Autor | Zpráva |
---|
Sabaku no Gaara Death
Počet příspěvkù : 164 Narození : 12. 09. 11
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 8:53 pm | |
| Kvůli Automatické obraně,se ke mě Katana nedostala v takové rychlosti,a díkyž tomu že jsem byl k němu zády,se Katana střetla s tykví,já jsem uskočil jen dál.Písek,co byl po nárazu pod Tenshim mu chytl nohy,stejně jako Anselle. | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 8:57 pm | |
| Ohnivý oblouk tě sekl do břicha když jsi utíkal a poté vytvořil obrovský výbuch, který ode mě odstřelil všechen písek. Začal jsem uhýbat před pískem a stále útočil katanou. Když jsem byl otočený zády (mezi útoky jsem udělal piruletu :)) hodil jsem katanu do slepého místa a jelikož jem byl extrémě blízko Gaary, automatická obrana nemá čas reagovat. Pěstmi jsem do Gaary stále budšil jako ďas. | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:11 pm | |
| Kusy Písečného brnění odlétávaly několik metrů daleko.Chytl jsem mu ruce,a snažil se ho odtáhnout.''Jestli chceš..můžeš mě zabít.Staneš se Dalším Nukeninem a co pak?''Řekl jsem chladně,a písek z Anselly a z okolí se začal stahovat zpět do tykve. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:18 pm | |
| Udýchaný ze sebe vydal větu. " Ore wa akirameranai ... " řekl a zakašlal Vstal a nití přivázanou ke kataně si ji přitáhl k sobě a znovu útočil. Když jsem byl naprosto u Gaary použil jsem Katanu jako odlákání pozornosti když jsem ji hodil přímo vedle Gaary ... Poté jsem mu sáhl na čelo ... San no Doa ... ______________ Objeví se před tebou troje dveře. Jedny vedou k tvé rodině, Druhé k Vesničanům, Třetí za mnou. | |
|
| |
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:22 pm | |
| "Tenshi!" zvolala jsem a přiběhla k němu
"Jak je ti?" přiložila jsem mu ruku na čelo a začala do něj vpouštět chakru | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:24 pm | |
| Když byl v Genjutsu nebyl schopný ovládat písek, nic. Padl jsem na kolena a poté na obličej. * Dochází mi chakra ...* pomyslel jsem si a pomalu se mi zavírali oči. " An .. se ... llo .." zašeptal jsem | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:28 pm | |
| "Jsem u tebe." překulila jsem ho na záda a nepřestávala ho léčit | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:30 pm | |
| " C ... co se ... stalo ? " zašeptal jsem, téměř neschopný slova Cítil jsem teplo jejích dlaní a znovu jsem se cítil skvěle. Díky ní. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:33 pm | |
| "Mlč a lež." řekla jsem mu a dál do něj vpouštěla svou chakru a snažila se mu navrátit sílu a ulevit bolesti (- 300) | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:34 pm | |
| " Už ... jsem ... ti říkal .. že tě miluju ..." řekl a cítil se líp a líp | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:36 pm | |
| "A já už ti říkala že máš ležet a mlčet." soustředila jsem se na jutsu a další chakra se vlévala do jeho těla (- 200 a + 500 Tenshimu ) | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:37 pm | |
| Zničeho nic ji objal a něco jí šeptal do ucha. Usmíval se a bylo mu fajn. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:40 pm | |
| musela jsem to ignorovat a dál se soustředit
( - 100 a + 100 Tenshimu) moje tělo začínalo ochabovat a já cítila těžkost víček i rukou pomalu mi klesala hlava únavou až jsem skoro už nevědomky spala... | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sat Sep 17, 2011 9:42 pm | |
| "Přestaň..." zašeptal znovu a když neposlechla a on cítil stále proudit chakru do jeho těla... Dal jí polibek, jako tenkrát ten na střeše... Poté se začal více prokrvovat a nakonec mu bylo skvěle. Kazekageho si nevšímal, vzal pouze Ansellu a nesl jí k sobě domů. | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sun Sep 18, 2011 12:23 pm | |
| Probudil jsem se,na studené zemi,u nějakého jezírka.Pomalu jsem vstal a rozhlédl se.Takže utekli?Jak můžu bojovat s někým,jehož Genjutsu je na vynikající úrovni,stejně jako jeho Taijutsu.Podíval jsem se na své ruce a pak znovu,na místo kde podle stop ležel Tenshi.Měl bych to řící Tsunade?Ne..Nikdo o tom co se stalo vědět nemusí.V tu chvíly jsem se proměnil v písek a zmizel..(přesun) | |
|
| |
Yoshiro Shinsuke Nukenin
Počet příspěvkù : 4 Narození : 17. 09. 11
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Sun Sep 18, 2011 1:16 pm | |
| Procházel jsem ze cestou ze starého domova a posadil jsem se na strom a díval se do vody. Už dlouho jsem nebyl v úkrytě, musim zas začít pracovat, docházej mi peníze a ostatní ninjové zesilují a já mám pořád ty samé techniky..No, ještě se půjdu projít do Konohy a uvidím, co je novýho. (Přesun) | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 4:56 pm | |
| Objevili jsme se i s Ferii u jezírka,kde došlo k boji s Tenshim.Po tom co písek úplně zmizel jsem jí sledoval kamennou tváří.''Omlouvám se že jsem tě takhle unesl..Ale potřeboval bych pomoc'',se stejným výrazem jsem čekal na její reakci. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
Počet příspěvkù : 209 Narození : 10. 09. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 5:08 pm | |
| Několika prudkými pohyby jsem si vyházela písek z vlasů xD. "Ehmmm příště by jste mě mohl upozornit, šla bych po svých... bez tohohle toho!" naklonila jsem se a zbytečky zlatavých zrnek vyprovodila z černých pramenů. Potom jsem se jakž, takž upravila a pohlédla na něj zkoumavým pohledem. "Ummm a co tedy potřebujete Kazekage-sama?!" zamrkala jsem na něj, vložila si ruce v bok a nasadila takový mírně otrávený výraz. | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 5:13 pm | |
| ''Chci se zeptat jestli by si se mnou nešla na ostrov Sumonnů,pro něco velmi důležitého,co mi pomůže proti Akatsuki,proto jsem to nechtěl řešit na ulici,tady je nejklidnější místo v Konoze.A omlouvám se,byla jsi jediná,kdo byl poblíž z mé vesnice'',řekl jsem polohlasně a nehnul ani brvou. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 5:19 pm | |
| Jediná... a já čekala, cos všechno nechtěl dělat! Pcheee....! Pohodila jsem hlavou a mírně se pousmála. "Ummmm mno dobře, jestli myslíte, že vám tam k něčemu budu, pak klidně půjdu.. jen bych to ráda řekla sestře, nebo ještě lépe, vzala ji s sebou!" pokývala jsem hlavou. | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 5:25 pm | |
| Sledoval jsem její výraz a pohl rukou.''Nemyslím že to bude tak těžké,abychom ji potřebovali ale budiž,je to ta blondýnka co tam byla s tebou?''Tázavě jsem si jí prohlížel od hlavy k patě,očekávajíc odpověď. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 5:28 pm | |
| "Hai, hai ta malá, co věčně někde lítá, skáče, mluví a co je nejhořší, pořád má hlad!" ušklíbla jsem se, rukou naznačila Manaminu velikost, kde jsem se tak o půl metru sekla xD. "Smím se zeptat, co tam vlastně jdeme dělat?!" pozvedla jsem obočí, až se mi ztratilo v záplavě černých vlasů. | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 5:32 pm | |
| ''Hned tu budu i sní'',pomalu jsem se začínal měnit v písek.''Budeme chytat silného draka,který je až na konci'',v tu chvíly jsem zmizel.(přesun) | |
|
| |
Sabaku no Gaara Death
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 5:44 pm | |
| Znovu jsem se objevil před Ferii,tentokrát i s Manami.''Vysvětlíš jí to?''Řekl jsem zamyšleně a čekal na reakci obou dívek. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
| Předmět: Re: Jezero Kašijo Tue Sep 20, 2011 5:45 pm | |
| "D-draka?!" nešťastně jsem zamrkala. Jsem snad Harry Potter, abych lovila draky, nebo Eragon?! Povzdechla jsem si. Maminko, maminko za co mě trestáš?! Lenivě jsem se svalila do zelené trávy a zvedla oči k nebi. Pozorovala jsem modré mraky a přemýšlela... mno aspoń to bude vytržení z obvyklosti mého nudného, stereotipního života. "Jdeme si hrát na Pána prstenů!" zvedla jsem palec a pak i horní část těla a posadila se. "Budem lovit draka!" ušklíbla jsem se. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jezero Kašijo | |
| |
|
| |
| Jezero Kašijo | |
|