Copyright © Naruto: Sekai no Nindo |
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky |
|
| Město rýž. polí | |
|
+11Akio Hoozuki Marwin Takeru Takahashi Sasori Zetsu Inzuka Ashi Neome Kishin Midori Hyuuga Neji Ansella In-Admin 15 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Město rýž. polí Wed Sep 21, 2011 6:24 pm | |
| First topic message reminder :
Zde se dá koupit kde cos, od konkubín po jídlo až k informacím. | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Yakushi Kabuto Nukenin
Počet příspěvkù : 154 Narození : 10. 10. 11
Shinobi Chakra: (1875/2300)
| Předmět: Re: Město rýž. polí Thu Oct 27, 2011 6:34 pm | |
| Už začínal být kvalitně vytočený. On měl jen štěstí že je Kabuto klidný člověk a zopakoval svou otázku. " Ptal jsem se, co přineseš TY MĚ, jelikož můžeš taky tady a teď zemřít ... " Zasyčel a okolo něj už se zvedali hadi. | |
| | | KemichiNamare Nukenin
Počet příspěvkù : 58 Narození : 23. 10. 11
Shinobi Chakra: (600/600)
| Předmět: Re: Město rýž. polí Thu Oct 27, 2011 6:39 pm | |
| "no cobych přines spoustu věcí ale jak můžu vědět že měnezabiješ až tidám co budeš chtít " odvětím " jo a chtěl bych odtebe loutky který má usebe Chyo proto že sem jí včera viděl a neřikej žetam nebyla Kabuto" řeknu a začnu si opravovat Karasu poté jí na něj ukážu jak je poničená " jako konpenzaci" řeknu a pokračuju v opravách | |
| | | Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Thu Oct 27, 2011 6:52 pm | |
| " Tse ... " Ušklíbl se. " Deset prstů babči Chiyo ... Ne ... Je to až moc důležitá zbraň v této válce ... Pokud mi nemůžeš nabídnout své síly ... zabile tě loutkař jiného typu ... Já ! " řekl a do dveří vešel Raikage a spol. Drželi nějakou holku na kterou jsem se jen pousmál. Zvedl jsem se a odebral jí krev, kterou jsem dal do nádobky, kde na ni začala tekutina reagovat. " Přidej se nebo zemři vyber si ... " | |
| | | Ken Kuruima ANBU Root
Počet příspěvkù : 246 Narození : 14. 09. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (995/995)
| Předmět: Re: Město rýž. polí Thu Oct 27, 2011 6:55 pm | |
| Bola som viac menej bezvládna, cítila som ako je moja chakra potlačovaná, proste som zo seba nevedela vymáčknuť ani kúsok.. V očiach som mala viac menej porazený výraz. Nič som nehovorila veď, kto by v mojej situácii niečo hovoril? Naviac som bola hrozne vyčerpaná, keď na vás útočia všetci Kage tak sa aj trocha unavíte. Vlasy mi padali až k zemi a ja, som sa vôbec nebránila, nemala som na to síl, po tom všetkom už nie. | |
| Předmět: Re: Město rýž. polí Thu Oct 27, 2011 6:55 pm | |
| " hej tysi hlchej sem řikal že se chci spojit ale něže na mě použiješ ty sví pokusi i když mít někaký kekkei genkai by bylo supr" řeknu a dávam Karasu A Kuoari na záda | |
| | | Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Město rýž. polí Thu Oct 27, 2011 6:57 pm | |
| " Nikdo nemluví o experimentech ... " Zasmál se nad jeho tupostí. " Mluvím o bojové síle ... Přecejenom Akatsuki bude potřebovat popostrčit ... " řekl klidně a odcházel do úkrytu a naznačil, že ho máš následovat. | |
| Předmět: Re: Město rýž. polí Thu Oct 27, 2011 6:59 pm | |
| no vyda nějaký spojenectví pomyslel si "no když řikáš " řekl a šel pomalu zaním | |
| | | Nico Saya Jounin
Počet příspěvkù : 28 Narození : 24. 11. 11
Shinobi Chakra: (1000/1000)
| Předmět: Re: Město rýž. polí Tue Dec 06, 2011 2:25 pm | |
| Procházel jsem se ulicema a přemýšlel jak se pomstít iwě.. už jen proto že mě potupila tím že mě vyhodila z postu kageho... bude to těžší než jsme si myslel ušklíbl jsme se a pokračoval jsem v přemýšlení ale Bill by mi mohl pomoct za menší obnos přece jen se dost dobře známe na to a já mu taky hodně pomohl zasmál jsme se a vyšel směrem kde jsem Billa viděl naposled... (přesun) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Město rýž. polí | |
| |
| | | | Město rýž. polí | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|