Autor | Zpráva |
---|
Sasori Akatsuki
Počet příspěvkù : 122 Narození : 11. 09. 11
Shinobi Chakra: (3000/3000)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Nov 07, 2011 8:13 pm | |
| //jj moju odpoveď uvidíš okolo 13 až 14.11.2011// QQ do tej doby môžeš malovať vajíčka. | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
Počet příspěvkù : 426 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (1300/1500)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Nov 07, 2011 9:43 pm | |
| Dokráčal som do vysokej veže teda čo aspon vyzerala ako vysoká vež teraz to skor vyzerala ako nejaka zrucanina.Ah dališe problémi na ceste zaujmalo by ma koho to postihlo a či tu ešte niekdo je"Kráčal som dale ja pozeral sa na ruiny vysokej veže kopal som občas do nejakych vecí a obzrela sa či tam nikedo nieje náhoud ale nikoho som nenašiel.Takže tu asni nikdo nebol i ked.Započul som nejaký hlas a pozrel sa trocha z boku stáli tam nejaké 2 osoby.Takže to oni zapričinili a kde je Nagato?No teraz som sa o to nestaral a pomali som kráčal k tym 2 čo tam stáli. Za akym učelom sem prišli.hovoril som si sám pre seba. | |
|
| |
Kurodama Shirome Death
Počet příspěvkù : 100 Narození : 21. 10. 11
Shinobi Chakra: (900/900)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Nov 08, 2011 1:52 pm | |
| Zahlédl jsem Itachiho, prohlížejícího si trosky věže. " Kde by mohl být " řekl jsem ironicky a podíval jsem se na něj. * Uchiha ... takže se nedívat do očí ... * Pomyslel jsem si, i když jsme od sebe byli takovou vzdálenost, co se výšky týče, že jsem ani jeho oči nezahlédl. " Přeješ si něco ? " Dodal jsem a sledoval ho, stejně jako bedlivě hlídal ruiny. Vypl jsem chakrové brnění, jelikož mi přišlo zbytečné ho teď používat. " Yuki, máme na práci důležitější věci ... " Zašeptal jsem a pokračoval. " On by měl být mrtvý ... Měli by jsme začít narovnávat vztahy s Konohou ... " | |
|
| |
Ken Kuruima ANBU Root
Počet příspěvkù : 246 Narození : 14. 09. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (995/995)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 10, 2011 8:15 pm | |
| /Peine.. seru ti ^^ jo je to zlý výraz ale je to pravda, hlavne že "Máš" čas tady spamovat.. ale postnout to ne.. okej .. jdu si malovat vajíčka, predsa len za chvíľku je veľká noc ^^
Pootočila som sa na Itachiho no na Kurove varovanie som zrak sklopila.. ehm.. hai.. asi jo.. zamumlala som troška tichším hlasom. Síce som svojmu chakrovému brneniu verila, toto bol Uchiha a tí ovládali najsilnejšie genjutsu ktoré tento svet videl.. Ale nečakaj že budem urovnávať niečo s tým.. tým bakom !!.. na to sa hodíš skôr ty.. skôr pôjdem do Yukigakure, zjednotiť ju a tak.. bohvie aká situácia tam zas panuje.. odvetila som kukoncu a len som sa na Kuro-kuna usmiala. | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sun Nov 13, 2011 8:12 pm | |
| ,, Tendo otvoril oči.... Banshou Ten in.... " použil ovládanie gravitácie a odhodil Yuki a Kurodama ďaleko od seba.... Shurado zatiaľ podišiel k tendovi... a išli smerom ku Konan. // Za 10 dní sa znova uvidíme pri poste // | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Nov 14, 2011 10:06 pm | |
| / No ľudia rozhodol som sa, že budem postovať tak poďme hrajte... / | |
|
| |
Ken Kuruima ANBU Root
Počet příspěvkù : 246 Narození : 14. 09. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (995/995)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Nov 15, 2011 4:26 pm | |
| Ja som sundala to dievča.. tento je už na tebe.. a opováž prísť neskoro !! .. ešte stále som to nevysvetlila otcovi.. to..to.. grr.. nechám to na tebe... oborila som sa na Shiroumara a následne som len zletela o niečo bližšie k zemi.. po tom som proste odletela preč, mimo Amegakure no sato
(presun) | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Nov 15, 2011 7:43 pm | |
| ,, Bez reakcie som nechal to dievča odísť " V najvyššej veži, iná miestnosť: Pravý Nagato: ,, Mierne pootvoril oči a odkašľal si. Ty si na rade.... " * Ostatné sféry sa vydali do miestnosti kde sa odohrával boj * ,, Keď sféry dorazili všetky sa postavili pred Tenda a pred Konan " Tendo sa postavil a mieril ku Konan..... Tendo jej priložil ruku na tvár. ,, Konan? Počuješ ma? Ku Konan podišla ďalšia sféra a začala z nej vysávať chakru z techniky, kt. naňu dala Yuki. | |
|
| |
Kurodama Shirome Death
Počet příspěvkù : 100 Narození : 21. 10. 11
Shinobi Chakra: (900/900)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 5:09 pm | |
| Podíval jsem se na to dění tam. " Yuki ... To poslední co bych chtěl ... " Řekl jsem si pro sebe a aktivoval mou černou chakru okolo mne. Ta začala okamžitě zeleně zářit. Jenže místo toho aby léčila, začala mne zraňovat a zastavovat krevní oběh. " ... Je vrátit se do Yukigakure ... " Svistlo tiše vzduchem a mé tělo začalo propuštět ven krev. Poté jsem jedním krokem vykročil do vzduchu a padal k zemi z o něco menší věže než je ta nejvyšší. Naposledy jsem zavřel oči a popřemýšlel. Byla to chvíle, po které jsem se ocitl na zemi a já zemřel, nacož se moje chakrové brnění společně se mnou zničilo ... | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 5:57 pm | |
| ,, Nagato iba prizeral bez náznaku pohybu. " Keď sa presvedčil, že Kurodama už nežije. Prešiel ku Konan a chytil ju tvár. Druhá sféra zatiaľ úplne pohltila techniku čo na Konan použila Yuki. | |
|
| |
Konan Akatsuki
Počet příspěvkù : 42 Narození : 14. 09. 11
Shinobi Chakra: (980/1000)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 5:58 pm | |
| Prebudila som sa a uvidela okolo seba stáť všetky sféry. Čo sa stalo Nagato? Kde som? ,, Konan sa opýtala a celá zmrznutá sa triasla " | |
|
| |
Tobi Akatsuki
Počet příspěvkù : 141 Narození : 11. 10. 11
Shinobi Chakra: (2000/2000)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 6:18 pm | |
| Než sa ktorýkoľvek stačil nazdať, s kapucňou a premoknutým plášťom som sa objavil na mieste. "Slzy krvou poškvrnenej amegakure práve splavujú ďalší ľudský život. Dobrá práca, Nagato, predviedol si viac než slušnú šou," s mojim príchodom dážď sprevádzala búrka. "Za neohlásený príchod sa ospravedlňovať nemienim. Dostavil som sa sem osobne z absolútne iného dôvodu a toho sa budem držať."Pohliadol som jak na Konan, tak na Peina. "Uistiť sa, že všetko ide podľa plánu a rozdať ďalšie rozkazy." | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 7:26 pm | |
| ,, Môj pohľad sa otočil na Madaru. " Madara ty sám dobre vieš, že som nikdy s nikým neprehral a ani neprehrám. Tento svet musí najskôr poznať bolesť a potom dosiahnuť mier. * Nagato pootočil svoj pohľad na Konan * Madara čo teraz nasleduje? | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 7:32 pm | |
| "Máme sanbiho a yonbiho. Postaraj sa o to, aby rozhodne boli zapečatení a to čo najskôr, ja sa toho však nezúčastním. Mám totiž ešte jednu Uchihovskú záležitosť, ktorú musím vyriešiť," postavil som sa až k otvoru v stene. "Kakuzu a Hidan sa samozrejme tiež vrátia. Rozkáž im ísť po rokubim, jeden môj spojenec sa postará o gobiho a vy dvaja, Konan, Nagato, na vás ostane hlavný chod. Kyuubiho jinchuuriki, Uzumaki Naruto," môj tón zdôraznil úder blesku. | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 7:39 pm | |
| Dobre. Doveď Yonbiho a Sanbiho do južnej skrýše Akatsuki a daj vedieť každému o pečatení. Ja idem zatiaľ všetko pripraviť. Ešte otázočka Madara... ako sa ti podarilo za takú krátku dobu chytiť 2 Bijuu? ,, Nagato si už pri tej otázke sadol a pripravoval sa na svoju techniku astrálnej projekcie. * Takže Kyuubi? Dobre ja som ešte z nikým neprehral a Kyuubi nebude výnimka. * Nagato použil techniku astrálnej projekcie a objavil sa v južnom sídle Akatsuki. | |
|
| |
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 7:47 pm | |
| "Úprimne, sústredil som sa len na yonbiho. Sanbi je zásluhou Kisameho a Deidaru. Hachibiho budeš môcť pripísať na moju adresu," poznamenal som a chystal sa na odchod. "Už čoskoro budú naše ciele konečne dosiahnuté. A keď sa tak stane, všetko bude ako by malo. Prišiel čas svetu odhaliť skutočnú a jedinú nefalšovanú moc." "Pravú silu sharinganu, nie... Uchiha Madarovu!"Než sa Konan a Nagato stačili nazdať, bol som už preč. - PRESUN - | |
|
| |
Konan Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Thu Nov 17, 2011 8:19 pm | |
| Než som sa nazdala tak bol už Madara preč. ,, Videla som ako Nagato začal používať technike astrálnej projekcie tak som sa pridala. " Sadla som si vedľa neho, dala ruky do znamenia a začala som pečatiť. | |
|
| |
Konan Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sat Nov 19, 2011 2:43 pm | |
| Keďže bola technika astrálnej projekcie zrušená tak som sa prebrala a vstala. Pozrela som sa na Nagata a premýšlala. | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sat Nov 19, 2011 2:46 pm | |
| ,, Otvoril som oči a v daždi si všimol niečo neobvyklé " Nagato sa postavil, obe ruky dal do pečate a zastavil dážď v Amegakure. * Konan * niekto vnikol do dediny, niekto z velkou chakrou. Choď a zisti o koho ide. | |
|
| |
Konan Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sat Nov 19, 2011 2:48 pm | |
| Narušiteľ z veľkou zásobou chakry? Konan sa celá premenila na papiere, ktoré okamžite vyrazili do úlíc hľadať narušiteľa. | |
|
| |
Konan Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sat Nov 19, 2011 4:17 pm | |
| Do veže sa vrútilo veľa papierových origamov, ktoré sa sformovali do mojej podoby. Nagato... ten votrelec je Jiraiya... čo budeme robiť, vyzerá to, že je proti nám. | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sat Nov 19, 2011 4:20 pm | |
| ,, Takže Jiraiya-sensei? " Už teraz nie je čas na ľútosť, ak je proti nám tak musí zomrieť. Choď a zastav ho kým tam dorazím, ak sa bude dať tak ho zabi. * Tendo vyskočil a šiel do inej miestnosti na vršku veže * ,, Tendo dorazil a vysunuli sa regále a z regálov vstala prvá sféra, ktorá bola schopná ovládať techniky privolávania. | |
|
| |
Konan Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sat Nov 19, 2011 4:22 pm | |
| Dobre Nagato. ,, Konan použila svoju papierovú techniku a premenila sa na origami. " Hneď vyrazila do ulíc zastaviť Jiraiyu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Najvyššia veža | |
| |
|
| |
| Najvyššia veža | |
|