Copyright © Naruto: Sekai no Nindo |
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky |
|
| Hlavy Hokagů | |
|
+4Takeru Takahashi Zoban Hanaki In-Admin 8 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Hlavy Hokagů Tue Oct 18, 2011 3:47 pm | |
| First topic message reminder :
Místo, které je lidem v Konoze denoděnně doslova předstrkováno před nos. Je to pýcha Konohy, jejíž velikost a přesnost je jediná v Shinobi světě. Hlavy Kagů mají bdít nad Lidmi z Konohy a ochraňovat je. | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Hanaki Hokage
Počet příspěvkù : 375 Narození : 07. 10. 11 Age : 26
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů Wed Oct 19, 2011 7:45 pm | |
| Takeru odešel a ta kunuichi s ním, nevěděla jsem, co dělat. Otočila jsem se k nim zády, už mě nezajímali. Voda vedle mně přestala tryskat, už byla jen nehybná a vytvářela kalnou louži. Vyběhla jsem na druhou stranu od těch dvou. Běžela jsem cestou dolů z hlav hokagů a pod nimi jsem se zastavila. Chvilku jsem se na ně dívala, vzpomínala jsem. Pak jsem se usmála a běžela jsem pryč. | |
| | | Marwin
Počet příspěvkù : 192 Narození : 21. 09. 11 Age : 32
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů Wed Nov 02, 2011 8:49 pm | |
| Hao Uzumaki
Hao sedel vysoko nad vesnicou, a pozoroval všetko čo mal na dohľad, niekde v útrobách týchto skál, ležal kunai známeho Hokage. Namikaze Minato... pomyslel Hao, nahlas, a spustil pohľad na sochu na ktorej hlave momentálne sedel, bol skutočne pyšný nato, čo za život dokázal, najväčší hrdina skrytej listovej, bol práve 4. Hokage, Hao Uzumaki mal však všetky predpoklady nahradiť tohoto veľkého shinobi, možno viac než jeho syn známy ako Naruto, ktorý ako jeden z mála pochádzal okrem Haa z klanu Uzumaki, ktorého väčšina členov, bola dávno v zatratení. Následne Hao, pohodil svojím špeciálnym kunaiom v ruke, na ktorom bola pečať a zmizol. | |
| | | Aito Satoki Genin
Počet příspěvkù : 33 Narození : 12. 11. 11
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů Sun Nov 13, 2011 6:48 pm | |
| Aito Satoki
Po tom, čo si na nástenke všimol, že je už napísaný v tíme, s Haom Uzumakim, usúdil, že to bude asi dobrý sensei, ďalšie meno genina mu už síce známe nebolo, no ten sa k ním mal pripojiť až po nejakej misii, tak to moc Aito zatiaľ neriešil. Mali sa stretnúť pri Hlavách Hokage, tak rovno namieril tam, nebol si síce istý, či tam už niekto bude, no jemu nevadilo počkať. Pri hlavách Hokagov bol už mnoho krát, no stále ho to neuveriteľne fascinovalo, a preto tam podišiel, stál dole, pod horou, kde boli ich hlavy vytesané. Len sa usmial, a pozrel sa na oblohu. Bolo len niečo okolo 12tej, a preto mal ešte dosť času. Sadol si teda na zem, a začal uvažovať o svojich nových technikách. | |
| | | Marwin
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů Mon Nov 14, 2011 6:08 am | |
| Hao Uzumaki
Takže to ty si šliapol na pečať -Dattebayo! okríkol Aita zozadu Hao Uzumaki. Následne sa zarazil, to slovo Dattebayo je skutočne veda, znie dobre len keď ho používa ten zvláštny týpek Naruto, s anime kvapkou na čele sa však rýchlo otriasol a premeral si Aita. Bože, ďalší s páskou na oku, to je už druhý tento týždeň, je to snáď nejaká prepadnutá nová móda ? pokrútil hlavou a následne sa zameral už na Aita.
Hao Uzumaki, a ty ? Medzitým Hao sledoval niečo vo svojich rukách, zdalo sa, že niečo pripevňuje alebo skladá, nešlo to rozoznať. | |
| | | Aito Satoki Genin
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů Mon Nov 14, 2011 1:04 pm | |
| Aito Satoki
Keď sa pred ním odrazu objavil jeho sensei, len ho trhlo, pretože vobec nič nevidel. Snažil sa to na sebe nedať spoznať, no potom, keď sa predstavil len sa zamyslel. "Hao Uzumaki, zo slávneho klanu... Nemyslím si že je to náhoda. Asi to bude dobrý sensei." No po prúde jeho myšlienok sa len pousmial. "Aito Satoki, asi ste môj sensei." Zaujímalo ho, či už vie o jeho schopnostiach, pretože to vedeli zatiaľ dvaja ľudia, a bolo by dosť nebezpečné, kebyže ho niekto počuje rozprávať o Mokutone. | |
| | | Marwin
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů Mon Nov 14, 2011 6:10 pm | |
| Hao Uzumaki
Obhliadol som sa okolo, niečo mi prišlo hrozne zvláštne, a tak som sa nato spýtal.. je dosť nezvyčajné byť sám v týme, ideš snáď sólo chlapče ? opýtal sa Hao, neveril, že by mu Aiko dal na krk len jedného Genina, nato ho poznal príliš dobre, a možno až prepríliš.
Kto je tento chalan ? ... zamyslel sa pozorne, dívajúc sa na kunai, ktorý práve strčil za opasok, pričom bol dosť zvláštny, od tých bežných čo Aito videl. | |
| | | Aito Satoki Genin
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů Mon Nov 14, 2011 6:24 pm | |
| Aito Satoki
"V kancelárii Hokage je vyvesený zoznam, máme ešte jedného člena, ktorý je ale na misii, ževraj sa k nám pridá neskôr." Pošeptal, pričom si začal obzerať senseia. Bol veľmi divný, pretože pôsobil naozaj ako klasický Uzumaki, no niečo mu aj tak nesedelo, len nevedel prísť na to, čo to je. Očividne bol veľmi rýchly, no zaujímal ho aj element, ktorý ovláda, pretože pre neho je dôležitý Mokuton, Suiton a Doton, pričom Mokuton by len tak používať nemal. Rozhodol sa ho to teda, náhle spýtať. "Možno trocha blbá otázka na začiatok, ale čo máte za element?" | |
| | | Marwin
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů Mon Nov 14, 2011 7:14 pm | |
| Hao UzumakiKaton.. odpovedal som stroho, a následne som pristúpil tesne k nemu. Myslím, že Konohy bolo pre dnešok viac než dosť, povedal Hao, a následne vystrel ruku oproti Aitovi, .. som rád, že ťa poznávam, a teraz ťa uvediem do toho ako bude prebiehať náš spoločný zámer, teda cieľ... alebo inak povedané tréning, následne keď sa Aito nechytal na podanie ruky, ho Hao len rukou strčil a obaja zmizli v neznáme. (Presun https://nsnn.forumczech.com/t156-skaly-fae ) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavy Hokagů | |
| |
| | | | Hlavy Hokagů | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|