Yukiyuya Yami
Jakmile se ke mě princátko rozešel,poznala jsem na něm,že něco není v pořádku,musela jsem pouze smát nad tím,jakou rychlostí ke mě šel,protože se spíše coural a sotva udržel rovnováhu. Já ti říkala andílku nevstávej tak brzo,tady máš následky hele! Usmála jsem se a poté mi něco Daisuke začal šeptat do ucha,byl to postřeh o negativním efektu mého Kekkei Genkai,nad kterým jsem se pouze ušklíbla. Takže přeci jen přišel na ten vedlejší efekt zatížení,ale nevadí...Já také znám jeho slabiny,takže jsme teď na tom nastejno... Pomyslela jsem si a jakmile byl u mě temný princ opět velmi blízko,jen jsem nechala všechno tak jak bylo a posléze ucítila jeho rty,opět na těch mých,přičemž to byl on,kdo mě tentokrát kousl do jazyka. Hmm že by repete? Jak chceš! Zavřela jsem oči a nechávala jsem se unášet slastí krve,která nám opět kolovala v ústech,jakmile jsem však ucítila jednu Daisukeho ruku na zádech,která by nebyla zase až takový problém,ale ta druhá,která byla níž jak na zádech,čili na mém pozadí,tak jsem ho od sebe prudce odstrčila,takže tou silou spadl na zem a toho momentu jsem pro změnu využila já. Rychle jsem k němu přiběhla a opět si mu sedla na břicho,přičemž nehty mu zaryla hluboko do hrudi,takže mu ta místa začínala rudnou,jak se v nich hromadila krev,stačilo jen o trošku víc přitlačit a narušila bych mu kůži. Takže ty takhle? Ale no tak,můj malý temný princi,snad si si nemyslel,že se nechám ovládat jako nějaká hadrová panenka! Nehty jsem mu zaryla hlouběji do kůže,takže mu z nich pouze vykapávala kapička krve,kterou jsem následně olízla a poté mu prsty opět zajela do krátkých vlasů. Nebuď naivní princátko! Usmála jsem se a jazykem mu olízla ret,ze kterého kapala další douška krve,vlastně pro mě byl můj anděl něco jako osoba,která mě naplňuje neukojitelnou touhou a zároveň žízní po krvi...