| Operační sál | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Operační sál Thu Dec 15, 2011 4:52 pm | |
| Operační sál jak ho všichni známe. Stěny obložené dlaždicemi kombinované společně s bílou barvou naznačují prostředí, které není zrovna dvakrát veselé. Spíše se dá říct, že je odtažité a vzbuzující deprese. Ale to je celkem k ničemu, když většina pacientů přežívá operace v narkóze, neboli umělém uspání jejich organismu. Každý den a každou hodinu, jsou zde přítomni minimálně tři lékaři se zástupem sestřiček a lékařských ninjů. | |
|
| |
Sasori Akatsuki
Počet příspěvkù : 122 Narození : 11. 09. 11
Shinobi Chakra: (3000/3000)
| Předmět: Re: Operační sál Sat Dec 17, 2011 7:08 pm | |
| Preta Sféra Preta zde přistála a vlezla dovnitř oknem. Přišla zničit tělo předchozí sféry, aby nemohlo být nic odtajněno, ale jak jsme mohli vidět, určitě už na něco přišli. Stál jsem nad tím mrtvým tělem a už na něj vztahoval ruku. | |
|
| |
Kataro Genin
Počet příspěvkù : 214 Narození : 21. 11. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (370/370)
| Předmět: Re: Operační sál Sat Dec 17, 2011 7:31 pm | |
| Máma Kiby
Byla jsem zrovna v místnosti a hlídala s Kibou mrtvolu jedné z Peinových sfér. V tu chvíly se náhle objevila jedna ze sfér Peina v místnosti a natahovala se na mrtvolu.
" Kibo na něj"
Kiba
Též vidím Peina a zareaguju na svoji matku a jsem připraven na něj zaútočit.
Oba dohromady
Použijou na Peina techniku Gatsuuga. " Gatsuuga" | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Operační sál Sat Dec 17, 2011 7:34 pm | |
| Preta Všiml jsem si okamžitě těch vou a pro vyblokování útoku jsem zvednul mrtvolu a použil ji jako štít. Poté jsem vyskočil na strop, a oni mne mohli najít pouze pomocí jejich výborného a překvapivě vyvinutého čichu. | |
|
| |
Kataro Genin
| Předmět: Re: Operační sál Sat Dec 17, 2011 7:45 pm | |
| Kiba
Snažím se ho vycítit pomocí pachu a cítím ho někde blízko. Kouknu se na strop a on stojí na stropě.
" Kaa-san. Je nahoře."
Kiby matka
Kouknu se na Kibu a zařvu na něj.
"Na co ještě čekáš sejmi ho dokud tu ještě je."
Kiba
"Gatsuuga" A řítím se opět plnou rychlostí abych ho konečně trefil a bylo po všem. | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Operační sál Sat Dec 17, 2011 7:48 pm | |
| Preta Uhnula jsem a vysokou rychlostí se přemístila k oknu, kterým jsem už ale neměl čas přeskočit, tudíž jsem čekal další útok. Moje nevýhoda byla, že používají Taijutsu a já pohlcuji Taijutsu. To byl problém. | |
|
| |
Kataro Genin
| Předmět: Re: Operační sál Sat Dec 17, 2011 8:26 pm | |
| Kiba, Akamaru a matka Kiby
Dívají se přímo na sféru a Akamaru začne vrčet. Kiba řekne " Já vím Akamaru provedeme to ještě jednou. Ty pojd s námi mami" Matka: "Dobře jdeme na to"
Všichni
Každej z nich řekne. "Tsuuga" a vyletí přímo na sféru a sféra nemá kam uniknout. | |
|
| |
Sasori Akatsuki
| Předmět: Re: Operační sál Sat Dec 17, 2011 8:28 pm | |
| Preta Neměl jsem kam uniknout, tedy, aspoň ne v místnosti. Proskočil jsem oknem a utíkal dál, i s vědomím, že za mnou ti Inuzukové běží. Neměl jsem na výběr a musel jsem prostě utíkat. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Operační sál | |
| |
|
| |
| Operační sál | |
|