Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Kancelář Hokageho

Goto down 
+26
Takeru Takahashi
Gillus-kun
Kagami
Uzumaki Naruto
Shizuka Yoru
Zoban
Masaru
Yakushi Kabuto
Hyuuga Kiyoshi
Hanaki
Itachi Uchiha
Lein Amada
Daisuke Maeda
Kishin Midori
Hyuuga Neji
Neome
Tsunade
Inzuka Ashi
Takeshi Kesshouryuu
joukuu
Sabaku no Gaara
Ferii Fey
Manami Suzu
Hatake Kakashi
Kitaru D. Sora
In-Admin
30 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty
PříspěvekPředmět: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyFri Sep 02, 2011 4:07 pm

First topic message reminder :

Zde většinou sedí Hokage a vyplňuje spisy a zadává pár ninjům mise.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Počet příspěvkù : 302
Narození : 10. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Oct 25, 2011 6:50 pm

"Přiběhl jsem a řekl Tsunade-sama jaký stav? Moc jsem to nepochopil"
Návrat nahoru Goto down
Tsunade
Hokage
Hokage
Tsunade

Počet příspěvkù : 108
Narození : 26. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Oct 25, 2011 7:09 pm

"Stav nemocnice a lesa za poslední pololetí, zjistíš to u ředitele nemocnice a hajného."
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue450/450Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Oct 25, 2011 7:12 pm

"Dobře" řekl jsem a běžel nejdřív do nemocnice.
Návrat nahoru Goto down
Lein Amada
Death
Death
Lein Amada

Počet příspěvkù : 176
Narození : 02. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue350/350Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (350/350)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyWed Oct 26, 2011 4:48 am

Tak poďme.Pomaly prišiel ku dverám a odišiel.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyWed Oct 26, 2011 12:21 pm

Přišel jsem ke dveřím zaklepal a vešel dovnitř. "Tsunade-sama, mám hotové mise, všechno je zapsané na těchto svitcích", Podal jsem jí svitky.

Svitek z nemocnice
Spoiler:

Svitek z lesa
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
joukuu
Jounin
Jounin
joukuu

Počet příspěvkù : 200
Narození : 15. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue10000/10000Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (10000/10000)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyWed Oct 26, 2011 3:01 pm

potom sa otočil a odišiel za leinem a povedal as nech dojde za nimi
Návrat nahoru Goto down
Uzumaki Naruto

Uzumaki Naruto

Počet příspěvkù : 4
Narození : 26. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue1000/7300Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (1000/7300)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyFri Oct 28, 2011 7:04 pm

Procházel jsem pomalu chodbou do kanceláře báby Tsunade a rozhlížel se. No ale změnilo se to tu trochu. Přišel jsem ke dveřím a zaklepal. Chvíli jsem počkal a pak jsem vešel dovnitř ihned jsem za sebou zavřel dveře a promluvil na ni. ,,Jsem doma báby Tsunade.'' Popošel jsem k jejímu stolku a čekal jak na mě bude reagovat.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyFri Oct 28, 2011 7:31 pm

Podíval jsem se na Naruta *Není to... ale vypadá tak.* pomyslel jsem si, potom jsem se podíval na Tsunade, jak bude reagovat na svitky.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Počet příspěvkù : 405
Narození : 27. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue700/700Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (700/700)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 3:30 pm

Vošli sme spolu s Hanaki dnu. Videla som toho chlapca. Moc často som ho nikdy nestretávala. Nebolo mi pri ňom veľmi príjemne. Podišla som k stolu a hodila na stôl zväzok.
,, Vybavené. Všetky informácie bolo naozaj pravdivé a pritom sme objavili aj informácie o Akatsuki, ktoré sa stali do 10.10. Dúfam, že to bude stačiť pre túto misiu."
Nastavila som ruku.
,,Mohla by som poprosiť odmenu z tejto misie?"
Návrat nahoru Goto down
Kagami
Potulný Shinobi
Potulný Shinobi
Kagami

Počet příspěvkù : 337
Narození : 31. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue800/800Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (800/800)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 6:28 pm

Shizune
V panike položila všetky zvitky na stôl.
"Bohužial Tsunade sama je momentálne na zraze Kage... hneď za vami príde jej zástupca Shikaku-san" povedala a vycupitala z miestnosti.

Shikaku Nara
Pozorne si prečítal všetky zvitky a pozrel na ľudí v miestnosti.
"V poriadku. Ty máš volno Ďakujem za tvoje služby" povedal a ukázal na Kiyoshiho.
"Neome-san, s vami sa ešte porozprávam, informácie ktoré ste priniesli sú zaujímavé. Naruto...
Tsunade-sama momentálne nie je v dedine a keď sa vráti až potom sa rozhodne čo s tebou.. zatial ďakujem" povedal a ukázal na dvere. Keď všetci odišli otočil sa znova na Neome.
"V týchto chvíľach sa koná snem Kage v Zemi Železa. Vašou úlohou bude odniesť tento zapečatený zvitok pre Tsunade-sama a takisto priniesť rozkazy od Tsunade-sama. Bude nejlepšie ak vyrazíte čo najskôr a čo najrýchlejšie" povedal a podal jej zapečatený zvitok so znakom ohňa.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue700/700Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (700/700)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 6:37 pm

Ach a to som si myslela, že budem mať chvíľu voľna. No nič sa nedá v tejto chvíli robiť. Tak či tak by som sa asi len flákala po meste.
Založila hlavu do vlasov a pohrabala sa v nich. Čelenka ohodená na hlave sa tiež trochu pohla.
,, No ako tak vidím nemám inú možnosť ako to zobrať, keď je to taká dôležitá misia."
Podišla a zobrala zvitok.
,, Ach aby som nezabudla moja odmena?"
Nastavila ruku a čakala na ňu.
Návrat nahoru Goto down
Kagami
Potulný Shinobi
Potulný Shinobi
Kagami

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue800/800Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (800/800)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 6:50 pm

Shikaku Nara

"Dostanete ju keď sa vráti Hokage... aj s novou odmenou" povedal Shikaku a usmial sa.
Návrat nahoru Goto down
Neome
Jounin
Jounin
Neome

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 6:52 pm

,,OK."
Nestrácala som čas a vybehla z budovy smerujúc k bráne.cestou som nikoho známeho nestretla. Celý čas som rozmýšlala nad tím či moje techniky na tom sneme budú stačiť.
Ale keďže ma poslali, tak asi hej. Budeto tam drsné alebo nie?
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Počet příspěvkù : 375
Narození : 07. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue650/650Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 6:55 pm

Chvilka jsem stála ještě v kanceláři.
"Um, Shikaku-san, dostanu také nějakou misi?"
zeptala jsem se, ale nechtěla jsem být nikomu na obtíž.
*Trocha volna neuškodí, ale nechci jenom polehávat a chodit po konoze.*
přemýšlela jsem a čekala jsem na odpověď.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 7:53 pm

Zavřel jsem oči "Přál bych si také misi, v Konoze je až moc klidně na můj vkus." řekl jsem tichým poklidným hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Gillus-kun
Chuunin
Chuunin
Gillus-kun

Počet příspěvkù : 58

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue500/500Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (500/500)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 7:56 pm

Aburame Shino....
Vešel do budovy,s úmyslem představení se hokagemu.
Shino prochází chodbami až narazí na kancelář hokageho.
Shino slušně zaklepal a vešel do vnitř.
"Dobrý den je tu hokage sama"? *Jak dořekl větu začíná se nenápadně koukat po ostatních*
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 7:59 pm

"Hokage je na srazu Kagů" odpověděl jsem člověku který zrovna přišel.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue650/650Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (650/650)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 8:04 pm

Otočila jsem se na kluka, který před chvílí přišel.
Přišel mi takový.... tajemný.
Ale cítila jsem, že bude silný.
Otočila jsem se zpátky na Shikaku-san a čekala jsem odpověď.
Návrat nahoru Goto down
Gillus-kun
Chuunin
Chuunin
Gillus-kun

Počet příspěvkù : 58

Shinobi
Chakra Chakra:
Kancelář Hokageho - Stránka 15 Left_bar_bleue500/500Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty_bar_bleue  (500/500)

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyMon Oct 31, 2011 8:08 pm

Aburame Shino...
Podíval se na Kiyoshih "Kdy se vrátí? Mimochodem sem Shino s klanu Aburame"
Dál se koukal po ostatních,koukl se na Neome a řekl si To bude silný Shinobi pak se koukl na Hanaki a ňák so do ní zakoukal a přemýšlel co tam má za schopnosti"
Návrat nahoru Goto down
Kagami
Potulný Shinobi
Potulný Shinobi
Kagami

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Nov 01, 2011 11:38 am

Shikaku Nara

"Shino! Vitaj!" pozrel na všetkých v miestnosti.
"V poriadku... dostanete misiu. Shino a Kiyoshi pod vedením Hanaki. Všetko potrebné nájdete v tomto zvitku" povedal a podal im zvitok s podrobnosťami.

Zvitok
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Kagami
Potulný Shinobi
Potulný Shinobi
Kagami

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Nov 01, 2011 11:40 am

Píšte najprv do časti "Ulice" a potom do Južnej časti lesa a Južného okolia.... ja vám budem píasať za NPC. Ak by bolo niečo nejasné kontaktujte ma cez súkromnú správu alebo na chate.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Nov 01, 2011 1:31 pm

"Hyuuga Kiyoshi" řekl jsem a usmál se na Shina "O návratu Hokageho nemám žádné informace." potom jsem se podíval na Shikaku. "Takže se jmenuje Matashi. Hm, no dobře, vyrazíme?" podíval jsem se na Hanaki a čekal.
Návrat nahoru Goto down
Hanaki
Hokage
Hokage
Hanaki

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Nov 01, 2011 4:07 pm

Otočila jsem se na ty dva a usmála jsem se.
Přikývla jsem a usmála jsem se.
Šla jsem ke dveřím a podívala jsem se Kiyoshiho a Shina.
"Ale nejsem moc vůdčí typ."
řekla jsem a vyšla jsem ven z budovy Hokage.
Návrat nahoru Goto down
Hyuuga Kiyoshi
Chuunin
Chuunin
Hyuuga Kiyoshi

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Nov 01, 2011 4:19 pm

Na nic jsem nečekal a šel za Hanaki.
Návrat nahoru Goto down
Takeru Takahashi

Takeru Takahashi

Počet příspěvkù : 129
Narození : 30. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 EmptyTue Nov 01, 2011 5:19 pm

Takeru Takahashi

Pomalým krokem jsem mířil směrem k budově Hokageho, v podstatě nepřehlédnutelná obrovská budova, na kterou je vidět z celé vesnice. Celkem mě překvapila zpráva, kterou jsem dostat od Shikaka, nevěděl jsem sice, kdo to je, ale podle toho, jak psal a hlavně spíše podle toho, co mi psal jsem soudil, že to bude nejspíše nějaký lepší, či výše postavený Jonin téhle vesnice. Vešel jsem až do budovy a postavil jsem se před dřevěné dveře, mírně jsem se poupravil a potom jsem jemně zaťukal na dveře, přičemž jsem je otevřel a vešel jsem dovnitř Hledal mě nějaký Shikaku? optal jsem se a porozhlédl jsem se po celé místnosti, neměl jsem ani tušení, který z nich to mohl být, ale nějak extra mi to ani v podstatě nevadilo.
Návrat nahoru Goto down
http://narutochronicles.forumczech.com/forum
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelář Hokageho   Kancelář Hokageho - Stránka 15 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokageho
Strana 15 z 17Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next
 Similar topics
-
» Dům Hokageho
» Kancelář Hokageho