| Nakame Uchiha | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Raidon Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 67 Narození : 15. 11. 11
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 7:27 pm | |
| Musím se ozvat, protože to je na mě moc. Nakame a živej? Tak problémová postava co málem vyvolala válku? Nikde žádnej oznam nebo tu dát nějakou anketu, ale nic z ničeho nic post, že je prostě živej. Ale všechno bych to přežil, ale jsem proti jedný věci velmi zásadně. Nechápu jak se může objevit se sharinganem, když umíral tak natruc nechal dát sharingan někomu z hyuuga ( že se zatím neprojevil a nemusí se projevit neberu). Teď si ta postava nakráčí do hry a má zase oči a sharingan? Jsem zásadně proti tomu a rád bych nějaké vysvětlení, protože tohle je podle mě opravdu moc. | |
|
| |
Sentoi Jounin
Počet příspěvkù : 177 Narození : 05. 11. 11 Location : Chomutov
Shinobi Chakra: (600/600)
| Předmět: Re: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 7:30 pm | |
| víš co továrna na sharingany a Nakame dáš mi taky jeden | |
|
| |
Kamiki Kazuma Chuunin
Počet příspěvkù : 33 Narození : 11. 12. 11
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 7:30 pm | |
| Já na to mám asi tak stejný názor jako Raidon. A ty Sharingany z továrny beru všema deseti jo. | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
Počet příspěvkù : 121 Narození : 05. 11. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 7:37 pm | |
| Tak, Nakame oživl pomocí Gedou Rinne Tensei. Určitě mi teď řeknete " Ale to oživí jen ty co zabil Pein ", ale proč by po Nagatovi Tobi chtěl pomocí tohoto Jutsu oživit Madaru? To zaprvé Za druhé, Sharingany mám z jednoduchým vysvětlením "Jak by někdo, koho zabil (Pein) třeba tím, že mu probodl srdce mohl ožít, aniž by mu srdce nedorostlo ?" Za třetí, jestli všichni toužíte po Sharinganu, proč jste nepředběhli mne, nebo někoho dalšího kdo si Uchihu zamluvil ? Přeji příjemné prožití Vánočních svátků ... Kdo chce Sharingan, vystujte si frontu až budu Jounin | |
|
| |
Saki Karui Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 85 Narození : 22. 11. 11
Shinobi Chakra: (700/700)
| Předmět: Re: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 8:10 pm | |
| Vies ze tobi mozno nevedel ze to regeneruje oci ... Oci ti mozu dorast ale uz bez sharinganu . za tretie ty by si nepovolil dalsieho uchihu ... ale to je fakt iba moj nazor | |
|
| |
| Předmět: Re: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 8:11 pm | |
| a ešte ze Madara mal svoje oci na svojom mieste nemal jedno vytrhnute | |
|
| |
Uchiha Nakame Genin
Počet příspěvkù : 121 Narození : 05. 11. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Re: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 8:19 pm | |
| Jenže oči jsou orgán, stejně jako zmiňované srdce ^^ Dorůst bez Sharinganu můžou, ale moje geny v něm Sharingan zase probudí. A dalšího Uchihu nechtěl povolit Itachi, ne já, tak co sem pleteš fámy a kecy xD | |
|
| |
| Předmět: Re: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 8:22 pm | |
| Nechcem sa hadať navyše mne to je jedno len nechcem aby sharingan zbytočne nepadol do zlých rúk | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Nakame Uchiha Mon Dec 19, 2011 8:26 pm | |
| Gedou Rinne Tensei pravdepodobne prebudí len duše ktoré vzal Pein... a Ďalšia vec - TELO - nie kopa kostí a rozpadnutého mäsa ktoré z Nakameho mali zostať po mesiaci pod zemou.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nakame Uchiha | |
| |
|
| |
| Nakame Uchiha | |
|