Autor | Zpráva |
---|
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 6:37 pm | |
| šla jsem tedy za ním
"Trvám na tom ale aby sis odpočinul ." řekla jsem přísněji | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 6:43 pm | |
| " Trváš ? ..." zeptal se a usmál. Sedl si na postel. " Když už chci zpátky tak na mě pošlou tohle ... co mám dělat ? ..." zeptal se | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 6:45 pm | |
| "A co si čekal utekl si z vesncie a kvůli mě a své pomstě." řekla jsem a stála naproti němu s rukama skříženýma na prsou | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 6:47 pm | |
| " Stále se snažím pomoct ... Jenže mne nikdo nechápe ..." řekl a hleděl do země. Nic nedělal a jen přemýšlel. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 6:51 pm | |
| posadila jsem se vedle něj
"To přejde." položila jsem mu hlavu na rameno | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 6:52 pm | |
| Ohlédl se na Ansellu a nechal ji. " Vážně si to myslíš ? " zeptal se posmutněle a nedůvěřivě. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 6:55 pm | |
| "POkud budeš utíkat tak ne když půjdeš do Konohy a umluvíš se třeba to opravdu přejde." snažila jsem se ho povzbudit | |
|
| |
Hyuuga Neji Jounin
Počet příspěvkù : 21 Narození : 28. 09. 11 Age : 31
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 6:57 pm | |
| Dorazili jsme do rýžové země a já ihnet zase začal pátrat po Tenshim a Anselle pomocí Byakuganu. Bylo zjevné že se ukryli ve městě. A díki Tensiho zvláštní chakře nebyl zas takovej problém ho najít. "Ame ty tu počkej. Sayuri a Nyoko vy pojte semnou dostaneme je, pojťte za mnou, ale buťte ve střehu." Řekl jsem a rychle běžel k domu kde se schovaly, vykop jsem dveře a vešel dovnitř. "Tensi pujdeš s námi ať chceš nebo ne.!"
->ste moc rychlí nestačim vám | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:05 pm | |
| Zbystřil a Yamiganem se mu podíval do očí. " Neji ?!" vyhrkl. " Vůbec mě nechápete ..." řekl s naštvaným obličejem. | |
|
| |
Kishin Midori Chuunin
Počet příspěvkù : 36 Narození : 30. 09. 11 Age : 33
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:10 pm | |
| Aktivovala jsem Byakugan a vlítla do domu za Nejim. Wuiaaaaaa!!!!! Jo, jdeš s Námi, kriminálníku!!! Hned jak jsem to dokřičela jsem málem vyprskla smíchy, ale udržela jsem se. Nandala jsem si rukavice s čepelemi a udělala "Hyuuga postoj". Střihala jsem očima mezi Tenshim a tou ženskou. | |
|
| |
Hyuuga Neji Jounin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:18 pm | |
| Byakuganem jsem sledoval blízké okolí a hlavně tebe a tvůj chakrový oběh"Utekl si z vesnice! Co si čekal že bude!? Tak se snámi laskavě vrať a vysvětli to Tsunade!" Jen trochu jsem zvíšil hlas. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:21 pm | |
| " Nechápeš jaké to je ... Když ti někdo zabije Matku ... Nenarozeného sourozence ..." řekl Bleskově vytasil katanu a bleskově proběhl k Nejimu. " Nevíš jaké to je !" zakřičel a vytvářel prudké výpady. | |
|
| |
Neome Jounin
Počet příspěvkù : 405 Narození : 27. 09. 11
Shinobi Chakra: (700/700)
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:24 pm | |
| Spolu s ostatnými členmi týmu som sa pozrela na našeho nepriatela, poskladala som pečaťe ,, Suiton Mizurappa " z úst so vyslala prúd vody tak by zaliala celú budovy a tá sa nasledne rozpadla. ,,Nehrajte sa tu s nimi, kým mi tu čakáme oni už dávno kujú pikle ako sa nás zabaviť. Takže nestrácajte čas. A hlavne ho nepočúvajte." | |
|
| |
Kishin Midori Chuunin
Počet příspěvkù : 36 Narození : 30. 09. 11 Age : 33
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:28 pm | |
| Vykulila jsem oči, když zahájil útok. Rychle jsem začala jednat. Hakke Rokujuuyonshou! Hakke Nishou! Yonshou, Hachishou,Juurokushou, Sanjuunishou, ROKUJUUYONSHOU!! | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:36 pm | |
| Rozpustil jsem se. Po chvíli jste párkrát zamrkali a viděli mne stále stát. Sklopil jsem oči. " Vy vážně nechápete že se vracím do Konohy že ? ..." řekl a sledoval vás. ___________________ Bylo to Genjutsu - 80 PS: Neome Mizurappa nezničí budovu | |
|
| |
Inzuka Ashi Genin
Počet příspěvkù : 34 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:50 pm | |
| As konečně ucítí pach lidí, které má následovat. Zastaví se tak aby ji nikdo neviděl. "Aomaru, myslím že je čas abychom jim pomohli. Ukážeme svoji sílu!" Řekne svému psovi. Ten přikývne a čeká co bude dál. "Víš co dělat, že? Aomaru - Dainamikku Maakingu!" Vykřikne. Aomaru se rozeběhne proti Tenshimu, vyskočí a v otočkách začne značkovat. | |
|
| |
Hyuuga Neji Jounin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:52 pm | |
| Už jsem byl připraven se bránit, jenže Sayuri zaůtočila a donutila ho se stáhnout, aspoň to sem si myslel. Po jeho slovech jsem pronesl. "Takže jdeš dobrovolně?" Moc se mi to nelíbí před chvílí útočil a teť najednou otočil? Něco chystá, ale co? | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Sun Oct 02, 2011 7:59 pm | |
| " Takže zaprvé ... Mám informace o Akatsuki ..." řekl a pokračoval " Za druhé ... Pokud přemýšlíš nad ú ..." zarazil se když viděl psa. " Ani na to nemysli ..." řekl s podivným výrazem a s Ansellou proskočil oknem. * Bože ! Proto nenávidím psy ! * pomyslel si
| |
|
| |
Hyuuga Neji Jounin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Mon Oct 03, 2011 4:19 am | |
| "Ashi stáhni se i se svým psem." Příkaz byl naprosto jednoznačný a ihnet po něm už jsem proskakoval oknem za nimy. "STŮJ!!" Zakřičl jsem. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Mon Oct 03, 2011 5:34 am | |
| použila jsem Kotonovou obranu a mé tělo okamžitě ztěžklo.
"Tenshi Stůj." vyvlíkla jsem se mu "Nemůžeš pořád utíkat." přistoupila jsem k němu a položila mu ruku na tvář. "POmstil si se už ne? To stačí. Jdi s nimi a vysvětli to vaší hokage." řekla jsem mu tiše. "Vrátím se ke Karin a ještě něco se naučím." řekla jsem mile blokla jsem si chakru a podívala se na ninji z Konohy a pak na Tenshiho
"Udělej to pro mě prosím." vlídně jsem se na něj usmála rychle ho políbila a pak běžela pryč (přesun) | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Mon Oct 03, 2011 12:04 pm | |
| " A .. " řekl a sledoval jak upaluje pryč. " ..." mlčel " Kdy jsem se pomstil ? ..." řekl se zatnutými zuby. " Orochimaru stále žije ..." " Kdy jsem zradil Konohu ?! HA !?" zařval s prudkým otočením na ně. " Každý se snaží ochránit to pro co žije ! Není to tak Neji ?!" pokračoval | |
|
| |
Hyuuga Neji Jounin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Mon Oct 03, 2011 3:26 pm | |
| Chvíli jsem sledoval utíkající Ansellu, poté co domluvil Tenshi sem na něho pohlédl a řekl. "Zradil? Opustil si vesnici. Už to samo osobě je zrada, navíc za tvé činy stále nese zodpovědnost vesnice. Proto si nemůžeš dělat jen tak co chceš. K tvé druhé otázce, osobně si myslím že máš právo chránit co je ti drahé, ale hlavně máš závasky i kvůli vesnici a všem jejím obyvatelům, ty taky musíš ochránit. Rozumíš tomu?" Můj hlas byl naprosto klidný a vyrovnaný. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Mon Oct 03, 2011 3:31 pm | |
| " Rozumím jedné věci ... " řekl tišeji " Chápu že mám závazku k vesnici ... ale ..." jeho katana zazářila temnotou. " Také mám závazek vůči mé rodině ... vůči mé přítelkyni ..." řekl a stál na místě. " S tím ani Konoha nic neudělá ..." řekl a vyběhl proti Nejimu připraven kdykoliv uhnout. _____________________ -80 | |
|
| |
Hyuuga Neji Jounin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Mon Oct 03, 2011 3:46 pm | |
| Okamžitě jsem se postavil do základního postoje Hyuuga stylu připraven se bránit. "To je něco co si musíš vyřešit s Tsunade-sama, já s tím nic nenadělá, ale skusil sis někdy promluvit s hokage o tom co bys chtěl podniknout?" Šlo nejspíš o poslední šanci jak Tenshiho přemluvit, jinak už zbýval jenom boj. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Mon Oct 03, 2011 3:51 pm | |
| " A k čemu by to vedlo hm !? Jen k dohadům a prázdným kecům ..." zařval V rozhořčenosti ale běžel rovně a přímo útočil, čímž si neuvědomil, že jde do záhuby. " Nikdo mne nikdy nechápal ! Proč by to mělo být jinak ?!" " Každý žije tak jak mu bylo předurčeno !" | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Město rýž. polí | |
| |
|
| |
| Město rýž. polí | |
|