Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Najvyššia veža

Goto down 
+12
Akasuna no Sasori
Kakuzu
Hidan$
Deidara
Haruko
Itachi Uchiha
In-Admin
Hoshigaki Kisame
Zetsu
Konan
Sasori
Akahim Ukarai
16 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Akahim Ukarai

Počet příspěvkù : 296
Narození : 27. 08. 11

Najvyššia veža - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyFri Sep 09, 2011 5:35 pm

First topic message reminder :

Tu sa nachádza najvyššia veža v ktorej strávi najviac času Nagato a odtiaľ riadi celú Amegakure a Peinov.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com/forum

AutorZpráva
Konan
Akatsuki
Akatsuki
Konan

Počet příspěvkù : 42
Narození : 14. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Najvyššia veža - Stránka 3 Left_bar_bleue980/1000Najvyššia veža - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (980/1000)

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 5:44 pm

Chápem.... Konan urobila pečate a vytvorila veľkú budovu do ktorej uveznila seba a Tenshiho.... Tak tu pekne počkáš... ,, Konan medzi tým vonku vytvorila kami bunshin, ktorého poslala pre Peina. "
PS: Pein odišiel, ale nenapísal kam tak preto to bude v tomto topicu... akože ho niekde zavolám.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 5:51 pm

"Ach jo ..." vzdychl
"Kuchiyose no jutsu .." řekl a objevil se u něj Anděl smrti.

Shi no Tenshi
Poslal jsem do svojí kosy vysokou dávku temnoty, která vysávala chakru z té techniky.
Měnila papírky na normální, roztrhatelný papír.
Prosekal jsem cestu ven

Tenshi Yamidan
Vyšel jsem ven.
" Stačí ?" zeptal se a dal ruce vbok.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com
Itachi Uchiha
Death
Death
Itachi Uchiha

Počet příspěvkù : 426
Narození : 24. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Najvyššia veža - Stránka 3 Left_bar_bleue1300/1500Najvyššia veža - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (1300/1500)

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 5:57 pm

Klony zbadali opať toho Boha zo včera to bolo velmi zlé znamenie."To nie"klony sa rozbehli jeden s predu na neho zautočil a druhý k nemu dobehol zo zadu jedou rukou mu zakril oko a druhou mu dal kunal k srdcu"to by už stačilo!!!".Povedal jeden s klonov.
Návrat nahoru Goto down
Zetsu
Akatsuki
Akatsuki
Zetsu

Počet příspěvkù : 36
Narození : 03. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Najvyššia veža - Stránka 3 Left_bar_bleue800/800Najvyššia veža - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (800/800)

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 5:57 pm

Černý Zetsu se zamyslel a v duchu si povídá "Pozoruhodné kdyby tenhle chapík byl v Akatsuki nebylo by to na škodu"
Bílý Zetsu "Hehe co to má znamenat"
Návrat nahoru Goto down
Konan
Akatsuki
Akatsuki
Konan

Shinobi
Chakra Chakra:
Najvyššia veža - Stránka 3 Left_bar_bleue980/1000Najvyššia veža - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (980/1000)

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 5:59 pm

Ehmm... divným pohladom sa pozerala na roztrhnutý papier....
Takže máš väčšiu silu? Dobre..... vystrela k tenshimu ruky a vypustila pár origamov, ktoré ho obkoleseily... origami si držali väčší odstup a nevyzerali ako keby chceli útočiť...
Klon: Klon išiel do jednej budovy kde išiel za Nagatom.... keď dorazil uvidel Nagata... Nagato... ten človek ktorého si dal zabiť je tu a bojuje... poď tam prosím neviem ako dlho ho ešte zdržím... Kami Bunshin sa rozpadol origami, ktoré hneď zmizli.
Návrat nahoru Goto down
Sasori
Akatsuki
Akatsuki

Počet příspěvkù : 122
Narození : 11. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Najvyššia veža - Stránka 3 Left_bar_bleue3000/3000Najvyššia veža - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (3000/3000)

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 6:06 pm

Nagato stál na balkóne jedného domu a pozeral sa na Amegakure.... ,, Otvoril oči, ktoré svietili v tme kde stál "

V najvyššej veži: Neďaleko bojiska boli 2 miestnosti: V 1 Nagato pripojený na prístroje a v 2 jeho sféry uložené v nejakých strojoch.

Zvieracia sféra sa vysunula z boxu kde ležala a išla smerom k bojisku.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 6:10 pm

Stál.
" Samozřejmě ... Ale Peina jsem ochoten uznat jako soupeře ... Ty jsi jen kus papíru ..." řekl

Shi no Tenshi
Ucítil jsem chakru ... Mocnou chakru.
Návrat nahoru Goto down
Konan
Akatsuki
Akatsuki
Konan

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 6:15 pm

Ano ja som iba kus papieru, ale ty si už iba mrtvola...
Konan urobila znamenie, zamyslela sa..... Baku
* Lístky okolo Tenshiho explodovali, a vytvorili mocný výbuch *
PS: Zamiešala som nejaké výbušné lístky medzi moje origami tak, aby ich nebolo vidno.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 6:21 pm

Ohlédl se a vyděl počátky výbuchů.
Podíval se na ně a bleskově reagoval.
Vyskočil do vzduchu, přičemž ho ale výbuch zasáhl tlakovou vlnou do hrudi.
" Podlé útoky jsou moje parketa ..." řekl a Yamigan sledující její oči ji uvěznil do genjutsu.
Rozdýchával tlakovou vlnu.

Shi no Tenshi
Stoupl jsem si před Tenshiho připraven ho bránit.
Návrat nahoru Goto down
Itachi Uchiha
Death
Death
Itachi Uchiha

Shinobi
Chakra Chakra:
Najvyššia veža - Stránka 3 Left_bar_bleue1300/1500Najvyššia veža - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (1300/1500)

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 6:24 pm

Kony od výbuchu sa zmenili na vrany a odleteli.Vedel som že zmizly a nastal rpoblím teda mohol nastať dosť velký problém.Nebolo mi stále dobre no už to bolo lepšie rýchlejším krokom som sa opať vidal hore za nimi vedeť ako je na tom Konan.
Návrat nahoru Goto down
Konan
Akatsuki
Akatsuki
Konan

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 6:42 pm

,, Kami Shuriken " hodila som všade po okolií shurikeny..
( -20 )
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 6:47 pm

Proběhl přímo ke Konan.
Viděla jsi jak jsi mě zasáhla a já padl k zemi mrtvý.
Jenže pak tě polil studený pot.
U krku jsi měla Kosu i Katanu z obou stran.
" Myslím že je čas říct .... Mám tě ..."
//Nemůžeš napsat že jsi klon jelikož jsi odepsala na to že jsi v Genjutsu Jasně, ani jsi nenapsala že jsi klon udělala.
Návrat nahoru Goto down
Konan
Akatsuki
Akatsuki
Konan

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 6:55 pm

Eh???? ,, Keď som bola obklúčená uvedomila som si, že použil zasa Genjutsu. "
Kai
Genjutsu sa rozpustilo a ja som bola obklúčená.
Z mojho tela začali rásť krídla, ktoré odstrčily kosu a katanu zároveň...
Neviem kolko ešte vydržím, ale ty padneš skôr.
PS: Neviem prečo by som to písala keď som to neurobila... nebuď domýšlavý ...
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:01 pm

"Uvidíme ..." řekl
Podíval se na ní a sledoval její pohyby.
"Tenshi no uta ga ..." začal prospěvovat do rytmu kapek deště.
Začala jsi se cítit divně, neslyšela jsi nic, cítila se jako mrtvá, necítila jsi vzruchy.

Shi no Tenshi
Vyletěl jsem za ní (Jako za záda), a jelikož nic neslyšela a necítila, vykopl jsem jí do deště kde její papírky začali moknout. Jak začala těžknout, zaletěl jsem pod ní připraven ji chytit.

_______
A rank ... Na to Kai nestačí ...
Návrat nahoru Goto down
Konan
Akatsuki
Akatsuki
Konan

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:04 pm

Trochu nedomyslené.... využila premočených papierikov a obmotala svoje telo a zároveň aj tenshiho dokopy pričom stihla urobiť Kami Bunshin.
( - 20 )
PS: na naruto.wikia.com máš, že Konan dokáže vodu využiť vo svoj prospech pri tých papierkoch a bolo to tuším aj v časti keď bojovala proti Jiraiyovi..
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:14 pm

//BTW Jsem 10m od tebe takže jsem volný Jasně Trochu nedomyšlené...
Stál jsem na místě a sledoval její kami bunshin
" Já gentlemansky a ty takhle ? ..." zeptal se a jeho katanu ozářila temná aura.
Vyskočil proti Konan.
Když už se jí málem dotkla katana, musela ji sledovat, aby mohla vůbec uhnout.
Poté mě ale zatáhl za nohu Anděl Smrti. Když se mi ještě dívala do očí ...
"San no Doa ..." řekl a ty jsi se objevila před třemi dveřmi.
-Jedny vedou k Nagatovi
-Jedny do Síně která byla zasvěcená jen tobě
-Jedny zpět ke mně

Shi no Tenshi
Zatáhl jsem ho poté za nohu a omdelnou Konan chytil.

Konan
Akatsuki
Akatsuki
Konan

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:21 pm

Omdlene padala a čakala, že ju tenshi chytí...
Návrat nahoru Goto down
Sasori
Akatsuki
Akatsuki

Shinobi
Chakra Chakra:
Najvyššia veža - Stránka 3 Left_bar_bleue3000/3000Najvyššia veža - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (3000/3000)

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:23 pm

Zo spodu sa ozve detský hlas.... ,, Kuchiyose no Jutsu "
,, S dymu sa vynorí veľký krab, ktorý ešte než Tenshi Konan chytil ju zachytil klepetom a druhým klepetom hneď zaútočil na Tenshiho. "
( - 40 )
Návrat nahoru Goto down
Itachi Uchiha
Death
Death
Itachi Uchiha

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:25 pm

Pozoroval som všetko čo sa konalo no pri páde Konan ma ovládol dosť velký hnev.Stál tam opať ten Boh toto neni dobré vobec ale Konan je sučastou Akatsuki a budeme ju potrebovať a nikdo sa nebude zahrávať s členmi Akatsuki.Postavil som sa orpti tomu shinobi oapť zavrel oko pravé a začal mi tiecť krv."AMATERASU!".Otvoril som oko a na neho letel čierny plamen.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:31 pm

Otočil se a uskočil, jelikož na něj letěl krab zachránil mu život. Krab se rozhořel plameny Am.
" Tohle je vtip !?!" zařval
" Takhle se vítá nováček ?! Porazil jsem tři vaše členy co ještě chcete ?!"
řekl a z oka mu slezl potůček krve.
* Tohle není dobrý ...* pomyslel si
"Inton: Yami no Kiri ..." zašeptal a všude se rozprostřela chakrová mlha.
* Co těď ? ...*

Shi no Tenshi
Přeletěl jsem za Pretu a švihl okolo ní Temnotu, která jí začal vysávat chakru.
Návrat nahoru Goto down
Itachi Uchiha
Death
Death
Itachi Uchiha

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:43 pm

AMATERASU zasiahlo velkého kraba chcel som pokračovať dalej no rozboleli ma oči takže som musel zrušiť.Padol som na kolená a moj zrak bol na tom o niečo horšie ta tma na mojom videní pridávala ešte vačší efekt.Druhou rukou som nahmatal stlp a posunul som sa k nemu kde som sedel a ťažko som dýchal a drťal sa za hlavu.
Návrat nahoru Goto down
Sasori
Akatsuki
Akatsuki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:45 pm

Malý detský, dievčenský hlas: Itachi? To je tá sila Uchihov? Sila Sharinganu?

Krab bol zasiahnutý Amaterasu a preto, zmizol do svojho sveta.

,, Kuchiyose no Jutsu " urobil 2 Kuchiyose no Jutsu a vynorila sa z dymu jedna veľká stonožka, ktorá ihneď zaútočila a 1 veľký vták na ktorého pein nasadol a vzletel.

( - 80 )
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 7:50 pm

Shi no Tenshi
Vyletěl jsem a udělal obrovskou ránu, která byla slyšet v celé Amegakure.

Tenshi
" Když jsem se spojil s Andělem smrti, věděl jsem co udělat.
Přesně když měla být slyšet rána anděla, udělal jsem díru do země, kterou jsem proskočil do nižšího podlaží. Nic nebylo slyšet, takže jsem nepozorovaně zmizel. Anděl Smrti nahoře bojoval za mně. Poté jsem vyskočil oknem na druhé straně věže a utekl
Návrat nahoru Goto down
Sasori
Akatsuki
Akatsuki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 8:06 pm

Stonožka obmotala aniela a vták do neho narazil priamým úderom. ,, Pein pri náraze zoskočil "
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 EmptyTue Sep 27, 2011 8:08 pm

Ještě než do něj narazi, odvolal se.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Najvyššia veža   Najvyššia veža - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Najvyššia veža
Strana 3 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Ostatný Svet :: Amegakure no Sato-
Přejdi na: