| Technika Akamatsua | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Akamatsu Jounin
Počet příspěvkù : 64 Narození : 24. 11. 11
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Technika Akamatsua Sun Nov 27, 2011 3:31 pm | |
| Názov Techniky:Tetsu Fuuton:Mučení Úroveň:B-S-rank(Podle intenzity) Zaradenie:Ninjutsu Hodnosť:Jounin Popis techniky:Obmotá protivníka mím mečem a vpustím do něj Fuutonovou chakru Účinok techniky:při spoutání téměr nemožné se hnout a při fuutonu řežná zranění Použitie zbrane:Můj meč Slabiny:Meč je obrovsky těžký tak mě to velmi vyčerpává Zaujmavosti:žádné | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Sun Nov 27, 2011 3:45 pm | |
| | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Sun Nov 27, 2011 7:07 pm | |
| a jak dlouho se jí mám učit?
| |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Wed Nov 30, 2011 1:35 pm | |
| Názov Techniky:Tetsu Fuuton:Tenshi Tsubasa Úroveň:A-rank Zaradenie:Ninjutsu Hodnosť:Jounin Popis techniky:z železa si na těle vyformuju Andělská křídla a pomcí fuutonu s nimi létám rychleji ale je možno použít i bez fuutonu Účinok techniky:Létání a možnost obrany křídly Použitie zbrane:žádné Slabiny:žádné jen že to ubírá trochu více chakry (120) Zajímavosti:tato technika Ubírá chakru pouze při jejím vytvoření a když jí sám odvolám vrátí se mi 1 čtvrtina z chakry.A křídla můžu používat též jako zbraně Obrázek: - Spoiler:
| |
|
| |
Uchiha Sasuke Nukenin
Počet příspěvkù : 116 Narození : 07. 11. 11 Age : 30
Shinobi Chakra: (1100/1100)
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Thu Dec 01, 2011 9:42 am | |
| Hm at prvá ANO Ale ta druhá nezmysel príde mi divné lietať za pomoci železa ktoré by ťa tiahlo ešte viac k zemi než dopomáhalo lietať dobre ale mám podmienku.Budeš môcť lietať ale len za použitie fiutonu a pri vzlietnutí musíš mať ruky stále v tej danej pečati. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Sun Dec 04, 2011 9:01 am | |
| A co kdybych ty ruce udělal ze železa a já bych mojema mohl normálně bojovat. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Sun Dec 04, 2011 9:06 am | |
| Názov Techniky:Tetsu-Tōkyoku Úroveň:S-rank Zaradenie:Ninjutsu Hodnosť:Jounin Popis techniky:za pomocí 70 pečetí a 600 chakry své tělo(pod kůží) a orgány obalím velmi tvrdým a zároveň lehkým železem.účinek je do konce života nebo dokud se určitá část nezničí. Účinok techniky:chráněné tělo Použitie zbrane:70 pečetí Slabiny:Vysoká váha Zajímavosti:Normální Kunai se o to železo zlomí. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Mon Dec 05, 2011 2:12 pm | |
| Jutsu Shou český název neutralizace techniky Typ (úroveň):S-rank Hodnost:S-rank Jounin Popis: Pomocí této techniky lze ukončit jakoukoliv jinou techniku. Neutralizace stojí stejné množství chakry jako neutralizovaná technika. Slabiny:Nejsou žádné velké snad jenom že když nepřítel použje techniku na kterou již nemám chakru nemůžu ji použít
| |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Mon Dec 05, 2011 3:42 pm | |
| Tetsu-Tōkyoku - Zamítnuto, do konce života ne Jutsu Shou - Tohle jsem viděl jen u Sandaimeho, takže to necháme Konoze. Vzhledem k tvým postům bych ti ani silné techniky nedával. Každý by měl psát tak, jak chce být silný. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Mon Dec 05, 2011 8:31 pm | |
| Ok tak teda udělám jiný techniky ale tohle si prosim tě strč za klobouk hele to sedí od toho pravýho já bejt tebou tak se tady nějak neohánim jelikož tě tu skoro všichni nesnášej a nevím asi 20 lidí(přibližně)tu kvůli tobě a tvýmu chování skončilo. a nechápu důvod u toho Tetsu-Tōkyoku proč ne je to jako operace akorát to udělám jako jutsu.nevydím v tom problém. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Mon Dec 05, 2011 9:19 pm | |
| Mne je celkem jedno, kdo mě nesnáší, hlavně je to tím, že jsem Admin a musím věci i zakazovat, takže o tom radši pomlč. Jo, jenže zapomínáš že neskončili jen kvůli mne. TY tam možná problém nevidíš, ale já ano. K elementům se příště nevyjadřuj, je zakázáno psát do návodů | |
|
| |
Kataro Genin
Počet příspěvkù : 214 Narození : 21. 11. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (370/370)
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Mon Dec 05, 2011 9:31 pm | |
| Takže k té technice se musím také vyjádřit. Takže když tu techniku použiješ tak tě to automaticky musí zpomalit. Jelikož se tvá hmotnost zvětší. A nejseš tak dobře trénovanej jako Lee, aby jsi měl aspon slušnou rychlost jako on když má závaží. A kdyby si to měl do konce života tak by se ti dost ztížil život a než by ses z tou váhou dokázal normálně hýbat tak by tě už někdo mohl dávno zabít. Je plno způsobů jak tu techniku prorazit. A ocel není samozřejmě lehká. Pokud je ovšem lehká tak je křehká a moc nevydrží. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Tue Dec 06, 2011 3:56 pm | |
| No tak teda nepovoleno no. vymyslim novou
| |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Tue Dec 06, 2011 4:54 pm | |
| Názov Techniky:Tetsu:Mlha Úroveň:B-A-rank(okamžitá zranění jsou na B-rank) Zaradenie:Ninjutsu Hodnosť:Jounin Popis techniky:udělám kus železa který poté rozdrtím na malá částečky které protivník vdechne Účinok techniky:Okamžitá zranění jsou menší ale když se protivník nadýchá mnoha železa tak se mu může dostat do oběhu krve a následně zrříznout tepnu. Použitie zbrane:Kus železa Slabiny:Fuuton to odfoukne,Suiton zředí a Katon roztaví(ale i Yoton) Zajímavosti:Pokud Má protivník v sobě železo déle než 8 postů jsem schpen uvnitř něj sformovat co se mi zamane tím pádem můžu člověkla zabít zevnitř aniž by o tom věděl. Chakra:80 | |
|
| |
Kataro Genin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Tue Dec 06, 2011 5:08 pm | |
| | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Tue Dec 06, 2011 5:29 pm | |
| Názov Techniky: Kekkei Genkai Kuchiyose no Jutsu -Tetsu no Osuushi Úroveň:S Zaradenie:Kekei Genkai Hodnosť: Jounin Popis techniky: Přivolává Bájného železného býka Účinok techniky: --- Použitie zbrane: --- Slabiny:Dlouhá doba přivolání(1min) Zaujmavosti:Nemusím mít uzavřenou smlouvu jelikož jí založily již dávní mudrci s předchůdci mého býka a býk se dědí z pokolení na pokolení (1 býk 3 generace dožije se 300 let ale jakmile mu je více než 200 tak je slabí) Vzhled: Vlastnosti a povaha:Je schopný se obrovsky naštvat.Ovládá Fuuton Má obrovskou fyzickou sílu a zároveň výdrž i rychlost jediná jeho slabina je jeho chytrost ale pokud bude poslochat tak to není až takovej problém.
Naposledy upravil Akamatsu dne Wed Dec 07, 2011 4:06 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Wed Dec 07, 2011 2:10 pm | |
| Názov Techniky:Ničení chakry Úroveň:S++-rank(Můj poslední s rank) Zaradenie:Ninjutsu Hodnosť:Jounin Popis techniky:Napojím sebe a protivníka železnými pruty a vysaji z něj chakru a za pomocí mé chakry(stejného množství jí zničím) Účinok techniky:Zničení mé a zároveň protivníkovi chakry Použitie zbrane:železo které sformuji do prutů. Slabiny:Bodná zranění. Zaujmavosti:Jsem schopen vysát a zničit 200 chakry za 1 post. | |
|
| |
Kataro Genin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Wed Dec 07, 2011 2:40 pm | |
| Já ti obě povoluju , ale radši si počkej i na názor dalších moderátorů a adminů. Ten Shakuton u mě bohužel neprošel. Dle mého názoru by takový typ zvířete nemohl tohle používat. Takže u obou máš povoleno, akorát ten Shakuton pryč. Díky za pochopení | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Wed Dec 07, 2011 3:54 pm | |
| Tak co místo shakutonu fuuton? Chápeš jako že z nozder by mu šel vzduch původně jsem myslel horkej ale to je jedno. | |
|
| |
Kataro Genin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Wed Dec 07, 2011 4:01 pm | |
| hm tak Fuuton bych mohl povolit, ale ne že bude silnější než nějaká armáda shinoby. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Wed Dec 07, 2011 4:05 pm | |
| Ne to nebude bude mít jen pár technik | |
|
| |
Kataro Genin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Wed Dec 07, 2011 4:15 pm | |
| Ale ty techniky ti nebudu schvalovat jen já. Takže se uvidí. | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Fri Dec 09, 2011 2:08 pm | |
| Názov Techniky:Tetsu-Obrácené brnění Úroveň:B-rank Zaradenie:Ninjutsu Hodnosť:Jounin Popis techniky:To samé jako normální tetsu no yorui akorát obmotá protivníka. Účinok techniky:znehybnění Použitie zbrane:žádné Slabiny:Nepříteli nic neudělá jen ho znehybní Výhody:Nedá se mu vyhnout pouze ho zničit a to je téměř nemožné jelikož máš celé tělo kromě hlavy znehybněné pouze než se ti obmotá a to je těžké stihnout. Účinek:Na jeden post znehybněn Chakra:120
| |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Fri Dec 09, 2011 2:14 pm | |
| Názov Techniky:Fuuton-Znovuzrození Úroveň:A-rank Zaradenie:Ninjutsu Hodnosť:Jounin Popis techniky:vyformuji chakru do tvaru šípu který následně obdařím i fuutonem a tu chakru s fuutonem následně roztočím do obrovských rychlostí a vystřelím to z meče Účinok techniky:Obrovská zranění Použitie zbrane:Meč Slabiny:dlouhá doba formování proto tuto techniku používám pouze když je soupeř nehybný to této technice zabrňuje aby byla s-rank Výhody:síla útoku jako(šíp ze susanaa) Chakra:230 | |
|
| |
Akamatsu Jounin
| Předmět: Re: Technika Akamatsua Mon Dec 12, 2011 6:39 pm | |
| Názov Techniky:Magen Vyměnění pravé zalevou a hora za spodek Úroveň:B-rank Zaradenie:Genjutsu Hodnosť:Jounin Popis techniky:Když protivníka chytím do genjutsu tak když se pokusí hnout levou rukou tak hne pravou nohou atd. Účinok techniky:Minimálně na jeden post není protivník schopný se pořádně vyhnout Použitie zbrane:žádné Slabiny:žádné Zaujmavosti:Někteří ninjové si na to zvyknou až během 4 postů ale i tak je jejich rychlost o dost menší než před tím | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Technika Akamatsua | |
| |
|
| |
| Technika Akamatsua | |
|