Panosh Genin
Počet příspěvkù : 31 Narození : 16. 11. 11 Age : 33
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Kotoke "Panosh" Shi Wed Nov 16, 2011 12:21 pm | |
| Jméno: Kotoke ShiVěk: 16Hodnost: GeninPohlaví: Mužské
Rodina: - Matka Izumi Shi:
Má matka byla nejlepší jakou jsem si mohl přát, ačkoliv nebyla ninja, naučila nás s bratrem všemu důležitému, jak se chovat, jak být správný člověk. Zemřela při přepadení...
- Otec Nao Shi:
Můj otec byl můj vzor. Stejně jako matka nebyl ninja, ale obchodoval s cennými surovinami. Ale i tak mě naučil cti a pokory. Zemřel také jako matka při přepadení.
- Bratr Tetsuo Shi:
Je to můj mladší bratr a taky jedinný kdo mi zůstal. Po smrti rodičů se na něj snažím se na něj dohlížet. Tato událost nás více stmelila a teď jsem ještě víc nerozlučná dvojice. Sen: Zesílit abych mohl ochránit lidi co mám rád, najít vrahy rodičů Klan: ShiKekkei Genkai: --- Popis Kekkei Genkai: ---Zaměření: Taijutsu, Ninjutsu (Suiton) Schopnosti: Taijutsu 50% Ninjutsu 50%Vlastnosti: Kotoke je veselý mladík, teď už celkem zodpovědný protože se stará o svého bratra. Po smrti rodičů se snažil působit silně, což se mu dařilo ale ve skutečnosti ho to zevnitř zžíralo. Ale netrvalo dlouho a vzpamatoval se. Jsem společenské povahy rád se seznamuji s novými lidmi. Vzhled: Mám dlouhé černé vlasy stažené do culíku, mám hnědé oči. - Spoiler:
Techniky: Suiton: Mizuame Nabara (C) Suiton: Mizu rappa (C) Mizu Bunshin no Jutsu (C) + základní E techniky: Kawarimi, Henge, NawanukePříběh:Narodil jsem se spolu s mladším bratrem Tetsuem v Kumogakure. Naše rodiče nás milovaly byly jsme parádní rodina. Už od mala jsme dělaly s bratrem kraviny. Neměly jsme ani pomyšlení stát se ninji. Otec nás učil svému řemeslu a já ho začal celkem ovládat. Tešil jsem se že projezdíme celý svět a že poznám nové kraje a nové lidi, protože se rád seznamuji. Vše bylo perfektní. Když jsem byl menší rád jsem se toulal kolem vod. Rád jsem jen tak plaval a plaval, vydržel bych celý den. Když mi bylo 9 let, otec za mnou přišel a řekl že vyrazíme do Konohy, kvůli obchodu a řekl že pojedeme všichni, pro nás to byla první pořádná cesta za hranice. Nasedly jsme na vůz a vyjely jsme. Přibližně v půlce cesty jsme se jeden den zdržely a nedojely tam kam jsme chtěly, musely jsme tábořit dřív. S bratrem jsme po celém dni jízdy rychle usnuly a těšily se na další den. Uprostřed noci jsem uslyšel bratrův pláč. Vyběhl jsem ven a to co jsem viděl mnou otřáslo, otec i matka byly mrtví, tábor rozbořený a věci pryč. Přiběhl jsem k bratrovy a dlouho jsem ho utěšoval ale pořád se nedal. Nakonec se mi ho podařilo uklidnit a tak znovu usnul. Já jsem rodiče pochoval, druhý den jsme jim daly kytku na hrob a vydaly se domů na koni, který nějakým zázrakem přežil. Poté co jsme dorazly do vesnice, rozhodly jsme se že se přihlásíme na akademii a zanedlouho se z nás staly genninové. Co se stalo už je pryč, ale vzpomínky na ten hrůzný večer mi zůstanou navždy. | |
|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Kotoke "Panosh" Shi Wed Nov 16, 2011 4:25 pm | |
| | |
|
Panosh Genin
Počet příspěvkù : 31 Narození : 16. 11. 11 Age : 33
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Kotoke "Panosh" Shi Wed Nov 16, 2011 5:37 pm | |
| Díky, kdy tedy můžu začít hrát? :) | |
|