| Dům Akamatsua | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Akamatsu Jounin
Počet příspěvkù : 64 Narození : 24. 11. 11
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Dům Akamatsua Sun Nov 27, 2011 3:13 pm | |
| Je to obrovský rozlehlý dům ve kterém nic nechybí | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Wed Nov 30, 2011 7:40 pm | |
| Došel jsem domů společně se Shoem uamířil jsem k lednici a zeptal jsem se ho tak co si dáš a ze skříńky nad lednicí jsem vyndal dvě skleničky. | |
|
| |
Sho Jounin
Počet příspěvkù : 113 Narození : 03. 10. 11
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Wed Nov 30, 2011 8:07 pm | |
| Keď sme prišli pred dom chvíľu som sa na neho uprene pozeral. Je vážne veľký. Povedal som a potom som šiel s Akamatsuom dnu. Vošiel som do domu a všade som sa obzeral. Ten dom je vážne pekný a taktiež je dosť priestorný. Prišiel som do kuchyne a pozrel som na Akamatsuho. Sake. Povedal som a posadil som sa za stôl ktorý tam bol. Hej, Akamatsu, aká si hodnosť ak sa môžem spýtať? Spýtal som sa popri pozorovaní domu. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Wed Nov 30, 2011 8:19 pm | |
| Nalil jsem nám saké bylo opravdu dobré taky mě stálo pěkné jmění no ale co v lednici jich bylo ještě 8.no já jsem S-rank Jounin.A co ty? ptal jsem se cestou ke gauči kde on seděl když jsem si sedl tak jsem mu podal skleničku a řekl na zdraví.a ťukli sme si. | |
|
| |
Sho Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Wed Nov 30, 2011 9:01 pm | |
| Ja som tiež Jounin. Povedal som s úsmevom. Mal som dobrí pocit, že som poznal dobrého človeka. Teda aspoň som v to dúfal. Moc som sa s ostatnými nezbližoval. Nikomu som totiž nemohol veriť na sto percent. No Akamatsuovi som z nejakého dôvodu veril. Vzal som si pohárik a ťukol som si s ním. Na zdravie! Povedal som a hodil som do seba pohárik sake. Usmial som sa a pozrel som na Akamatsuho. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Fri Dec 02, 2011 5:42 pm | |
| Prechádzal pomaly ulicou. Mal podobu staršieho muža v dobrom oblečení, s plešinou na hlave a okolo nej mal korunku riedkych šedých vlasou. Vystupoval príjemne a dôveryhodne a mal tichý jemný hlas. Prešiel ulicou až ku domu kde býval Akamatsu a zaklopal trikrát na dvere. | |
|
| |
Sho Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Fri Dec 02, 2011 9:11 pm | |
| Práve som si dolieval pohárik keď som začul zaklopanie na dvere. Akamatsu nevypadal, že by sa mu chcelo ísť otvoriť. Tak som teda šiel ja. Postavil som sa a vydal som sa smerom k dverám. Otvoril som dvere a uvidel som človeka ktorý mi trochu pripomínal mnícha. Mal som dobrú náladu a tak som sa len usmial. Zdravím, ako vám môžem pomôcť? Povedal som a prezeral som si človeka ktorý stál predo mnou. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Fri Dec 02, 2011 9:20 pm | |
| "Prišiel som za Akamatsu-kun, mladý muž" povedal potichu a milo sa usmial. | |
|
| |
Sho Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Fri Dec 02, 2011 9:31 pm | |
| Ah, áno, chvíľku počkajte. Otočil som sa a prišiel som pri Akamatsuho. Hej, máš návštevu. Nejaký mních, alebo neviem čo je zač. Povedal som a ja som si zasa sadol na gauč kde som pred tým sedel a vypil som svoj pohárik saké. Nemal by som to preháňať. Predsa len som na návšteve. A opilý nie som veľmi príjemný. Pomyslel som si a poškrabkal som sa na hlave. Zaujímalo by ma, čo je ten mních zač. Nevypadal úplne normálne. Žeby to bol nejaký žobrák? Vzal som balíček cigariet a jednu som si dal do úst. Vybral som zapaľovač a snažil som sa zapáliť si, no zapaľovač bol prázdny. Vzdychol som si a pozrel som na Akamatsuho. Nemáš zapaľovač? Spýtal som sa a môj zapaľovač som strčil do vačku. Znova som si vzdychol a začal som sa prehľadávať, či náhodou nemám náhradný zapaľovač. | |
|
| |
Bill Atakama Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 108 Narození : 22. 10. 11
Shinobi Chakra: (900/900)
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sat Dec 03, 2011 4:13 pm | |
| procházel jsme se po vesnici a šel jsem kolem jakésiho baráku a uviděl jsem jakésiho mniha u baráku jak se baví s týpkem co byl v kageho kanceláři poupravil jsme si oba meče a pomyslel si.... šel s prcekm k němu domů takže tady bydlí? pousmál jsem se a šel směrem ke dveřím... zeptal jsem se mnicha zdravím tady bydlí prcek? no to je jedno ušklíbl jsem se a zaklepal na futra a čekal jestli někdo dojde nebo ne... | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sat Dec 03, 2011 5:56 pm | |
| "Chcem sa len chvílu osamote rozprávať s Akamatsu-kunom" povedal novému mužovi ktorý sa objavil a stále sa prívetivo usmieval. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 8:48 am | |
| Pana jsem si prohlédl od hlavy k patě bylo mi na něm něco divného ale co kdyby na mě někdo něco plánoval tak si nevybere situaci kdy nemám u sebe dva dobré shinobi.Dobrý den co pak by jste chtěl pane. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 10:03 am | |
| Usmial sa doširoka a podal Akamatsuovi ruku. "Potrebujem sa s vami len porozprávať, Akamatsu-kun. Ale je to dôležité a potrebujeme preto trochu súkromia" hovoril plynule slabým hlasom a pritom stále vystupoval prívetivo. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 10:19 am | |
| hele Sho a Bille stejně už děte domů já vyhovím tomuto muži vytrčil jsem ty dva ven a zabouchl a tím mužem jsem šel do mého pokoje a tam jsem si sedl na postel a povídal jsem Tak copak by jste chtěl? | |
|
| |
Sho Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 10:27 am | |
| Vzdychol som si, pretože som stále mal v ústach nezapálenú cigaretu. Pozrel som na Billa a prezrel som si ho. Nemáš oheň? Spýtal som sa ho a čakal som na jeho odpoveď. Potom som sa pozrel na ten veľký dom a zamračil som sa. Ten mních to celé pokazil... Teraz si saké budem musieť kúpiť ja. Ale zaujímalo by ma, čo ten mních chcel. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 10:34 am | |
| Keď zostal s Akamatsuom osamote jeho výraz sa zásadne zmenil. Z milého a prívetivého sa stal chladný a neutrálny. Zmenil sa do svojej skutočnej podoby (obrázok) a celú izbu v ktorej boli obalil do lávy ktorá stvrdla na kameň. "Prepáč mi toto všetko nechcem ti ublížiť ani nikomu inému v tejto dedine. Prišiel som sem pretože ti chcem dať ponuku. Ponuku ktorá sa neodmieta. Staň sa členom mojej organizácie Lovcov. Poď, a ja ťa naučím sile o ktorej sa ti ani nesnívalo. Musíš však opustiť všetko čo máš a oddať sa nášmu cieľu. Ak moju ponuku neprijmeš odídem a nechám ťa na pokoji" povedal mu vážnym hlasom a vtom sa za ním v tieni objavila vysoká bytosť v čiernom odeve s červenou pokožkou a dlhým červeným chvostom. Démon vyceril snehobiele zuby do krutého úsmevu. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 10:36 am | |
| Jen pod jednou podmínkou.....Vezmu si odtud svůj meč mám ho ve skladnici.Tak mě tam prosím pust. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 10:39 am | |
| Kagami pozrel na démona vedľa neho. Ten zmizol v mraku čierneho dymu a o pár sekúnd as objavil tesne pred Akamatsuom a držal v rukách jeho meč ktorý mu stále s tým desivým úškrnom podával. "Je to všetko čo si chcel?" dodal. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 10:41 am | |
| Tak teď již můžeme jen jestly budeme odcházet po svých tak budeme muset zabít pár lidí povídal jsem zatím co jsem si brousil meč a chladně a klidně jsem se podíval na Kagamiho. | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 10:43 am | |
| Kagamiho klon sa len rozosmial a zmenil sa na masu lávy na ktorej boli prilepené desiatky výbušných lístkov. Démon podišiel ku Akamatsuovi a položil mu ruku na plece. Skôr než sa spamätal zmizli obaja v mraku čierneho dymu. Keď boli preč, Kagamiho klon explodoval a celý dom vyhodil do vzduchu v jednej veľkej explózií...
[Presun] | |
|
| |
Sho Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 11:49 am | |
| Výbuch ma odhodil od budovy a ja som dopadol na zem. V hlave sa mi začali miešať rôzne myšlienky. Keď som sa pozrel na dom, ktorý bol v troskách len som zo seba vypustil: No ku**a Povedal som a postavil som sa. Oprášil som sa a začal som očami blúdiť po troskách. To je divné. Nejak sa mi to nezdá. Prišiel som k horiacej troske a zapálil som si o plameň cigaretu. Vydýchol som dym a potom som sa otočil na Billa. Asi sú mŕtvy... Keď som to dopovedal otočil som sa na trosky a poškrabkal som sa na hlave. Ale to sa mi nezdá. Jounin by tak ľahko nezomrel. | |
|
| |
Bill Atakama Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 108 Narození : 22. 10. 11
Shinobi Chakra: (900/900)
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 12:03 pm | |
| pdíval jsem se na týpka co po mě chtěl oheň a jen se zhluboka nadechl... nemam... Jsem nekuřák zasmál jsme se a poupravil si oba meče... hned jak jsme to dodělal tak jsem dodal Jsem Bill a ty jsi? | |
|
| |
Sho Jounin
| Předmět: Re: Dům Akamatsua Sun Dec 04, 2011 12:08 pm | |
| Prišiel som bližšie k Billovy a trochu som sa usmial. Ja som Sho. Podal som mu ruku. Potom som sa rozhliadol a cigaretu som odhodil do trosiek. Ách...Čo takto ísť niekam zabiť čas? Nie je tu čo robiť. Spýtal som sa ho a upravil som si plášť. Zaujímalo by ma, čo sa tomu prckovi mohlo stať. Nemyslím, že je mŕtvy. Pomyslel som si, ale už som sa na prcka vykašľal a prestal som sa o ten výbuch zaujímať. Keď Bill súhlasil vydali sme sa pomaly k budove Tsuchikageho. Mali sme dobrý nápad... (presun + Bill) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dům Akamatsua | |
| |
|
| |
| Dům Akamatsua | |
|