Copyright © Naruto: Sekai no Nindo |
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky |
|
| Uchiha Nakame | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Uchiha Nakame Genin
Počet příspěvkù : 121 Narození : 05. 11. 11
Shinobi Chakra: (400/400)
| Předmět: Uchiha Nakame Sat Nov 05, 2011 8:04 pm | |
| First topic message reminder :Důležité Informace
- Spoiler:
Jméno: Uchiha Nakame Přezdívka: Shinizama Věk: 16 Hodnost: Genin Element: Katon
Sen: Obnovit klan Uchiha a zachovat jeho bývalou slávu a hrdost Cíl: Zabít Uchihu Karasua, který se pokusil o zničení Konohy, na které na Nakamemu záleží.
Motto: Každé oči vidí svět jinak ... Slib: Neumřu bez boje ... Nebo před JEHO smrtí ... Nejčastěji používaná věta: Rádi lpíme na tom co známe a víme o tom že je to pravda, ale jak potom rozeznáme iluzi od bezpochybné reality ? Rozšiřující informace
- Spoiler:
Vlastnosti: Nakame je celkem otevřený a pohodový člověk. Kvůli výchovné proceduře, kterou získával skrze svou matku, mluví výhradně zdvořilou a uctivou japonštinou, ke každému, výjimkou je pouze Hokage a Vyšší hondostáři Hi no Kuni, ke kterým chová zášť a nenávist. Je si plně vědom toho co provedli, ale v Konoze zůstal jen kvůli menší loajalitě k ní, nikoliv kvůli Hokagemu. Dokonce ani po nástupu Rokudaime Hokageho v nich nevidí nic jiného než bandu vrahů. Plně chápe že i klan Uchiha měl chyby, ale Konoha upírala to, na co měl klan právo. Největší ostudou by pro Nakameho bylo jít bok po boku s Hokagem jako jeho tělesná stráž či bodyguard. Tuto úlohu by na místě odmítnul, nehledíc na to, co by za ni získal. Stráží hroby klanu Uchiha jako oko v hlavě a jen málo nukeninů se dostalo do těchto Hřbitovů, natož do Konohy. Vždy si jejich smrt Nakame vychutnával jako smrt kohokoliv z hlav země.
Styl boje: Jakožto Uchiha je Nakame specializovaný na boj s ninjutsu a kenjutsu. Povětšinou používá techniky ohně, po kterým vysokou rychlostí zaútočí katanou. Díky sharinganu má vysoký bonus jak v kenjutsu a taijutsu, tak i v ninjutsu a genjutsu. Když už jde do tuhého, vyvolává summona, který nejen mluví, ale dokáže protivníka i celkem dobře poškádlit. Po boji se Nakame ujišťuje nepřítelovo smrtí tím, že si nad něj stoupne a katanou mu probodne srdce. U těžších protivníků používá pečetící ninjutsu, takzvané fuuinjutsu, k tomu, aby nepříteli zabránil jakkoliv vstát z mrtvých.
Charakteristická znamení: Nakame je často rozpoznán černým kimonem, které nosí společně s přívěškem rudé barvy a vyrytým znakem klanu Uchiha, Vždy před bojem zavře oči, aby nebyl vidět přechod normálního oka a sharinganu.
Rodina
Příběh:
- Spoiler:
Venku lilo jako z konve a z jednoho z domů v Amegakure se po chvíli ozýval dětský pláč. Tehdy se zde narodil Uchiha Nakame, já. Žena, která zde byla jako porodní bába hlasitě oznámila. " Je to kluk ! " Rozléhalo se celou budovou. Má matka vyčerpaně dýchala a natáhla pro mne ruce. Tato žena, co mne držela, mně předala do spravných rukou a ze zvědavosti se zeptala. " Tak jak se bude jmenovat ? " Nacož se Kyoko zahleděla do mých očí a s úsměvem odpověděla. " Nakame ... " Žena chvíli mlčela, ale podívala se na mne ještě jednou a musela odejít ...
Po čase ... Po nějaké době jsme znovu byli v Konoze a mě bylo se Sasukem dost na to, abychom začali s naším tréninkem. Když jsem se nemohl v síle měřít s Karasem a Sasuke s Itachim, vybrali jsme si jeden druhého. Jako znak dospělosti bylo považováno Katon: Goukakyo, které jsme po delší době se Sasukem zvládli. Ale mě zajímali techniky jiné ráže. Párkrát jsem viděl Karasua dělat nějakou mocnou techniku ohně. Žasl jsem, ale před Sasukem jsem se o ní nezmínil. Nadešlo několik týdnů dál a já se Sasukem jsme trénovali vrhání shurikenů. Stmívalo se. Sasuke po nějaké době odešel s tím, že by měl být dávno doma. To já věco jako čas neřešil a trénoval jsem dál, Semtam jsem se zapřemýšlel, proč je Karasu na misi tak dlouho, když jsme se dohodli, že mi pomůže s tréninkem. Shuriken zasáhl střed, ale ani svist, zvuk který vydal, nedokázal zastřít podivné šustění keře. Přes chvilkový strach jsem se přenesl a šel proti keři. " Jo Sasuke, tohle není vtipný ! " řekl jsem před keřem Neslyšel jsem odezvu, ale jen dopadající kapky prudkého deště. Zpoza keře se vynořovala postava a já dostal strach jako nikdy. Keř, který jsem slyšel šustit se zvedl a svými kořeny mne svázal. " A .. ANBU ?! " Divil jsem se a vykoktal ze sebe to jedno slovo. Ten ninja složil ruce do pečetě hada a okolo mne vyjely ostré trámy. " Poslední slova- " Nedokončil větu, jelikož mu masku roztříštila něčí pěst. " Niisan ! " Zakřičel jsem radostí. " Karasu ? " Usmál se onen muž v masce Pomalu vycouval pryč, když okolí zachvátily plameny spalující každý kousek země. Já jsem se ale nadýchal kouře a omdlel ze zplodin, které oheň produkoval. Další den jsem se probral jinde, než ve čtvrti klanu Uchiha. " Proč jsme tady ? " Zeptal jsem se tiše. Jenom Karasu stále mlčel a já se musel spokojit s nulovou odpovědí.
Genin Když jsem dokončil akademii, byl jsem přidělen do týmu s podivýnským Hyuugou a zajímavým klukem z klanu Inuzuka, se kterým si po nějaké době vytvořil nesmrtelné pouto, jenž je nemohlo nikdy rozdělit. Normálně proti tomu nic nemám, ale víme co se stalo, že jsem ztratil cené pouto se Sasukem, ale ta největší rána měla teprve přijít. Trpěl jsem těm dvěma i to, že mě považovali za kamaráda, ale Karasu mne naučil, abych nevěřil nikomu, protože za každým rohem je zrádce. Po rozdělení týmů jsme my, tým dvanáct, zůstali bez senseie. Ale někdo vešel do dveří, někdo opravdu neočekávaný, který zarazil i mne. Byl to Karasu, který si stoupl před nás a začal jsem mluvit než stihl cokoliv říct. " Ty budeš náš sensei ?! " řekl jsem nadšeně. " Ne, ne, ale my odcházíme " Zasmál se nad tím Karasu Já jsem chvíli nevěřícně stál, ale po chvíli přemýšlení jsem odešel s Karasem. Ten mne zavedl na hlavy kagů a sedl si na jednu z nich. Nechápal jsem o co jde. Pak jsem se zeptal. " A co Sasuke a ostatní ? " " Víš proč nežijeme ve čtvrti klanu Uchiha ? " řekl chladně, ignorujíc mojí otázku. Moc se mi nelíbilo kam tahle konverzace vedla, ale pak jsem nesouhlasně zavrtěl hlavou. "[color=red] Protože Konoha nařídila vyvraždění klanu Uchiha !" Vybalil na mne Bylo to na mne tak rychlé a bolestivé zjištění, po všech těch lžích, kterým jsem naivně věřil. Mé oči zrudly a od panenky se odpojilo jedno tomoe, čímž jsem probudil sharingan. Jenže na ten nával jsem omdlel a Karasu mne vzal na svá záda a utíkal se mnou bůhví kam.
Tajný trénink Po dlouhé cestě jsme došli až před brány Iwagakure, kde se Karasu představil jako jistý Tsuchi Ken, čímž nám získal přístup do Iwy. Zde ze mne začal vychovávat vraždící stroj, což jsem ale nevnímal, sám jsem vlastně nevěděl co se ze mne stává. Naučil jsem se v Iwagakure hodně, ale našel jsem si tam i nové přátele, kteří mi znovu otevřeli oči. Už dávno jsem měl schopnosti na to, abych zvládl Chuuninské nebo Jouninské zkoušky, ale titul mne ani Karasa moc nezajímal. On i já jsme chtěli jediné, sílu. Jenže přátelé ale míjeli mojí cestu, dokud na ní nezůstal jeden jediný. Ten mi otevřel srdce a já mu řekl celý svůj příběh. Sice mi bylo čtrnáct, ale cit se neztratí ani pokud je z vás krvelačná bestie. S probuzeným třetím stupněm sharinganu jsem se vrátil za Karasem, který v klidu prohodil. " Vracíme se do Konohy ... Zničit jí ... " Já jsem chvíli nevěřícně koukal, ale s plánem v hlavě jsem přitakal a odešel společně s ním. Sice jsem nebyl na jeho úrovni, ale sám sharingan mi dával šanci.
Konoha Po několika dnech cesty jsme byli v Konoze. První kam Karasu vyrazil, a já s ním, byla budova hokageho. Na jejím vrcholu stáli tedy dvě osoby. Já a Karasu. ANBU už skákali všude okolo nás a já zvedl nad místem menší bariéru. " Co to děláš ?! " řekl mi Karasu naštvaně. " To co je správné ... " Odsekl jsem mu S mým sharinganem jsem rychle poskládal pár pečetí, čímž se z mých úst vydrala obří ohnivá koule. Karasu ji zrušil pomocí jedné ze svých vodních, ale přesto se nepřestal divit. " Správné je zničit Konohu ! " Zařval s pěnícím hněvem. " Sám jsi řekl ... Nevěř nikomu, protože za každým rohem číhá zrádce ... Myslím že bylo dobře, když ti klan Uchiha nevěřil " A jakmile jsem to dořekl, začal prudký boj. Chakra vířila a dokázal ji ucítit dokonce i normální vesničan, obyčejná veverka. Výbuch střídal techniku a obráceně. Schvílemi se na Karasově straně vytvořilo několik klonů, kteří mne bombardovaly shurikeny. Ty jsem jen tak tak vykrýval katanou, ale na mé úrovni jsem neměl proti Karasovi šanci. Stačilo několik ran Karasovými shurikeny a nápor jeho techniky s názvem Katon: Goukamekkyaku, a já jsem byl na místě v kritickém stavu. Karasu odešel jen se slovy. " Proto zrádce nemůže žít ... " řekl chladně svému vlastnímu bratrovi Odešel, následován ANBU. Nakame ležel na zemi a krev vytékala z jeho těla jako voda z kohoutku. V tu chvíli k němu ale přiběhla mnoha Iriyo ninjů společně s Tsunade, a za to co pro Konohu udělal ho začali léčit. Dokonce se dostal do stavu klinické smrti, čímž se Karasovi probudil Mangekyo Sharingan, po kterém tolik toužil. Jenže po několika dnech se i Nakame dostal z kómatu a začal tvrdě trénovat.
Dlouho v Konoze Sice jsem Genin, ale podstoupil jsem trénink, který jsem si sám nastavil na nejvyšší úroveň. Chtěl jsem nalézt něco co by vzdorovalo Karasovým slabinám. Pak jsem je objevil. Změnily se v můj další koníček. Techniky pečetění. Za ten čas jsem se naučil sice jen dvě, ale doufám že mi v bojích proti nepřátelům dokážou pomoci. Konoha mne začala po dlouhé době zase přijímat mezi své druhy a já se musel jen usmívat nad její krásou. Jediné co mi ten úsměv kazilo, byl Hokage. Cítil jsem k němu zášť a nemohl jsem ji potlačit. Byl jako jed který mi proudí v žilách, ale už jen kvůli Konoze, jsem ho ze sebe vysával, už jen kvůli zachování míru uvnitř Konohy. Jenže čas běží a volný čas se krátí. Po delí době mám získat nový tým, ale sám doufám, že to nebudou geninové jako dřív, ale někdo, kdo je mi podobný ...
Techniky Katon: Goukakyo no jutsu - C - Vytvoří obří ohnivou kouli Katon: Ryuuka no jutsu - C - Pomocí lanek nasměruje oheň schopný proměnit zem v lávu na cíl. Sharingan Soufusha no Tachi - Sharinganový mlýn - Zamotá nepřítele do ocelových lanek. Shunshin no jutsu - C - Zvýší uživateli rychlost Fukushusha no Kyufuuin - C - Tato pečeť je schopná udržet v sobě malé množství chakry (75) Sharingan - 2. stupeň - Aktivuje Sharingan Kuchiyose: Fuuma Shuriken - C - Vyvolá Fuuma Shuriken Kuchiyose: Katana - C - Vyvolá Katanu, zlomitelnou pouze chakrovým ostřím
Naposledy upravil Uchiha Nakame dne Fri Dec 23, 2011 2:32 pm, celkově upraveno 8 krát | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Tue Nov 08, 2011 3:40 pm | |
| Žijeme v republice, zemi kde si každý může o někom říct své ^^ Názor na Neome je takový že sama má char nic moc, ale ostatním do toho neustále kecá ^^. To že je moderátor mi absolutně nevadí, jelikož se má domlouvat s Itachim, ne se mnou. Od Itachiho jsem Ano získal, takže je její věc co mi bude nakecávat do charu. Ale tomuhle se říká totalita. Je celkem moje věc kolik budu mít technik, klidně smažu i to poslední Bčko, ale chtít po mě abych neuměl jedinou techniku je vrchol. Prostě Neome se drží pořád jen Naruto, naruto. Já si myslím že textovky vznikají proto, aby se tvořili i jené příběhy ! Ne jen to co známe z Naruta. Poté se hra stává monotóní a celkem se přestávám divit že u vás skončilo několik hráčů, Sasukeho nevyjímaje. Neome by se spíš měla zamyslet nad tím co vlastně dělá ... Jelikož takhle mám vlastně hrát za char, který mi ONA vymyslí ... To je nelogický nemyslíš ? | |
| | | Ken'ichi Jounin
Počet příspěvkù : 45 Narození : 24. 10. 11
Shinobi Chakra: (600/600)
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Tue Nov 08, 2011 4:12 pm | |
| - Aiko Doragon napsal:
- Neome je MODERÁTOR ako to chceš ešte počuť? môže ti diktovať príbeh koľko chce.
Dobrá hlúposť čo si napísal. Je jedno či je moderátor alebo nie. Nemá čo komu diktovať aká má jeho postava byť do písmenka. Môže mu povedať čo má zlepšiť, čo má zle ale nie mu nadiktovať príbeh ktorý sa jej práve hodí. | |
| | | Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Tue Nov 08, 2011 4:49 pm | |
| ale ona mu ho ani nediktuje tak ako myslíš ty :) skús si premyslieť význam slov dopredu... a pokiaľ viem hráči nemajú komentovať do charakterov to je jedna vec... druhá vec - diktovať = riadiť, prikazovať, vydávať presné rozkazy mimo iné aj diktovať nejaký text. Ona mu povedala ako ho má upraviť. Takže som napísal iba opodstatnené :) | |
| | | Uchiha Nakame Genin
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Tue Nov 08, 2011 4:54 pm | |
| - Neome napsal:
- OK ako tak vidím, tak tvoj príbeh prešiel len malými zmenami. Takže ti vysvetlím podstatu v tom čo som myslela. Bude to presne zapadať do príbehu a u mňa nemáš na výber.
Takže, nikdy si ešte nebol v Konohe, ani si tam netrénoval a nič nebol si ninja. Tvoji rodičia ťa dali do pestúnskej opatery nevedno prečo. Takže si si dal priezvisko po nich. Raz, potom ako bol klan uchihou vyvraždený, sa ti objavila schopnosť sharinganu. nevedel si čo to je no zistil si informácie a tak si sa rozhodol učiť sa v konohe tam si prišiel a teraz tam trénuješ.
Jediná technika, ktorú ti týmto pádom povolujem je 1. stupeň sharinganu. Toto je moje posledné rozhodnutie, ak máš nejaké dotazy, tak si vymysli iný príbeh, ktorý ma presvedčí viacej Tohle není diktování ? ... První odstavec, nucení, druhý, diktování příběhu (Jeho obsahu, tématu), třetí, ignorace technik a vytvoření ze mne naprostého chudáčka. | |
| | | Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Tue Nov 08, 2011 5:05 pm | |
| TOPIC LOCKED Reason: Spamovanie, osočovanie. Osoby, kt. nemajú vyhradené právo nemôžu písať do cudzích charakterov. Teraz to inak riešiť nebudem. Je mi jedno kde a ako sa o tomto chare dohodnete no tento topic odomknem až budete mať záverečnú odpoveď a predložíte ju v pravý čas.By EvitaR --- Naruto: Sekai no Nindo --- | |
| | | Neome Jounin
Počet příspěvkù : 405 Narození : 27. 09. 11
Shinobi Chakra: (700/700)
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Wed Nov 09, 2011 5:34 am | |
| OK takže Ansella aj ostatný, aká je to už fantázia ak po svete budú behať samý uchihovia, alebo ostatný so sharinganom. Ty tu hovoríš o fantázii, tak aká je to podla teba fantázia, keď schomolíš dve postavy do jednej? | |
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Wed Nov 09, 2011 1:03 pm | |
| Rád bych od tebe slyšel Ano. Itachi sám řekl že je to poslední Uchiha, nikde zákaz Uchihů není napsaný, tak prosím pište co je zakázané. Dvě postavy ? Nechápu jaké. Smazal jsem ale i poslední B techniku tak by jsem rád slyšel Ano nebo Povoleno.
Předem děkuji ... | |
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Wed Nov 09, 2011 2:22 pm | |
| Teraz s tým nemám problém... mohol si ale na začiatku zvoliť tento prístup a neprovokovať s tým že sa stále odkazuješ na iné charaktery alebo naše vlastné to nie je pekné... ja som za. | |
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Wed Nov 09, 2011 3:10 pm | |
| Díky, ale já nechtěl provokovat, jenom mě štvalo že jste dovolili i něco silnějšího ^^ Snad spolu ale budeme vycházet ... Jinak můžu začít postovat ? Nebojoval bych xD
Děkuji | |
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Wed Nov 09, 2011 3:42 pm | |
| nie nemôžeš pokým ti EvitaR nepridelí chakru... ale je tu celkom často a už to máš povolené takže myslím že ešte dnes by si mohol začať.... | |
| | | Neome Jounin
Počet příspěvkù : 405 Narození : 27. 09. 11
Shinobi Chakra: (700/700)
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Wed Nov 09, 2011 7:19 pm | |
| Síce sa mi to vôbec nechce ale nemám na výber Ano. Dúfam, že budeš hrať normálne a neboj teba budem naozaj kontrolovať osobne .D | |
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Wed Nov 09, 2011 7:53 pm | |
| Dá mi někdo chakru prosím ? ^^ | |
| Předmět: Re: Uchiha Nakame Fri Nov 11, 2011 6:14 pm | |
| Prosím ... Kdy že dostanu tu chakru abych mohl začít hrát ? O.o | |
| | | Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11