Hideki Matshushita
Moje dni na Ninja akademií už skončily a ze mě byl Genin. V tuhle chvíli jsem neměl nic moc na práci a proto jsem stál na hřišti akademie a koukal se zezadu na budovu, ve které jsem prožil dlouhou dobu svého života a na kterou mám spoustu vzpomínek a to jak dobrý tak i špatných. Na jednu stranu jsem byl rád, že jsem se konečně posunul dál ve svém životě, ale při tom všem vzpomínaní mi to už teď začalo chybět. Ten život kde jsem neměl nijak moc problému a jedinou mou starosti byl Riku společně s Aoi. "Áááá proč jsem si na tohle zase vzpomněl? Aoi-chan..." Povzdechl jsem si a bylo evidentní, že jsem k ní pořad něco cítil a to i přesto, že teď si šťastně žila s Rikuem. Po pocitech lítosti mě popadl hněv, který po pár sekundách vyprchal. "Nenechám si zkazit tuhle pěknou chvilku takovýmihle hloupostmi. Musím se přes to povznést... povznést? Říká se to vůbec takhle? No, to je jedno." Ještě nějakou tu minutku jsem se díval na budovu a okolí, a poté se otočil zády. "Je čas jít dál." Po téhle větě jsem se rozběhl náhodným směrem pryč z akademie s menším úsměvem na mé tváří. Teda alespoň jsem to měl v plánu, než mi na zem spadlo Pocky. "Are?..." Slyšel jsem, jak něco spadlo a podíval se dolu před sebe a poté za sebe. "Ááá..." Přiběhl jsem ke sladkosti, která mi spadla na zem, ale naštěstí byla v obalu, takže se nic nestálo. Sebral jsem ji ze země a poté pokračoval dál. "Tohle úplně zkazilo můj odchod."
(Přesun)