Autor | Zpráva |
---|
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 10. 10. 11 Age : 25 Location : Konoha
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Oct 25, 2011 6:50 pm | |
| "Přiběhl jsem a řekl Tsunade-sama jaký stav? Moc jsem to nepochopil" | |
|
| |
Tsunade Hokage
Počet příspěvkù : 108 Narození : 26. 09. 11
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Oct 25, 2011 7:09 pm | |
| "Stav nemocnice a lesa za poslední pololetí, zjistíš to u ředitele nemocnice a hajného." | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Oct 25, 2011 7:12 pm | |
| "Dobře" řekl jsem a běžel nejdřív do nemocnice. | |
|
| |
Lein Amada Death
Počet příspěvkù : 176 Narození : 02. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Wed Oct 26, 2011 4:48 am | |
| Tak poďme.Pomaly prišiel ku dverám a odišiel. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Wed Oct 26, 2011 12:21 pm | |
| Přišel jsem ke dveřím zaklepal a vešel dovnitř. "Tsunade-sama, mám hotové mise, všechno je zapsané na těchto svitcích", Podal jsem jí svitky. Svitek z nemocnice - Spoiler:
Rozbitá zeď ze zadu, popraskané zdi v pokojích, schatralé dveře.
Svitek z lesa - Spoiler:
Část lesa Darake vyhořela, hajný potřebuje pomoct s vysazováním nových stromků.
| |
|
| |
joukuu Jounin
Počet příspěvkù : 200 Narození : 15. 09. 11
Shinobi Chakra: (10000/10000)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Wed Oct 26, 2011 3:01 pm | |
| potom sa otočil a odišiel za leinem a povedal as nech dojde za nimi | |
|
| |
Uzumaki Naruto
Počet příspěvkù : 4 Narození : 26. 10. 11
Shinobi Chakra: (1000/7300)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Fri Oct 28, 2011 7:04 pm | |
| Procházel jsem pomalu chodbou do kanceláře báby Tsunade a rozhlížel se. No ale změnilo se to tu trochu. Přišel jsem ke dveřím a zaklepal. Chvíli jsem počkal a pak jsem vešel dovnitř ihned jsem za sebou zavřel dveře a promluvil na ni. ,,Jsem doma báby Tsunade.'' Popošel jsem k jejímu stolku a čekal jak na mě bude reagovat. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Fri Oct 28, 2011 7:31 pm | |
| Podíval jsem se na Naruta *Není to... ale vypadá tak.* pomyslel jsem si, potom jsem se podíval na Tsunade, jak bude reagovat na svitky. | |
|
| |
Neome Jounin
Počet příspěvkù : 405 Narození : 27. 09. 11
Shinobi Chakra: (700/700)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 3:30 pm | |
| Vošli sme spolu s Hanaki dnu. Videla som toho chlapca. Moc často som ho nikdy nestretávala. Nebolo mi pri ňom veľmi príjemne. Podišla som k stolu a hodila na stôl zväzok. ,, Vybavené. Všetky informácie bolo naozaj pravdivé a pritom sme objavili aj informácie o Akatsuki, ktoré sa stali do 10.10. Dúfam, že to bude stačiť pre túto misiu." Nastavila som ruku. ,,Mohla by som poprosiť odmenu z tejto misie?" | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 6:28 pm | |
| Shizune V panike položila všetky zvitky na stôl. "Bohužial Tsunade sama je momentálne na zraze Kage... hneď za vami príde jej zástupca Shikaku-san" povedala a vycupitala z miestnosti.
Shikaku Nara Pozorne si prečítal všetky zvitky a pozrel na ľudí v miestnosti. "V poriadku. Ty máš volno Ďakujem za tvoje služby" povedal a ukázal na Kiyoshiho. "Neome-san, s vami sa ešte porozprávam, informácie ktoré ste priniesli sú zaujímavé. Naruto... Tsunade-sama momentálne nie je v dedine a keď sa vráti až potom sa rozhodne čo s tebou.. zatial ďakujem" povedal a ukázal na dvere. Keď všetci odišli otočil sa znova na Neome. "V týchto chvíľach sa koná snem Kage v Zemi Železa. Vašou úlohou bude odniesť tento zapečatený zvitok pre Tsunade-sama a takisto priniesť rozkazy od Tsunade-sama. Bude nejlepšie ak vyrazíte čo najskôr a čo najrýchlejšie" povedal a podal jej zapečatený zvitok so znakom ohňa. | |
|
| |
Neome Jounin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 6:37 pm | |
| Ach a to som si myslela, že budem mať chvíľu voľna. No nič sa nedá v tejto chvíli robiť. Tak či tak by som sa asi len flákala po meste. Založila hlavu do vlasov a pohrabala sa v nich. Čelenka ohodená na hlave sa tiež trochu pohla. ,, No ako tak vidím nemám inú možnosť ako to zobrať, keď je to taká dôležitá misia." Podišla a zobrala zvitok. ,, Ach aby som nezabudla moja odmena?" Nastavila ruku a čakala na ňu.
| |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 6:50 pm | |
| Shikaku Nara
"Dostanete ju keď sa vráti Hokage... aj s novou odmenou" povedal Shikaku a usmial sa. | |
|
| |
Neome Jounin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 6:52 pm | |
| ,,OK." Nestrácala som čas a vybehla z budovy smerujúc k bráne.cestou som nikoho známeho nestretla. Celý čas som rozmýšlala nad tím či moje techniky na tom sneme budú stačiť. Ale keďže ma poslali, tak asi hej. Budeto tam drsné alebo nie?
| |
|
| |
Hanaki Hokage
Počet příspěvkù : 375 Narození : 07. 10. 11 Age : 26
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 6:55 pm | |
| Chvilka jsem stála ještě v kanceláři. "Um, Shikaku-san, dostanu také nějakou misi?" zeptala jsem se, ale nechtěla jsem být nikomu na obtíž. *Trocha volna neuškodí, ale nechci jenom polehávat a chodit po konoze.* přemýšlela jsem a čekala jsem na odpověď. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 7:53 pm | |
| Zavřel jsem oči "Přál bych si také misi, v Konoze je až moc klidně na můj vkus." řekl jsem tichým poklidným hlasem. | |
|
| |
Gillus-kun Chuunin
Počet příspěvkù : 58 Narození : 26. 10. 11
Shinobi Chakra: (500/500)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 7:56 pm | |
| Aburame Shino.... Vešel do budovy,s úmyslem představení se hokagemu. Shino prochází chodbami až narazí na kancelář hokageho. Shino slušně zaklepal a vešel do vnitř. "Dobrý den je tu hokage sama"? *Jak dořekl větu začíná se nenápadně koukat po ostatních* | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 7:59 pm | |
| "Hokage je na srazu Kagů" odpověděl jsem člověku který zrovna přišel. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 8:04 pm | |
| Otočila jsem se na kluka, který před chvílí přišel. Přišel mi takový.... tajemný. Ale cítila jsem, že bude silný. Otočila jsem se zpátky na Shikaku-san a čekala jsem odpověď. | |
|
| |
Gillus-kun Chuunin
Počet příspěvkù : 58 Narození : 26. 10. 11
Shinobi Chakra: (500/500)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Mon Oct 31, 2011 8:08 pm | |
| Aburame Shino... Podíval se na Kiyoshih "Kdy se vrátí? Mimochodem sem Shino s klanu Aburame" Dál se koukal po ostatních,koukl se na Neome a řekl si To bude silný Shinobi pak se koukl na Hanaki a ňák so do ní zakoukal a přemýšlel co tam má za schopnosti" | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Nov 01, 2011 11:38 am | |
| Shikaku Nara"Shino! Vitaj!" pozrel na všetkých v miestnosti. "V poriadku... dostanete misiu. Shino a Kiyoshi pod vedením Hanaki. Všetko potrebné nájdete v tomto zvitku" povedal a podal im zvitok s podrobnosťami. Zvitok- Spoiler:
Sakumo Matashi je veľmi významný a bohatý obchodník. Je zároveň jedným z najlepších kováčov a výrobcov zbraní na svete. Jeho dielne vyrábajú až 60% všetkých zbraní ktoré Konoha dodáva do spojeneckých Shinobi Armád. Je veľmi dôležité aby sa pán Matashi bezpečne dopravil z jeho rezidencie v Konohe až do našej pevnosti v južnom pohraničí, kde bude v bezpečí. Vašou úlohou bude bezpečne eskortovať pána Matashiho a pritom splniť všetky jeho požiadavky. Nezabúdajte, že je to veľmi dôležitý človek a strata jeho podpory by bola pre našu vec fatálna.
| |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Nov 01, 2011 11:40 am | |
| Píšte najprv do časti "Ulice" a potom do Južnej časti lesa a Južného okolia.... ja vám budem píasať za NPC. Ak by bolo niečo nejasné kontaktujte ma cez súkromnú správu alebo na chate. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Nov 01, 2011 1:31 pm | |
| "Hyuuga Kiyoshi" řekl jsem a usmál se na Shina "O návratu Hokageho nemám žádné informace." potom jsem se podíval na Shikaku. "Takže se jmenuje Matashi. Hm, no dobře, vyrazíme?" podíval jsem se na Hanaki a čekal. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Nov 01, 2011 4:07 pm | |
| Otočila jsem se na ty dva a usmála jsem se. Přikývla jsem a usmála jsem se. Šla jsem ke dveřím a podívala jsem se Kiyoshiho a Shina. "Ale nejsem moc vůdčí typ." řekla jsem a vyšla jsem ven z budovy Hokage. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Nov 01, 2011 4:19 pm | |
| Na nic jsem nečekal a šel za Hanaki. | |
|
| |
Takeru Takahashi
Počet příspěvkù : 129 Narození : 30. 09. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Tue Nov 01, 2011 5:19 pm | |
| Takeru Takahashi
Pomalým krokem jsem mířil směrem k budově Hokageho, v podstatě nepřehlédnutelná obrovská budova, na kterou je vidět z celé vesnice. Celkem mě překvapila zpráva, kterou jsem dostat od Shikaka, nevěděl jsem sice, kdo to je, ale podle toho, jak psal a hlavně spíše podle toho, co mi psal jsem soudil, že to bude nejspíše nějaký lepší, či výše postavený Jonin téhle vesnice. Vešel jsem až do budovy a postavil jsem se před dřevěné dveře, mírně jsem se poupravil a potom jsem jemně zaťukal na dveře, přičemž jsem je otevřel a vešel jsem dovnitř Hledal mě nějaký Shikaku? optal jsem se a porozhlédl jsem se po celé místnosti, neměl jsem ani tušení, který z nich to mohl být, ale nějak extra mi to ani v podstatě nevadilo. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho | |
| |
|
| |
| Kancelář Hokageho | |
|