Jméno: Muteki Gomon
Věk: 23
Hodnost: S-rank (velitel Anbu)
Pohlaví: Muž
Rodina: Matka: Jedna z hlavního roku Gomon který odjakživa žije v Kiri spolu s jejím otcem (vůdce klanu) ale Oba jsou mrtví
Cíl, Sen: mír pro vesnici
Klan: Gomon
Kekkei Genkai: Cestování mezi dimenzemi a boj s nimi
Popis Kekkei Genkai: každý uživatel téhle techinky má svou vlastní dimenzi která vypadá úplně odlišně.
Zaměření: Bojuje pomocí své Kekkei Genkai kterou ovládá excelentně
Schopnosti: Bojuje pouze pomocí Kekkei genkai
Vlastnosti: Bez emocí
Vzhled: Má bílé vlasy, věčně vražený úsměv ikdyž se kolem něj nic neděje, přes hlavů nosí bílou kapusi a kolem pravého oka má jizvu. Jeho oči jsou originální tím že má černé bělmo a žlutou duhovku
- Spoiler:
Techniky:
- Spoiler:
JigenHoteru C - cestování mezi dimenzemi
Sōku: C (udělá kdekoli vstup do dimenze slouží to spíš jako obrana před útoky před kterými nejde uhnout nebo jsou moc velké)
Wāmuhōru S: originální technika Mutekiho která se jmenuje červí díra dokáže pohltit jakýkoliv útok do dimenze a pak ho následně použít proti němu nebo si veci které nan ěj byli použity ponechat ve své dimenzi a použít je později
Ichiji-tekina shōshitsu A: Je to technika která se musí aktivovat... Jakmile je aktivována tak soupeř nemá šanci Mutekiho zasáhout ať se děje co se děje... (nevýhoda techniky je ta že se dá použít jen jednou za týden (v realu) a navíc za každý post když mám techniku aktivovanou tak spotřebuji 50 chakry)
Yojō jigen S: je technika kterou nikdy nepoužil jenom ví jak na ní už jen proto že jí ovládl jeho otec a naučil jí Mutekiho (technika vsákne vše v okolí 500metrů do Mutekiho dimenze a následně dimenzi zničí)
Příběh: Mutekiho Klan byl obávaný v Kiri už jen díky jeho kekkei genkai. Dík tomu že byl obávaný a taky si ho lidé nevážili tak se klan Gomon chtěl vrátit zpět na výsluní a to tak že udělá v Kiri převrat a ovládne ji... To se však nepodařilo protože jim v tom zabránil klan Goukuran který zbaběle napadl klan gomon v noci den před převratem a vechny až na 2 členy klanu pozabíjel.
Ti dva byli otcem a matkou Mutekiho a byli na výzvědné misi proti Orochimarovi který je však zajal a měl je ve vězení, v tu dobu však Mutekiho matka nevěděla, že je těhotná a a že za 8 měsíců porod Mutekiho. Tak se i stalo Muteki se narodil a orochimaru chtěl mít svého špeha v Kiri tak na mě dal svou pečeť která mě nevědomě ovládala a také mě cvičil s Dimenzemi. Později mě pustil za otcem který mě naučil to co orochimaru neznal s tím že orochimara zabiju. Ale když jsme se o to pokusil tak mě orochimaru ovládl díky té pečeti a já tak zabil svou rodinu... V ten den se mi změnili oči a ztratil jsem uplně emocekdyž mi bylo 17 Orochimaru mě dostal na chuuninské zkoušky do Kiri kde jsme je s nadhledem zvládl ale můj klan se zatím tajil už jen proto že by mě měli všeci za vyvrhela a opovrhali mnou a to orochimaru nechtěl. Později jsme zvládl i Jouninské zkoušky a jako nejlepí si mě kage pozval do kanceláře a svěřil mi velení Anbu. Později jsem se dozvěděl o orochimarově smrti a myslel si že pečeť je pryč tak jsem šel do klanové budovy abych se podíval po nějakých svitcích a naučil se zase něčemu novému a zjistil proč náš klan tak nesnášeli.