Copyright © Naruto: Sekai no Nindo |
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky |
|
| Ulice Karasu | |
| | Autor | Zpráva |
---|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Ulice Karasu Fri Sep 02, 2011 5:04 pm | |
| Zde lze často nacházet odpadlíky a "černé" zboží | |
| | | Sabaku no Gaara Death
Počet příspěvkù : 164 Narození : 12. 09. 11
| Předmět: Re: Ulice Karasu Sat Sep 17, 2011 5:07 pm | |
| Z ničeho nic se přehnal písek nad střechami Konohagure,a začal se formovat do postavy,menší velikosti.Porozhlédl jsem se kolem a nadechl se.Není to žádný rozdíl..Zmapoval jsem,kde se zrovna nácházím,a znovu jsem se změnil v písek.(přesun) | |
| | | Yoshiro Shinsuke Nukenin
Počet příspěvkù : 4 Narození : 17. 09. 11
| Předmět: Re: Ulice Karasu Sun Sep 18, 2011 1:34 pm | |
| Procházel jsem se ulicí zahalený svým ninja oblečením xD, aby mi nebylo vidět do tváře a kráčel jsem pomalu až k mému starému domu, vkročil jsem do něj a na chvíli se porohlédnul smutným obličejem na pokoj mých rodičů. Po chvilce jsem šel dále, až do svého pokoje, kde jsem ze skříňky vzal svůj meč a luk, který jsem si zastrčil pod oblečení a odešel jsem. (Přesun) | |
| | | Shizuka Yoru Jounin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 05. 10. 11 Age : 32
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Ulice Karasu Sun Oct 23, 2011 12:25 pm | |
| Než jsem se nadála, tak jsem skončila v této části Konohy. Celou dobu jsem se procházela, abych nemusela myslet na probíhající zkoušky a také na to, co se stalo. Stejně mi to nedalo a pořád jsem myšlenky bloudila ke zkouškám a k tomu, co mi Daisuke řekl. Povzdechla jsem si. Už aby bylo po zkouškách. S rukama v kapsách jsem se dál procházela ne moc dobrou částí Konohy. | |
| | | Uchiha Nakame Genin
Počet příspěvkù : 121 Narození : 05. 11. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Ulice Karasu Mon Nov 14, 2011 6:55 pm | |
| Stál jsem uprostřed ulice a sledoval všechnu tu špínu tady. Vlastně jsem se k nim hodil, byl jsem jeden z nich. Opřel jsem se o jednu ze stěn a pohlédl na nebe, které sem prosvítalo malou škvírou mezi domy. Začal jsem přemýšlet a na tváři se mi vyrojil úsměv. Zavřel jsem oči a uculil se. Zjevně mne napadla úsměvná představa. Ale samozřejmě jsem nepřestal být na pozoru. Tady si musíte hlídat záda.
Naposledy upravil Uchiha Nakame dne Thu Nov 17, 2011 5:49 pm, celkově upraveno 2 krát | |
| | | Uchiha Nakame Genin
Počet příspěvkù : 121 Narození : 05. 11. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Ulice Karasu Thu Nov 17, 2011 5:47 pm | |
| Po chvíli rozjímání nad vzpomínkami a jinými, pro ostatní nedůležitými věcmi, jsem se vydal pryč, pryč na náměstí. Doufal jsem, že se pro mě konečně najde nějaký sensei, který bude k dispozici, nejlépe i s týmem. Rád jsem býval ve společnosti lidí, kterým jsem mohl věřit, i když události posledních dnů mi moc nepřidávali na štěstí v Konoze. Přesun | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Ulice Karasu | |
| |
| | | | Ulice Karasu | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|