Autor | Zpráva |
---|
Ferii Fey Genin
Počet příspěvkù : 209 Narození : 10. 09. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:34 pm | |
| Vzala jsem hadr z chlapcova čela a pleskla ho Kitarovi do obličeje. "Ne, ale ránu mezi oči ti dám i zadarmo! Kopanec do nohy jako bonus!" zavrčela jsem a otočila se k Tenshimu. "Mohl bys tu věc-" uakzuje na Kitara. "Vzít z mého dosahu? Jeho toxicita je přímo radioaktivní!" zabručela jsme a otočila se zase na kluak na židli. | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
Počet příspěvkù : 72 Narození : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:36 pm | |
| Eh co jsem špatně udělal?!Vždyť je tohle hotel!Sama jste to řekla kso.Protivná gotička.Zavrčel jsem a vzal jsem kyblík a položil ho na místo kde ho položila."Jo a nejsem nějaká věc,ale jmenuju se Kitaru!Uklonil jsem se a řekl to tonem jako by se nic nestalo. | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:38 pm | |
| " Haha ... koukám plná humoru ..." řekl jsem se smíchem v hlase "Nechceš radši s něčím pomoct ... " řekl jsem a čekal její odpověď *Nějaká podrážděná ne ?* pomyslel jsem si | |
|
| |
Ferii Fey Genin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:40 pm | |
| Na čele mi vystoupla žilka. Já toho kluka zabiju!! Manami probuď se a DRŽ MĚ! "Těší mě!" usmála jsem se mile a otočila se, abych mohla psychopaticky zahýbat prsty. Pak jsem se zase otočila s úsměvem k nim. "Neznáte ho, je taky z Konohy?!" ukázala jsem na kluka na židli. | |
|
| |
Kasume Uky Genin
Počet příspěvkù : 20 Narození : 11. 09. 11
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:41 pm | |
| Au kso moje hlava. chytim si hlavu. | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:43 pm | |
| Podíval jsem se na něj a pak si vytáhl Bingo knížku z kapsy.Rychle jsem jí prolistoval a v jedné ruce zavřel.Pořádně jsem si ho prohlédl a knížku strčil do kapsy,kde sídlila i předtím.Jednoduchým bezstarostným hlasem jsem řekl"Ne."Otočil jsem se k dívce"A vaše jméno?. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:44 pm | |
| "..." mlčel a sledoval Kasumeho " Neříkal jsem aby jsi šel zpátky do konohy ! " žasnul *Já ho zabiju* pomyslel si a vyskočila mu žilka na hlavě * Jestli nechytnu infarkt tak to bude zázrak* | |
|
| |
Kasume Uky Genin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:46 pm | |
| Jmenuji se Kasume Uky můj otec byl z klanu senju. řeknu slabim hlasem a chytnu si silně hlavu bolela mě.
D...dobře půjdu. řeknu a vztal jsem ze židle,ale udělal jsem jedinej krok a spadl jsem zpět na židli. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:48 pm | |
| Otočila jsem na něj skeptivký pohled. "Ferii.." zamumlala jsem a otočila se na kluka, co si zrovna držel hlavu. "Ummm pánové víte mno... asi by jste s ním měli NĚCO dělat! Já jsem pouhý genin!" otočila jsem na ně pohled. | |
|
| |
Manami Suzu Chuunin
Počet příspěvkù : 108 Narození : 10. 09. 11
Shinobi Chakra: (550/550)
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:52 pm | |
| Něco jsem zamumlala a s radostným výkřikem se probudila. Fakt, že mám na tváři obtisknutý polštář a spím na opravdu nepohodlném gauči jsem ignorovala. Aktivně jsem vyskočila na nohy, pobrukovala si písničku, až jsem dorazila do kuchyně. HEEE?! Otevřela jsem pusu dokořán a civěla na ty tři chlapce, kteří stáli okolo Ferii. "Znám tvé úchylárny, ale nejsou tři na jednu trochu moc?!" Zabručela jsem a naštrádovala si to k ledničce. Prázdná, jak jinak. Opravdu mi ten jejich randál vadil, jo já sama byla vždy akční, pravděpodobně bych se ještě před chvilkou rozmázla o koberec, ale tady to vypadalo, jako kdyby si zvířátka z pavilonku udělala hromadný výlet a obsadial nám kuchyň! "Etto Ferii? Vím o tomhle a tomhle.." Ukzala jsem na Kitara a Tenshiho. "Ale, to jste se snad stačili za tu noc rozrůst?" Zeptala jsem se s mírně pozvednutým obočím, směřujíc otázku na svou černovlasou přítelkyni, jejíž výraz zračil za vše. Brzy je všechny zabije a já to budu muset uklízet. | |
|
| |
Kasume Uky Genin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:54 pm | |
| Znovu se zvednu ze židle znovu,ale nemůžu udělat ani krok.Jakmile jsem ho udělal tak jsem spadl na zem a spal jsem. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:55 pm | |
| "No dovol, vypadám tak zoufale?!" zamračila jsem se a uraženě dala hlavu na stranu. "Nemůžu za to, že vypadám jako recepční a náš dům jako hotel! za to můžeš ty!" ukázala jsem na ni prstíkem. "Kdyby jsi nebyla taková světice a každýho nezachraňovala, nic by tady nebylo a já bych se mohla opalovat pod deštníkem!" | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:56 pm | |
| Přišel jsem k Manami a chytl jí za ruku"Velice si cením že jste nás tu nechala přespat madam."Pustil jsem jí ruku a uklonil se."Mé jméno je to Kitaru,jak bych vám mohl tuto laskavost oplatit?Mimochodem vaše služebnictvo je trošku noo jak bych to řekl nevrlé. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:59 pm | |
| Hodila jsem na Ami významný pohled. Zabij ho, nebo to udělám já! Pak jsem se otočila. "Freyo jdeme ven, okamžitě!!" zařvala jsme na psa naštvaně, vyšla ze dveří a bouchla dveřmi, div nevylétli z pantu. Z velku se potom už jen nesli moje hlasité, naštvané nadávky. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 5:59 pm | |
| " Amaterasu proč já ?" zeptal jsem se s hlavou vzhlížející vzhůru " Jdeme do Konohy ... " prohlásil jsem znuděně a s našpulenou pusou " Nechcete jít s námi ?" zeptal jsem se " Můžete aspoň poznat jako to vypadá jinde " řekl a usmál se Přišel ke Kasumimu " Co jsi dělal v Suně tak důležitého ?!" Kuchiyose no Jutsu: Mamorigami vykřikl a přivolal strážného anděla Čekal jejich reakci na jeho otázku | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:02 pm | |
| Vypadám na to že tě poslouchám?!A ještě si mi neodpověděl na mou otázku proč si na mě zaútočil?Co tady sakra dělám!A navíc chceš se sakra rvát?!"Prohlásil jsem naštvaně a pak jsem uviděl Manami a sklidil se"Nebýt tu té milé dámi máš mou pěst no ty víš kde! | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
Počet příspěvkù : 13 Narození : 01. 09. 11
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:03 pm | |
| Vytáhl jsem knížku a četl si všiml jsi nějakého děvčete,ale moc jsem si ji nevšímal jen jsem šel okolo jejich baráku a četl si. | |
|
| |
Manami Suzu Chuunin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:03 pm | |
| A jako vždy to odskáču já! Jen jsem si povzdechla a pokrčila rameny. No, to už u mě byl Kitaru. Hee? Služebnictvo? Tak proto tak zuří! "Umm, noo to je v pořádku eh.. Kitaru. Když se trochu uklidníte a nebudete mé milé přítelkyni přidělávat vrásky, bude VŠE v pořádku! A umm, omlouvám se, ale nejdřív jí musím uklidnit, možná později, třeba nám Kazekage zadá misi jít do Konohy, kdo ví, ale teď rozhodně ne. Když si uděláte z našeho domu hotel, maličko zuří, i když je to moje vina" Mile jsem se pousmála, no propalovala je pohledem, opravdu nechtějí zažít Ferii naštvanou. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:06 pm | |
| Vyšel jsem před dveře a stále čekal odpověď Náhle předemnou někdo prošel a já zkoprněl, neschopný kroku "KAKASHI !" "Co tu proboha děláš !?" divil jsem se Radši rychle zacupital zpět " To je v pořádku ^^"" řekl a začal bleskurychle uklízet po tom neomaleném praseti ( ANO ŘEKL JSEM TO !) | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:07 pm | |
| Aha tak v tom byl ten problém!Tenhle dům není hotel,tak to se omlouvám madam.Vaše přítelkyně totiž říkala,že tohle je hotel a tak jsem si myslel...No to je jedno.V tom případě se asi omlouvám že jsem vám vyjedl vaší soukromou lednici a za potíže co jsem nejspíše udělal.Mimochodem možná se s tou slečnou již neuvidím,tak se jí za mě omluvte,ale vlastně no ona mě udeřila...No ale to je taky jedno"Lehce jsem se pousmál a znovu se uklonil. | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:10 pm | |
| Udělal jsem misi. řeknu Vypadá to,že si tu knížku nikdy nepřečtu. otočim se na Tenshiho | |
|
| |
Manami Suzu Chuunin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:15 pm | |
| "Neklaň se mi!" Usmála jsem se. "A za tu ránu se taky omlouvám, Ferii je.. Nevypočitatelná!" Zakřenila jsem se a pak si všimla dalšího kolemjdoucího. Yare, Yare..To je tu lidí.. Nakonec jsem se uráčila vyjít ven za tou černovláskou. Stoupla jsem si vedle ní a založila v ruce bok. "Z domu máme soukromý hotel, v ledničce hladomor, gomene, vím, že je to má chyba, ale já si nemohla pomoct.." Pousmála jsem se a nevinně se podrbala ve vlasech. | |
|
| |
Ferii Fey Genin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:17 pm | |
| Otočila jsem se na ní, ukázala na ní prst a... mlčela. "Fajn!" vydechla jsem. Ty nadávky pomohli, vychladla jsem. "Jdeme za Gaarou, chci misi a někoho zmátit s představou, že je to tamten!" ukázala jsem palcem k domu, kde stál Kitaru. | |
|
| |
Hatake Kakashi Jounin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:18 pm | |
| Příjdu k těm dvoum protože jsem slyšel o čem mluvili
He jestli nemáte jídlo tak vám nějaké koupim. řeknu | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Suna 114 Thu Sep 15, 2011 6:20 pm | |