Autor | Zpráva |
---|
Zetsu Akatsuki
Počet příspěvkù : 36 Narození : 03. 09. 11
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sun Sep 25, 2011 5:12 pm | |
| Černý a Bílí Zetsu se spojili v jednoho,a odkáčeli do rohu a dál chtěli sledovat tento boj. Černý Zetsi začal natáčet.
| |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sun Sep 25, 2011 5:16 pm | |
| Vložená iluze v tvých očích se mi přemítla a iluze odpověděla. " Slabých ? ... Ještě budete litovat ..." řekl tichým a arogantním hlasem. | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
Počet příspěvkù : 426 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (1300/1500)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sun Sep 25, 2011 6:58 pm | |
| Pozeral som sa na okolo čo sa deje nemal som tušenie čo to za človeka sem prišlo dal som si dole klobuk a pozerl sa pred seba."Myslím že hned zbrklé záberi neni dobré robyť kedže nevieme prečo nám poskytuje pomoc a za akým učelom a za druhé je pravdepodobné že je medzi nami zradca kedže sa tento muž dostal až sem lepšie by bolo zistiť prečo by poskytoval pomoc Akatsuki a ako sa dozvedel o tomto mieste".Postavil som sa oprel som sa o mur a zavrel som oči,a ruki som si dal na hrud do kríža. | |
|
| |
Konan Akatsuki
Počet příspěvkù : 42 Narození : 14. 09. 11
Shinobi Chakra: (980/1000)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sun Sep 25, 2011 7:22 pm | |
| Itachi... šéf dal príkaz, aby si ho zabil. Tak začni. ,, Vyletela ešte do väčšej výšky a sledovala to z hora " | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Sun Sep 25, 2011 7:28 pm | |
| Dal som so dole ruky ale stále ostal pretý.Konan nerozumieš tomu pretože nevieme čo je ten shinobi zač a či by sme jeho zabitím nezhoršili ešte ako to može byť a určite nebude len tak niekdo ked sa sám odhodlal ísť na toto miesto nejaký doležity dovod musí byť hovoril som si v duchu pre seba.Pozrel som sa hore na Konan."Ked tak moc chceš bojovať prečo sa o neho nepostaráš sama?"Opať som sklonil hlavu dole a bez nejakého pohnutia som stál.Zaujmalo ma čo to je za človeka ked mal tu odvahu sem len tak bez istenia všetkého sa tu ukázať. | |
|
| |
Hoshigaki Kisame Death
Počet příspěvkù : 44 Narození : 14. 09. 11
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 4:52 pm | |
| Na schodech jsem potkal Itachiho-san. Vyšel jsem tedy zpět nahoru a čekal až se domluví. " Pokud se do toho mohu vložit šéfe .. Posila by se ale vážně hodila ... Jakého Bijuu by porazil kus papíru ?" řekl vážně a podíval se na Itachiho. | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 4:57 pm | |
| Stál som stále opretý a na nového čo prišiel som sa ani nepozrel jeho chakra hovorila za všetko.Ako prehovoril pomerne ku všetkým len sa mi na tvári urobil menší usmev myslím že toto si asi trochu prehnal Kisame Konan s toho radosť mať nebude ale precaj ty si ty a vlastne vždy si ma chápal čo som myslel povedal som si pre seba a pozrel som sa na Kisameho."Takže precaj si sem dorazil no je určite dobré že si tu aspon jedna dvojica sa tu zišla".Opať som privrel oči a čakal čo zo svojich ust vypustí Kisame no stále som dával pozor aj na okolo keby sa niečo pokazilo aj tak Konan nemala moc radosti s toho ale snad ma raz pochopí. | |
|
| |
Zetsu Akatsuki
Počet příspěvkù : 36 Narození : 03. 09. 11
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 5:10 pm | |
| "Pomoc akatsuki ňákou pomoc nechtěj te mě rozesmát" řekl bílý Zetsu Černý Zetsu "Tak ať sním Itachi bojuje a uvidíme jestli je dobrý,a kdyby byl tak by jse tu pro něj určitě ňáké místo našlo" "Ikdyž jsi myslím že tak silný nebude,ale ikdyž o něm v koneze všichni tak mluví tak nevím. Uvidíme sami jestli bude bojovat,když bude slabý tak si na něm pochutnám" | |
|
| |
Hoshigaki Kisame Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 5:17 pm | |
| Přešel jsem blíž k Itachimu " Neměli by jsem se tu jen tak poflakovat Itachi-san ..." řekl " Slyšel jsem že máš zabít toho cucáka ... Tak na co čekáš ... Nerad bych šéfa naštval, i když je ho škoda. Samehadě jeho chakra přímo voněla pomstou a krvežíznivostí ..." | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 5:24 pm | |
| Odsunul som sa od steny a postavil som sa normalne na nohy a otvoril som oči."Nemyslel som si že aj ty budeš patriť medzi tých poslušných Kisame snad ti niečo nestuplo do hlavy".Celu dobu som sa pozeral na neho."Tak ako myslíte vyhoviem vám a pojdem za tým shinobi no hovorám vopred pokial suboj nebude nutný k ničomu sa nutiť nebudem".Zobral som klobuk s podstavca na ktorom bol nasadil som si ho na hlavu tak aby mi nebolo vydno na oči a pomalim krokom som sa vidal preč. (presun) | |
|
| |
Hoshigaki Kisame Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 5:25 pm | |
| | |
|
| |
Konan Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 7:24 pm | |
| ,, Zetsu nájdi ich a sleduj ich " Itachi je nejaký divný vôbec mu neverím. Potom príď sem a daj vedieť čo sa udialo.
,, Konan vyslala pár papierov, aby išli za Peinom " | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 8:35 pm | |
| Prišli sme opať do veže zbaddal som tu len Konan"Konan vrátili sme sa s misie o informácie by som rád zdelil až Nagatovi".Našiel som miesto kde som položil toho shinobi vytiahol som si ocelové lanko a výbušné lístky a začal som viazať.Po nejakej dobe som ho obmotoal ocelovým lankom na ktorom bolo 1cm od seba výbušné lístky týmto lankom bol zvyzaní do kríža.No aby som si to poistil a uistil že by s toho nevyšiel živí spravil som 4 klony(Bunshin Bakuha)koré sa každý jeden postavil zo strany a dotýkal keby sa pokusil o čo by len malé odpor alebo nejaké pečate okamťite by toto miesto explodovalo.No pred tým ako som sa vydal oddýchuť si som ešte pristupil k jeho očiam prilepil som na ne výbušný lístok na ktorm bol privazaný s ruhej strany ocelové lanko.To som priviazal o stlp takže keby otvoril oči na plno tak by mu vybuchla hlava.Aspon to bola poistak že tuto tie hrozy nepredvedie čo tam.Konečne som odišiel a vedel som že bude pokoj sadol som is a strašne ma bolela hlava občas som aj zakašlal ale silno ako nejaký tuberák.Sadol som si klobuk Akatsuki som si dal na oči dole ale aj tak som mal aktivovaný sharingan a pozoroval to čudo predomnou. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 8:38 pm | |
| Pomalu se probudil. Ani neotevřel oči a viděl před sebou chakru. " Ty zmetku ..." řekl jsem " Vím toho o tobě moc ? Nebo se takhle chováš ke každému kdo tě porazí i s Kisamem ?" řekl Lehce dýchal a celkem se nudil. " Je tu aspoň ta pošťačka ?" zeptal se. | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Mon Sep 26, 2011 9:08 pm | |
| Jeden s klonov si všimol že sa zobudil vypočul si ho."Hm možemš vedieť o mne vela ale nie všetko a neporazil si nás lepšie povedané naše sili boli vyrovnané a tá pošťačka ako si ju nazval má meno volá sa Konan ale tebe to je myslím aj tak jedno vysvetlovať,a aj tak na to v akej si situacii máš dosť rozbehnutý jazyk a popravde už ma začínaš štvať!!"A jeden s klonov čo bol jabližšie k jeho tvári mu strelil facku. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 4:28 pm | |
| Po chvíli jsem se nudil a začal šourat nohou o zem. " Proč mě nepustíš ?" řekl jsem a ty jsi viděl Kisameho, jak má katanu u krku. Ze stínu jsem se vynořil já. " Teď to rozvážeš nebo končíš ..." řekl muž ve stínu. ______ BTW: Genjutsu ... PS: Když jsi použil Amaterasu a Tsukuyomi rychle po sobě, nemůžeš malinkou chvíli užívat sharingan :) | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 4:43 pm | |
| Na tvári sa mi zobrazil ako keby strach,ostal som chvílu stáť na mieste no napokon som sa usmial a dokráčal som k nemu s kunaiom som mu odtrhol lanko ktorým bol priviazaný a išiel som mu dať dole aj s očí no pred tým som sa nad neho naklonil a do ucha mu potichu zašeptal"ešte jeden takýto pokus a zabijem ťa".Zdvihol som hlavu a odsekol som lanko aj s očí odstupil som od neho a zapozeral som sa na neho. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 4:45 pm | |
| "Tse ... nejsi takový pako jak jsem si myslel" řekl arogantně a vstal. Sedl si na římsu a sledoval déšť. Jeho pohled se upíral jinam, upíral se na vyhořelý dům. Dokonce i jeho tvář se změnila z arogantní na citlivější. | |
|
| |
Konan Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 4:52 pm | |
| Z ničoho nič začal pofukovať silný vánok a okolo začalo lietať veľa origamov. ,, Niekoľko sa ich objavilo za Tenshim a ako keby sa pretvorili na časť môjho tela pričom sa zmenila iba hlava ruky a časť hrudníku " Konan vytiahla upravený origam, ktorý vyzeral ako vrhací nožík a bol ostrý ako riadne nabrúsený kunai, ktorý mu hneď dala ku krku zo slovami. * Pusť ho, lebo v tomto momente zomrieš * origami začali obalovať časť plochy pričom vytvárali akúsi budovu. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 4:57 pm | |
| " Pche ..." usmál se. " Ty ale asi pako jsi co ? ..." řekl a podíval se na Kisameho, který tam stál naprosto volný. Otočil se na ní. Podíval se na ni Yamiganem. " Dej ty špinavý pracky pryč ! Jen jedna má možnost na mě sahat ..." řekl /Btw: Můžete si všimnout že Yamigan je jen v jednom Oku. | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 5:10 pm | |
| Pri vytvárani jej techniky som tam ešte sihol dobehnuť,podišiel som k Tenshimu a zakril som mu rukou jeho oko a otočil mu hlavu preč a potom ho pustil."Konan išlo len o genjutsu nič viac možeš svoju techniku zrušiť a nemala by si sa zahrávať s ním nepatrí medzi tých bláznov čo si myslia že toho vedia a pri tom nič"Zvrchu som sa zapozeral na neho"ber to že si ako zajatec a ešte si není uplne prebratý zo všerajška a mal by si sa chovať slušne kedže si tu tvoja sila je nepredstavitelná lenže si ani nedokážeš predstaviť aku ma silu Konan tvoje drzé chovanie by ťa mohlo priviesť na záhubu". Otočil som sa preč a oprel som sa o stlp ťo bol najbližšie opať som zavrel oči sklonil hlavu a len tak tam stál. | |
|
| |
Konan Akatsuki
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 5:20 pm | |
| Prekvapivým pohladom sa obzerala po okolí. ,, Genjutsu? Kedy? " * Konan zrušila svoju techniku a dala ruky do znamenia. ,, Kai " * Genjutsu by sa malo uvolniť. Rýchlo použila Kami Shuriken, ktorý hodila na Tenshiho ,, Itachi... tvoje poznámky si nechaj pre seba a splň to čím ťa šéf poveril. Nechápem ako môže byť stebou vyrovnaný človek, ktorý používa Genjutsu. Tvoj Sharingan ťa sklamal? potichu dodala. PS: Itachi Nagata neoslovujeme menom ani mu nehovoríme Pein. V Akatsuki mu každý hovorí šéfe | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 5:24 pm | |
| Silno som sa nadýchol"Konan mojou ulohou bolo eliminovať supera alebo doniesť jeho telo čo som aj spravil je náš zajatec takže ked sa vráti šef kludne si ho može zabiť on no myslím že pre Akatsuki by sa hodila silu aku má on ale to už neni na mne je to iba moj názor"Rozboleli ma oči a zakašlal som a s ust mi vyšla krv."Heh musím sa ísť na chvílu prejsť no nemysli si že ťa nebudem mať stále na očiach".Spravil som pečate a predomnou sa zobrazili 2 klony(Bunshin Bakuha).Nehal som ich tam a ja som odišiel preč.
Naposledy upravil Itachi Uchiha dne Tue Sep 27, 2011 5:32 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 5:30 pm | |
| Začal jsem se s úsměvem sledovat ty dva. " Rozpory jsou už i v Akatsuki ? Konan chápu ale tebe Itachi ?" zasmál se " Chytil Kami shuriken do ruky a nechal ho navlhnout deštěm. " Jak řekl Itachi ... nezahrávej si ... Anděli ..." | |
|
| |
Itachi Uchiha Death
| Předmět: Re: Najvyššia veža Tue Sep 27, 2011 5:39 pm | |
| Podišiel som dole na schody tam aby ma nikdo nevidel oprel som sa jednou rukou o stenu,a druhou som si držal hlavu bolesť bola neprectavitelná,kašlal som krv do ruky tahšie sa mi dýchalo a rozmazávalo sa mi pred očami moje oči už nemali svetlo ako kedysi.Ešte nejaku chvílu som tam pobudol. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Najvyššia veža | |
| |
|
| |
| Najvyššia veža | |
|