Autor | Zpráva |
---|
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 20, 2011 3:52 pm | |
| když jsem dopila čaj usoudila jsem že je nejvyšší čas opustit místo. Nechtěla jsem tu Tenshiho nechávat. Oblékla jsem se a napsala mu dopis - citace :
- Drahý Tenshi,
jsem nevypočitatelná a ty to výš, můj temperament mi nedovoluje zůstat na jednom místě, a já bych tě jen zdržovala od tréninu, musím zase vyrazit určitě se ještě potkáme, budu se těšit na naše střetnutí. Prozatím sbohem
Tvoje Ansella Nechala jsem ho před krbem a oknem vyskočila ven a utíkala na druhou stranu než byl Tenshi v dálce jsem se ještě ohlédla "Promiň" šeptla jsem a pak zmizela (přesun) | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 20, 2011 4:10 pm | |
| Po chvilce strávené venku vešel znovu dovnitř a u krbu našel vzkaz. Trochu ztrapněně se na něj podíval, i když předem věděl co v něm bude. Aktivoval Yamigan a sledoval stopy její chakry. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 8:09 pm | |
| Vysokou rychlostí přistál u staré známé chtrče. Zalezl dovnitř a rozeslal tři vzkazy. | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
Počet příspěvkù : 164 Narození : 12. 09. 11
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 8:31 pm | |
| Objevil jsem se před jakousi chatrčí.Rozhlížel jsem se kolem a potichounku kráčel dál.Kdyby to byla past o Akatsuki..Jsem nahranej nesmím takhle riskovat.. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 8:36 pm | |
| "Tady ..." zašeptal tiše hlas. " Mám pro vás něco co by vás mohlo zajímat ... jde o Akatsuki ..." | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 8:39 pm | |
| ''To jsi ty?''Špunt vyletěl a písek se rozprostřel nademnou.Po vyclechnutí jeho věty jsem zbystřil.''O-o Akatsuki?Jak mám vědět že nejsi jeden z nich?''Řekl jsem zmateně a sledoval ho. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 8:41 pm | |
| Usmál se " Protože jsem porazil tři z nich a mám u nich "Menší" problém ..." řekl Stoupl si před něj. " Dohodneme se ?" | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 8:51 pm | |
| ''Řekni co po mě chceš...A co já dostanu na oplátku?''Řekl jsem s klidem a sledoval ho očekávajíc odpověď. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 8:52 pm | |
| " Ty získáš informace o nepříteli a já ? Ty mi pomůžeš pochytat ostatní anděli, kteří mi chybí" řekl vážně. "Tak jak ? " | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 8:56 pm | |
| ''A to jsi se dohodl jen se Sunou?'Podezřívavě jsem ho sledoval a čekal odpověď. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 9:01 pm | |
| " Zprávu dostala už i Konoha ..." řekl klidně " Mám i info o pár členech ... hl. sídla ... Prvních krocích ..." | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 9:06 pm | |
| ''Hmm..zajímavé.Počkáme na Tsunade,nechci nic rozhodovat sám chyb jsem nadělal už dost'',dodal jsem a posadil se,ale nepolevoval v ostražitosti. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Tue Sep 27, 2011 9:08 pm | |
| " Tse ... " odsekl a sedl si před rozehřátý krb. * Co asi teď dělá ...* | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Wed Sep 28, 2011 5:23 pm | |
| ''Nevím či Tsunade přijde nebo ne..Ale odložíme to..Nebo spáíš jsem zatím pro,ale musím do Suny..Neodkladně.''Kdo může mít tak velkou chakru..A jen tak si nakráčet do Suny?Máš smůlu..Vím o každém tvém kroku.Písek se začal točit kolem mě.''Přijď do suny..Nevím jestli dělám dobře ale dostav se tam'',řekl jsem a zmizel. | |
|
| |
Zetsu Akatsuki
Počet příspěvkù : 36 Narození : 03. 09. 11
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 4:24 pm | |
| Najednou se ze země objevil Zetsu /Oba,spojený/ Černý Zetsu"Uáááh tu je,Tenshi Yimidane ty teď půjdeš semnou šéf ti něco chce. " Bílý Zetsu " Jestli se teda nebojíš tak příĎ do AME,do nejvíší věže.Jestli nepřídeš mi si tě najdem a zabijem" Černý Zetsu"Doporučuju ti tam přijít,no nic my půjdem. *Použil Mafly a bleskovou rychlostí se zase přemístil do Ame* | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 5:27 pm | |
| " Pche ..." Odfrknul si a seděl před krbem dál. " Tady mi nebude nikdo vyhrožovat ani rozkazovat ..." zamumlal si " Konoha snad nepřijde ? ..." řekl si když uslyšel Gaaru. " Musím počkat na Ansellu ..." | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 5:55 pm | |
| než jsem se dostala na hranice země železa skryla jsem si chakru a pak se vydala po cestě a hledala chakru Tenshiho, cesta nebo spíše Tenshiho chakra mě dovedla do srubu kde jsme byli předtím. Opatrně sice ještě váhala vejít ale nakonec otevřela dveře a vešla dovnitř. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 5:57 pm | |
| Seděl před krbem a sledoval plápolající plamínky symbolizující to co měl tak rád. " Ještě mě nikdy nečekala takováhle volba ..." řekl si pro sebe | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 6:03 pm | |
| "Jaká volba?" optala jsem se a smetla ze sebe sníh a sundala si kabát | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 6:05 pm | |
| Trhl sebou a ohlédl se. " Nakonec jsi přišla " řekl s úsměvem a přišel k ní. " Volba mezi životem ve vyhnanství s Akatsuki, nebo životem v Konoze ... s tebou ... " řekl a lehce ji objal. " Konečně pro tebe mohu něco udělat ..." zašeptal ji do ucha " Můžu ti dát co budeš chtít ..." | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 6:07 pm | |
| "Tenshi..." povzdychla jsem si ale také ho objala "Jsem teď v učení u Karin tudíš částečně pod Orochimarem. Nevím jestli je dobré takhle hned odejít." | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 6:10 pm | |
| " Nemusí to být hned ... Stačí si zajít pro svitky s jejími technikami ..." " A nikdo neřekl že by jsme nemohli za Karin chodit ..." poté se na chvíli zastavil " Ale ... budu na chvíli potřebovat zpět svůj Yamigan ..." řekl tiše a sklopil oči. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 6:14 pm | |
| "Vem si ho stejně s ním neumím." pousmála jsem se a podívala se mu do očí
"Napadla mě jedna věc......co špionáž?" | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 6:16 pm | |
| Podíval se jí do očí. Poté začalo z jednoho oka téct krev. Yamigan se přesunul zpět ke mně. " Špionáž ? " zeptal se nechápavě a pohladil ji po tvářích. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa Thu Sep 29, 2011 6:18 pm | |
| "špionáž ty u Akatsuki já u Orochimara." zadívala jsem se na něj vážně
"A ještě by mě zajímalo při jaký příležitosti si se seznámil s KArin." znělo to jako žárlivost | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Okolie Zeme železa | |
| |
|
| |
| Okolie Zeme železa | |
|