:25 pm

Vešel jsem dovnitř a viděl Neome, která stála před stolem Tsunade-sama. "Zdravím Tsunade-sama, jak se tak koukám asi vás vyrušuji" řekl jsem.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 5:27 pm

"Nevyrušuješ, nikdo tu totiž není." řekla jsem pevným hlasem a postavila se, abych na něj lépe viděla.
"POtřebuješ něco?"
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 5:38 pm

"Chtěl jsem se jen zeptat, jestli byste pro mě neměla nějakou D-misi nebo C-misi" řekl jsem a přistoupil blíže ke stolu.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 5:44 pm

zachmuřila jsem se a začala se přehrabovat v listinách
"A jó tady to mám. Připadáš mi jako fajn hoch takže hlídání v akademii v předškoláků by mohlo být v pohodě a vezmi sebou Neomi je to jounina, která se má každou chvíli vrátit z mise, bude ráda." pousmála jsem se a podala mu listinu s adresou a třídou
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 5:53 pm

Vzal jsem si listinu, jemně jsem se poklonil a řekl "Nashledanou" otočil se a vyšel ze dveří.
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 5:57 pm

"Nashle." usmála jsem se
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 6:05 pm

*Když jsem přišel Tsunade-sama vypadala trochu rozčíleně, ale snažila se to skrýt, no nic misi mám tak to nechám tak, jen doufám, že Neomi přijde co nejdřív, nevím jak to s těma malýma zvládnu* pomyslel jsem si a vyrazil k Akademii.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 6:12 pm

Položila som ruky na stôl a začala nasávať vodu ktorú obsahoval. Po chvíli keď som si bola istá, že to na môj čin stačí prestala som.
,, Tak ignorácia, ktorá nemá konca. No dobre teda ako chcete."
Napriahla som päsť a švihla ňou o stôl. Tento zoschnutý kus dreva sa prelomil na pol. Všetky veci, ktoré na ňom ležali sa skĺzli smerom k ústiu prepadliska stola.
Ja teraz so spokojným pocitom som sa otočila, a smerovala rovno k dverám. Otvorila som ich
a zabuchla. Pokračovala som chodbou, schodiskom, prešla som bránou do budovy. A zamierila to rovno k Academii.

- 170 CHAKRA
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyTue Oct 11, 2011 6:34 pm

"Shizune!" křikla jsem potěšena svým hereckým výkonem
"Ano?"
"Dohlídni na to že až Neome skončí s tím chlapce, že sem příjde a uklidít mi to tu a ty na to dohlídneš a ani se toho nedotkneš." pousmála jsem se vstala a odešla seprojít (do hospody - přesun)
"Jistě madam."
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyWed Oct 12, 2011 11:58 am

Po dokončení mise jsem zašeldo budovy Hokageho. Vešel jsem dovnitř a potichu si pobrukoval písničku, kterou jsem odněkud znal. Zaklepal jsem na dveře od kanceláře Hokageho a vyčkal, jestli se ozve známý hlas.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyWed Oct 12, 2011 1:22 pm

Nasledovala som Kiyoshi a taktiež som si prišla po svoju odmenu.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 EmptyWed Oct 12, 2011 3:03 pm

Pomalu jsem kráčel chodbou, zaklepal a vlezl dovnitř.
Přitom jsem pohodil pohled na Neome, jelikož vypadala vytočeně.
Poté jsem na Tsunade promluvil.
" Tsunade-sama ... Rád bych váš požádal o přeřazení do skupiny Tokubetsu Jouninů ... Dále bych se rád zeptal na to, jak to vzal Raikage-dono "
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 7 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokageho
Strana 7 z 17Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Hokageho
» Kancelář Hokageho